|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
i co chwile krzyczy patrz a potem i nie popatrzylas teraz jest co innego ale podobne![]() dziekuje dzis juz nie chce mi sie szukac kabla,(jestem wymordowana) wstawie jutro
|
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prosze ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Zmykam na film, bo jakiś fajny film się zaczyna "Run Fatboy, Run" i będziemy oglądać.
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Idę już do sypialni by powąchać trochę mężowska poduszkę Może to pobudzi mnie a jak zasnę to będą same przyjemne sny Az zjawi się relany egzemplarz i dokończy resztę |
|
|
|
|
#1654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milego ogladania Cytat:
ja tez padam
|
||
|
|
|
#1655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, oglądamy w przerwie tu weszłam ![]() To idz się połóż ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() Idz, idz powąchaj, może popsikaj sobie poduche troche jego zapachem, byle nie za mocno. ![]() No, pobudzi Cię, ale chyba nie do snu tylko pobudzi do czego innego ![]() Zabrzmiało to dwuznacznie ![]() Życze upojnej nocy. |
||
|
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
dzięki w imieniu męża ja tylko na chwilke bo zbieram się do mojego Skarba buziaki
ps ale wczoraj naskrobałyście a ja wieczorem nie byłam na necie bo u nas byla straszna burza papatki
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obudzilam sie za wczesnie bo czulam jak zahaczylam kolczykiem w nosie i sie wyciagnal zanim go znalazlam to sie rozbudzilam![]() maz gotuje rosolek ![]() i caly ranek ogladal zabytkowe auta |
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dzień
![]() Ja się tylko narazie przywitam. I zmykam na śniadanko-sałatke. Mąż już nakłada, wiece lece
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
No, musze nawet bo moja stara czarna torebka prosi się o wyrzucenie
, musze sobie kupić jakąś porządną, a portfel mam niebieski i mi do niczego nie pasuje. Noi stary już, trzeba wymienić na nowy. Noi chciałabym upolować jakieś czerwone buty, ktre by pasowały do czerwonej bluzeczki która dostałam od męża jakiś niedawny czas temu ![]() Smacznej kawy życze My jemy sałatke na śniadanie, mężny pije kawe ja herbate. A mój mąż ogląda Top Gear Ja też tych wariatów lubie oglądać.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-29 o 12:21 |
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na sniadanie mialam rosół ![]() udanych zakupow
|
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Prosze
To fajno, że pyszną masz kawe, zazdroszcze. Wkońcu musze sobie zamówić swoją, by mi ją przywieźli. Mniami, bardzo dobre też miałaś śniadanko I wiecie co, znów mi krew z nosa rano leciała. ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Ja jeszcze chwilowo Tu z Wami posiedze. ![]() O matko, no to niezłe miałaś przeżycie z rana , ale nic Ci się nie stało. ![]() Mniami. |
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko pije ja sama
|
|
|
|
|
#1664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego dnia,więc życze No, dałaysmy wczoraj czadu z postami. ![]() Uuu, burza ale za to jest pewnie teraz fajne powietrze po burzy. ![]() papa ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a on taki malenki musze go szybko wtedy znalezc bo zarasta mi dziurka w nosie jak byl nie zagojony(goil mi sie ponad rok ) a maz mi wyrwal go to bolalo i krew sie lala wogole to mialam z tym kolczykiem zrobilam go kompletnie nie planujac, tak wyszlo![]() wiesz cos czuje ze maz juz planuje jakie bedzie nasze nastepne autko ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jednak miałaś kiedyś niezły horror z wyrwaniem kolczyka Masakra. Mówisz, że szykuje się zmiana?? A podejrzewasz, albo wiesz jakie będzie nastepne nowe auto?? ![]()
|
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i takiego tylko tez srebrne:http://allegro.pl/kolczyki-do-nosa-z...595618514.htmli akurat wtedy nocowalismy u rodzicow meza, zmuszeni pewnie jakies stare, zabytkowe dzis pokazywal mi takiego mercedesa
|
|
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne Uuu, zmuszeni byliście na nocke u teściów, a chyba niebardzo mieliście ochote tam zostać???O, prosze to fajne autko
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Zadomowienie
|
hejka ja juz wróciłam od męża może jutro wyjdzie
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dobrze |
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
O, no to super ![]() Cytat:
![]() Ok, ide sie szykować i lecimy na zakupy. Jak wróće, to zapewne Wam napisze czy coś sobie kupiłam. ![]() Do potem
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mialam za dobre serce i zostalismy pozatym ja tam nic nie jem wiec umieralam z glodu pije moje wlosowe kakao ![]() ok, udanych zakupow na miotle
|
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety pisal ze raczej we wtorek go wypuszczą
|
|
#1674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mniami kakao. ![]() Dziękuje ![]() Cytat:
![]() Uj, ale to już bardzo blisko Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-29 o 18:38 |
||
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Relacja dnia z zakupów.
Zakupy jak najbardziej udane. Kupiłam sobie czarną torebke i portfel Za butami się, aż tak nie rozglądałam. Troche się nałaziliśmy ale warto było Kupiliśmy sobie pyszne ciacho Baileys do kawki. Zdjęcia dodam poniżej. ![]() Torebka kupiona w TK Maxie, porfel w New Looku
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-29 o 19:00 |
|
|
|
#1676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos moze napisze ale w klubie pozatym nie smakuje mi tam nic kuchnia odmienna o 100%![]() pewnie tak ![]() Cytat:
a tak bym zjadla slodkie![]() fajne zakupy
|
||
|
|
|
#1677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
Zaraz jak tylko weszłam do domu, robiłam dla Was zdjęcia Cytat:
Przepraszam, już więcej nie będe kusić Moge Ci tym ciachem poczęstować, bo jeszcze mamy. Dzięki za pochwałe ad zakupów. ![]() Podoba Ci się portfelik to fajno
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Wtajemniczenie
|
Karinio fajnie, że zakupy udane no i ładne rzeczy pokupiłaś
![]() kajaja przykro mi, że męża wypuszczą dopiero we wtorek, ale pewnie muszą go jeszcze przetrzymać w szpitalu no i to już za 2 dni więc niedługo. Ja swojego męża będę miała przy sobie dopiero (a może już) w czwartek. eve przykro mi, że spędziłaś noc u teściów i to jeszcze w taki sposób Was zwabili. Tak apropo nocy u teściów to mnie moja teściowa kiedyś wkurzyła. Była to na jej urodzinach. Bartuś już był z nami,ale był bardzo malutki i ja chciałam jechać i wieczorem wracać no bo Bartuś nie umiał wtedy nigdzie indziej zasnąć. I jak już był trochę śpiący to mówie do męża, że się zbieramy, a teściowa no zostańcie na noc, a ja, że nie, bo chce jechać do domu, a ona do mnie no, ale Robert (mój mąż) chciałby się napić z braćmi (wtedy jeszcze prawa jazdy nie miałam), a ja do niej powiedziałam jak ja mogę patrzeć na to co on chce jak jest z nami dziecko i to ono jest teraz na pierwszym miejscu. Teściowa bez słowa poszła do kuchni. Spakowaliśmy się, wsiadamy do auta, a tam akumulator padnięty no i naładować by się już nie zdążył no i musieliśmy na noc zostać. Wykrakała.
|
|
#1680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
ale od tej pory znieczulilam sie troche na dzwonienie tego brata co sie poplakal bo zawsze jemu kazuja dzwonic a jak przyjedziemy to siedzi przed komp![]() nam tez tak raz padlo auto ale maz naprawil i pojechalismy od nich o 2w nocy wtedy nie proponowali zebysmy zostali
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

To faktycznie, jak pech to pech.
Atakują ze wszystkich stron.

Gratuluje zakupu
Pokażesz
i co chwile krzyczy patrz
a potem i nie popatrzylas

Wkońcu musze sobie zamówić swoją, by mi ją przywieźli.
ale mialam za dobre serce i zostalismy