Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-12, 11:52   #2581
d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640
Konto usunięte

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

No tak, ale np moj Tz to sobie sniadania bez chleba nie wyobraza, zreszta moj brat czy moja mama tez, kwestia nauczenia

Ale tu tloczno od rana
Ide po mleko do sklepu , moze sie nawet przebiegne to cos ruszy
d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 12:10   #2582
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Olka ja jem platki na sniadanie, czasami tost, ale rzadko ostatnio. Ale na tosty szkoda dobrego chleba.
Z tym sniadaniem to tez roznie bywa,bo zdarza sie ze nie jem nic do 12. TZ je chleb czesciej ale on lubi ten ich angielski klejacy. Je np jak mamy frytki, te ich slynne kanapki z frytkami. Lubi tez kanapki, ale ze ja nie za bardzo i nie bez sensu jest przygotowywanie dwoch rzeczy do pracy to zastepujemy to roznymi salatkami, albo normalnym obiadem w pracy. Lubie niektore bulki, ale nie az tak bardzo zeby inwestowac w maszyne.
Moona, moja mama i jej TZ tez tylko chleb na sniadanie.

sylwunia3009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 12:11   #2583
szperrr
Zakorzenienie

luna, od poczatku byl taki mix szperrowo-dukanowy teraz dno, ale pewnie przez to, ze w domu bylam, w pracy latwiej mi dostosowac sie do zasad, zachowac umiar
a jak Tobie idzie?
Stary 2011-06-12, 12:23   #2584
Malenska
Zadomowienie

GG do Malenska

A ja mam specjalną dietę od dietetyka i w niej jest wskazane jedzenie chleba ja się dopiero na niej nauczyłam jeść chleb częściej niż 2 razy w tygodniu
Malenska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 12:30   #2585
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
no bo wiesz Lori..... do sypialni przydałyby mi się 3 obrazy akty, rysowane pastelami seryjnie szukam kogoś kto by mi to narysował (niekonieczni mnie of kors ) i.... nic przysługi nie chce wyświadczyć

To co wy jecie??? np na śniadanie, albo w pracy? Zupki z puszek?
Ola twoje akty to zawsze, choc nie wiedzialam ze nasza znajomosc przeszla w tak zaawansowana forme . Odwiedz akademie sztuki w rejonie to moze sie dogadasz i rysunki za pozowanie ci dadza .
Kto wie jak jakis niedkryty talent sie sportretuje to potem sprzedasz za kilka lat i dom splacisz .
Patrzylas na reprodukcji? Ja planuje sobie powiesic w sypialni akty Tamary Lempickiej albo Klimt'a .

Na sniadanie jem musli z bananem najczesciej. Chleb wlasciwie tylko w weekendy. Na lunch salatki albo zupy, choc tak jak Szperkowi zdaza mi sie i bagietke wszamac .
Za to TZ tosta na sniadanie musi miec i potem kanapki za lunch.

Sylwia nigdy nie moglam zrozumiec jak mozna jest chleb z frytkami . Zupelnie mi sie to nie komponuje .

Ale pogoda u nas, leje i wieje dobrze ze wczoraj pranie zrobilam.
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 12:34   #2586
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Wiem Lori, ale coz. TZ np nie moze zrozumiec jak ja moge jesc zupe pomidorowa z ryzem.

Stary 2011-06-12, 12:53   #2587
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szperrr Pokaż wiadomość
luna, od poczatku byl taki mix szperrowo-dukanowy teraz dno, ale pewnie przez to, ze w domu bylam, w pracy latwiej mi dostosowac sie do zasad, zachowac umiar
a jak Tobie idzie?
Róznie idzie. kryzysy bywają. Zrzuciłam 5.5 kg. Jeszcze 4.5
W końcu zaczynam się czuć... jak człowiek

Ola takie rysowanie (porządne) to nie łatwa sprawa.
Niektórzy robią na zamówienie (znam kilka osób, za których prace poręczyć mogę), ale to kosztuje. Zależy od materiałów, czasu, formatu.

Ja chyba wolałabym fotografie
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 13:40   #2588
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość
Wiem Lori, ale coz. TZ np nie moze zrozumiec jak ja moge jesc zupe pomidorowa z ryzem.
ale ryz koniecznie gotowany od razu w zupie, a jeszcze lepiej jak postoi pare godzin

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 13:52   #2589
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Ja chyba wolałabym fotografie
fotografie nie pasują mi do mojej koncepcji sypialni Mało delikatne byłyby w wymyślonej przeze mnie aranżacji....

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
Ola twoje akty to zawsze, choc nie wiedzialam ze nasza znajomosc przeszla w tak zaawansowana forme . Odwiedz akademie sztuki w rejonie to moze sie dogadasz i rysunki za pozowanie ci dadza .
Kto wie jak jakis niedkryty talent sie sportretuje to potem sprzedasz za kilka lat i dom splacisz .
Patrzylas na reprodukcji? Ja planuje sobie powiesic w sypialni akty Tamary Lempickiej albo Klimt'a .
ja myślałam o czymś.... subtelniejszym, typowo pastelowym

jakbym mogła zarobić na ciele to już dawno bym to robiła NIkt mnie nei chce...Malować/rysować oczywiście

Cytat:
Napisane przez maatra Pokaż wiadomość
Olka Ty tak na powaznie ? Sniadanie : musli,platki owsiane,kukurydziane z jogurtem,mlekiem,owocami. W pracy salatki z makaronem,ryzem i innymi wynalazkami...
no i tu jest pies pogrzebany bo ja nie toleruję mleka i pochodnych rano płatki+mleko= głowa w kibelku..

Choć ostatnio się przełamałam i zjem Weetabixy o smaku czekoladowym z mlekiem ( ale przy moich proporcjach to ma konsystencje budyniu)

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
ale ryz koniecznie gotowany od razu w zupie, a jeszcze lepiej jak postoi pare godzin
taaa przy moich zdolnościach to ten ryż po odstaniu tak napęcznieje że łyzka pionowo w nim stoi

umiaru nie znam, zawsze wydaje mi się ze za mało go wrzucam więc 2 razy w międzyczasie dosypuje...

Czy ktoś próbował na kartę EHIC w polsce robić zęby a potem domagać się zwrotów z NHS?

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2011-06-12 o 13:54
olka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 13:56   #2590
szperrr
Zakorzenienie

Moj TZ uwielbia pomidorowke, z ryzem tez.
Poza tym krupnik, rosol, to je ono!

Ale szczawiowka?
Nie daj boziu barszcz ukrainski?!
Barbarzynstwo

Luna, super! Tak od siebie radze - jakbys zaczela sie zniechecac lekko, to lepiej szybciej przejsc na nastepna faze niz zrezygnowac w polowie Ucz sie na cudzych bledach

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Olka, ale mozna same platki z owocami. Gesta owsianke na wodzie z bakaliami.
Stary 2011-06-12, 13:58   #2591
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maatra Pokaż wiadomość
Olka Ty tak na powaznie ? Sniadanie : musli,platki owsiane,kukurydziane z jogurtem,mlekiem,owocami. W pracy salatki z makaronem,ryzem i innymi wynalazkami...
a dlaczego nie "na powaznie" ja jak mieszkalam w PL to chleb byl podstawa posilkow.
I tak jest w wiekszosci rodzin w kraju. Jesli ktos ma takie przyzwyczajenia to sie dziwi, jak moze byc inczaej....

a tak marginesie zastepowanie chleba makaronem to nie jest dobry pomysl

ja praktycznie co ranek wcinam tosty ( zciemnego pieczywa WW)

Cytat:
luna pieknie

oczywiscie pojawia sie pytanie - how?

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 14:08   #2592
szperrr
Zakorzenienie

Kofi, makaron z maki z pelnego.., ugotowany al dente, nie jest taki zly, chociaz nie na codzien

Gorzej, ze ja powinnam totalnie pszenicy unikac. Ograniczyc sie do kuskusu raz na tydzien moze. Po miesiacu takiej diety buzie mam totalnie inna, tylko ciezko wytrwac, jak reszta rodziny wcina nalesniczki, placki, buleczki

Klimta tez lubie.
Stary 2011-06-12, 14:10   #2593
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Kofi, makaron z maki z pelnego.., ugotowany al dente, nie jest taki zly, chociaz nie na codzien

.
wiem ze nie jest ale na jedno wychodzi z chlebem
jak juz zastepowac to czym innym

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Stary 2011-06-12, 14:12   #2594
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm, ale płatki choćby same kukurydziane są suche i twarde Musli to samo....
poza tym płatki same w sobie też są kaloryczne.... to właśnie mleko powoduje że pęcznieją i je się ich mniej...
Jedynie ciniminis mogłabym jeść same (czasem w kryzysie i za słodkie robiły )

A zupy kupujecie gotowe czy gotujecie w domu i jakos je zabieracie ze sobą? Bo ja nie mam pomysłu jakbym np do pracy zupe- śmieciówe mogła zabrać

o nie pomyślałam że tortille do pracy mozna zabrac

Od warzyw i owoców nie uciekam, ale nie jem ich dużo.. Odrzuca mnie chemiczny posmak papryki, wodniste pomidory czy bezsmakowa sałata....

Nie wiem czy sami sobie krzywdy nie robimy jedząc naszpikowane chemikaliami warzywa.

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2011-06-12 o 14:19
olka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 14:15   #2595
szperrr
Zakorzenienie

Ja nie biore, ale Hania dostaje czasem (babcia jej podgrzewa, to jest inaczej), TZ tez (ma mikrofale w pracy, wrzuca pojemnik caly i z niego je, ale nie lubi tej opcji, woli cos na zimno).
Stary 2011-06-12, 15:42   #2596
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Ja zup do pracy nie biore. Ale np jak zostanie nam spaghetti, curry, gulasz albo cos podobnego to zabieramy. Mamy mikrofalowke w pracy. Chyba wszedzie sa.
Za to nie zjem odgrzewanych ziemniakow. TZ potrafi taki nie skonczony obiad odgrzac, a ja juz nie zjem.
TZ lubi barszcz ukrainski, uwielbia zurek, a rosol zje. Za to ogrkowa, szczawiowa itp to juz nie. Tak samo jest z pierogami, kopytkami i kluskami slaskimi. Nie gotuje, bo dla siebie samej mi sie nie chce.
Mleko uwielbiam, nawet teraz jem herbatniki i popijam mlekiem. Ale musi byc albo zimne albo gotowane. Takiego o temperaturze pokojowej nie lubie

Stary 2011-06-12, 18:03   #2597
peorth
Zadomowienie

Cytat:
Oni w wielu przypadkach mają firmy i to dochodowe
Rywalizują, czasami graja nieczysto szczerze mówiąc zwykle spotykam się z podobnym zachowaniem, gdy ludzie walczą o tym co dla nich wazne zosobami, które nie są im bliskie.
to po pchają się do tego programu robić z siebie idiotów przed całym krejem? ten kontrakt co jest do wygrania wcale nie jest jakiś bardzo intratny...

Cytat:
Ja tez nie mialam problemow z dostaniem rezydentury. Aplikacja, paszort/dowod, zdjecia, zaswiadczenie od pracodawcy i work permit wazny przez ostatni rok (teraz nie ma wiec chyba zaswiadczenie wystarczy).
ja też nie miałam problemu, ciekawi jak to wygląda teraz jak nie ma WRS. poczytam na ich stronie.

Cytat:
jak ktoś będzie widział promocję niech krzyknie!!!
hot uk deals

Cytat:
Napisane przez Malenska Pokaż wiadomość
A nie łatwiej upiec samemu w piekarniku ?? Zajmuje porównywalny czas jak w maszynce a jest smaczniejsze Ja sama piekę chleb co dwa-3 dni zależy jak szybko zjemy
łatwiej?! no jeśli ugniatanie, pilnowanie czy dobrze wyrasta i pieczenie jest łatwiejsze od wrzucenia wszystkiego do maszynki i naciśnięcia guzika.... mi maszynka właśnie po to potrzebna, żeby było szybko i łatwo, a z zakwasu też się da w maszynce i smak nie jest inny od wyrabianego ręcznie.
zgadzam się że z prawdziwego pieca chlebowego jest najlepszy, ale z normalnego piekarnika taki sam jak z maszynki pod warunkiem że wyjdzie

Cytat:
Ale na tosty szkoda dobrego chleba.
ja zrobiłam ostatnio tosty z mojego wlasnego i różnica jest niesamowita! już nigdy nie zjem tostów ze sklepowego, a kupowaliśmy zawsze takie lepsze.

Cytat:
brawo i powodzenia

Cytat:
fuj.
nie cierpię rozgotowanego ryżu, mam uraz z dzieciństwa jak często miałam problemy z żołądkiem i mama leczyła mnie ryżówką bleeee

Cytat:
ja dziś mialam na obiadek

Cytat:
Mleko uwielbiam, nawet teraz jem herbatniki i popijam mlekiem. Ale musi byc albo zimne albo gotowane. Takiego o temperaturze pokojowej nie lubie
ja mleko zaczęłam pić dopiero teraz, nigdy nie lubiłam, nawet jako dziecko. teraz za to uwielbiam, ale musi być zimne

aleście się rozpisaly!!!!
u mnie pogoda jak w listopadzie, 12 stopni i leje!

pomalowałam sobie pazurki pękającym lakierem
peorth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 18:13   #2598
Malenska
Zadomowienie

GG do Malenska

Jak chwalimy się utratą kilogramów to i ja się pochwalę ja już mam 27,5 kg
Malenska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 18:18   #2599
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
fotografie nie pasują mi do mojej koncepcji sypialni Mało delikatne byłyby w wymyślonej przeze mnie aranżacji....

jakbym mogła zarobić na ciele to już dawno bym to robiła NIkt mnie nei chce...Malować/rysować oczywiście

no i tu jest pies pogrzebany bo ja nie toleruję mleka i pochodnych rano płatki+mleko= głowa w kibelku..

Choć ostatnio się przełamałam i zjem Weetabixy o smaku czekoladowym z mlekiem ( ale przy moich proporcjach to ma konsystencje budyniu)

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

taaa przy moich zdolnościach to ten ryż po odstaniu tak napęcznieje że łyzka pionowo w nim stoi

umiaru nie znam, zawsze wydaje mi się ze za mało go wrzucam więc 2 razy w międzyczasie dosypuje...

Czy ktoś próbował na kartę EHIC w polsce robić zęby a potem domagać się zwrotów z NHS?

Ola mogę się założyć, że nie poszłaś do ASP na jakiś wydział w poszukiwaniu pracy

Za bycie modelem płacą, ale to jest harówka na maxa. Siedzisz lub stoisz ileś godzin, rozebrana całkiem lub nie/całkiem, w różnych temperaturach, przeciagach itd.

Ja pozowałam siostrze... kilka razy. Szybko zrezygnowała, bo nawet nie umiem 15 minut w bezruchu posiedzieć
Cytat:
Moj TZ uwielbia pomidorowke, z ryzem tez.
Poza tym krupnik, rosol, to je ono!

Ale szczawiowka?
Barbarzynstwo

Luna, super! Tak od siebie radze - jakbys zaczela sie zniechecac lekko, to lepiej szybciej przejsc na nastepna faze niz zrezygnowac w polowie Ucz sie na cudzych bledach

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Będe pamietać

Cytat:
Napisane przez Kofika13 Pokaż wiadomość
a dlaczego nie "na powaznie" ja jak mieszkalam w PL to chleb byl podstawa posilkow.
I tak jest w wiekszosci rodzin w kraju. Jesli ktos ma takie przyzwyczajenia to sie dziwi, jak moze byc inczaej....

a tak marginesie zastepowanie chleba makaronem to nie jest dobry pomysl

luna pieknie

oczywiscie pojawia sie pytanie - how?
dzięki
Kofi z Dukanem desperacko, ale skutecznie i w sumie fajnie

(powiem, że jest dobrze, jak schudnę i jeszcze utrwalę tę wagę)

Cytat:
Napisane przez peorth Pokaż wiadomość
to po pchają się do tego programu robić z siebie idiotów przed całym krejem? ten kontrakt co jest do wygrania wcale nie jest jakiś bardzo intratny...

ja też nie miałam problemu, ciekawi jak to wygląda teraz jak nie ma WRS. poczytam na ich stronie.

hot uk deals

łatwiej?! no jeśli ugniatanie, pilnowanie czy dobrze wyrasta i pieczenie jest łatwiejsze od wrzucenia wszystkiego do maszynki i naciśnięcia guzika.... mi maszynka właśnie po to potrzebna, żeby było szybko i łatwo, a z zakwasu też się da w maszynce i smak nie jest inny od wyrabianego ręcznie.
zgadzam się że z prawdziwego pieca chlebowego jest najlepszy, ale z normalnego piekarnika taki sam jak z maszynki pod warunkiem że wyjdzie

ja zrobiłam ostatnio tosty z mojego wlasnego i różnica jest niesamowita! już nigdy nie zjem tostów ze sklepowego, a kupowaliśmy zawsze takie lepsze.

brawo i powodzenia

fuj.
nie cierpię rozgotowanego ryżu, mam uraz z dzieciństwa jak często miałam problemy z żołądkiem i mama leczyła mnie ryżówką bleeee

ja dziś mialam na obiadek

ja mleko zaczęłam pić dopiero teraz, nigdy nie lubiłam, nawet jako dziecko. teraz za to uwielbiam, ale musi być zimne

dzięki

Nie sadzę, by oni podchodzili do tego, że robią z siebie idiotów
Ja tu widzę dswie rzeczy: dla nas to reality show, a dla nich głównie
dłuuuuuuugi proces rekrutacji.
A mają ambicje rozwoju pracując u Lorda. Pewnie kasa i prestiż.

Szczerze: jakby ktoś poddał mnie takiemu procesowi do wymarzonej pracy to też bym pewnie wiele glupot zrobiła (choć pewnie innych niż oni)

Osobiście Lord Sugar wrażenie na mnie różne robi.
Nie ogariam tylko jak to jest, że ktoś tak bogaty mówi z błędami (kiedys myślałam, ze to jakaś specjalna odmiana czy slang jakis, ale nie....)
blogowo:
aktywnie

Edytowane przez ***luna
Czas edycji: 2011-06-12 o 18:21
Stary 2011-06-12, 18:22   #2600
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenska Pokaż wiadomość
Jak chwalimy się utratą kilogramów to i ja się pochwalę ja już mam 27,5 kg
brawo
blogowo:
aktywnie
Stary 2011-06-12, 18:27   #2601
maatra
Wtajemniczenie

Cytat:
chleb jejm tylko od czasu do czasu !!!
Cytat:

Nie napisalam,ze zastepuje pieczywo makaronem,czy ryzem, tylko jak ominac jedzenie chleba,a powodem wcale nie musi byc dieta.

Olka ja tez nie jem mleka wcale,ale jogurt juz tak

Pieczywo podobnie jak luna bardzo lubie,ale staram sie ograniczac. uwielbiam najbardziej taki bialy wiejski chlebek z maslem. jak jestem w pl, to kupuje sobie kilka rodzajow chlebka na kromki i wcinam
Wiem,ze gdybym miala maszyne do chleba, to bym przepadla
Stary 2011-06-12, 18:28   #2602
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peorth Pokaż wiadomość

aleście się rozpisaly!!!!
u mnie pogoda jak w listopadzie, 12 stopni i leje!

pomalowałam sobie pazurki pękającym lakierem
najlepsze na taką pogodę: oglądanie filmu "Barbie i podwodna tajemnica"
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 18:39   #2603
Kasienka :)
Raczkowanie

Peorth co to za lakier??

Ja chlebek też uwielbiam. Tu mało co jem,ale w Polsce był podstawą, na śniadanie, kolację się jadło. Najlepszy jeszcze taki ciepły z piekarni, aż się masełko roztapiało mmm a że mieszkamy nad piekarnią to nawet w kapciach schodziło się po chleb, albo po 22 jak zabrakło na rano i sprzedawali przez boczne okienko

Pada pada ... zimno, cały dzień w domu się obijamy, taka niedziela
Kasienka :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 18:44   #2604
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Luna bogaty nie znaczy wyksztalcony. A niestety brak edykacji odbija sie na jezyku.

Stary 2011-06-12, 19:36   #2605
Kofika13
Zakorzenienie

oh maatra przylapalas mnie na klamstwie wizazowym

ale juz sie tlumacze
powinnam napisac, ze stram sie nie jesc chleba
+ na sniadania nie moge wcisnac jogurtu rzadko udaje mi sie zjesc platki z mlekiem
wole tost z miodem albo z dzemem

**
qwa chyba musze isc do dentysty - cale pol szczenki mnie boli
naczytalam sie glupot - musze to potwierdzic

Albert Einstein
Stary 2011-06-12, 19:45   #2606
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

narobilyscie mi smaka i upieklam sobei 2 bochenki. bardzo lubie make z allison bo maja ciekawy zestaw, np owsiana albo z calymi kawalkami zboza

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 20:49   #2607
peorth
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasienka :) Pokaż wiadomość
Peorth co to za lakier??
Kasia, ten
pęka w takie cętki jak wysycha

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
najlepsze na taką pogodę: oglądanie filmu "Barbie i podwodna tajemnica"
ohh chyba sobię ściągnę, brzmi zachęcająco

Cytat:
narobilyscie mi smaka i upieklam sobei 2 bochenki. bardzo lubie make z allison bo maja ciekawy zestaw, np owsiana albo z calymi kawalkami zboza
u mnie i w Tesco i w Asdzie z allison są tylko takie bardzo podstawowe
peorth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 21:15   #2608
szperrr
Zakorzenienie

myslalam, ze pekajacy lakier to jakis stary i zaschniety

jutro koniec laby
5 dni bez

ide prasowac, a pozniej na pocieszenie randka z lampka wina (za Kofi! ) i Tomem Holtem
Stary 2011-06-12, 21:27   #2609
Kofika13
Zakorzenienie

Kofi ci moze przybic patke jesli mowa o praswaniu
wino bylo w piatek i .... tak jakby limit na ten tydzien sie skonczyl

Albert Einstein
Stary 2011-06-12, 21:32   #2610
szperrr
Zakorzenienie

Ja mam wlasnie zalegla lampke piatkowa do wypicia

Dobranoc babeczki, milego tygodnia!

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości