|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Antosiu sto lat i dużo dużo zdrówka
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
a o wc to gadałam w zoo, bo był okrutnie zapuszczony-jakby po całym dniu, a jak Karo z Zu już była to babcia klozetowa zdążyła ogarnąc sprawę i było nawet pachnącą ![]() A loczki...nie w tym życiu Znów się obgoliłam.Chyba mi nie pocytowało, tak więc foty będą, ale głównie dziewczyn.Wczoraj oglądałam i mąż niespecjalnie nas nie pstrykał heh Antosiu wszystkiego dobrego!!!!!! nasz pierwszy jubilacie!!!!sto lat i radości dla rodziców ![]() lecę szykować familię do kościółka.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Antosiu Rośnij nam zdrowo i rozwijaj się tak pięknie, jak do tej pory Bądź zawsze radosny i szczęśliwy Razem z Kubą ściskamy mocno
|
|
#4684 |
|
BAN stały
|
Antosiu stu latek w zdrowiu, wszystkiego dobrego nasz dwulatku
|
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, napisałam w klubie w wątku Marty.
|
|
#4686 |
|
Zadomowienie
|
Sto lat dla Antonia !!
![]() |
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Antosiu! Wszystkiego najlepszego, zdrówka, radości i uśmiechu na co dzień. Żyj sto lat!
![]() |
|
|
|
#4688 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
żeby szybko zapomniał.Cytat:
![]() Miłej niedzieli
|
|||
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko napiszę, że głowa mnie boli jak nie wiem co
, a głupia jestem taka, że brak słów
|
|
#4690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Na jak długie się da
Nawet i do łopatek![]() Błądzę, nie błądzę ![]() Zmiany mi się chce. Anula, Morska witajcie Cytat:
![]() No co Ty... To pomówienia jakieś ![]() Cytat:
![]() ![]() Straszna tragedia. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wielkie STO LAT dla Antosia Dzień dobry Idę do zdjęć i do klubu. ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- A co się stało??
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() *** mój mały książę już śpi
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
angy, nie napiszę, bo chyba bym umarła ze wstydu
, napisałam to, bo czarno na białym widziane pomogło mi "się przyznać", eh
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wal śmiało
|
|
|
|
|
#4694 |
|
Rozeznanie
|
Mariolko dużo zdrówka dla Twojej pociechy!!
|
|
|
|
#4695 |
|
BAN stały
|
u mnie niedziela do d..y
pokłóciłam sie z mężem - ogólnie stanęło na tym ze nic w domu nie robie tylko on pracuje i jeszcze musi w domu po mnie poprawić... wkurzyłam sie i nie odzywam do niego.
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Mirku cokolwiek zrobiłaś, to i tak głupia na pewno nie jesteś. pewne chwilowa niedyspozycja umysłowa
mnie też boli glowa. TZ śpi, odsypia cały tydzien bo codziennie pracował od 5 do prawie 22. wykonczony przyjeżdzał do domu. ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- skierko kurcze współczuje, mam nadzieje ze sie pogodzicie szybko i wyjaśnicie sobie wszystko. chyba ide po kawe, moze mnie głowa przestanie boleć. |
|
|
|
#4697 |
|
Ola-Unhola
|
Dziewczyny myslicie, ze dobrze robię?
Takie odstawienie w ogóle? Jedna piers mega, z widocznymi zgrubieniami - kanalikami pełnymi mleka. Boli strasznie ![]() Z jednej strony Bartka tak odstawiłam z dnia na dzień, bo antyb. dostałam i musiałam i było ok. Nie pamietam, żeby mnie piers tak bolała W sumie Antoś jest duży i chyba nie muszę tak stopniowo, ale z drugiej może lepiej dla mojej piersi... Tylko, ze chciałam, zęby Antoś zapomniał o istnieniu cycy, bo tak jak np będę go karmiła tylko wieczorem, to będzie się domagał częściej. Cały czas będzie chciał. Sama nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Miramej, zaćmienia zdarzają się najlepszym, także ni mów tak ![]()
|
#4698 |
|
Wtajemniczenie
|
Laski pomocy
![]() Gdybyście miały małego mechanika, majsterkowicza w domu to co byście wybrały???? http://allegro.pl/bosch-klein-warszt...627165699.html http://allegro.pl/bosch-skrzynka-nar...624733092.html http://allegro.pl/kiddieland-muzyczn...619623797.html http://allegro.pl/kiddieland-muzyczn...619623797.html http://allegro.pl/super-zestaw-warsz...636690579.html Aaa Unhola moim zdaniem dobrze robisz. Obyś tylko jakieś zastoju/zapalenia nie dostała. Może ściągaj sobie odrobinkę mleka, z tej bolącej piersi. ?Tylko ociupinkę, żeby ulzyć i powoli codziennie będzie tego coraz mniej. A jeśli chcesz to moge ci podesłać Bromergon na zatrzymanie laktacji. Skierko może małż ma jakiś gorszy dzień i dlatego się czepia. Zaciśnij zęby i przeczekaj. Miramej nie wstydaj się, napewno głupia nie jestes.
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2011-05-29 o 14:18 |
|
|
|
#4699 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurcze najfajniejsza - najbardziej zbliżona do realnych narzędzi to ta ostatnia. tylko patrze ze on od 3 lat niby... on mi wprost nie powei ze cos zle robie bo wie ze sie obraze wiec nie mowi. a dzis wzial sie za zmywanie sam i od slowa do slowa poszlo. pospalam dluzej bo wzial Amelkę i pozmywał a ja sie czepiam
Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2011-05-29 o 14:31 |
|||
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ten bosch to taki za dorosły mi sie wydaje a z kolei kiddieland taki dziecinny, a ten to taki pośrodku
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-05-29 o 14:33 |
|
|
|
|
#4701 |
|
Ola-Unhola
|
Kiddieland za dziecinny moim zdaniem już dla naszych dzieci.
Ja bym wybrała ten http://allegro.pl/super-zestaw-warsz...636690579.html Wymoczyłam się trochę w waanie z gorąca wodą, delikatnie odciągnęłam troszkę i jest lekka ulga, ale do ideału daleko. Druga pierś zupełnie pusta i wiotka wisi ![]() Ale tu pusto ![]() Antoś dzisiaj jednak bez drzemki, już ledwo chodzi. Jemy jeszcze budyń i lulu niedługo. Kąpiel była ze mną, więc to już z głowy. Jutro do pracy... ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- agga, dzięki za Bromergon Jak będzie źle, najwyżej sama się przejdę i skonsultuję
|
#4702 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo irytują mnie takie teksty Działa to na mnie jak płachta na byka.Mój mąż nigdy mi nie powiedział takich słów, ale też nie przyznał że wciąż w domu jest coś do zrobienia. Ostatnio miał kilka dni wolnego i chcąc coś zrobić np. zakluczał się w pokoju, co powodowało hałas i wiszenie na klamce.Tak go obserwowałam w ciągu dnia i na końcu skwitowałam odpowiednio.Przecież ja wszystko muszę zrobić z nią, bo niby gdzie się mam się lub ją zamknąć żeby ugotować etc? No i jeszcze mega często używane słowo "czekaj" Teraz jak je wypowie to oboje się śmiejemy, bo trudno mu je wyeliminować ze słownika, a musi, bo L chce wszystko chcę "na już" Musiał się też nauczyć odwrócenia uwagi by zyskać na czasie i coś zrobić. Najbardziej mnie irytuje jak zasiada do akwarium i zaprowadza obserwacje...i do tego te pytania:widziałaś, zauważyłaś jak ja kurka ani nie mam czasu nakarmić tych ryb z co dopiero regularnie obserwować. Po intensywnym weekendzie powiedział "jestem zmęczony.Chce do pracy" ![]() Cytat:
Doczytałam że i to nie cię nie urządza. Cytat:
Postaw go na ziemię!!!! Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
kasiu napisz mi jeszcze albo linka daj do tego przyrządu do wyciągania jadów czy jak to tam.
|
|
|
|
#4704 | ||
|
Zadomowienie
|
Antonio! Wszystkiego najlepszego Słoneczko, zdrowia, szczęścia... Niech uśmiech rysuje Twą buzię .
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
Skierko, Wojtusiu, Unholy dzięki za opinie
Karo niesmiało przypominam sie
|
#4706 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
Dzięki Dziewczyny za miłe powitanie ![]() Wstawiłam kilka aktualnych Tymków do albumu, bo od czasu awarii wiało tam pustką Zapraszam ![]() Miramej - mi się ostatnio zdarzają same wpadki, więc... przybij piątkę ![]() .
Edytowane przez morska Czas edycji: 2011-05-29 o 20:07 |
||
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
wkleiłam w klubie link ze zdjeciami
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-05-29 o 20:55 |
|
|
|
#4708 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() noo... jak zmywa to fakt robi to porządnie i wszystko wkoło czyste, ale w ciagu zmywania kilka razy odpoczywa ![]() Cytat:
my już rozmawiamy. powiedziałam mu że zrobił mi przykrość, może nie do końca dbam o dom tak jak trzeba... czasami są gary w zlewie z 2 dni, ale nie po to się wyprowadziłam od teściowej żeby teraz maż mi truł o tym. są dwie str medalu - on chce mieć czysty dom a sam skarpetek i majtek nie wrzuci do kosza tylko zostawia tam gdzie stoi porozmawialiśmy i doszliśmy do kompromisu - ja dbam o dom lepiej - on wrzuca rzeczy do kosza
|
||
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za pocieszenie, ale tym razem nie zasłużyłam
![]() Edyta, aż sprawdziłam, czy na pewno do dobrego albumu zajrzałam , ależ Tymek się zmienił , superowy chłopak ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Wojtusiu, ja nie doradzę, może Kasia jutro Ci napisze ![]() skierko, zabiłaś mnie tymi garami w zlewie leżącymi 2 dni , umarłabym od samego widoku ![]() Aga, mnie się najbardziej te narzędzia Bosha podobają
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-05-29 o 20:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

żeby szybko zapomniał.

, a głupia jestem taka, że brak słów 

, superowy chłopak