Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-08, 21:50   #2881
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

ja to bym sie napiła takiej kawy parzonej bez mleka a najlepsze jest to ze przed ciążą piłam tylko z mlekiem a teraz mnie naszło na taką czarnulke
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 21:50   #2882
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
No widze wlasnie bo przełączylam a nie mozesz go jakos ululac? bo biedny bedzie sie meczyl teraz
wlasnie małz probuje (ja mam zakaz wstępu do sypialni bo jak mnie dziecko zobaczy to się zaraz rozżali) ale słysze że jakos im marnie idzie...
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 21:51   #2883
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Albo cappucinka albo latte machiato z syropem miętowym kochane ja spadam bo mi za 10 min zakreca wode a musze zdazyc sobie napuscic goracej kąpielki
lec lec zapomniałam ze u was woda limitowana
Stary 2011-06-08, 21:52   #2884
DzastaW
Zadomowienie

Ja piłam kiedyś mnóstwo zielonej i rumiankowej, umiałam dziennie po dosłownie po parenaście kubków (wypijałam jeden i za chwilę zalewałam od nowa)

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 21:56   #2885
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Albo cappucinka albo latte machiato z syropem miętowym kochane ja spadam bo mi za 10 min zakreca wode a musze zdazyc sobie napuscic goracej kąpielki
miłego leżakowania

ja nigdy za zieloną nie przepadałam...
teraz przez ciążę piję więcej owocówek zobaczymy jak będzie po

dużo osób jest obecnych, no nie? czemu nic nie piszą?
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:00   #2886
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
miłego leżakowania

ja nigdy za zieloną nie przepadałam...
teraz przez ciążę piję więcej owocówek zobaczymy jak będzie po

dużo osób jest obecnych, no nie? czemu nic nie piszą?
chyba nas nie lubia

a tak powaznie to to jest forum otwarte i du zo osób tylko podczytuje a sie nei udziele czesto nicki sie powtarzają wiec mamy stałych czytelników
Stary 2011-06-08, 22:03   #2887
lausanne
Wtajemniczenie

żegnam mamuski, mam jednak na głowie malego - zadowolonego i w ogole nie chcącego spać
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:04   #2888
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
chyba nas nie lubia

a tak powaznie to to jest forum otwarte i du zo osób tylko podczytuje a sie nei udziele czesto nicki sie powtarzają wiec mamy stałych czytelników
hehe może i nie lubią kto wie...
no to jak stali czytelnicy to miło by było jakby się odezwały
my tu chętne na nowe znajomości jakby co dziewczyny, nie bijemy ani nic z tych rzeczy
Stary 2011-06-08, 22:06   #2889
DzastaW
Zadomowienie

Mam teraz smaka na cappuccino, a w domu nie ma =/

Stary 2011-06-08, 22:16   #2890
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
żegnam mamuski, mam jednak na głowie malego - zadowolonego i w ogole nie chcącego spać
no i było to do przewidzenia

ide sie ochłodzic na balkonik i pomachac meżulkowi -powinien byc do 10 min
Stary 2011-06-08, 22:18   #2891
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
Mam teraz smaka na cappuccino, a w domu nie ma =/
nie lubię tak, jak najdzie mnie na coś ochota a tego nie mam pod ręką hehe
Stary 2011-06-08, 22:28   #2892
81gosia
Zadomowienie

Cytat:
A gdzie reszta?
Ja oglądałam właśnie Misia Yogi

Cytat:
Robię poszukiwania auta w necie i się załamuje coraz bardziej że nie mamy kasy
miałam to w zeszłym tygodniu

W piątek rano wysłałam zadatek na sprowadzenie autka, a wieczorem znajomy co miał wziąć od nas stare mówi, że niestety mu robota nie wypaliła i kasy nie ma. Ręce mi opadły. Mąż obdzwonił znajomych kto może coś pożyczyć i nic. A tu zadatek poszedł i 3 tyś brakuje. Na kredyt się absolutnie nie zgodziłam. W poniedziałek dostaliśmy sygnał że nowe autko już jest kupione i jedzie do kraju. Tylko z czego my je opłacimy? Na szczęście wczoraj kolega zadzwonił, że mu się finanse wyjaśniły i w sobotę przyjedzie z kasą podpisać umowę kupna-sprzedaży. aż mi kamień spadł z serca.

Cytat:
u mnie jest tak samo i na wkładkach też
a ja wkładek nie używam, jak nie mam @. Wole co dziennie zmienić bieliznę. Jak nosiłam wkładki częściej, to mnie łapały bakterie i trzeba było się leczyć. Teraz nosze tylko bawełniane majtki i nic się już nie dzieje.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

jutro planuję obejrzeć Śluby panieńskie bo mąż mi ściągnął, a dzis juz trochę za późno. Wstałam o 5 to juz najwyższy czas chyba luli, ale jakos słabo mi się chce
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.

Edytowane przez 81gosia
Czas edycji: 2011-06-08 o 22:27
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:58   #2893
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Hej laseczki ale naskrobałyście jest co nadrabiać
Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Dobry wieczor.

Poznalam dzis plec-bede miec drugiego synka.

Buziaki
kolejny chłopaczek, miłej podróży życzę i pogoda na życzenie, u nas już się ochłodziło
Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Lulla kazała mi napisac choc jedno słowo ale ja napisze wiecej...
Dzien dobry Kobitki. Jak miło słyszec ze ktos o mnie pamięta... Pakuję się od rana do wieczora, głupio mi wpadac i pisac kilka zdan i znikac znów na długo.....

Byłam dzis na glukozie znów i przezyłam.... Wyniki w normie, wiec zajadam się słodkosciami a myslałam ze mi po tej glukozie słodyczy wystarczy na conajmniej tydzień.....
a kiedy przeprowadzka?
Cytat:
ja tez odświeżam ciągle ogladacie rodzinka.pl? ja ich uwielbiam myslalam ze padne jak ten najstarszy chcial wynegocjowac godzine powrotu do domu i stoi przed tym ojcem i mowi"12", ojciec"10", on"10:30" ojciec"jak bedziesz negocjowal to masz o pol godz do tylu" on"no tata to o 10 chociaz" ojciec"9:30", on"przesadzasz", ojciec"9:00", on"no naprawde przeginasz", ojciec"9:00", on "no tata teraz jest 9:00 ja musze isc na ta impreze!" ojciec"no i jestes juz spozniony do domu bo jst minuta po, do gory marsz!"
serial jest niesamowity, dzisiaj właśnie oglądaliśmydobra dawka uśmiechu
Cytat:
dziewczyny wypijacie conajmniej 2-3 litry dziennei?
bo ja raczej nie jakos po picu jestem taaaaaaaka pełna ze potem jejsc mi sie nie chce
ja chyba tyle nie wypije, też się czuję później pełna i jedzenia nie ma gdzie wcisnąć
Cytat:
Ja wypijam hektolitry plynow dziennie, to jest okropne bo czuje sie taka napeczniala to raz, a dwa-chodze b.b.b czesto do lazienki co juz odczulismy na kupnie ilosci papieru toaletowego

Cytat:
pospał sobie synuś w dzień i teraz z mamuśką będzie sobie dyskutował

A u nas dziś był rzeczoznawca z banku, kiedyś Wam pisałam, że sprzedajemy dom i kupujemy mieszkania, my osobno, teście osobno. No i się okazało, że babka, która jest chętna na kupno domu nie dostała kredytu w jednym banku, więc złożyła w innym. I dziś był rzeczoznawca z tego bankudziewczyny fachowcy, które pracują w tej branży mam pytanko: czy właśnie wizyta rzeczoznawcy jest już jakimś sygnałem pozytywnym, że babka dostanie ten kredyt? jak wyglądają te procedury??

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 23:09   #2894
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość

W piątek rano wysłałam zadatek na sprowadzenie autka, a wieczorem znajomy co miał wziąć od nas stare mówi, że niestety mu robota nie wypaliła i kasy nie ma. Ręce mi opadły. Mąż obdzwonił znajomych kto może coś pożyczyć i nic. A tu zadatek poszedł i 3 tyś brakuje. Na kredyt się absolutnie nie zgodziłam. W poniedziałek dostaliśmy sygnał że nowe autko już jest kupione i jedzie do kraju. Tylko z czego my je opłacimy? Na szczęście wczoraj kolega zadzwonił, że mu się finanse wyjaśniły i w sobotę przyjedzie z kasą podpisać umowę kupna-sprzedaży. aż mi kamień spadł z serca.

a ja wkładek nie używam, jak nie mam @. Wole co dziennie zmienić bieliznę. Jak nosiłam wkładki częściej, to mnie łapały bakterie i trzeba było się leczyć. Teraz nosze tylko bawełniane majtki i nic się już nie dzieje.[C:
Gosiu wkładki uzywasz jak masz@? masz taką skapa?
a jak uzywasz wkładek to nie zmieniasz codziennie nie wyobrażam sobie chodzić w bielixnie dłużej niż jeden dzień, jak jest upał to nawet dwa razy potrafie ja zmienic, a jak jestem w domu to w ogóle lubie bez

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Martusia zalezy od tego jakei bank ma procedury, u mnie w pracy nawet nie rzeczoznawca np łazi tylko doradca który robi zdjęcia a analityk wycenia na podstawie danych jakei sa w danym regionie itd
Stary 2011-06-08, 23:12   #2895
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:

Martusia zalezy od tego jakei bank ma procedury, u mnie w pracy nawet nie rzeczoznawca np łazi tylko doradca który robi zdjęcia a analityk wycenia na podstawie danych jakei sa w danym regionie itd
Aha rozumiem, bo najpierw był doradca finansowy i robił zdjęcia a dziś rzeczoznawca, ale ważne, że coś się dzieje, jest nadzieja, że jeszcze trochę i się dowiemy na czym stoimy

Emilka ur. 05.05.14
Stary 2011-06-08, 23:39   #2896
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
dziękujęa jak tam dzisiaj samopoczucie??
Ojj, ale dziś śnięta byłam od rana. W końcu po południu sen mnie zmożył, ale widzę, że nie tylko mnie

Cytat:
a dużo ogólnie jecie?bo ja na cały dzień zjadłam niecałego kotleta troszke zimniaków, dwie kanapki i teraz kaszke na mleku-jakos nie chce mi sie jejsc
Cytat:
zjadłam kanapkę ale tak na zdrowy rozum, bo dziś mało jadłam. Przez tą poranną pobudkę i upał, zupełnie nie mam ochoty na jedzenie
To ja mam niestety odwrotnie Jadłabym i jadła, a najgorsze jest to, że mam od tygodnia smak na COŚ, ale nie mogę dojść na co i taka niezaspokojona chodzę

Cytat:
Dobry wieczor.

Buziaki
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Ulcia gratuluję siusiaczka
Fajnie zabrzmiało

Cytat:
i tak juz jakoś zaniedbuję i wizaż i ksiązki a tak kocham czytac...
Ja też kocham czytać od zawsze, a teraz nie umiem sobie znaleźć pozycji przez ten bolący kręgosłup (nie mam już przerw, codziennie budzę się i zasypiam z bólem) i trudno mi się skupić na dłużej na lekturze. W ogóle strasznie się kręcę jak siedzę czy leżę, co 5 minut muszę zmienić pozycję, bo niewygodnie mi.

Cytat:
Gosiu wkładki uzywasz jak masz@? masz taką skapa?
No ja mam raczej skąpą @, ale za to dość długą i przez drugą połowę @ wkładka spokojnie wystarcza (oczywiście bieliznę zmieniam też ).

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 23:54   #2897
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ojj, ale dziś śnięta byłam od rana. W końcu po południu sen mnie zmożył, ale widzę, że nie tylko mnie

No ja mam raczej skąpą @, ale za to dość długą i przez drugą połowę @ wkładka spokojnie wystarcza (oczywiście bieliznę zmieniam też ).
no wiesz dlatego pytam czy ma skąpa bo ja w to wierze ze tak czasem jest, no i jak przez cały okres tylko wkładki to zazdroszcze -choć teraz mam takie wkładki ze nawet wieksza ilosc sluzu to dl niej za duzo he he
Stary 2011-06-09, 06:33   #2898
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
licytowałam siostrze sukienkę i wylicytowałam za 5zł jak takie głupoty człowieka cieszą

szkoda że sobie sukienki nie mogę znaleźć i wylicytować

oglądam all i jest sukienka która widziałam ostatnio co chciałam kupić ale siostra wtedy powiedziała ze nie ładna
dokładnie taka sama tylko nie miała guziczków a z przodu miała takie rozcięcie (tak jak tu guziczki są)
mnie akurat ta sukienka nie kręci, nie jest w moim stylu ale Kochana sukienka ma się Tobie podobać a nie siostrze albo Nam

Cytat:
Lula widziałaś ranking? Chyba teraz Ty powinnaś iść na odwyk
hehhe ja też prawie w czołówce dobrze ze do pracy chodzę, bo jakbym siedziała w domu to na bank jestem w pierwszej trójce

Cytat:
no weź ja tez ciepłą, nie ma innej opcji i to musze jak najszybciej iśc zanim małż wróci ze sklepu z Konradkiem, bo ten drugi mi się zaraz wpakuje do wanny i tyle będzie przyjemności Będę się musiala bawić delfinkami i wiaderkami i innymi takimi A poza tym ostatnio zdarzył się Konradowi w kąpieli mały "wypadek", wolę nie ryzykować
ojejj, jakie niespodziewanki

Cytat:
a dużo ogólnie jecie?bo ja na cały dzień zjadłam niecałego kotleta troszke zimniaków, dwie kanapki i teraz kaszke na mleku-jakos nie chce mi sie jejsc
ja w te upały na pewno jem mniej takich zwykłych rzeczy, za to dużo owoców, słodyczy też i ciągle mogłabym jeśc lody

Cytat:
Dobry wieczor.

Buziaki
gratulacje

Cytat:
Dzien dobry Kobitki. Jak miło słyszec ze ktos o mnie pamięta... Pakuję się od rana do wieczora, głupio mi wpadac i pisac kilka zdan i znikac znów na długo.....

Byłam dzis na glukozie znów i przezyłam.... Wyniki w normie, wiec zajadam się słodkosciami a myslałam ze mi po tej glukozie słodyczy wystarczy na conajmniej tydzień.....
wpadaj kochana choćby na 3 sekundy oby przeprowadzka szybko i bezproblemowo minęła

Cytat:
bo ja raczej nie jakos po picu jestem taaaaaaaka pełna ze potem jejsc mi sie nie chce
ja na pewno nie, zawsze mało piłam jak jestem w domu to się staram coś popijać cały czas ale w pracy, w biegu nie ma na to szans.

Cytat:
ja teraz rano pije kawusie z męzem, no i właśnie mi sie przypomniała ze skończyła sie rozpuszczalna wiec jutro napije sie inki -musze zapamietac zeby kupic rozpuszczalna
e tam możesz się i zwykłej napić ja pije właściwie tylko taką sypaną, ewentualnie Latte z ekspresu ale kawa mi tak już nie smakuje jak przed ciążą, kiedyś piłam po 3 dziennie a teraz raz na jakiś czas.

Ja ostatnio szaleje z zakupami na all ... ostatnio kupiłam tą piłke, a wczoraj koszulki do szpitala i wylicytowałam mega zestaw pościeli za fajną cene tyle że używaną, za to w kieszeni zostało nam minimum 200 zł

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-06-09 o 07:08
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 07:27   #2899
gerda
Zadomowienie

Witajcie kobietki
u mnie fajna pogoda, słoneczko świeci, ale duszno nie jest

zjadłabym coś, tylko co

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Cytat:
Dobry wieczor.

Buziaki
gratuluję syneczka

Cytat:

pakuj się dzielnie super, żer glukoza w normie ja jak wyszłam z glukozy to poszłam po drożdżówkę do cukierni

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

[QUOTE=81gosia;27389770]
a ja wkładek nie używam, jak nie mam @. Wole co dziennie zmienić bieliznę. Jak nosiłam wkładki częściej, to mnie łapały bakterie i trzeba było się leczyć. Teraz nosze tylko bawełniane majtki i nic się już nie dzieje[QUOTE]

ja używam wkładek, i bieliznę też zmieniam codziennie wydaje mi się to naturalne

no i poki co zjadłam płatki z jogurtem

nadrobiłam Was, a teraz tu cisza

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 08:43   #2900
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Dzień dobry mamuśki
u mnie dziś zimno ale nie przeszkadza mi to, widzę jakaś lekka mżawka leci No ale nic to, na pewno lepiej dla mnie w chłodzie niż skwarze siedzieć a nawet do miasta się wybiorę na zakupki.
Miałam dziś brzydki sen śniło mi się, że nie jestem w ciąży (poroniłam) to pewnie dlatego, że myślę wciąż o słabych i rzadkich ruchach Amelki... Czy ona kiedyś zacznie brykać jak Wasze brzdące???

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 08:46   #2901
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
zjadłam kanapkę ale tak na zdrowy rozum, bo dziś mało jadłam. Przez tą poranną pobudkę i upał, zupełnie nie mam ochoty na jedzenie
to tak jak ja

Cytat:
a ogólnie odkąd wiem ze bedzie syn to jakos mi tak dziwnie-stało sie to takie realne, płec potwierdzona i kurcze jakos tak dziwnie ja naprawde bede miała syna-zwarjuje ze szcześcia-oby był zdrowiutki
też się tak czułam na początku, a teraz wariuje ze szczęścia jak tylko mnie kopnię i wszystko inne schodzi na dalszy plan
Cytat:
tez uwielbiam czytac czytam zawsze jak wy tutaj nic nie skrobiecie no i przed pójsciem spac bo nei chce klikac na klawiaturze jak mezus zasypia bo to drazniące
Do snu codziennie czytam zmierzch, już 4 część ciągnę , czasem zdarza się że zasypiam z ksiażką w dłoni, budze sie potem o 5 rano i czytam dalej

Cytat:
Ja wypijam hektolitry plynow dziennie, to jest okropne bo czuje sie taka napeczniala to raz, a dwa-chodze b.b.b czesto do lazienki co juz odczulismy na kupnie ilosci papieru toaletowego
hahaha boże mam to samo

Cytat:
Też mam raczej skąpą, koło 5 dni, więc 3 jadę na podpaskach a juz dwa na wkladkach, także i na tym i na tym nie bankrutuję

Byłam wczoraj na basenie dla ciężarnych i osób z nadwagą fajnie było poruszałam się dużo w wodzie, woda cudownie chłodna
Babka która prowadziła taka "gestapo" ale naprawde warto chodzić, w nocy już lepiej mi sie spało , może nawet mniej bolały pachwinki, także zamierzam chodzić chociaż raz w tygodniu

Zarzućcie Tvn zaraz będę mówić co druga polka nie myję się codziennie nie ogólniajmy, raczej chyba tą średnią starsze osoby zaniżają ...

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:04   #2902
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamuśki
u mnie dziś zimno ale nie przeszkadza mi to, widzę jakaś lekka mżawka leci No ale nic to, na pewno lepiej dla mnie w chłodzie niż skwarze siedzieć a nawet do miasta się wybiorę na zakupki.
Miałam dziś brzydki sen śniło mi się, że nie jestem w ciąży (poroniłam) to pewnie dlatego, że myślę wciąż o słabych i rzadkich ruchach Amelki... Czy ona kiedyś zacznie brykać jak Wasze brzdące???
u mnie tez zimno ale nie pada i bardzo mi pasuje ta pogoda jakos w tej ciazy zle znosze upaly a dzis az przyjemnie bylo wyjsc z domu

biedna wspolczuje takiego snu ale nie martw sie Amelka zacznie fikac i brykac juz niedługo tak mocno ze zatesknisz za spokojnymi ruchami ja tez czekam na te mocne ruchy ginekolog mi powiedziala ze jak ja moge nie czuc mocnych ruchow jak ona tak fika caly czas chyba gruboskórna jestem

wczoraj wieczorem czekalam czekalam i widzialam jak mi brzuch sie rusza ale tylko troszke

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:46   #2903
DorotaMaria
Raczkowanie

Witam. Mam pytanie, czy można się dopisać do listy? Termin 09 październik, prawdopodobnie Baśka W domu jest jeszcze listopadowy siedmiolatek, więc czeka nas podwójne rodzicielstwo
Pozdrawiam wszystkie zaciążone
DorotaMaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:55   #2904
19natka88
Zakorzenienie

Dzieńdoberek Jak mi się źle spało dopiero jak zaczęło padać o 2.00 to się zrobiło fajnie i zasnęłam ale i tak pamiętam ile razy się przekręciłam Dzisiaj ciąg dalszy pisania pracy

Cytat:
Dobry wieczor.

Buziaki
Gratulacjeklas ki:

Cytat:

Wystarczą dwa zdania czasami a my będziemy spokojne i Tobie damy spokój Zazdroszczę dobrego wyniku glukozy

Cytat:
Mój tż śmieje się, że jestem cysterna Cały czas muszę coś pić, zgrzewka wody starcza tak na 4 dni z czego tylko ja piję wodę

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:23   #2905
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
no i było to do przewidzenia

ide sie ochłodzic na balkonik i pomachac meżulkowi -powinien byc do 10 min
ja też wychodzę zawsze mężowi na balkon chyba że wraca wcześniej i o tym nie wiem

Cytat:

a ja wkładek nie używam, jak nie mam @. Wole co dziennie zmienić bieliznę. Jak nosiłam wkładki częściej, to mnie łapały bakterie i trzeba było się leczyć. Teraz nosze tylko bawełniane majtki i nic się już nie dzieje.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

jutro planuję obejrzeć Śluby panieńskie bo mąż mi ściągnął, a dzis juz trochę za późno. Wstałam o 5 to juz najwyższy czas chyba luli, ale jakos słabo mi się chce
trzymam kciuki aby wszystko dobrze się skończyło z tym kredytem dla tej babki

Cytat:
Napisane przez DorotaMaria Pokaż wiadomość
Witam. Mam pytanie, czy można się dopisać do listy? Termin 09 październik, prawdopodobnie Baśka W domu jest jeszcze listopadowy siedmiolatek, więc czeka nas podwójne rodzicielstwo
Witaj

u nas chłodno chyba popadało w nocy ale tak fajnie jest nie za gorąco
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:44   #2906
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
witamy na forum i zapraszamy

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:57   #2907
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Caltea, Ty będziesz miała Lwa, a ja Niedźwiedzia
Faktycznie, o Lwie wiedziałam, a o Bernardzie właśnie doczytałam. Takie to będą mocne chłopaczki

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
A potem cudowne "szkolenie" dla osób z cukrzycą na którym dowiedziałam się, że generalnie nic nie wolno jeść ale posiłki mają być urozmaicone i częste Chciało mi się płakać na tym szkoleniu

Yy nie moje tematy niestety Ja pisze o promocji regionu w sferze turystyki
Hmmm, to nie pomogę.
A szkoleniem się nie martw. Jak zapanowałaś nad cukrem, to w/g mnie znaczy, że stosujesz odpowiednią dietę

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Jeju nic mi nie pomaga na te spuchnięte nogi
Jak je normalnie trzymam to mam wrażenie że mam za ciasne skarpetki
macie jakieś sposoby na puchnięcie?
Ja podwijam nogi pod siebie jak siedzę, siedzę jak w przedszkolu po turecku. Staram się, żeby nie zwisały i dyndały ze stołka. Do tej pory nie puchną, choć dość dużo chodzę. Jak tylko mam możliwość (czyli dopiero ok. 17:00), to się kładę chociaż na chwilkę. A wieczorem, to normalnie podkładam koc, żeby tak od kolan w dół były wyżej od reszty ciała.

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
byłam u mamy, mam zafarbowane włoski i od razu lepiej się czuję dziś na zakupach odezwał się u mnie znów syndrom mamuśki, kupiłam dwie bluzeczki i bodziaki dla Natalci, bo przeceny były w Carrefourze a dla siebie kupiłam torbe ... do szpitala zeby się spakować taką mniejszą bo po 15 zł były to żal było nie wziąć
A mój przebrzydły fryzjer domowy odmówił wczoraj zafarbowania mojej czupryny. Powiedział, że taras ważniejszy (no, nie dosłownie, ale na to wyszło) i dalej jestem siwa. I jeszcze się zapytał, czy mam jutro coś ważnego, że tak mi zależy . Taaaak, moje bujne ostatnio życie towarzyskie i zawodowe wprost kipi od nadmiaru zajęć, spotkań, zadań itp. A tak liczyłam na lepsze samopoczucie...

Cytat:
A Ja jutro mam wycinane jakieś paskudztwo na uchu i się obawiam tego =/
Oj, to nieprzyjemnie. Trzymam mocno , żeby poszło sprawnie i nie bolało.
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 11:01   #2908
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Hej mamuśki, u mnie dzisiaj chłodek, teraz jest 17stopni na dworze, ale w domu niestety parówa

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamuśki
to tylko zły sen, a Ty kochana się tak nie stresujz wizytą się denerwowałaś i było wszystko oki, więc teraz też tak będziemój Bartuś też wczoraj tylko delikatnie mnie pukał wieczorem
Cytat:
hejka zapraszamy, napisz coś więcej o sobie, chodzisz do pracy czy jesteś na zwolnieniu?i fajniutko, będziesz miała parkę
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek Jak mi się źle spało dopiero jak zaczęło padać o 2.00 to się zrobiło fajnie i zasnęłam ale i tak pamiętam ile razy się przekręciłam Dzisiaj ciąg dalszy pisania pracy
to trzymam kciuki Natka za wytrwałość w pisaniu pracy

Emilka ur. 05.05.14
Stary 2011-06-09, 11:11   #2909
DzastaW
Zadomowienie

Witam Was =) Ja już po zabiegu, mam pozakładane szwy =/

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Hej =)

Stary 2011-06-09, 11:11   #2910
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Hmmm, to nie pomogę.
A szkoleniem się nie martw. Jak zapanowałaś nad cukrem, to w/g mnie znaczy, że stosujesz odpowiednią dietę
Nikt mi nie pomoże niestety
Diabetolog powiedziała, że moje wyniki są ok i że jak od czasu do czasu się "zgrzeszy" to się nic nie stanie

Cytat:
Witaj

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
to trzymam kciuki Natka za wytrwałość w pisaniu pracy
U nas też chłodniej Pracę muszę dokończyć do jutra

Zmykam

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości