|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
cotuś nie przejmuj się ja myslę tak jak lausanne że wiadomo w domku to będziesz wygodnie ubierac dzidizusia a jak będziecie gdzieś wychodzić albo ktos przyjdzie to nie zaszkodzi jak od czasu do czasu na troche wystroisz synusia
![]() lausanne Twój synuś to prawdziwy słodziak Ja też bym nie potrafiła odmówic gdyby tak zaczął wołać am am
|
|
#3032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
![]() Do wieloryba brakuje ci jeszcze kilkuset kg także nie przesadzaj ![]() Cytat:
Właśnie nie wiem jak on wymaga dokładnie bo każdy u mnie oddawał inaczej - jedni w częściach, inni w całości To jest starszy facet, który nawet komórki nie obsługuje![]() Ale mamy takie odgórnie ustalone normy i tam to jest określone i chyba ta ilość stron będzie wymagana w dziekanacie Ee zobaczymy, to ma być narazie I wersja więc jestem spokojna
|
||
|
|
|
#3033 |
|
Wtajemniczenie
|
Cotka no na 100% to nie wiem, dlatego mówię "raczej" nie odkształci. No i mysle że jak mu założysz raz na jakis czas i to nie na dlugo tylko "na wejscie" albo w gosci (tez przeciez z takim dzieciaczkiem dlugo sie nie siedzi) itp to nic sie nie stanie
![]() Lula "am am" to baaaardzo często uzywane słowo mojego dziecka ), jak ktoś rusza ustami, nawet jak ja piję herbatęa propos kliknięć to jak Wam się chce to możecie mi kliknąć w ten linik? http://odkrywcy.pl/kat,122994,title,...4sticaid=6c74a |
|
|
|
#3034 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może i ja sobie zrobię nowe zdjęcie i wrzucę na klubik bo brzusio się różni od ostatniego razu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
myślę że może to mieć wpływ jeśli dziecko jest długo w tych dżinsach (bo są pewnie na gumkę i mogą uwierać) tak jak śpiochy czy ciuszki z zapięciami na plecach. Tak mi się wydajemój tż przytulił się do brzucha i mówił do niego: yhym, tak, ja cię rozumiem, tak wiem, ale wiesz że jak się urodzisz to będziesz musiał mamusi słuchać |
|||||
|
|
|
#3035 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hehe, ja też mieszkam poza miastem (na wsi dokładnie) i nawet nie mam swojego transportu, więc też nie wiem co to będzie Jakoś się wyrobimy ![]() Bardzo mi się on podoba Witamy nową mamę Dorotę ![]() Dziś u mnie 15 stopni i czuję się jak nowonarodzona Wczoraj zauważyłam, że wyszły mi małe rozstępy ... na wzgórku łonowym ![]() Powiedzcie mi, jak tam stan Waszych paznokci? Polepszył się, pogorszył? Na włosy nie mogę narzekać, ale paznokcie mi się sypią od jakichś dwóch tygodni, bardzo się łamią i rozdwająją, już prawie nie mam ioch z czego skracać
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-06-09 o 20:02 |
||||||
|
|
|
#3036 |
|
Wtajemniczenie
|
Natus sprobuj oddać tak jak masz, a nuz się uda? a jak nie to najwyżej powie Ci że trzeba cos dopisac...
Ewentualnie spróbuj minimalnie przesunąc marginesy, zrobić większe odstępy między tabelami jeśli takie masz i takie tam... To głupie ale nakaz odgórny żeby napisac nie mniej niz x stron jest jeszcze głupszy. Przeciez często mozna napisac krotko i na temat i wychodzi z tego cos dobrego i naprawdę ciekawego
|
|
|
|
#3037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A obcinasz czy piłujesz? Bo podobno od obcinania się rozdwajają ![]() Lausanne jutro jeszcze coś dopiszę i oddam tak jak mam ale przyznam się bez bicia ze stanowczo za późno się za to zabrałam Głupie te odgórne przykazy ale co zrobić Mi zabrakło kilku stron a moja koleżanka ma połowę pracy naciąganej przez te przepisy
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
lausanne tak apropo (jak to sie pisze?
) przypomniało mi się jak ostatnio 11 miesięczny synek koleżanki obudził się gdy byłyśmy w supermarkecie przy stoisku mięsnym z głośnym krzykiem "AM AM!" a najpierw w takim półśnie mlaskał ustami jakby jadł
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam teraz za to super włosy ![]() Natka, piłuję (co prawda metalowym pilnikiem, a potem gruboziarnistą polerką), właściwie robię to co zawsze. A za jutrzejsze oddanie pracy trzymam kciuki
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-06-09 o 20:16 |
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Natka dla mnie w ogóle te pisanie prac czy mgr czy licencjackich jest bezsensu. No bo co można nowego wymyślać na dany temat? I ile stron o tym pisać? Ja na licencjacie miałam egzamin czyli krótka prezentacja multimedialna a potem zadanie praktyczne i myślałam, ze to będzie lepsza forma ale wyszło tez takie naciąganie.
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- agnyska a podobno jak wlosy ładne to i paznokcie i cera a jak widac to się nie sprawdza
|
|
#3042 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i dziękuję za słodziaka, ja też tak myslę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() eh, poprawiacie mi humor ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3043 |
|
Zadomowienie
|
Mi to się włosy pogorszyły =/ a paznokcie to nie wiem, bo mam teraz cały czas krótkie =)
|
|
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cerę to mam fatalną. Widać wszystko poszło mi w te włosy i na cerę i paznokcie nie starczyło
|
|
#3045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na razie
|
|
|
|
|
#3046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Ogłoszenie parafialne:
Dziewczynki przekroczyłyśmy 3000 postów więc może czas zastanowić się nad tytułem kolejnego wątku? Może jakaś ankietka albo coś? ![]() Caroline to jest "pic na wodę" przepisywanie książek i tym podobne, samemu nic nowego się nie odkryje to fakt Teraz już od tego właśnie odchodzą ale u nas jeszcze po staremu.
|
|
|
|
#3048 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieprze tam, nie biore w tym udzialu, ale na Twoj klikam caly czas![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
Za to ja mam cere nienajgorsza, paznokcie tez ale wlosy tragedia no a cellulit i doopsko to juz w ogole utopia
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Do usług
![]() Cytat:
![]() Nie dziękuję ![]() Hah tż dostał wypłatę i mogę ruszać w świat allegro
|
|
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ankietka, ankietka
|
|
|
#3051 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mam pomysłu na nazwę wątku
|
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
O tak, gdybym mogla życ w jakims innym swiecie poza tym naszym to byloby all
|
|
|
#3053 |
|
Rozeznanie
|
myślę że można dodać do ankiety też ten tytuł co był wcześniej proponowany o kaczuszkach
(mi się podobał) ps mi też możecie klikać w banerek
|
|
|
|
#3054 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale miałam dzisiaj przygodę
Kopnął mnie prąd ![]() Dobra dziewczyny ja zmykam dzisiaj musze odpocząć po wrażeniach a wróciliśmy dopiero niedawno. |
|
|
|
#3055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Caroline ja tez klikałam ale to żeby zagłosowac na Ciebie to wystarczy tylko kliknąć na banerek pod Twoim postem i potem potwierdzić że glosuje tak? i to wszystko? czy coś jeszcze? bo nie wiem czy dobrze robię... lula a bliźniacze - jak wszystko to wszystko
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Natka TŻ też przyniósł dziś wypłąte i powiedział, ze mam żądzić ale ja już lpeiej na allegro nie zaglądam
Myślę, ze mam już z ciuszków to co potrzeba dla maluszka na te pierwsze 3 miesiące. A większych narazie nie kupuję bo zapewne rodzinka i znajomi sie pojawią z jakimś drobiazgiem (u nas najcześciej sa to właśnie jakieś słodkie dzieciowe ubranka ) Więc musze się opanować A dla siebie tez narazie mam co ubrać. W dodatku szykuje nam się większy zakup więc nie będę trwonić kaski
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tytułu, coś o kaczuszkach było Kto to miał zawsze dobre pomysły? ![]() Bruma, co za "przygoda"
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-06-09 o 20:37 |
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez tak robie jak to wlasnie opisujesz, klikasz tylko na banerek zeby karoli napatoczyc klikaczek, im wiecej tym lepiej a cellulitis..to grecki filozof
|
|
|
#3060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uuu biedaczko, ale Ci się porobiło odpoczywaj sobie teraz odpoczywaj
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

Ja też bym nie potrafiła odmówic gdyby tak zaczął wołać am am 

To jest starszy facet, który nawet komórki nie obsługuje
Ee zobaczymy, to ma być narazie I wersja więc jestem spokojna

i zelazo mam łykać 2 razy dziennie. Idę w strone anemi