|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: krem regenerujący z wydzieliny ślimaka
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale mam psa (mieszka na podwórku) i jak widze co on wyrabia, co liże i co je, albo jak ucieka i wraca z włóczęgi po 3 dniach i tak straaaasznie śmierdzi to mam dość i nie dałabym sie mu lizać |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Proponuje zmiane tematu watku na: "lecznicze wlasciwosci zwierzat"
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
A mozna winniczka?Tu kolo mojego domu pelno ich sie szwenda...
Poloze sobie na licu jeszcze listek salaty,to zajete konsumpcja mi nie uciekna... A tak troche z off-u-jakby te wszytkie "cudowne" i drogie kremy takie skuteczne byly-to czemu te wszystkie hollywoodzkie i inne bogate babki tak plackiem u cgirrurgow -estetykow lezy i sie liftuja?Cos mi sie tu nie zgadza....Zapytalam kiedys babke w perfumerii,pani ta maniakalnie probowala wcisnac mi"profilaktycznie" jakiegos niebotycznie drogiego "lamera" czy cos podobnego-na moja odpowiedz,ze powinna sie przyjrzec klientce,czy taka potrzeby istnieje(nie mam ani jednej zmarszczki ani nic mi nie obwisa),odparla wlasnie-profilaktycznie-a ja jej wlasnie to pytanko,wyzej zacytowane,zadalam.Zostaw ilam ja z otwarta buzia... Swoja droga w wielu perfumeriach panie sprzedawczyni sa zywa antyreklama produktow,ktore sprzedaja-solarium,fatalny stan cery,przesadny makijaz...Na szczescie nie wszystkie,ale stanowczo za duzo.Czyzby ta iloscia tapety chcialy nam,klientkom zademonstrowac nowe produkty w sektorze"kolorowka",i to wszystkie naraz???
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Babygia bo jeszcze nie znaleziono cudownego specyfiku, który by zastąpił zabiegi medycyny estetycznej. To deklarują producenci w reklamach swoich cud kremów ma się tak, do rzeczywistości jak pięśc do nosa.
Jedynmi skutecznemyi preparatami, których działanie zostało potwierdzone naukowo w walce z oznakami fotostarzenia się skóry są preparaty z retinoidami i kwasami hydroklsylowymi stosowane na noc oraz kremy z wysokimi stabilnymi filtrami anty UVA/UVB stosowane na dzień przez cały rok. |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Filtry to po prostu PODSTAWA,nie da sie tego obejsc.Przerazaja mnie mlode dziewczeta,bezrozumnie rujnujace swoje mlode,zdrowe cery w SOLARIACH!!!!! Ile jeszcze trzeba powiedziec i napisac,aby zrozumialy????Pozdrowienia
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Ja kupiłam krem ELICINA tydzień temu. Specjalnych efektów nie zauważyłam, ale wiem, ze różnica jest widoczna po dłuższym stosowaniu i czekam na efekty. Póki co moja cera jest o wiele gładsza, i jakby miała bardziej jednolity koloryt. Istniejące krostki raczej szybciej się goją. To dopiero 7 dni stosowania, więc i tak jest dobrze. Dodam jeszcze, że stosuję krem wieczorem/na noc, a w ulotce jest napisane aby stosować go rano i wieczorem. Dlatego pewnie na efekty bede musiała czekac 2 razy dłuzej, no ale cóż... walczę z tym 10 lat to 2 tygodnie nie robią mi różnicy ;p
POZDRAWIAM |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam Elicinę już od miesiąca i widze poprawę, cera jest gładsza, szybciej się goją wszelkie podrażnienia, jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie. tak cudownie to brzmi... myslalam ze to moze jedyny ratunek dla mnie
ale za taka kase skorzystam z alantanu
|
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
nie wiem co w tym kremie mango takiego super i jak ono mogą te babcie tak naciągac
to juz lepiej niech......... XXXXXXXXXXXXXXXX przynamniej nie taki drogi Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2007-06-08 o 14:23 Powód: nieoplacona reklama |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale watpie aby cokolwiek moglo tak polepszyc stan cery ![]() ten ma pojemnosc 40 g chyba i kosztuje 80 zeta, a ten z mango? Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2007-06-08 o 14:24 Powód: nieoplacona reklama |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż jak to mówią wiara czyni cuda
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny i jak efekty?
Napiszcie kilka slow |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kończę już ten krem, powiem Ci, że wygładza skórę i jet ładniejsza, oczywiście nie należy się po tym spodziewać buzi jak u niemowlaczka
, ale nie jest zły. Dużo też pewnie zależy od skóry, na każdego inaczej będzie działał- jak chyba większość rzeczy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
mi pomógł ten kremik gorąco polecam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2007-06-08 o 14:24 |
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Gdzie mozna kupic krem Bellezza ? Bardzo jestem zainteresowana
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
iga77 poszukaj tu: http://google.interia.pl/szukaj/?q=Bellezza+krem&sg=1
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kremu to zastanawiałam się nad kupnem. Ostanio widziałam w sklepie zielarskim ten z Eliciny. 130 zł. to trochę dużo, ale jak pomaga to warto. Mam przebarwienia i niewiekie blizny potrądzikowe.
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tata ma pod domem firmę, a co się z tym wiąże non stop klienci, otwarta brama, tak więc pies ucieka, wystarczy chwila nieuwagi i już go nie ma. Jakoś psy sąsiadów nie uciekają mimo że bramy mają otwarte.... więc niedbanie i samopas nie ma tu nic do rzeczy !!
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz jest tyle zarazków bakterii, sepsa i te inne paskudne choroby, że naprawdę ja bym sie bała
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miałam na celu atakowania Ciebie. Przepraszam, jeśli to tak odebrałaś. A co psiej śliny to zawiera dużo lizozymu, czyli substancji przeciwbakteryjnej. Ja swojemu psu staram się myć codziennie kły, aby nie dostał kamienia. Myślę, że pomimo upływu lat starożytnie mieli wiele pomysłowości w leczeniu. Oczywiście medycyna idzie do przodu, dlatego pewnie ludzie za 1000 lat będą śmiać się z naszych dzisiejszych technik leczenia ![]() Jeśli chodzi o krem to Niki pisałąś, że Ci pomógł. Czy efekty długo się utrzymały? Zastanawiam się, czy rzeczywiści usuwa blizny i przebarwienia. Wykańczają mnie już te antybiotykowe kuracje i kasy na przebarwienia...
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tym bardziej że mam dwójkę małych dzieci (w tym jedno teraz chore ) i nawet na dwór nie mam jak wyjść, nie mówiąc już o pilnowaniu psiaka. Tak, wiem że przepisy nie pozwalają aby pies biegał po ulicach, już nawet miałam do czynienia ze strażą miejską, dlatego od tego czasu, staramy się aby nie uciekał, no ale niestety czasem się to nie udaje (bo tak jak pisałam, przy domu jest firma i ciągły ruch..). Nie odebrałam Twojego postu jako ataku , jeżeli Ty tak to odebrałaś to ja również Cię przepraszam )Cytat:
), poza tym, był program w Uwadze o tych "cudownych specyfikach" i mówili m.in o tym kremie, śmiali się z tego i to tym bardziej mnie zraziło do kremu .Bardzo mi pomogło na przebarwienia złuszczanie kwasami - dokładnie Easy Peal, robiłam to u mojej dermatolog w Krakowie, zabieg kosztuje aż 250 zł , ale efekty widać
|
|
|
|
#54 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech synek szybko wraca do zdrowia Cytat:
Już myślałam, że rzeczywiście daje takie super efekty, jak obiecuje producent... Co do peelingu chemicznego to muszę się dowiedzieć czy robione jest coś akiego w Bydgoszczy.
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie używam kwasów na twarz (takich 15%). Zobaczymy czy pomogą... Przebarwienia mam tylko na lini brody, więc może wystarczy...
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
witam jestem tu od dzis,przez przypadek tu trafilam bo szukalam czegos o tym kremie ze slimakow.otoz moja tesciowa robi taki o to krem.recepture ma od kolezanki ktora juz stosuje kilka lat i bardzo ladnie wyglada a jest po 60.ona zbiera te slimaczki potem je jakos trze ze one puszczaja te maz w kolorze herbaty ,krem jest najlepszy po 2 tyg lezakowania w lodowce.smaruje sie rano i wieczorem tym zelem bo to konsystencja zelu a potem po kilku minutach swoj krem do tawrzy.zaczela robic to jakis czas temu a samrowac sie od tygodnia.sprzedaje to za 50 zl od sloiczka .jak bede cos wiedziec wiecej o efektach dam znac.pozdrawiam was goraco
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
nie mialam na mysli sprzedawania tego kremu tylko efekty jakie przyniesie.a czy podanie recepty jest dozwolone?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

Mnie nigdy żaden nie zaraził. Teraz mam koty, które też (z miłości do mnie) liżą mnie jak mam jakieś bubu i też nigdy nic mi się nie stało.
Ile jeszcze trzeba powiedziec i napisac,aby zrozumialy????
skorzystam z alantanu 

!!
. Tym bardziej że mam dwójkę małych dzieci (w tym jedno teraz chore