Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 12:38   #3181
tusia872
Zadomowienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Obecnie nie ma szans. Tż ma takie źródło zatrudnienia które nie pozwala na wzięcie kredytu. A szkoda bo byłby w stanie spłacac raty itp.
nic sie nie martw napewno jeszcze bedziesz mogła cieszyc sie urzadzaniem pokoju dla dziecka ja robie pokoj a mała i tak bedzie w sypialni z nami bo tak bedzie nam wygodniej

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dzien dobry, ja tylko z doskoku, ponadrabiam poźniej a wszystkim Małgosiom, które dzisiaj mają swój dzień życze wszystkiego najlepszego z okazji imienin
to ja też życze wszystkiego najlepszego

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:40   #3182
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
no muszę zrobić fotkę... nie mam jeszcze żadnej z brzuchem.. a tż mnie namawia, zebym zrobiła, tylko jak pomyślę jak ja wyglądam to mi się śmiać chce i nie chcę tego uwieczniać

super lampa! do pokoju dziewczynki idealna!
Rób fotki Ja mam bardzo dużo (sama w lustrze sobie robię, bo mężula nie ma a mamie nie powiem - rób mi zdjęcia ) W ciąży z synkiem też myślałam, że jestem wielka i brzydka i mam tylko kilka fotek na krótko przed porodem a tam na prawdę nie wyglądałam urodziwie Ogólnie żaluję że nie mam pamiątkowych zdjęć z tamtego okresu

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:51   #3183
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Obecnie nie ma szans. Tż ma takie źródło zatrudnienia które nie pozwala na wzięcie kredytu. A szkoda bo byłby w stanie spłacac raty itp.
jeszcze doczekasz się kochana, wiem, że chciałoby się jak najszybciej być na swoim. a nie myśleliście o wynajmowaniu, skoro macie taką sytuację?

A z kredytami to wogóle masakra, mój mąż na papierku ma najniższą krajową, ja mam tyle co zarabiam a jeśli chcielibyśmy wziąć kredyt na całość mieszkania to nie ma szans. Mamy to szczęście, że będziemy mieć duży wkład własny.

Ale doskonale Cię rozumiem, Ja mieszkałam z teściami w sumie 3 lata i teraz juz jestem tak nastawiona na własne mieszkanie, że nie chce nawet myśleć, co by było gdyby nasze plany nie wypaliłyZ rodzicami też bym nie chciała mieszkać, moja mama jest nadopiekuńcza i na dłuższą metę bym zwariowała.

A nie macie szans chociaż dwóch pokoi dostać, albo swoją kuchnię zrobić?

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:54   #3184
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry, ja tylko z doskoku, ponadrabiam poźniej a wszystkim Małgosiom, które dzisiaj mają swój dzień życze wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Dziś nie mam imienin ale innym Małgosiom które mają dziś święto wszystkiego naj!

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 13:33   #3185
DzastaW
Zadomowienie

A Ja właśnie wcinam pierogi z serem =)

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Dziewczyny mam pytanie: co zrobić jak zostatalam ugryziona przez psa? Mam dziurkę w ręce. Boje się czymś to przemyć. Nie wiem czy nie trafiła na jakis mięsień, bo przy ruchu palcami bardziej krwawi i czuje to w calej ręce

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 13:50   #3186
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Jestem okropna ale poprosiłam koleżankę, żeby mi tą pracę wydrukowała i oddała w moim imieniu Bez sensu było jechać 100km tam i z powrotem żeby tylko facetowi oddać pracę Pojadę jak już ją sprawdzi

Narazie tylko tą pościel kupiłam KLIK (a w zasadzie moja mama kupiła)

Dba o Ciebie mężuś Mi ostatnio koleżanka w szkole cały dzień laptopa nosiła
i bardzo dobrze zrobiłaś nie ma sensu jeździć

pościel prześliczna, ale cena powalająca masz rację - babci się nie odmiawia w takich sprawach ja kupiłam używaną pościel na all

Cytat:
O tak, schody to wyzwanie.
o tak!
Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość

rozbroiły mnie te drożdże piwne

kilka linków - może się komuś przydadzą:
1. Niezbędne żelazo dla „ludzi z żelaza”
2. W poszukiwaniu żelaza
3. wątek na forum Wizaz
dzięki za linki, na pewno się przydadzą
drożdże - dobre chyba musimy przyssać dię to Bavarii

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
zbieram się do diabetologa. Jakoś się boję trzymajcie kciuki zeby sie okazało ze nie jest tak źle
będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość

kochany mężuś, a co do artykułów dla dzidzi to ja nic nie mam, myślę, że za miesiąc-dwa się za to zabiorę, bo na razie kasa na mieszkanie potrzebna, a mam jeszcze czas, bo dopiero u mnie poród w połowie października, a u Ciebie może i w sierpniu
zapomniałam napisac w środe zamówilismy meble do pokoju małej kupilismy tez farbe i lampe taka śliczna
a wczoraj jak przyszłam do domku to miałam niespodzianke mąż sie zwolnił z pracy i jak juz przyszłam to cały pokoj był pomalowany jeszcze tylko małe poprawki ale sie ciesze we wtorek przyjda mebelki wiec pod koniec tygodnia juz bede mogła ubranka pochowac i zaczac kompletowac wyprawke bo narazie wstrzymywałam sie bo gdzie to dawac wszystko

mam pytanko myślicie ze te naklejki na meble nadaja sie tez do przyklejenia na ściane??
http://www.brw.com.pl/pl/produkt/394...ziezowy/v/3888
kochany kochany, ale ciekawe czy nie zmieni zdania jak ja rzeczywiście przestane zakupy robić i nosić

Mała będzie miała prześliczny pokoik a te naklejki to myśle ze można na ściane fajna niespodzianka od tż

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Cześć mamusie...wielkie dzięki za wsparcie jesteście niezastąpione
Dzisiaj czuję się już lepiej Błażejek kopie rusza się. Chyba przez dłuższy czas będę miała stracha o ruchy małego ale tak jak piszecie, staram się nie stresować, bo to tym bardziej źle wpływa na dziecko
Całe szczęście, że jestem na L4 i mogę swobodnie odpoczywać.

Idę dalej leżeć...w między czasie będę was nadrabiać
odpoczywaj :prztul: wszystko jets okej z maleństwem, nie martw się

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
A Ja właśnie wcinam pierogi z serem =)

Dziewczyny mam pytanie: co zrobić jak zostatalam ugryziona przez psa? Mam dziurkę w ręce. Boje się czymś to przemyć. Nie wiem czy nie trafiła na jakis mięsień, bo przy ruchu palcami bardziej krwawi i czuje to w calej ręce

DO LEKARZA !!!! marsz

a piesek Twój albo znajomy? Jeżeli nie Twój to postaraj się dowiedzieć czy miał szczepienia, i sprawdź czy masz aktualną szczepionke p/tężcowi
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 13:58   #3187
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cześć Kochane Musze was nadrobić ale jakoś weny nie mam narazie... W ogóle jakas jestem przymulona
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 14:08   #3188
gerda
Zadomowienie

Cześć mamusie

natka ładna pościel

danika
oby dieta była smaczna i wizyta udana

bruma
nieciekawą miałaś przygodę, dobrze że nic złego się nie stało

mućka fajny brzuszek

martusia faktycznie nie ma to jak mieszkanie na sowim, robisz co chcesz i jak chcesz nawet jak ludzie są wyjątkowo bezkonfliktowi i nieszkodliwi to i tak najlepiej mieszkać osobno

co do włosów i paznokci to nie zauważyłam żadnej różnicy wydaje mi się, że są takie same jak przed ciążą

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

aha pytane: czy Wy też tak macie, że jak siedzicie trochę dłużej to brzuch Was pobolewa?

Edytowane przez gerda
Czas edycji: 2011-06-10 o 14:29
gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 14:11   #3189
DzastaW
Zadomowienie

Przemyłam wodą utlenioną i dałam opatrunek, jeśli nie przejdzie to pójdę do lekarza.
Pies Mój (mam dwie suki i jedna wlazła pod biurko bo jadłam, to ta druga się rzuciła na nią i próbując je rozdzielić to Mnie pogryzły)

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

gerda Mnie pobolewa gdy mam ściśnięty. Jak siędzę troszkę rozłożona to nie boli

Stary 2011-06-10, 14:20   #3190
aa2
Zakorzenienie

hej kobitki
melduje ze bóle wystepują nadal, dzwoniłam dopołoznej powiedziała ze to pewnie macica ale jakby co to mam podjechac do szpitala i tam mnie zbadają
ogólnie ten ból to jak leze albo wstaje albo siadam to wtedy mnie tak podkuwa, jak chodze to mniej, tak sobei pomyslałam ze moze to tez spowodowane tym ze przez branie żelaza mam problem z wypróżnieniem?
no bo skurcze t ochyba raczej nei sa bo by nadzchodziły falami?
kurde jak do końca dnia sie nie poprawi jade chyba do szpitala, w sumie dzidziol dzis mnei szturchnoł pare razy wiec chyba to nic złego ale mnie to nurtuje

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

a jeszcze miałam sie was zapytac jaka nospe mam sobie kupic? czy ona jest na recepte czy nie bo wiem ze na pewno sa dwie jedna jakas mocna na recepte własnei i jedna co można chyba bez dostac? ja nigdy nei brałam dlatego sie nie smiejcie z moich głupich pytań
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 14:25   #3191
DzastaW
Zadomowienie

aa2 wydaje Mi się że obydwie są bez recepty, ale nie jestem pewna

Stary 2011-06-10, 14:29   #3192
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Też jestem ze wsi
A to sorry

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Dzisiaj mam 2 rocznicę ślubu
Życzę Wam kolejnych rocznic razem

Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
We wtorek byłam u gina mały waży ponad 1100 i jest wszystko ok, dostałam skierowanie na ta krzywą cukrową w końcu następna wizyta 1 lipca, a potem 1 sierpnia boziu jak to szybko leci
Kolejny rekord wagowy pobity

Cytat:
Ja mam cichutką nadzieję zatrzymać się tak na +10kg
Ja miałam nadzieję zatrzymać się na +8, ale to nierealne, skoro mam już +6. Teraz w miarę rozsądną granicą jest to +10

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Jak ty zobaczyłaś te rozstępy na wzgórku przez ten brzuch
Jestem wygimnastykowana A tak na serio, mam na tyle jeszcze niewielki ten brzuch, że da się go hmmm przesunąć i zajrzeć (co prawda nie da się wtedy oddychać, ale moja desperacja była duża ). Bym nie zaglądała, jakby mi wcześniej mąż nie doniósł, że mam tam coś dziwnego

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Wczoraj łaskawie do położnej zadzwoniłam... okazało się, że moje dwie sąsiadki (ciężarne) już jej "na mnie doniosły" i czekała na mój tel. przy najbliższych wizytach u nich, zawita także u mnie
A to już przed porodem położna przychodzi? Ja nadal nic nie wiem na ten temat, ale jak już pisałam, specjalnie to na nią nie czekam

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
mam pytanko myślicie ze te naklejki na meble nadaja sie tez do przyklejenia na ściane??
http://www.brw.com.pl/pl/produkt/394...ziezowy/v/3888
Może się udać, ale może też być tak, że ściana jednak zbyt chropowata dla meblowych naklelek.
Właśnie widzę, że cichaczem wybraliście imię dla córci Bardzo ładne, to może je wpiszę?

Cytat:
Przemyłam wodą utlenioną i dałam opatrunek, jeśli nie przejdzie to pójdę do lekarza.
Pies Mój (mam dwie suki i jedna wlazła pod biurko bo jadłam, to ta druga się rzuciła na nią i próbując je rozdzielić to Mnie pogryzły)
Tyle dobrego, że choć pies znajomy. Miałaś szczepienie na tężec, chyba w wieku około 19 lat jest ostatnie planowe?

Asia, w necie znalazłam info, że No-spa forte (czyli ta większa dawka) jest na receptę. Zwykła No-spa na pewno bez recepty.

Ale miałam dzisiaj farta Akurat wpłynęła mężowska wypłata, a tu na allegro pojawiła się sukienka, na którą zaczajałam się od dobrych kilku miesięcy i nie było ciągle mojego rozmiaru. Jest kopertowo wiązana, więc myślę, że brzuchacz w to lato mi powinien się też zmieścić. To ta po lewej

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-06-10 o 14:38
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 14:29   #3193
gerda
Zadomowienie

Cytat:
o kurcze to nie ciekawie, może przemyj wodą utlenioną. głębokie to masz?

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 14:34   #3194
DzastaW
Zadomowienie

Mam prawie wszystkie szczepienia (oprócz ostatniej różyczki). Kurna zaczynam pisać jedną ręką, bo tamta zabardzo krwawi. Czekam na mamę i jadę z nią do lekarza

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

przemyłam wodą utlenioną. Głębokie dosyć (obydwie mają długie zęby)

Stary 2011-06-10, 14:39   #3195
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

aha pytane: czy Wy też tak mamcie, że jak siedzicie trochę dłużej to brzuch Was pobolewa?
mi od dłużeszego siedzenia twardnieje brzusio

Cytat:

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

gerda Mnie pobolewa gdy mam ściśnięty. Jak siędzę troszkę rozłożona to nie boli
dobrze ze to Twój piesio. Jak tylko zauwarzysz coś niepokojącego to szybciutko do lekarza

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hej kobitki
melduje ze bóle wystepują nadal, dzwoniłam dopołoznej powiedziała ze to pewnie macica ale jakby co to mam podjechac do szpitala i tam mnie zbadają
ogólnie ten ból to jak leze albo wstaje albo siadam to wtedy mnie tak podkuwa, jak chodze to mniej, tak sobei pomyslałam ze moze to tez spowodowane tym ze przez branie żelaza mam problem z wypróżnieniem?
kurde jak do końca dnia sie nie poprawi jade chyba do szpitala, w sumie dzidziol dzis mnei szturchnoł pare razy wiec chyba to nic złego ale mnie to nurtuje

a jeszcze miałam sie was zapytac jaka nospe mam sobie kupic? czy ona jest na recepte czy nie bo wiem ze na pewno sa dwie jedna jakas mocna na recepte własnei i jedna co można chyba bez dostac? ja nigdy nei brałam dlatego sie nie smiejcie z moich głupich pytań
Wydaje mi sie ze obie nospy są bez recepty

masz racje lepiej to sprawdzić, będziesz spokojniejsza
Stary 2011-06-10, 14:40   #3196
19natka88
Zakorzenienie

danika
Nasz maluch też raczej będzie w tym śpiworku co jest w komplecie, ale pościel na przyszłość się przyda U diabetologa będzie na pewno ok Daj znać co powiedział.

81gosia
my też nie mamy osobnego pokoju ale teściowa krawcowa to coś wymyśli Może jakaś falbanka na kołyskę z zasłonek będzie

kasiuleczkakuleczka

A położna przychodzi też przed porodem

tusia872

Ale cudo A mebelki jakie? Co do naklejek to chyba zależy czym będą pokryte sciany

acelinka
i tak muszę jechać jeszcze jutro i w niedzielę i we wtorek Ale chociaż dzisiaj odpadnia

A pokazywałaś pościel?

gerda
Dziękuję
Ja takie bóle po dłuższym siedzeniu miałam jakoś w 5-6 mc najgorsze były jakieś urodziny, szkoła A teraz to mnie od siedzenia kręgosłup boli

aa2
Asik jak coś to się nawet nie wahaj i jedź A nospa zwykła powinna wystarczyć W razie czego można wziąć dwie tabletki na raz

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 14:43   #3197
aa2
Zakorzenienie

no dobra kij z tymi receptami powiedzcie mii jaka wy uzywacie bo nie wiem która kupic?

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

dobra kupie zwykłą pójde za rada Nastki

maz bedzie po 22 wiec jak do tej pory bedzie mi bardzo dokuczac i nospa nie pomoze to pojedziemy
Stary 2011-06-10, 14:46   #3198
DzastaW
Zadomowienie

aa2 Ja używam tę mocniejszą (bo mniej do połknięcia) =) kiedyś nie wiedziałam że biorę mocniejszą i wziełam 3 tabletki i dosłownie odpływałam, zawsze Mi się to przypomina gdy biorę to =)))

Stary 2011-06-10, 14:48   #3199
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Mam prawie wszystkie szczepienia (oprócz ostatniej różyczki). Kurna zaczynam pisać jedną ręką, bo tamta zabardzo krwawi. Czekam na mamę i jadę z nią do lekarza
Pocieszę Cię w tym wszystkim Oglądam taki serial dokumentalny o Izbie Przyjęć "Szpital Zachodni" (polski) i jak zgłosił się tam facet z ugryzieniem przez psa (dość dużym, na łydce), to właściwie jedyne co mu zrobili, to zdezynfekowanie, bo jak powiedział lekarz, rana po ugryzieniu psa jest raczej nie do szycia (no wiadomo, jak wyszarpie kawał, to jasne, że tak). Pogryziony dostał skierowanie do szpitala zakaźnego, gdzie mają dane o występowaniu wścieklizny w danej okolicy, ale na pogotowiu powiedzieli, że teraz już się nie daje każdemu pogryzionemu zastrzyków przeciw wściekliźnie.
A pamiętam, kilkanaście lat temu bezwzględnie się te zastrzyki dawało. No ale teraz wścieklizna chyba bardzo rzadko występuje

Asia, No-spa forte to jakby co podwójna dawka tej zwykłej Możesz zrobić sobie forte domowej roboty

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-06-10 o 14:52 Powód: okrutny ort.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 14:52   #3200
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Tak człapanie jak kaczuszka
Z biustem też mam ten problem

U mnie w domu schody są na porządku dziennym także się przyzywczaiłam i zadyszki brak gorzej wstawać z łóżka, albo wysiadać z samochodu, muszę sobie siedzenie do tyłu odsuwać co by brzuszek nie ocierać o kierownicę przy wysiadaniu

Narazie jestem przerażona że tak szybko to mija, dziś już zaczełam 28 tydzień, 7 mc, i do tego 3 trymestr, doprowadza mnie to nadmiernej potliwości odrazu Przecież to już za chwilę
Matko kochana, to juz niedaleko zazdroszcze tego 28 tyg

Cytat:
Wszystko mozna jakos obejsc

Cytat:
hej kobitki

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Dostaniesz najzwyklejsza nospe bez recepty w aptece, zawsze mozesz jeszcze zapytac farmaceuty jaka bedzie dla Ciebie najlepsza, ja tez bralam nospe jakis czas temu na rozkurczenie miesno bo mialam cos ala bole okresowe i pomagalo

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Spray gratuluje rocznicy
Bruma super ze maluszek kopie, nie martw sie niczym, wszystko bedzie dobrze, odpoczywaj tylko
Stary 2011-06-10, 14:52   #3201
DzastaW
Zadomowienie

agnyska dzięki za pocieszenie =) teraz robię najmniejszy ruch to jedna z suczek odrazu zaczyna merdać przepraszająco =)

Stary 2011-06-10, 14:54   #3202
aa2
Zakorzenienie

mam dzis sie spotkac z kolezankami gdzie jedna jakis czas temu urodziła to pokaże gdzie pobolewa i jeszcze podpytam , zawsze juz ktoś kto przeszedł ciaże bedzie na pewno ciut mądrzejszy ode mnie
Stary 2011-06-10, 14:54   #3203
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
acelinka
i tak muszę jechać jeszcze jutro i w niedzielę i we wtorek Ale chociaż dzisiaj odpadnia

A pokazywałaś pościel?
nie pokazywałam

ojej to nieźle, ja jak dobrze pójdzie to tylko jeszcze jutor na egzamin i finitto do następnego semestru
Stary 2011-06-10, 14:57   #3204
lullaby_ml
Zakorzenienie

A ja mam pyt z gatunku glupich co zrobic na podgrążone oczy? w sensie wiem ze sie wyspac ale w moim przypadku juz od daaawna to nie dziala a mi sie normalnie robia cienie pod oczami ktorych nigdy nie mialam a moglam kiedys zarywac nocki i bylo ok
Stary 2011-06-10, 14:58   #3205
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam pyt z gatunku glupich co zrobic na podgrążone oczy? w sensie wiem ze sie wyspac ale w moim przypadku juz od daaawna to nie dziala a mi sie normalnie robia cienie pod oczami ktorych nigdy nie mialam a moglam kiedys zarywac nocki i bylo ok
ja niestety nie wiem, ale za to zawsze swietnie maskuje je korektorem he he
Stary 2011-06-10, 15:01   #3206
lullaby_ml
Zakorzenienie

No wlasnie nie chce sie smarowac zadnymi korektorami. Musze poszukac jakichs okladow czy cos
Stary 2011-06-10, 15:06   #3207
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ja miałam nadzieję zatrzymać się na +8, ale to nierealne, skoro mam już +6. Teraz w miarę rozsądną granicą jest to +10
Ja mam +6 więc moja granica tez całkiem rozsądna
Aa i zapomniałam możesz wpisać imię Michał

Cytat:
no dobra kij z tymi receptami powiedzcie mii jaka wy uzywacie bo nie wiem która kupic?

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

dobra kupie zwykłą pójde za rada Nastki

maz bedzie po 22 wiec jak do tej pory bedzie mi bardzo dokuczac i nospa nie pomoze to pojedziemy
Ja myślę, że pomoże

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
nie pokazywałam

ojej to nieźle, ja jak dobrze pójdzie to tylko jeszcze jutor na egzamin i finitto do następnego semestru
No to pokazuj Ja mam jeszcze 5 egzaminów

Cytat:
Wiem, że zimny okład pomaga i są takie rollony np z garniera pod oczy z kofeiną ale jak działają to nie wiem Albo takie maski żelowe są

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 15:07   #3208
acelinka
Zakorzenienie

Kobitki oznajmiam że idę się uczć

jak będe tu zaglądać to proszę mnie wyganiać
Stary 2011-06-10, 16:26   #3209
mucka21
Rozeznanie

Ale tu cisza

pokaże wam jak wyglądam w sukience którą siostrze wylicytowałam za 5zł tż dzisiaj ją odebrał (oczywiście sukienka jest za mała i nie zapięta )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pulpit1.jpg (56,5 KB, 58 załadowań)
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

Edytowane przez mucka21
Czas edycji: 2011-06-10 o 16:27
mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 16:31   #3210
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Ale tu cisza

pokaże wam jak wyglądam w sukience którą siostrze wylicytowałam za 5zł tż dzisiaj ją odebrał (oczywiście sukienka jest za mała i nie zapięta )
kochana gdybyś sie w niej dopięła to całkiem fajnie

ja powoli sie zbieram do apteki i na ploty-tyle dobrego ze sama nie bede siedziec gdyby co-wezme nospe i jak przejdzie to super a jak nei to jade sie przebadać
buziaki i miłego popołudnia zycze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości