|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kazdy zwiazek jest niepowtarzalny i od Was zalezy jak bedzie wygladac, slub tylko umocni wiez miedzy Wami, wiem ze sa rozne poglady ale ja jestem po tym wzgledem tradycjonalistka, jednak co przysiega to przysiega, raczej zyjac w wolnym zwiazku latwiej powiedziec 'bye" ![]() glowa do gory ![]() a mnie ludzie doluja, że biore slub bez "samodzielnosci finansowej" czasem mnie to juz wkurza.... tak czy inaczej musze znalezc juz stala prace wiec wole jej szukac z moim TZ razem zawsze razniej ![]() Cytat:
![]() iovaa, super dekoracja Ashyshqa, Ona911 i LaCocinerita jak Was czytam to az mnie w brzuchu skreca, ale tak pozytywnie, to juz tak niedlugo, dacie rade, tak czy siak bedzie to najpiekniejszy dzien w zyciu ![]() a ja zapisalam sie dzis do fryzjera, do salonu A. Choloty, ale jak wrocilam to naczytalam sie negatywnych opinii i teraz nie wiem juz sama, chyba przejde sie jeszcze do Karola Brzyskiego moze jakims cudem bedzie mial miejsce wolne
Edytowane przez cindi Czas edycji: 2011-06-14 o 20:09 |
||||
|
|
|
#4322 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Nedda, jasne, masz rację, nie chciałam, żeby moje slowa zabrzmiały negatywnie. Jeśli Cię w jakiś sposób uraziłam, to przepraszam, nie miałam zamiaru.
Po prostu z mojego punktu widzenia, gdzie z TŻ-tem szukamy np. miejsc, gdzie wino będzie tańsze o 0,50 zł./sztuka, to taka kasa za orkiestrę wydaje się być ogromna... My łamiemy się, czy brać ich na drugi dzień, bo chcą za niego (tylko) 800 zł., a co tu mówić o takiej kwocie, jaką wymieniłaś... Wydaje mi się mimo wszystko, że jak na zarobki lubelskie, to ceny te są dość wygórowane. Co do kamerzysty również, ale oczywiście troszkę zazdroszczę, że masz takie możliwości finansowe Ja bardzo bym chciała nie musieć się szczypać z każdym groszem... La Cocinerita, spróbuj w Olimpie, tam jest kilka salonów, min. salon Konsul, tam są rózne kolory garniturów i przystępne ceny (i promocje różne).
http://www.weselinka.pl/suwaczek/16/2011-9-10.png http://s10.suwaczek.com/20110910580113.png http://www.suwaczek.pl/cache/0593c73754.png *** Aktualna lista PM 2011 i 2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3130 W kwestii aktualizacji wpisów, zapraszam na PW
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jako podziękowania kupiliśmy na all takie wazony z grawerem i z naszymi imionami. rodzice byli zachwyceni ![]() u nas właśnie minęła pierwsza rocznica ech chciałabym jeszcze raz dzień ślubu
Ola 12.03.2011 Edytowane przez miamore999 Czas edycji: 2011-06-14 o 20:36 Powód: lit |
|
|
|
|
#4324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4325 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się, że w dniu ślubu super masz godziny rozłożone i spokojnie zdążysz![]() Heh dopiero zauważyłam Twój cytat pod postem - mieliśmy taki sam tekst na zaproszeniach ![]() Cytat:
Trochę to do mnie nie dociera... Inf. o jubilerze wysłałam na priv, może Ona911 doda coś więcej jeszcze
|
|||
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam pierwszą rzecz umówioną na 11 i mam zamiar trochę pospać, choć zobaczymy co z tego wyjdzie tylko, że mój ślub o 17.00.Ja dziś sobie odpoczełam od planów ślubnych (choć ustaliłam kilka rzeczy z florystką), ale jutro od 7.30 biegam: USC, kancelaria parafialna, krawcowa, szukanie koszuli i krawata dla TŻ, i (już nie ślubnie) wizyta u lekarza i pare spotkań towarzysko-rodzinnych. Dziewczyny moje drogie, bardzo się do Was przywiązałam i tak jak nasze młode mężatki, mam nadzieję, że po ślubach będziemy kontynuować nasze rozmowy już jako żonki ![]() Wiecie co, tak sobie dziś i wczoraj myślałam, że 23-25 stopni to idealna pogoda na ślub, nie ma upału, a słonko pięknie świeci. Ach... oby nam się tak poszczęściło
Edytowane przez Ashyshqa Czas edycji: 2011-06-14 o 21:37 |
|
|
|
|
#4327 |
|
Raczkowanie
|
cindi od Chołoty super jest Magda z loczkami. Zawsze u niej się czesałam na wesela,każdy się mnie pytał gdzie robiłam upięcie.Ma dziewczyna fantazje i fryzura trzyma sie do samego końca.
Co do Karola Brzyskiego to nie będzie miał raczej wolnych miejsc bo mnie na fryzure ślubną zapisał 3 dni przed weselem,więc się przepisałam do P. Ireny |
|
|
|
#4328 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
musimy dać radę..tylko to wszystko się trochę komplikuje Wczoraj moja Mama miała zabieg sercowy w szpitalu i dzisiaj miała wyjść. Co się okazało, jak się podniosła z łóżka to coś jest strzeliło w kręgosłupie, że nie mogła się ruszyć i biedna leży dalej w szpitalu . Przyszła do tego jakaś mądra Pani neurolog i spytała moją Mamę o prześwietlenie !!! a niby skąd moja Mama leżąc na kardiologii ma mieć prześwietlenie kręgosłupa, tym bardziej, że przyszła na zabieg związany z sercem a nie z kręgosłupem i dzień wcześniej było z nią wszystko ok. Więc Pani doktor zamiast skierować ją na prześwietlenie to odwróciła się na pięcie i powiedziała, że bez prześwietlenia jej nie pomoże. Paranoja jakaś !!! I moja Mama dalej leży w bólach i wlewają w nią litry ketonalu. Ta służba zdrowia to po prostu...brak słów. Tak jestem wściekła, że nie wiem. Tym bardziej, że jestem daleko i w żaden sposób nie mogę pomóc. Jak bym tam wpadła to bym ich chyba......... lepiej już nie będę mówiła. ![]() ![]() Mam tylko nadzieję, że szybko wróci do zdrowia. Wracając do tematu ślubu i obrączek to bardzo jestem ciekawa jak Wam wyjdą . My jesteśmy zadowoleni jak na razie chociaż leżą w pudełeczku i czekają na wyjście na światło dzienne i codzienne użytkowanie Jeśli ktoś potrzebuje jakichkolwiek informacji to proszę pisać na priv Cytat:
ale tak jak mówisz, wyszło to nam na dobre i bardzo dziękuję Ci za wsparcie miło się czyta takie słowa i jak one dodają energii Cytat:
.... czas tak szybko leci, że zanim się obejrzysz to i Ty będziesz miała kilkanaście dni do ślubu i my będziemy czekały na Twoją relację ![]() Co do fryzjera to i ja słyszałam o tym salonie kiepskie opinie :/. Myślę, że warto Ci o tym teraz powiedzieć, żebyś była świadoma wyboru. Najlepszym przykładam jest mojego TŻ siostra. Ostatnio wyszła z tego salonu wściekła. Nie dość, że czekała w kolejce bo 10 osob na tą samą godzinę, to jeszcze zrobili jej kompletnie co innego niż chciała..chyba z malowaniem też była porażka jak dobrze pamiętam :/. Więc może warto pomyśleć nad kimś innym. Ja jestem zapisana do Pani Ireny z salonu Karola i powiem Ci szczerze, że to co zrobiła mi na próbnej to rewelacja Rach ciach i fryzura gotowa i to nie jedna..chyba miałam z 5 rożnych . Także warto się do nich przejść i przynajmniej nie będziesz się stresowała, że coś będzie nie tak ![]() Albo tak jak piszę Monia..zapisz się do tej Pani Magdy z loczkami skoro ona była taka zadowolona. Moim zdaniem nie ryzykuj pójściem do kogoś niesprawdzonego. To jest za ważna sprawa i będziesz miała wystarczająco innych stresów w tym dniu (tzn tak mi się wydaje :P )Cytat:
a potem mamusie czas pokaże ![]() Co do pogody to też o taką poproszę pamiętajcie, żeby postawić na noc przed ślubem butki na parapecie czubkami do okna (tak mi powiedziano ) Aaaa i oglądałam prognozę długoterminową na TVN i ostatni dzień który był na wykresie to 29 czerwiec i ma niby być od 18 do 23 stopni. Jak będzie to się okaże .To się rozpisałam Kupiłam dzisiaj papier na moją księgę i jutro już będę działała, żeby wyrobić się przed wyjazdem. Efekty pokaże po jej wykonaniu .---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------
Razem od... ![]() ...a tego dnia... ...powiedzieliśmy sobie Tak ... Edytowane przez ona911 Czas edycji: 2011-06-14 o 23:23 |
|||||
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Ona jestem strasznie ciekawa co wyczrujesz z księga ( mając w pamięci Twoje zaproszenia
) ja tez jeśli czas pozwoli bede sama cos tworzyc ale obecnie nadal slecze nad zaproszeniami :P Dziewczyny ale ten czas galopuje... życze powodzonka wszytskim w tych ostatnich dniach - wierzę że ze wszytskim zdążycie ! Ona współczucia co do sprawy z Mamą .. trzymam kciuki, żeby ktoś nalezycie się nią zajął... ja wznosze ręce do BOga żeby pozwolił mi ciszyć się dniem wesela z najbliższymi Babcią i Dziadziem- coś mi podupadli bardzo na zdrowiu i nic nie wiaodmo jakie 2 miesiące ich czekają.. ale wierzę, że wszytsko dobrze się skończy ! Macie jakieś sprawodzone miejsce co do tablic rejestracyjnych ? Edytowane przez margolka1986 Czas edycji: 2011-06-15 o 00:13 |
|
|
|
#4330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Potrafię domyśleć się co musisz teraz przeżywać - zwłaszcza że jesteś daleko i nie możesz odwiedzić Mamy w szpitalu... A ta sytuacja z neurolog, o której piszesz... ![]() ![]() ech aż się nóż w kieszeni otwiera!!!!!!! Życzę Twojej Mamie, żeby jak najszybciej wróciła do zdrowia i żeby ta neurolog więcej się tam nie pokazywała, a zamiast niej żeby zjawił się jutro raniutko jakiś mądry i sensowny lekarz, który szybko pomoże Twojej Mamie Trzymaj się dzielnie!!!! Wszystko będzie dobrze!
|
|
|
|
|
#4331 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za słowa otuchy aż mi lepiej
.Takie tuby dla rodziców i różne dekoracje ślubne widziałam ostatnio na Świętoduskiej. Niewiem jak sie ten sklep nazywa grunt że na szyldzie pisze coś o pojemnikach jednorazowych i my tam Nasze na ciasto kupowaliśmy.
|
#4332 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny a macie może jakieś pomysły na zaproszenia dla rodziców? Chcemy dać im inne niż te dla wszystkich gości i nie wiem czy w ogóle można w lbn kupić coś takiego
|
|||
|
|
|
#4333 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ona, oby Twoja Mama poczula się lepiej swoją drogą ta polska sluzba zdrowia... bez komentarzaja tez mam nadzieje ze spotkamy sie w watku żonkowym i bedziemy plotkowac na rozne tematy
|
|||
|
|
|
#4334 |
|
Rozeznanie
|
alonka00 pochwal się welonem
gdzie kupiłaś i jaki? cindi wysyłam priva bo nie wolno tu chyba antyreklamy robić
|
|
|
|
#4335 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno wszystko się ułoży! Dużo zdrówka dla mamy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tablice to chyba można kupić w każdym sklepie z dekoracjami, tak mi się wydaje. My kupiliśmy przez internet razem z "ozdobnikami" na samochód, ale nie pamiętam teraz na jakiej stronie .Cytat:
Edytowane przez kffiatusheq Czas edycji: 2011-06-15 o 09:51 |
|||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
ja sama robiłam zaproszenia i dla Rodziców był specjalny wzór w srodku oryginalny tekst tylko dla nich jakieś ozdobne kamyczki i inne bajery ! warto cos takiego dac Rodzicom Nas byli zachwyceni
![]() a za wątkiem Zonek jestem jak najbardziej ![]() pasuja.. my ostatnio jak spotykamy się z niektórymi parami to zastanawiamy sie czy Ci ludzie chcoiaz się lubia, tak brzydko się wobec siebie zachowują... ale co para to inne zwyczaje... nie słuchać innych -szkoda nerwów ! |
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj mieliśmy w końcu plener
A co do "doradców życia małżeńskiego", to zawsze znajdą się znajomi, którzy bedą chcieli nam "dobrze" doradzić. Sama spotykałam się z takimi opiniami. Koleżanka (rozwódka) na informację, że wychodzę za mąż od razu powiedziała: nie wychodź, po co ci to... Aż miałam ochotę jej powiedzieć, że to, że oni nie potrafili stworzyć normalnego związku to nie znaczy, że nam się nie uda i nie bedziemy szczęśliwi. Inni znajomi też mieli rady i stwierdzenia w stylu: teraz to Wam się układa, ale zobaczycie za parę lat.. itp, itd. Nie wiem czy to zazdrość przez nich przemawiała, że oni mają już to wszystko za sobą, czy co.. |
|
|
|
#4338 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej!
Witam te już PO i te jeszcze PRZED. La Cocinerita podczytuję, tylko czasu nie mam się odezwać... ![]() Przyszły do mnie welony (80 cm i 300 cm) z allegro - jakość mnie zadowala, cena też . W piątek jedziemy do lokalu (BENSIP) ustalić menu, a także w porozumieniu z Rodzicami TŻ-ta wybrać ciasta z cukierni (BEZA). Poza tym udzielam wpisów i zbieram wpisy (grunt to być studentem i prowadzącym jednocześnie Mamy ekipę księży na ślub (jeden będzie grał na organach, o ile mój parafialny organista raczy mu pozwolić, grr!) - jak wszystko dobrze pójdzie to na ślubie będzie ich około pięciu Gości ok. 130 osób - w tym kilka nadal pod znakiem zapytania (np. żona kolegi - obecnie w 6 miesiącu ciąży i dojeżdżają z Krosna, więc nie wiadomo jak to będzie). No, a w tę sobotę panieński - nawet dziewczyny nic nie wiedzą, bo starsza postanowiła zrobić niespodziankę wszystkim Jak przeżyję, to się odezwę ![]() Buziaki i trzymam za wszystkie kciuki!!!! ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- A, co do pleneru to mój TŻ chciałby w URSUS-ie, a ja pomyślałam ostatnio o parku linowym nad Zalewem Co sądzicie?
|
#4339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja robiłam sama zaproszenia dla rodziców.Kupiłam błyszczącą kartkę,wydrukowałam tekst a z boku był aniołek w winorośli.Później zwinęłam w rulon i założyłam kokardkę.Jak znajdę to wstawie zdjęcie a tekst był taki:To kim jesteśmy, to jak się kochamy to Wam jesteśmy wdzięczni, za wszystko to co mamy. Uczyliście nas żyć i kochać człowieka Wam jesteśmy wdzięczni za wszystko co nas czeka …” Monika i Tomek serdecznie zapraszają Kochanych Rodziców na uroczystość Zaślubin, która odbędzie się dnia 23 lipca 2011 roku o godzinie 17:00 w Archikatedrze Lubelskiej w Lublinie. W dniu tak uroczystym dziś ten zaszczyt mamy i Was na wesele nasze zapraszamy. W chwili tak radosnej bądźcie przy nas bliżej, bawcie się wesoło, adres jak poniżej: Dom weselny „Paradis” w Łucce. Jednocześnie dziękując Wam za pomoc włożoną w przygotowanie tej wyjątkowej uroczystości. Edytowane przez moniczkar_ Czas edycji: 2011-06-15 o 14:08 |
|
|
|
|
#4340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też tam chciałam zdjęcia..a tu... jedziemy tamtędy w maju i pustka :/ Jeśli która wie gdzie jest taka jakaś opuszczona fabryka czy coś to proszę o namiary
|
|
#4341 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Papier będzie identyczny jak na tych dla gości tylko grmataura 120 (mam kupiony identyczny na wizytówki i ten "pójdzie" w domowej drukarce) Muszę tylko pomyśleć nad dodatkami
|
|||
|
|
|
#4342 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, jestem tu nowa ale zostanę z Wami do 25 sierpnia 2012r bo właśnie wtedy jest nasz dzień
wtrącając się do tematu, mamy już: -salę 170zł/os - orkiestrę 4000 ( po targowaniu) na 1 dzień - wódkę Smirnoff - umówionego fryzjera - wybrany kościół obecnie podejmujemy ostateczna decyzję nad foto i video, ale wiecej niż 3tys nie chcemy wydac. pozdrawiam
|
|
|
|
#4343 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieje ze pochwalisz sie choc kilkoma fotkami ![]() Cytat:
wybaw sie za wszystkie czasyw ursusie na pewno wyszłyby super foty, moj TZ uwielbia takie klimaty, a park linowy jakos do mnie nie przemawia ![]() mi podobają sie bardzo zdjęcia ze starówki, troche oklepane, ale mają swój urok ![]() zaciekawił mnie też pomysł, którejś PMki ostatnio z sesja w teatrze, ciekawe czy placi się cos za to i czy w ogole jest taka mozliwosc ![]() Cytat:
pochwal się gdzie macie wesele i opowiedz cos o Was ![]() a ja dołączam do osób czesanych przez p. Irenkę, udało mi sie zaklepać ostatni termin na 8 rano no ale i tak pewnie nie bede mogla spac a slub jest wczesnie bo o 15 ;D
|
|||
|
|
|
#4344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ps. ślubujemy tego samego dnia
|
|
#4345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ona911, mam nadzięję, że sytuacja z Twoją mamą się szybko wyjaśni i będzie Ci dotrzymywać kroku na weselu!
Cytat:
Cytat:
My dziś: -odebraliśmy polski akt ślubu -złożyliśmy go w kancelarii w kościele i dowiedzieliśmy się szczegółów co do mszy -zamówiliśmy kamizelkę -kupiliśmy drugą koszulę -oddaliśmy suknie na ostateczne poprawki Jutro planujemy: -oddać obrączki do polerki (trochę się podrapały po naszym cywilnym) -zareklamować garnitur w Zetto - bardzo żłe uszyty, w sumie wisi na TŻcie -oddać moje buty na Parysa do poszerzenia bo jeden mnie piłuje... Poza tym mamy zamiar wybrać się do kina, coby się odciąć od tych wszystkich spraw choc na dwie godziny
|
||
|
|
|
#4346 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy nie orientujecie się gdzie w Lublinie obszywają buty materiałem?Na takiej samej zasadzie jak obszywają te buty taneczne?
|
|
|
|
#4347 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja staram sie Was podczytywac, ale jakos nie mam ochoty do komentowania
U nas trochę się ruszyło z przygotowaniami tzn. zamowilismy lampiony, tuby, platki roz, wstazke na krawaty (dzisiaj zaczelam je robic) i chyba ostatecznie wybralam sukienke na poprawiny. Pokazę wam w zalączniku i odrazu doradzcie: bo chcialam czerwono kremową, tylko nie wiem czy czerwony wziąć pod spod a krem jako ta lekka mgiełka, tak jak na zdjeciu, czy na odwór. Sukienka oczywiscie będzie dłuższa, no i góra nie będzie aż w takie serduszko. Ale ogólnie mi się podoba, co o niej sądzicie?Ashyshqa ciesze sie, że juz jesteście w Polsce i właściwie juz niedlugo zaczniecie nowe życie Mam nadzieje, że ze wszystkim zdążycieCindi my tez nie mamy super bogatych rodziców, estra płatnej pracy i wlasnego domu.... ale każdy zaczynal kiedys od zera! Mysle ze ciężką pracą uda nam się na to wszystko zapracować, być może kiedyś kupić mieszkanko, ale na pewno cieszyć się sobą nawzajem No i zazdroszcze, ze juz po sesji, u mnie jeszcze 2 egz. a pozniej praca to bedzie pierwsza praca w zawodzie, wiec mam cykora, ale dam rade, nie? a Ty kiedy masz sesje?Moniczkar super ten tekst dla rodziców. Tak sie wlasnie zastanawiam, ze dla mnie to troche dziwne zapraszac oficjalnie rodzicow na slub, skoro wiadomo, że na nim będą. U mnie nie ma takiej praktyki, ale mysle, że rodzicom z pewnością zrobi się miło Ja nie wiem co im jeszcze podarujemy. Może jakiś week relaksacyjny np. w Nalęczowie? wiem, że to by im się przydalo, by zregenerować siły i odpocząć, a zawsze na to brakuje kasy. Monika super, że wybraliscie Naleczów, mam nadzeej, że Wam się podobało, no i że pochwalisz się jakimś zdjeciem, choćby na @ margolka co planujesz do swojej sukni jakiś szal, etolę czy bolerko?La Cocinerita dobrze, ze z tym slubem się wszystko wyjasnilo, znalezliscie inny kosciol, choc mnie ten namiot oczarowal ona911 musisz wierzyc, ze mama z tego wyjdzie. A co do sluzby zdrowia, to brak słów ![]() my za orkiestrę placimy 4000 (3dni), kamerzysta 2300, a fotograf 1500, ceny kosmiczne, a pensje nie rosna
Edytowane przez Tanitka Czas edycji: 2011-06-15 o 22:24 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4348 |
|
Wtajemniczenie
|
Tanitka sliczna ta sukienka mi sie podoba ten kolor
|
|
|
|
#4349 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my też idziemy dziś do kina na Kac Vegas ![]() Cytat:
Cytat:
![]() na pewno nam się wszytsko uda, nie ma innego wyjscia ![]() ja juz sesja zakonczylam czekam jeszcze na obrone 28.06 i bede wysylac cv gdzie się da ![]() pochwal się pracą coś wiecej w Lublinie czy u siebie?
|
|||
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Nedda mnie 5 tys. za zespół wcale nie szokuje
Jest tak jak piszesz - każdy robi takie wesele, na jakie go stać. I tak każda Panna Młoda będzie tego dnia najpiękniejsza, czy to w sukience za 2000 zł czy za 7000 zł My początkowo mysleliśmy o tym zespole http://www.swingthing.pl/ lub The one z Krakowa, ale ich wymagania (odpowiednia wielkość sceny, noclegi itp) oraz cena nas przerosły.W tej chwili mamy: zespół Texas - 3500 zł fotograf Ciepiel - ok 2500 zł (nie pamiętam dokładnie ile) - w tym reportaż, ślub. wesele do oczypin (chyba) i plener w innym dniu plus 100 zdjeć wywołanych i więcej na płytce. kamerzysty nie planujemy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

I tak jak radziłaś w zakładzie jubilerskim na Tumidajskiego - dotychczas Pan Marek zrobił na mnie świetne wrażenie
W tym tygodniu odbieramy
. Martwi mnie co innego:wszystkim (chodzi mi o moje zamężne koleżanki i TŻta kolegów) raptownie coś strzeliło do głowy żeby Nas uświadamiać jak po ślubie jest beznadziejnie, że już się tak ludzie nie kochają, że żałują tego że nie wzieli ślubu później albo z kimś innym, że się kłócą itp. W ciagu całego Naszego "związku"(4,5roku) mieliśmy może 2 kłótnie, poza tym jesteśmy zgodni i jak mówią wszyscy-tak się kochamy że jest to aż przesłodzone

ech chciałabym jeszcze raz dzień ślubu
Wydaje mi się, że w dniu ślubu super masz godziny rozłożone i spokojnie zdążysz
Trochę to do mnie nie dociera...
tylko, że mój ślub o 17.00.

23.12.2009r.

no ale i tak pewnie nie bede mogla spac a slub jest wczesnie bo o 15 ;D