Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r. - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 12:48   #2131
mloda1989
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

łooo ale wam sie uzbieralo extra u nas wszystko do skrzynek popakowali....
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:48   #2132
megi-megi
Zakorzenienie

Aga - to jaka ta praca tymczasowa?
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:48   #2133
mloda1989
Zakorzenienie

co do laczenia to ciekawe jak we wrocku.... bo w katowicach podobno tez mozna laczyc
Stary 2011-05-18, 12:49   #2134
CAROLAJKA
Raczkowanie

aha zapomniałam wam napisać moje dziecko zaś złapało rota już ręce mi opadają dosłownie raz w miesiącu nam to przypałęta się wczoraj lekarka chciała nas do szpitala wysłać ale się nie dałyśmy

Plmadzia ale tam z przodu jest taka podpórka więc chyba tam dziecko się opiera jak śpi

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

zadzwoń i zapytaj
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:57   #2135
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
ana powiedz jeszcze raz jaki krem??
a już Sara dała
Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
Ana, wyobrażam sobie Ciebie w stroju tego pomidora. jeśli mogę zapytac,gdzie pracuje Twój tż?

?
Tż ma firme projekto-budowlaną.A dlaczego pytasz?
Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
pisalam Wam niedawno,ze tz prace stracil...ale pare dni pozniej znalazl,tylko ze to taka praca na chwile,nawet nie napisze co robi bo byscie mialy niezly ubaw
ale ...poszedl na kurs,bo czeka na niego juz taka na stale praca,fajna,tylko wlasnie nie ma uprawnien...i dzis wlanie skonczyl sie ten kurs...i zdal
wlasnie dzwonil...
a nasmiesznijesze jest to,ze nie ma jeszcze papieru a juz jakas inna jeszcze firma do niego dzwonila czy jest zainteresowany praca u nich

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

ale jestem dumna z mojego tz
Eee tam nieważne co robi.Ważne,że facet coś robi i zarabia na rodzinęGratulacje dla tż
Cytat:
sara a widzisz jakies zmiany po tym fluidzie??
Ja nałożyłam go tylko 2 razy i "schował"mi wychodzącą niespodziankę.Siostrze po nim poprawiła się buzia-mniej niespodzianek.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:25   #2136
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
pisalam Wam niedawno,ze tz prace stracil...ale pare dni pozniej znalazl,tylko ze to taka praca na chwile,nawet nie napisze co robi bo byscie mialy niezly ubaw
ale ...poszedl na kurs,bo czeka na niego juz taka na stale praca,fajna,tylko wlasnie nie ma uprawnien...i dzis wlanie skonczyl sie ten kurs...i zdal
wlasnie dzwonil...
a nasmiesznijesze jest to,ze nie ma jeszcze papieru a juz jakas inna jeszcze firma do niego dzwonila czy jest zainteresowany praca u nich

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

superowo

Cytat:
aga superanco

w tej ulotce pisali ze rozdaja 9mln tych ulotek wiec nie wszedzie dojda zapewne

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

sara a widzisz jakies zmiany po tym fluidzie??
kolega mi mówił, że dostał a u nas też nie było muszę przejść po innych blokach i może komuś podwędzę

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

dziewczyny może którejś z was się przyda ta stronka, jest naprawdę fajowa , niezłe promocje wynajdują, my tam bilety na wakacje kupiliśmy, zresztą to nie jest żaden pośrednik, oni tylko dają namiary w jakich liniach lotniczych są promocje na loty

http://www.loter.pl/
Stary 2011-05-18, 13:26   #2137
mloda1989
Zakorzenienie

ok dzieki... zamowione
Stary 2011-05-18, 13:56   #2138
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
ok dzieki... zamowione
To też sporo próbek dostaniesz.

Ja też zamówiłam sobie szampon do włosów i odżywkę-pierwszy raz coś aż tak naturalnego do włosów będę miała.Już się doczekać nie mogę.
Aaaa i ten krem co Ninie zamówiłam pochwalić muszę,bo świetny jest.Sama też go używam-wzięłam zapas tego kremu.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-05-18, 14:28   #2139
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

o Minka fajnie,że tą stronę podałaś zaraz obczaję

ceny kosmiczne mi wyszukało

Carolajka współczuję

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-05-18 o 14:30
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 14:29   #2140
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
o Minka fajnie,że tą stronę podałaś zaraz obczaję

Carolajka współczuję
obczajaj i sprawdzaj regularnie, bo warto

kupiliście auto?
Stary 2011-05-18, 14:55   #2141
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
obczajaj i sprawdzaj regularnie, bo warto

kupiliście auto?
dzisiaj jedziemy,mam nadzieję,że się uda
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 15:17   #2142
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
evitka- ja też kupuję raczej świeżą rybkę - dzwonko łososia, czy pstrąga powinnaś bez problemu dostać w markecie. Ja mam blisko pracy jeden sklep rybny, taki PRLowski , ale mają świeże rybki.
a koło mnie żadnych rybich nie ma , muszę się zorientować gdzie dalej w takim razie są

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Nie,ja nigdy nie kupuje ryby w marketach,mam wrażenie że tam zawsze nie świeże są a mrożone mają samą wodę jak rozmrozisz to nic nie ma,w związku z tym nawet świeży filet jest tańszy mimo wyższej ceny,bo płacisz za wagę mięsa a nie mięsa i wody.
U mnie są sklepy rybne i tam zawsze są rybki świeże.

ten serek je albo sam albo z zielonym ogórkiem,ostatnio mu posmakował tez pomidorek,ale sam wystarcza on ma taki aksamitny smak.
no włąśnie ja też się "świeżych" z marketów boję

ale rybę mrożoną już mam, więc jakbym chciała po waszemu zrobić (na prze lub z piekarnika) to bede musiała rozmrozić

Cytat:
wrzucali do skrzynek takie biale koperty z ikea a w srodku bony na 20zł przy zakupie na 21zl placi sie 1zl wiec takie sensowne... mi akurat kilka do skrzynki wrzucili wiec mam 60zl do wydania w ikea
FUCK, a ja wyrzuciłam ulotkę nawet nie czytając

Cytat:
Natalce wychodzą wszystkie trójki i czwórki naraz. 15stego wyszła jej trójka i czwórka prawa górna, 16stego trójka lewa górna(bo czwórkę już ma) i teraz idą wszystkie 4 i 3 na dole. juz ma chropowate dziąsełka aż, więc lada dzień się przebiją. dużo je w nocy i płacze przez sen tak ze 3 razy, chociaż budzi się o 3, 5 i 7-8 więc narzekać nie mogę.
Natalka biega pocałym domu już. jak to fajnie wygląda jak sobie tak chodzi,kucnie weźmie coś i pójdzie dalej
mam wrażenie od jakiegos czasu że mała już wszystko rozumie. wy też tak macie?
nasze dzieci mogą smażone jeść na masełku rzeczy?ostatnio dałam jej naleśniki to zjadłą, mam ochotę jej dać omleta ale się boję. do tejpory tylko słoiczki,gotowane i czasem chude mięsko z kurczaka pieczone. omlet (jajka, śmietana, mąka, pr. do piecz, cukier)mogę jej usmażyc na masełku?
bidulka maleńka bardzo jej współczuję

niby smażonego się powinno unikać, a ja czasem daję.
Tak dużo składników do omletu się daje?

a wcześniej dziewczyny pisały że mleko i jaja tylko (no właśnie i co do tego jeszcze można dać? na słodko to co, dać do środka cukru? a na słono to co można dać?)

Cytat:
wlasnie dzwonil...

superancko! a jaki kurs i co będzie teraz robił?
i żadna praca nie hańbi

Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
aha zapomniałam wam napisać moje dziecko zaś złapało rota już ręce mi opadają dosłownie raz w miesiącu nam to przypałęta się wczoraj lekarka chciała nas do szpitala wysłać ale się nie dałyśmy
oj współczuję , a szczepiłaś na rota?

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

to co nikt, nie ma blokad do szuflad?

i jeszcze pytanie o lane kluski mam-wczoraj mi wyszły normalnie, a dziś jak wlewałam do wrzącego rosołu to się taka grudkowata paciaja zrobiła (jak nie przymierzając moja owsianka-aga polecam sama to zaczęłam jeść).
Jak to dobrze zrobić? na warzącą zupę?
i jak lejecie? z łyżeczki? czy jak? mieszacie od razu?

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2011-05-18 o 15:21
evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 15:29   #2143
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
dzięki oliwka, a jakbym chciała zrobić z mrożonego fileta, to muszę go najpierw rozmrozić, tak?
i głupie pytanie- świeże ryby to chyba w hiperach trzeba szukać? bo tak w sklepach wokół to raczej tylko mrożone.
Muszę też spróbować lence chlebek z serkiem jakimś zapodać. A ten naturalny to taki bezsmakowy raczej? coś mu tam dodajesz czy z łysym serkiem je?
i ogóry kiszone też lenka zje .

Z krwią dla chorej zosi, to poczytaj w wątku klubowym "o czym nie chcemy" ze 2 str.do tyłu.

darusia, ale masakre przeszliście , dobrze, że już dobrze

i chciałam wam pokazać ulubioną ostatnio pozycję mojego dziecka-nogi proste, skłon do przodu, i na rękach i głowie się opiera-ogląda sobie tyłek i się śmieje, a jak mnie widzi d o góry nogami to już rechocze
(zrobiłam 20 zdjęć i na każdym już się podnosiła, dlatego takie słabe)
ja kuouje w marketach tylko w takim gdzie się przewijają tłumy to wtedy mają codziennie nową dostawę ryb , bo pytałam pana u nas w realu to codziennie mają nowe i

Cytat:
Natalce wychodzą wszystkie trójki i czwórki naraz. 15stego wyszła jej trójka i czwórka prawa górna, 16stego trójka lewa górna(bo czwórkę już ma) i teraz idą wszystkie 4 i 3 na dole. juz ma chropowate dziąsełka aż, więc lada dzień się przebiją. dużo je w nocy i płacze przez sen tak ze 3 razy, chociaż budzi się o 3, 5 i 7-8 więc narzekać nie mogę.

Agnieszka
, ślicznie

Ana
, wyobrażam sobie Ciebie w stroju tego pomidora. jeśli mogę zapytac,gdzie pracuje Twój tż?

darusia wklej Oliwki zdjęcie w tych złotych kolczykach

Evitka
, moja Natalka też tak robi śmieszne to

Natalka biega pocałym domu już. jak to fajnie wygląda jak sobie tak chodzi,kucnie weźmie coś i pójdzie dalej
mam wrażenie od jakiegos czasu że mała już wszystko rozumie. wy też tak macie?
nasze dzieci mogą smażone jeść na masełku rzeczy?ostatnio dałam jej naleśniki to zjadłą, mam ochotę jej dać omleta ale się boję. do tejpory tylko słoiczki,gotowane i czasem chude mięsko z kurczaka pieczone. omlet (jajka, śmietana, mąka, pr. do piecz, cukier)mogę jej usmażyc na masełku?
Ja dAje naleśniki czy tego typu rzeczy .

Prąd już mam jupi he he
zaraz z Szymkiem na pierwsze zajęcia do nowego przedszkola jadę mam nadzieję że mu się spodoba i mi teź
Ja kuponu do ikea nie dostałam , a nawet jak dostanę to u nas jeden pewnie będzie bo domki są . pewnie listonosze to się obkupią w ikea
Stary 2011-05-18, 15:53   #2144
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
To też sporo próbek dostaniesz.

Ja też zamówiłam sobie szampon do włosów i odżywkę-pierwszy raz coś aż tak naturalnego do włosów będę miała.Już się doczekać nie mogę.
Aaaa i ten krem co Ninie zamówiłam pochwalić muszę,bo świetny jest.Sama też go używam-wzięłam zapas tego kremu.
co to za krem, szampon i odżywka? ktore zamówiłaś?

Młoda- tak jak Ana napisała, mi nie wyskakują syfki i skóra taka fajna się zrobiła.
Miałam w skrzynce kupon do ikea, z tego co wiem nie można łączyć tak powiedzieli w Łodzi

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:29   #2145
lindsley
Zakorzenienie

Evitka dzięki za przepis na owsiankę Może spróbuję...

Misiek dziś zjadł kilka łyżeczek serka wiejskiego na śniadanie, w markecie biszkopty + woda... Zasnął w aucie ok 14.30 i do tej pory śpi Ciekawe czy będzie miał ochotę na obiad
A wstał o 5, prawie godz polatał, przytulił się do cycusia i spaliśmy we trójkę do 9.30

U nas słoneczko przedziera się co trochę przez chmurki, cieplej się zrobiło...

Asiulek i jak z piątkiem? Umawiamy się? Gdzie? Mi po 12 pasuje Z JaGaą się kontaktowałaś?

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:52   #2146
sidorcia
Rozeznanie

Cytat:

Tż ma firme projekto-budowlaną.A dlaczego pytasz?
.
A bo kiedys pisalas o tym ze Twoj tz wyjezdza i sie do tej pory zastanawialam

evitka ja robię omleta tak:
jedno żółtko (białko oddzielnie ubijam), trochę mąki, troszkę proszku do piecz, łyżeczka cukru lub dwie, śmietana, i to w kubeczku, mieszam do konsystencji jogurtu i dodaję do ubitych białek i smażę. z dżemem najczęściej jem. a wy jak robicie omlety?
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 17:12   #2147
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

ja robię omlety biszkoptowe. np taki dla Eryka czy Emila musi być z 3 jajek. 3żółtka +3 łyż. mąki+3 łyż. mleka+szczypta soli=mieszam, białka ubijam na sztywno i delikatnie mieszam z resztą, tak żeby stracić jak najmniej powietrza, no i smażę. Najczesciej z konfiturami domowymi, albo z dzemem.
Erwinowi dawałam do próbowania, to jakoś mu nie podeszło, jemu pewnie by smakował z ogórkami kiszonymi

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 17:15   #2148
sidorcia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
ja robię omlety biszkoptowe. np taki dla Eryka czy Emila musi być z 3 jajek. 3żółtka +3 łyż. mąki+3 łyż. mleka+szczypta soli=mieszam, białka ubijam na sztywno i delikatnie mieszam z resztą, tak żeby stracić jak najmniej powietrza, no i smażę. Najczesciej z konfiturami domowymi, albo z dzemem.
Erwinowi dawałam do próbowania, to jakoś mu nie podeszło, jemu pewnie by smakował z ogórkami kiszonymi
no ja tak samo biszkoptowo tylko inny skład
Natalka lizała cytrynę ostatnioi się nie krzywiła ;p

Edytowane przez sidorcia
Czas edycji: 2011-05-18 o 17:16
Stary 2011-05-18, 17:22   #2149
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
co to za krem, szampon i odżywka? ktore zamówiłaś?
http://www.kosmetyki-natury.eu/Szamp...avera-255.html

http://www.kosmetyki-natury.eu/Odzyw...150ml-341.html

http://www.kosmetyki-natury.eu/Krem_...avera-242.html

mam jeszcze inny dla Ninyi to o nim pisałam,ale coś go nie mogę znalezc
Cytat:
no ja tak samo biszkoptowo tylko inny skład
Natalka lizała cytrynę ostatnioi się nie krzywiła ;p
Ja dzisiaj zjadłam dwie cytryny na raz-opanować się nie mogłam i zjadłabym 3,ale już nie miałam.Czegoś mi chyba brakuję,bo wczoraj te pomidory,dzisiaj cytryna,ciekawe co jutro

Stary 2011-05-18, 17:32   #2150
sidorcia
Rozeznanie

Cytat:
Ja dzisiaj zjadłam dwie cytryny na raz-opanować się nie mogłam i zjadłabym 3,ale już nie miałam.Czegoś mi chyba brakuję,bo wczoraj te pomidory,dzisiaj cytryna,ciekawe co jutro
może ciąża?
Stary 2011-05-18, 17:35   #2151
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
może ciąża?
Eee nie,na pewno nie

Stary 2011-05-18, 19:24   #2152
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Robię tak samo

Michaś
Stary 2011-05-18, 20:26   #2153
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Evitka dzięki za przepis na owsiankę ..Zasnął w aucie ok 14.30 i do tej pory śpi
nie za ma co
a jak ci zasnął w aucie to tam spał, czy go wnieśliście do domu? z ciekawości pytam, bo moja w dzień to jak zając pod miedzą....

Cytat:
evitka ja robię omleta tak:
jedno żółtko (białko oddzielnie ubijam), trochę mąki, troszkę proszku do piecz, łyżeczka cukru lub dwie, śmietana, i to w kubeczku, mieszam do konsystencji jogurtu i dodaję do ubitych białek i smażę. z dżemem najczęściej jem. a wy jak robicie omlety?
to ja chyba swojej bandytce spróbuje bez śmietany i proszku na razie

Cytat:
jutro?jutro będą ||

a z tym omletem madzi, to łyż. to duże łyżki?

Stary 2011-05-18, 20:32   #2154
evitka21
Zakorzenienie

i właśnie moją bandytkę śpiącą cyknęłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0301.jpg (72,6 KB, 47 załadowań)

Stary 2011-05-18, 20:38   #2155
evitka21
Zakorzenienie

i wieści z frontu-
w tesco od jutra:
-2 srony za 70zł
-Nan 3x po 350g= 35zł
-huggisy po 40,60zł (np.rozm.4- 70 szt)
i różne inne dzieciowe badziewia

http://www.tesco.pl/promocje/gazetki/wyprz-12_18888534/

i trafiła mi w łapy gazetka ze smyka i tam jest ten wasz domek kiddieland za 129zł
( w ogóle jak duże są elementy domku? takie ze może młode połknąć? bo moją to wszystko kusi, a domek mi się spodobał)

no właśnie kto używa huggisów? różnią sie te w czerwonym opakowaniu od tych granatowych co kiedyś były?
i w ogóle polecacie? bo mnie ta promocja kusi

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2011-05-18 o 20:40
Stary 2011-05-18, 20:49   #2156
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
nie za ma co
a jak ci zasnął w aucie to tam spał, czy go wnieśliście do domu? z ciekawości pytam, bo moja w dzień to jak zając pod miedzą....
Wniosłam go do domu... Nie mogłabym go zostawić w aucie

Michaś
Stary 2011-05-18, 21:13   #2157
P0P70
Zakorzenienie

Młoda - dobrze że powiedziałaś o tej IKEA. Ja oczywiście też dostałam (mieszkam przy IKEA) i prawie że wyrzuciłam. więc dziękuję. Muszę podjechac do mieszkania TZ bo pewnie też dostał.

Dziecko mi wałśnie zasypia. Zaśpiewłam jej kołysankę prze skype. Nawet dała mi wirtualnego buziaka.Jeszcze dwa dni i będę w domu.

Tz był dzisiaj w naszej poradni wcześniaka i była to już ostatnia wizyta. Mała jest rozwija się prawidłowo i nie ma potrzeby aby opiekowała sie nią juz ta poradnia. Szkoda bo tam tak fajnie było. Ale cieszę się że oni nie widzą sensu się już nią opiekować.
Pozostały nam jeszcze (z wcześniactwa) wizyty u kardiologa i okulisty. Ale te to już teraz bardziej kontrolne.

Ja od poniedziałku mogę spać o 30 min dłużej bo zmienili mi trochę drogę i teraz nie stoje w korku 40 min tylko jadę. Mała rzecz a tak cieszy

evitka - trochę jej ciasno w tym łóżeczku.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 21:29   #2158
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
a z tym omletem madzi, to łyż. to duże łyżki?
ja daje duże łyżkitakie z górką

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 21:48   #2159
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Hej
Od rana się zbieram do pisania. Tak ładnie sobie pozaznaczłam posty i teraz jak udalo mi się wrzeszcie coś napisać to zeżarło wszystko i tylko jakiś komunkat po angielsku sie pojawił.
Nie piszę od nowa

Evitka - nasze dzieciaki mają podobne pozycje. Sama słodycz w tym łóżeczku
Stary 2011-05-18, 21:54   #2160
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
i wieści z frontu-
w tesco od jutra:
-2 srony za 70zł
-Nan 3x po 350g= 35zł
-huggisy po 40,60zł (np.rozm.4- 70 szt)
i różne inne dzieciowe badziewia

http://www.tesco.pl/promocje/gazetki/wyprz-12_18888534/

i trafiła mi w łapy gazetka ze smyka i tam jest ten wasz domek kiddieland za 129zł
( w ogóle jak duże są elementy domku? takie ze może młode połknąć? bo moją to wszystko kusi, a domek mi się spodobał)

no właśnie kto używa huggisów? różnią sie te w czerwonym opakowaniu od tych granatowych co kiedyś były?
i w ogóle polecacie? bo mnie ta promocja kusi
Domek nie ma dużych elementów wszystko jest przytwierdzone osobno sa tylko dwa ludki , telewizorek , fotel ale to można scvhować .

Pop super że już nie musicie i źle że tracisz taką przychodnię.
Ale lepiej nie chodzić JAK czytam na szymkowym forum, tam jest dział o wczesniakach i mamy zakładają sobie wątki i piszą o dzieciakach , jakie mają problemy nawet ze starszymi dziećmi niż Oliwka , to naprawdę widać jak wiele szczęscia ona miała , że tak super przez to wszystko przeszła .

BYłam w nowym przedszkolu , pani fajna , tak mi się wydaję . wiadomo nie ma takich luksusów jak w tym w którym jest Szymek teraz ale chyba będzie spoko . Plac zabaw mi się nie podoba bo jest bidny strasznie ale sale i reszta ok .

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości