Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-12, 18:08   #3451
danika
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Będzie dobrze, trzymam mozno kciuki A co, szef jakiś wariat?

Też swego czasu próbowałam się "zreformować", ale nie wiem czy coś źle robiłam, czy ściśnięcie do 75 to mój max (normalnie mam obwód pod biustem ponad 90 cm, więc prawie 20 cm mniej to dla mnie naprawdę dużo). Większość obwodów 75 zostawiała na moim tułowiu sińce, a teraz w ciąży to już mi mega niewygodnie było, nie dało się w biustonoszu wytrzymać dłużej niż godzinkę.
mój szef jest delikatnie mówiąc osobą nieco wybuchową ale co poradze...chciałam jeszcze wrócić, ale po prostu nie mogę - musi to zrozumieć albo przynajmniej przyjąć do wiadomości

a co do stanika - ścisnęłaś się za bardzo. Przy obwodzie 90 pod biustem powinnaś mieć stanik 80, a na początek nawet 85 nie moze tak być że masz sine od obwodu, to nie o to chodzi

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Z 3 egzaminów - 2 zaliczone, jeden sobotni jeszcze nie wiem, ale chyba też do przodu.

za egzaminy

Do tego zaczął nam się remont, od 2 tygodni w mieszkaniu jest mnóstwo kurzu, pyłu, wszystkiego - jeszcze 4-5 tygodni minimum. Obecnie w dużym pokoju np. stoi wanna, a w kuchni umywalka. I tak sobie żyjemy wesoło .
co do remontu to współczuję...ale za to potem jak bedzie ładnie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Nooo To ja wklejałam, masakra nie? Już teraz na szczęście tak nie puchną, ale jak chodziłam na uczelnię na przeglądy to dziewczyny aż zauważały u mnie i mówiły że masakra bo aż mi z balerinek nogi się wylewały haha
mnie puchną strasznie dłonie, stopy [odpukać] wcale. Dzis poszliśmy na spacer i takie paróweczki mi się zrobiły z palców a wcale nie było gorąco...
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 18:11   #3452
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

No właśnie dopiero w sierpniu z tego co wiem.

Więc już wczoraj zakupiłam sobie butelki aventu.
Co prawda zła jestem bo jak chciałam zapłacić przez "Płacę z allegro" pokazało mi jakieś dziwaczne ceny wysyłki- 120 kurier ponad 40zł wysyłka ekonomiczna. Napisałam do faceta czy dobrze się czują ciekawe co odpisze...

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 18:25   #3453
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie dopiero w sierpniu z tego co wiem.

Więc już wczoraj zakupiłam sobie butelki aventu.
Co prawda zła jestem bo jak chciałam zapłacić przez "Płacę z allegro" pokazało mi jakieś dziwaczne ceny wysyłki- 120 kurier ponad 40zł wysyłka ekonomiczna. Napisałam do faceta czy dobrze się czują ciekawe co odpisze...
a własnie apropo butelek. ile konkretnie kupujecie?
ja miałam zamair kupić na początek tylko 4, ale koleżanka mi powiedziała, że będę ich potrzebowała "masę". nie sprecyzowała ile ta "masa" to sztuk... ile Wy planujecie kupić?
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 18:33   #3454
81gosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Cotka a we Wrocławiu nie szykują się jakieś targi dzieciowe? bo chętnie bym się przejechała
20-21 sierpnia te same co dziś w Warszawie

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
ja miałam zamair kupić na początek tylko 4, ale koleżanka mi powiedziała, że będę ich potrzebowała "masę". nie sprecyzowała ile ta "masa" to sztuk... ile Wy planujecie kupić?
Koleżanka ma córcię 2,5 tygodnia i jeszcze ani jednej nie użyła, a ma chyba 2
Mała jest słodka - siedziałam u nich dziś 4h i nie mogłam się napatrzeć początkowo bałam się ją wziąć na ręce, bo nigdy nie miałam tak małego dziecka, ale się przemogłam - zawsze musi być ten pierwszy raz

Ja mam 3 malutkie - 2 z Aventu - mimo iż mi jedna ze znajomych odradzała, że maja zły kształt smoczka (ale wczoraj dostałam na targach to mam) i jedną z Tommee tippee taka malutką. A chcę kupić tej firmy 260ml antykolkową z termometrem.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.

Edytowane przez 81gosia
Czas edycji: 2011-06-12 o 18:37
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 19:01   #3455
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupiłam dwie maluśkie z aventu właśnie. I narazie mi styka. Mam nadzieję, że i tak cyckiem będę karmiła i długo mi się nie przydadzą, chyba że na jakieś odciągane mleko jak wyjdę czy coś

Wymianka.
Stary 2011-06-12, 19:05   #3456
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
20-21 sierpnia te same co dziś w Warszawie

Mała jest słodka - siedziałam u nich dziś 4h i nie mogłam się napatrzeć początkowo bałam się ją wziąć na ręce, bo nigdy nie miałam tak małego dziecka, ale się przemogłam - zawsze musi być ten pierwszy raz

Ja mam 3 malutkie - 2 z Aventu - mimo iż mi jedna ze znajomych odradzała, że maja zły kształt smoczka (ale wczoraj dostałam na targach to mam) i jedną z Tommee tippee taka malutką. A chcę kupić tej firmy 260ml antykolkową z termometrem.
dzięki za info
no a z dzieciaczkami to takie malutkie istotki, że strach je brać na ręcę, ale musimy się wprawiać, bo niedługo same będziemy musiały się takimi opiekować

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 19:08   #3457
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
no też mi się wydaje, że moje planowe 4 (2mniejsze, 2 wieksze) w zupełności wystarczą. przynajmniej na początek, a potem w miarę potrzeb będę kupowała więcej. taki maluszek to chyba nie potrzebuje więcej no nie, tym bardziej że w większości to ja będę robiła za butelkę
jeju też mam stracha do takich malutkich bobasów, że krzywdę im zrobię, że źle będę trzymała itp a co dopiero jak moje własne się pojawi i trzeba będzie ubrać, przebrać, wykąpać itd to będzie dopiero wyzwanie

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Ja kupiłam dwie maluśkie z aventu właśnie. I narazie mi styka. Mam nadzieję, że i tak cyckiem będę karmiła i długo mi się nie przydadzą, chyba że na jakieś odciągane mleko jak wyjdę czy coś
tak samo myślę, dzięki za odp
Stary 2011-06-12, 19:16   #3458
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
no też mi się wydaje, że moje planowe 4 (2mniejsze, 2 wieksze) w zupełności wystarczą. przynajmniej na początek, a potem w miarę potrzeb będę kupowała więcej. taki maluszek to chyba nie potrzebuje więcej no nie, tym bardziej że w większości to ja będę robiła za butelkę
jeju też mam stracha do takich malutkich bobasów, że krzywdę im zrobię, że źle będę trzymała itp a co dopiero jak moje własne się pojawi i trzeba będzie ubrać, przebrać, wykąpać itd to będzie dopiero wyzwanie
swoje to chyba jakoś instynktownie będziemy traktować i jak już się pojawi na świecie to będziemy wiedzieć jak się nimi zająć, damy radę

Emilka ur. 05.05.14
Stary 2011-06-12, 19:18   #3459
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
ja też jestem na etapie remontu, ale mieszkania do którego niedługo się przeprowadzimy, także czeka mnie pakowanie, rozpakowywanie itd, ale nie mogę już się doczekać, cieszę się szalenie z tej przeprowadzki więc może dlatego nie przeraża mnie to wszystkozobaczymy jak już będzie to trzeba wykonać, ale to jeszcze z miesiąc dobry
ja czasami też jestem marudna, jak cały czas siedzę w chacie i nie mam co robić, ale czasami trzeba pomarudzić

a kiedy na zwolnienie idziesz?

a kiedy to zaliczenie kochana?

teraz to się nie chce spać, a później to nie będziemy mogły z innego powoduco to za niesprawiedliwość

miłego ogladania
Wytrzymamy, kto jak nie my a moze trafia nam sie takie maluszki ze beda normalnie przesypialy noce? podobno takie jest malenstwo mojej sasiadki ktora urodzila dwa tyg temu-chyba jakos tak

Cytat:
Ale jestem zła. Właśnie podliczyłam i wychodzi mi że mam jeszcze 5 wpisów do zgarnięcia. Jeden z wf-u i nie wiem jak ja dorwę faceta teraz w sesji zapomniało mi się i ciekawe co będzie
Drugi informatyki- wysyłam mu maila a okazuje się, że każdy zły, każdy mi informuje, że , pisz gdzie indziej, a ja miałam 3 wersje maila i każda odrzucona. I co teraz?
A reszta to jakieś masakry, żałuję że wypisałam bo do teraz byłam pewna że mam tak mało do zrobienia

W ogóle zrobiłam zdjęcie brzucha i na zdjęciu jakoś inaczej wygląda niż jak patrzę w lustrze 27 tydzień tadam haha.
Kurcze czytam o porodach na wątku maj-czerwiec i włosy mi się jeżą na głowie
Masakre masz na tych studiach, no nic, trzymam kciuki za pozbieranie wszystkich wpisow a brzuszek slodziarski i nie jest taki gigant, taki w sam raz co do watku mam maj-czerwiec, raz sobie je podczytalam i jak przeczytalam co jedna mama opisala, ze bol, ze szwy itd to stwierdzilam ze nie bede wiecej bo przez to nie urodze a ciekawosc silniejsza

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
swoje to chyba jakoś instynktownie będziemy traktować i jak już się pojawi na świecie to będziemy wiedzieć jak się nimi zająć, damy radę

Ja sie boje strasznie ze je uszkodze
Stary 2011-06-12, 19:25   #3460
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

pochwalę Wam się co zamówiłam dla mężusia na "Dzień Ojca" http://www.koszulkolandia.com/koszul...bede-tata.html
A przy okazji coś dla siebie http://www.koszulkolandia.com/jestem-w-brzuszku.html

Emilka ur. 05.05.14
Stary 2011-06-12, 19:30   #3461
thelilah
Zadomowienie

właśnie...
bym zapomniała a tu cotynato brzuśka wrzuciła
ładniusi powiedziałabym, że prawie jak mój
Stary 2011-06-12, 19:31   #3462
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie...
bym zapomniała a tu cotynato brzuśka wrzuciła
ładniusi powiedziałabym, że prawie jak mój
pokaż swój

Emilka ur. 05.05.14
Stary 2011-06-12, 19:38   #3463
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
pokaż swój
Marusiaaa jak tylko będę miała fotkę to wrzucę...

już kiedyś pisałam, ze nie chcę zdjęć z brzuchem i jakoś do tej pory żadnego nie zrobiłam. ale ostatnio tż do mnie podszedł zrobił maślane oczy i powiedział, że on by chciał mieć pamiątkę jak z brzuśkiem chodziłam, bo to jego kochany brzusio i on chce mieć co wspominać... zgodziłam się, bo co miałam zrobić... jak tylko bedę jakieś miała to pokażę
Stary 2011-06-12, 19:42   #3464
mucka21
Rozeznanie

http://allegro.pl/show_item.php?item...7b0f59e43291ca

ciekawe czy sprzeda się i za ile, szkoda ze nie jestem z wawy

Cotka super brzusio współczuję wpisów

Martusia
fajne koszulki

ja myślałam o kupnie 2 butelek, mam nadzieję że będą mogła karmić piersią
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 20:00   #3465
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
pochwalę Wam się co zamówiłam dla mężusia na "Dzień Ojca" http://www.koszulkolandia.com/koszul...bede-tata.html
A przy okazji coś dla siebie http://www.koszulkolandia.com/jestem-w-brzuszku.html
Rewelacja!!!:ehe m: sama bym sobie taka przytulila jak bylismy w 7 tyg ciąży dostaliśmy od narzeczonego mojej mamy oboje z TŻ czarne T-shirty z napisem :Baby downloading a najlepsze ze on jeszcze wtedy nie wiedzial ze bedziemy miec maluszka, kupil o tak, przez przypadek

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/show_item.php?item...7b0f59e43291ca

ciekawe czy sprzeda się i za ile, szkoda ze nie jestem z wawy

Cotka super brzusio współczuję wpisów

Martusia fajne koszulki

ja myślałam o kupnie 2 butelek, mam nadzieję że będą mogła karmić piersią
Ja tez mam nadz ze bee mogla; aaaa i w ogole cos dziwnego mi sie stalo z sutkami, wygladaja tak jakby mialy otwarty dziubek, takie dziwne sa a co do nosidelek i wozkow itp od dzisiaj licytuje wielofunkcyjny śliczny wozeczek, w koncu sie za to wzielam
Stary 2011-06-12, 20:02   #3466
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Ok, obie mamy, tez nie mam wciecia w talii-teraz to juz w ogole biodra i wszystko podobnie wiec wiesz

Cytat:
fajne łóżeczko, ciekawi mnie ta 3 stopniowa regulacja wysokości, bo nie ma zdjęć (prawdę mówiąc to słyszałam o 2 stopniach, a 3 )
A nawet nie wiem, tak na szybko wyszukałam aukcję tego Bartka, co chcę kupić, nie sprawdzałam czy dobrze napisali (tak szczerze, to aż takich szczegółów nie ogarniam, mąż wybierał łóżeczko ).

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
a co do stanika - ścisnęłaś się za bardzo. Przy obwodzie 90 pod biustem powinnaś mieć stanik 80, a na początek nawet 85 nie moze tak być że masz sine od obwodu, to nie o to chodzi
Najbardziej mi pasował rozmiar 80A z H&M, te mogłam kupować w ciemno, jeszcze z niektórych marek w 80B nie tonęłam, a tak to ciężko. Teraz przymierzyłam sobie 80C i leżą jak marzenie W takim mogę śmigać cały dzień

Cytat:
Hmm, to jest ta dziedzina, w której nie mam żadnej wiedzy

Wróciłam przed chwilą ze spaceru z ogrodu botanicznego (coś w tym stylu, w pobliskiej miejscowości jest taki ogród przy technikum leśnym). Bardzo fajnie: ptaki świergolą, żaby kumkają, tylko komary mogłyby sobie dać spokój I też widzieliśmy tam ludzi z takim maleńkim dzieckiem, trudno mi ocenić, ale z miesiąc-dwa i aż mi było głupio, tak się mój mąż gapił jak urzeczony

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 20:07   #3467
cotynato
Zakorzenienie

E my to z tż prawie do wózków zaglądamy bo to taki śliczny widok i zawsze patrzymy na marki wózków- już dwa razy nawet wahaliśmy się czy nie podejść i nie podpytać jak się sprawują ale to by chyba głupio było a szkoda bo taka opinia użytkownika najlepsza.

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-06-12 o 20:08
Stary 2011-06-12, 20:08   #3468
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Rewelacja!!!:ehe m: sama bym sobie taka przytulila jak bylismy w 7 tyg ciąży dostaliśmy od narzeczonego mojej mamy oboje z TŻ czarne T-shirty z napisem :Baby downloading a najlepsze ze on jeszcze wtedy nie wiedzial ze bedziemy miec maluszka, kupil o tak, przez przypadek

Ja tez mam nadz ze bee mogla; aaaa i w ogole cos dziwnego mi sie stalo z sutkami, wygladaja tak jakby mialy otwarty dziubek, takie dziwne sa a co do nosidelek i wozkow itp od dzisiaj licytuje wielofunkcyjny śliczny wozeczek, w koncu sie za to wzielam
co za wózeczek licytujesz?

Emilka ur. 05.05.14
Stary 2011-06-12, 20:18   #3469
cotynato
Zakorzenienie

Ja się boję zaczynać temat wózka bo to trzeba jednak do tego usiąść i przejrzeć, poczytać, zobaczyć w sklepie, więc pewnie masa czasu gdyby były 3 modele to by lepiej było

Wymianka.
Stary 2011-06-12, 20:21   #3470
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

my mamy wybrany x-lander xa, tylko kasy na razie brak, bo na remont potrzebna, więc musimy poczekać na lepsze czasy

Emilka ur. 05.05.14
Stary 2011-06-12, 20:23   #3471
mucka21
Rozeznanie

o matko! poszedł za 1 zł

Ja bym chciała jakiś fotelik samochodowy tanio wylicytować, bo nam będzie potrzebny bardzo, bardzo rzadko...(nie mamy samochodu) o ile się przyda, po prostu wolę mieć na wszelki wypadek jakby trzeba było jechac samochodem to nawet nie ma od kogo pożyczyć więc lepiej mieć takie cosik w swoim posiadaniu
chce mieszkać w wawie jeszcze jednego jest licytacja... czemu nie wysyłają

a widziałyście coś takiego?
http://allegro.pl/fotelik-nosidelko-...654142428.html
Izunia jest już z nami
Kochamy Cię

Edytowane przez mucka21
Czas edycji: 2011-06-12 o 20:24
Stary 2011-06-12, 20:24   #3472
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
co za wózeczek licytujesz?

Strasznie nam sie spodobal zobaczymy jak dalej pojdzie licytacja bo sa takie jeszcze normalnie na aukcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wozek dla maluszka.jpg (29,6 KB, 49 załadowań)
Stary 2011-06-12, 20:25   #3473
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
my mamy wybrany x-lander xa, tylko kasy na razie brak, bo na remont potrzebna, więc musimy poczekać na lepsze czasy
O właśnie. A u mnie ostatnio szok. Bo na naszym przyjęciu po weselu mama tż powiedziała, ze sponsoruje wóżek nie spodziewałam się kompletnie.

A ten x-lander to dużo dobrego o nim ciągle słyszę. A czytałaś opinie itp?

Wymianka.
Stary 2011-06-12, 20:27   #3474
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
Strasznie nam sie spodobal zobaczymy jak dalej pojdzie licytacja bo sa takie jeszcze normalnie na aukcji
fajny
Izunia jest już z nami
Kochamy Cię

Stary 2011-06-12, 20:27   #3475
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Ja się boję zaczynać temat wózka bo to trzeba jednak do tego usiąść i przejrzeć, poczytać, zobaczyć w sklepie, więc pewnie masa czasu gdyby były 3 modele to by lepiej było
ja bym miała problem nawet jakby tylko 3modele były

dzięki Bogu mam to już za sobą uff...
wg mnie wózek to najtrudniejszy zakup, co racja to racja, trochę czasu trzeba na to poświęcić poczytać, pooglądać, porównać a potem jeszcze maraton po sklepach urządzić heh
trzymam kciuki za Wasze wozidełka

lulla ładny wózek!

Edytowane przez thelilah
Czas edycji: 2011-06-12 o 20:29
Stary 2011-06-12, 20:33   #3476
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:

wg mnie wózek to najtrudniejszy zakup, co racja to racja, trochę czasu trzeba na to poświęcić poczytać, pooglądać, porównać a potem jeszcze maraton po sklepach urządzić heh

lulla ładny wózek!
Masz już ? A chwaliłaś się jaki? Przypomnisz i mi?
Ja to pewnie pójdę na łatwiznę i kupię to co w sklepie polecą lub to co wy jak przypasuje

Wymianka.
Stary 2011-06-12, 20:39   #3477
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
O właśnie. A u mnie ostatnio szok. Bo na naszym przyjęciu po weselu mama tż powiedziała, ze sponsoruje wóżek nie spodziewałam się kompletnie.

A ten x-lander to dużo dobrego o nim ciągle słyszę. A czytałaś opinie itp?
Łoooo, fajnie

Cytat:
fajny
Dziekuje, szukam jeszcze opinii na temat tej firmy

Cytat:

lulla ładny wózek!
Ja tez mam z tym problem, narazie sie ciesze ze cos wypatrzylam ale totalnie sie na tym nie znam i to TŻ mi mowil po kolei co wozek powinien miec
Stary 2011-06-12, 20:46   #3478
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Masz już ? A chwaliłaś się jaki? Przypomnisz i mi?
Ja to pewnie pójdę na łatwiznę i kupię to co w sklepie polecą lub to co wy jak przypasuje
mam mam
pisałam wczoraj, bo wczoraj dzwoniła babeczka, ze mam go do odbioru. zamawiałam specjalnie i troszkę musiałam na niego czekać, dzisiaj byłam odebrać.

też dużo czytałam, szukałam, powiem Ci że w sklepach różnie to jest. jedni polecają ten drudzy tamten i wychodzisz ze sklepu bardziej zielona niż weszłaś (ja tak miałam) my szukaliśmy kompletu, czyli takiego gdzie fotelik do auta jest w składzie, żeby nie kupować osobno.

mam taki, kolorek taki jak na zdjęciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wozek.jpg (19,3 KB, 48 załadowań)
Stary 2011-06-12, 20:53   #3479
anciaahk
kosmitka

Cytat:
super że już 2 egzaminy zaliczony, trzeci na pewno też
współczuję kurzu w domu (nienawidzę takiego z remontu ) ale jak później będziesz miała ładnie
Mucka my nie mamy wcale jednego poziomu wykończonego, mieszkaliśmy tylko na 1 - a teraz trzeba było się zmotywować i podziałać. Ale to walenie, pukanie, jest masakryczne. I kurzu pełno, ale co zrobić. Lepiej teraz niż przy maluszku.
Cytat:
ja też jestem na etapie remontu, ale mieszkania do którego niedługo się przeprowadzimy, także czeka mnie pakowanie, rozpakowywanie itd, ale nie mogę już się doczekać, cieszę się szalenie z tej przeprowadzki więc może dlatego nie przeraża mnie to wszystkozobaczymy jak już będzie to trzeba wykonać, ale to jeszcze z miesiąc dobry
ja czasami też jestem marudna, jak cały czas siedzę w chacie i nie mam co robić, ale czasami trzeba pomarudzić
Martusia, a czy ja dobrze pamiętam, że Ty sprzedawałaś dom i kupowałaś mieszkanie?? Kiedy się przeprowadzacie? Na jakim etapie jesteście??

Cotka nie martw się takimi głupotami jak wpisy, ogarniesz to, jestem pewna. Brzusio masz cudowny!!

Danika współczuję szefa, mój to tak mnie zaskoczył, bo zadzwonił do mnie jakieś 3 tygodnie temu - a od lutego jestem na L4 z pytaniem jak się czuję itp. Nie powiem, miłe to było.
Cytat:
Ja myślałam o max 2, do ściągania pokarmu. Jak będzie mało, to zawsze można dokupić, przecież to nie jest towar deficytowy. Wyślę chłopa z jedną butelką, by dokupił takie same. Chcę jakieś antykolkowe ale zapomniałam jakie. Te tommy czy jakieś dr brown, nie pamiętam.
Cytat:
dzięki za info
no a z dzieciaczkami to takie malutkie istotki, że strach je brać na ręcę, ale musimy się wprawiać, bo niedługo same będziemy musiały się takimi opiekować
Ja takiego maleństwa nie mogę się doczekać, jeszcze aż 3 miesiące, szok. Nie wiem, jak wytrzymam. Jak się uczyłam, to chociaż czas szybciej płynął, a teraz będzie lipa.
A młody tak bryka w brzuchu, często, długo, że szok. Co to za ancymon będzie.
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Wróciłam przed chwilą ze spaceru z ogrodu botanicznego (coś w tym stylu, w pobliskiej miejscowości jest taki ogród przy technikum leśnym). Bardzo fajnie: ptaki świergolą, żaby kumkają, tylko komary mogłyby sobie dać spokój I też widzieliśmy tam ludzi z takim maleńkim dzieckiem, trudno mi ocenić, ale z miesiąc-dwa i aż mi było głupio, tak się mój mąż gapił jak urzeczony
Zazdroszczę spacerku, ja dzisiaj tylko z psem zaliczyłam . Chłop wrócił wściekły z pracy, pokłócił się z kimś i mi się oberwało. Ech te chłopy.
Cytat:
E my to z tż prawie do wózków zaglądamy bo to taki śliczny widok i zawsze patrzymy na marki wózków- już dwa razy nawet wahaliśmy się czy nie podejść i nie podpytać jak się sprawują ale to by chyba głupio było a szkoda bo taka opinia użytkownika najlepsza.
Cotka mam tak samo, zaglądam do wózków, porównuję. Ale w sumie nie mam nic do gadania, chłop już wózek wybrał, mi pozostał jedynie kolor .

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 20:54   #3480
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
mam mam
pisałam wczoraj, bo wczoraj dzwoniła babeczka, ze mam go do odbioru. zamawiałam specjalnie i troszkę musiałam na niego czekać, dzisiaj byłam odebrać.

też dużo czytałam, szukałam, powiem Ci że w sklepach różnie to jest. jedni polecają ten drudzy tamten i wychodzisz ze sklepu bardziej zielona niż weszłaś (ja tak miałam) my szukaliśmy kompletu, czyli takiego gdzie fotelik do auta jest w składzie, żeby nie kupować osobno.

mam taki, kolorek taki jak na zdjęciu

Tez super ten wozek X-lander?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości