Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-19, 10:17   #1351
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Dzien doberek

Impreza sie wlasnie zakonczyla goscie dopisali
Pare godzin snu i .. znowu na imprezke i polski piknik

milego dnia wszystkim zycze .. ja zmykam spac

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 10:26   #1352
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ana moj fiolet jest inny ciemenny jak sliwka :D

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

mona chyba bylas na jednej wycieczce z inna iwzazanka:d ona byla na zakyntos

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

ktosia my mamy mate, ale prawie z niej nie korzystamy, to samo mozna robic na zwyklym kocu na podlodze
za to ja mam karuzelke tiny love - gra 20minut pod rzad :d i jak zuzka byla mala to jej wlaczalam i mialam ja zglowy, teraz tez wlaczam, a ona nogami sobie melodyjki przelacza ale spokoju nie ma

eneralnie zuzka bawi sie glownie gryzakiem za 5zl i zyrafka grzechoczaca za 10zl ktora jest zepsuta bo nie wibruje [taka dostalismy juz ]

fajny jest ten konik morski co ma martucha
albo gadajacy piesek z fisher price - ale to dla ciutke starszego
fajne sa szmatki tulanki z ktorymi dziecko spi
Dzięki za podpowiedzi. Często tak jest, że dziecko ma wymyślne zabawki a bawi się albo tymi najprostszymi albo pokrywkami do garnków

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja tylko na sekundę wygrzebałam sie z łózka sprwdzić czy Guciol już wróciła

ktosiu polecam bardzoooo mocno konika morskiego z fp młody przy nim zasypia, jak się w nocy przebudzi to też mu włączamy, zabieramy go zawsze ze sobą, jak go ma zasnie wszędzie - bez względu gdzie jesteśmy - taka jego maskotka do spania - może spać u rodziców u przyjaciół gdy się zasiedzimy wszędzie.. polecam bardzo

projektorek z fp też jest fajny ale używamy bardzooo rzadko

polecam ci karuzele tą co anika wrzucała i ma domi - rybulkowy miłoszek też ją ma i córcia przyjaciół REWELACJA a naprawdę widziałam wiele karuzel i tą polecam z czystym sumieniem

mata i bujaczek u nas bardzo się przydały mogłam śmiało gotować obiad sprzątać bo młody się bawił na macie tudzież w bujaczku i jestem z nich zadowolona

jednak bez konika z fp nie wyobrażam sobie życia siostrzeńcowi też kupiliśmy i tak samo młody z nim zasypia wszędzie gdzie jest.. jak będzie nam dane mieć jeszcze dzieci kupujemy im także "włodek" bo tak go nazwaliśmy to strzał w dziesiątkę!

p.s. żyrafka "połaskocz mój brzuszek" jest fajne ale głośna i nieprzewidywalna.. no chyba.... ze tak jak pisze Rosi chcesz ją na podryw, wtedy polecam
Podoba mi się ten konik morski, chyba faktycznie na niego się zdecydujemy Dzięki wielkie za Twojego posta
Najbardziej byłam nastawiona na matę, ale nie znalazłam żadnej fajnej
Stary 2011-06-19, 10:36   #1353
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Już dyplomy na koniec roku wypisałam, wczoraj też udało mi się wypisać wszystkie 25 książek więc uffff

India ślicznie wyglądasz.

Zabcia super, że impreza sie udała.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 10:36   #1354
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
slicznie Ci w blond włoskach Mnie się bardzo podoba

Chcielibyśmy do zimy mieć stan surowy zamknięty, a w przyszlym roku robic wykonczeniowke i sie wprowadzić... ale zobaczymy na ile starczy nam sil i pieniedzy Teraz poki co to szybko idzie bo te bloczki sa bardzo duze (tz za 3 dni wymurowal tyle ile mamy) ale potem jak znow bedzie strop, dach to pewnie to bedzie dluuuzej trwalo.

Nio wierze w mojego Tżta ze skoro buduje dla nas to sie przyklada oj za 2 miesiace to nie zamieszkamy (buduje moj tesciu z tztem a nie ekipa budowlana)... mam nadzieje ze w przyszlym roku uda sie tam zamieszkac
dziękuje

na pewno zamieszkacie my po roku od wbicia pierwszej łopaty już mieszkalismy i to tak naprawde z duzym opozniniem, bo mieszkanie było już mozliwe zimą teraz idzie szybko i efekty najbardziej widoczne, pozniej zaczna się male przystanki, ale czas budowy i tak szybko zleci i wkrotce tam zamieszkacie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dzien doberek

słodkich snów
Stary 2011-06-19, 11:03   #1355
Gucia0987
Zakorzenienie

Wpadłam się tylko przywitać

Będę wieczorkiem, Buziaki i spadam na rundkę po babciach i dziadkach TŻ i moich... cały dzień nam zleci, a jeszcze obiad u tatusia

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:11   #1356
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
czesc ja dzis w pracy nie mam czasu na wizaż ostatnio
tęsknimy.. bynajmniej ja

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
super było, a co mam sie nie chwalić foty może jeszcze dziś wkleję, muszę najpierw zrobić z nimi porządek.
Kilka widoków:
BOSKOOOOO cudnie!! ale ci zazdroszcze...

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dwie pozostałe części też są fajne Mnie pierwszą trudno się czytało z początku, dopóki nie przyzwyczaiłam się do tych szwedzkich nazw i stylu pisarza, a potem jak się wciągnęłam to szybko poszło
pierwsza strasznie długo się rozkręcała, nabierała tempa, hmmm była leniwa? ale w połowie jak wystrzeliła historia to nienadąrzałam obracać kartek aczkolwiek hmm główną zagadkę rozwiązałam na samym początku tzn nie szczegółowo bo historia zamotana, ale domyślałam się kto i co myślę że wiesz o co mi chodzi.. i im dłużej czytałam to bardziej się uświadamiałam że mam racje
aleeeee cholernie mi się podobała,
teraz dla przypomnienia ją przeczytałam - 600 stron w 1.5 dnia.. jak to fajnie być chorym i leżeć w łóżku.. więc dziś na świeżo zabieram się za dziewczynę która igrała z ogniem. .
p.s. pytałam męża bez jakiej patowej zabawki nie wyobraża sobie życia - odpowiedział "bez włodka" więc konik miażdży

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
my dziś tacie na urodziny kupiliśmy papugę Wacusia a kot mi się marzy
super a tata zadowolony??

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Laski ja już w Toruniu
test wczoraj poszedł mi raczej kiepsko. Był trudny, na 50min 61 pytan- nawet nie zdarzyłam wszystkiego dokładnie przeczytac. poza tym test zawierał pytania z materiału z I semestru, a jak podano przed egzaminem material na test miał byc tylko z II sem. Nie spodziewałam się, że na podyplomówce tak lubią utrudniać.
podsumowujac nie jestem z siebie zadowolona i niestety moje ambicje na 5 wczoraj legły w gruzach, teraz sie modle zeby w ogole zaliczyc
trzymam kciuki, mam nadzieję że zaliczyłaś, i to jednak wysoko.. no i pięknie wyglądasz, bardzo mi się podobasz w "jaśniejszym" wydaniu

Cytat:

Pod spodem probka zdjec z dzisiaj idziemy jak burza
wowwwww rewelacyjne tempo, oby tak dalej

ania20m szczęścia, pomyślności, miłości, spełnienia marzeń!!!!

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-06-19 o 11:12
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:13   #1357
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Już dyplomy na koniec roku wypisałam, wczoraj też udało mi się wypisać wszystkie 25 książek więc uffff

India ślicznie wyglądasz.

dziekuje
dobrze, że z dyplomami już sie obrobiłas

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Wpadłam się tylko przywitać

Będę wieczorkiem, Buziaki i spadam na rundkę po babciach i dziadkach TŻ i moich... cały dzień nam zleci, a jeszcze obiad u tatusia
czesć

miłego dnia...
Stary 2011-06-19, 11:14   #1358
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny mam panieński w sobotę i mały problem co do ubrania - w k. wszystko opisałam.

Stary 2011-06-19, 11:21   #1359
india83
Zakorzenienie

Cytat:
p.s. pytałam męża bez jakiej patowej zabawki nie wyobraża sobie życia - odpowiedział "bez włodka" więc konik miażdży

super a tata zadowolony??

trzymam kciuki, mam nadzieję że zaliczyłaś, i to jednak wysoko.. no i pięknie wyglądasz, bardzo mi się podobasz w "jaśniejszym" wydaniu

wowwwww rewelacyjne tempo, oby tak dalej

ania20m szczęścia, pomyślności, miłości, spełnienia marzeń!!!!
włodek

dziekuję, chyba sie przekonam do tych jasniejszych. wszyscy dookola mowia, ze lepiej tylko ja jak zwykle mam jakies ale

Marta czy ja coś przegapiłam? jesteś chora??

Cytat:
Dziewczyny mam panieński w sobotę i mały problem co do ubrania - w k. wszystko opisałam.
no to szykuje sie imprezka
Stary 2011-06-19, 11:24   #1360
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
włodek

dziekuję, chyba sie przekonam do tych jasniejszych. wszyscy dookola mowia, ze lepiej tylko ja jak zwykle mam jakies ale

Marta czy ja coś przegapiłam? jesteś chora??
bo jak są jasne to wydaje ci się że w ciemnych.. i na odwrót, mi się podoba tak jak jest teraz
aaaa włodek - to takie piękne imie jakoś nas naszło i konik został włodkiem

chora to za dużo powiedziane, przeziębiona, ale wiesz wykorzystuję dobroć męża i leżę w łóżku zakopana w chusteczkach i z czekoladą na osłodę... do tego czytam książki i nie robię nic nadużywam dobroci męża... pat się bawi obok tata z nim szaleje.. mają chłopcy męski weekend a ja hmm ładuje akumulatory łykam gripeks coby jutro stanąć na nogi... nie ukrywam jest mi lepiej ale hmm nie potrafię oprzeć się pokusie poleżenia w łóżku jeszcze jeden dzień
Stary 2011-06-19, 11:31   #1361
india83
Zakorzenienie

Cytat:
bo jak są jasne to wydaje ci się że w ciemnych.. i na odwrót, mi się podoba tak jak jest teraz

chora to za dużo powiedziane, przeziębiona, ale wiesz wykorzystuję dobroć męża i leżę w łóżku zakopana w chusteczkach i z czekoladą na osłodę... do tego czytam książki i nie robię nic nadużywam dobroci męża... pat się bawi obok tata z nim szaleje.. mają chłopcy męski weekend a ja hmm ładuje akumulatory łykam gripeks coby jutro stanąć na nogi... nie ukrywam jest mi lepiej ale hmm nie potrafię oprzeć się pokusie poleżenia w łóżku jeszcze jeden dzień
w takim razie zycze przemiłego ładowania akumulatorów taki mąż to skarb
Stary 2011-06-19, 11:32   #1362
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
w takim razie zycze przemiłego ładowania akumulatorów taki mąż to skarb
a dziękuję wyszykuje ich na basen i wracam do czytania
a mąż to skarb masz racje największy zawsze to wiedziałam ale od urodzenia pata wiem to jeszcze bardziej

no nic ucieka do jutra!!!!
Stary 2011-06-19, 11:50   #1363
india83
Zakorzenienie

Cytat:
a dziękuję wyszykuje ich na basen i wracam do czytania
a mąż to skarb masz racje największy zawsze to wiedziałam ale od urodzenia pata wiem to jeszcze bardziej

no nic ucieka do jutra!!!!
miłego czytania, do jutra

my dziś uderzamy do mamci na obiad, ale to dopiero jak TZ się wyspi po nocce. Ja z doskoku sprzatam, piore bo przez moja nauke do egzaminu troszke domek został zapuszczony. poza tym musimy sie z TZem w koncu zmobilizowac i zabrac się za czesciowa wykonczeniówke góry. Tak w ogóle byłam wczoraj na zakupach w Ikei, kurcze kupiłam same drobiazgi a 160zł strzeliło
a z tego jestem najbardziej zadowolona
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...052#/90110061/
Stary 2011-06-19, 12:18   #1364
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Nio wierze w mojego Tżta ze skoro buduje dla nas to sie przyklada oj za 2 miesiace to nie zamieszkamy (buduje moj tesciu z tztem a nie ekipa budowlana)... mam nadzieje ze w przyszlym roku uda sie tam zamieszkac
ooo a myślałam, że kogoś wynajęłaś Super jak teść z mężusiem robią będzie na pewno solidnie w takim razie, ekstra oby przed zimą zrobić większość, to w zimę w środku też coś porobicie
Cytat:
dziekuje czyli mam rozumiec, ze nie jest za jasno
no pewnie! Super wyglądasz w tych włoskach, r e w e l a c j a !

Martucha ale masz dobrego męża... herbatkę z cytryną i miodem pij! i z rumem jak masz na noc

Ale pogoda do bani, szaro, zapowiada się na deszcz...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 12:42   #1365
iwka28
Wtajemniczenie

Samba - idziecie jak burza!

Cytat:
dziekuje czyli mam rozumiec, ze nie jest za jasno

dziekuje

Aniu ja Tobie też zycze wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia, szczescia, radosci, spełnienia marzen i realizacji planów STO LAT....
India - naprawdę ładnie Ci w tej tunice Włosy mają kolor jaki lubię - blond a nie żółty. W ogóle laska z Ciebie i już. Trzeba zmienić pewno popularne powiedzenie - "Za mundurem chłopy sznurem"

Ból odwiedzin w IKEI znam, jadę po jedną rzecz a wychodzę z reklamówka, a jeszcze odwiedzamy część spożywczą (uwielbiam ich ser i dżem jagodowy). W sumie upatrzyliśmy sobie tam dywan, ale się wciąż zastanawiam, bo to by była kolejna rzecz z IKEA, a już kurczę sporo ich mamy, no nic, pomyślimy

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ooo a myślałam, że kogoś wynajęłaś Super jak teść z mężusiem robią będzie na pewno solidnie w takim razie, ekstra oby przed zimą zrobić większość, to w zimę w środku też coś porobicie

no pewnie! Super wyglądasz w tych włoskach, r e w e l a c j a !

Martucha ale masz dobrego męża... herbatkę z cytryną i miodem pij! i z rumem jak masz na noc

Ale pogoda do bani, szaro, zapowiada się na deszcz...
Agatek - u nas też pogoda do bani, drugi weekend już leje, załamać się można, do tego wiatr że głowę urywa. Mieliśmy na wycieczkę pojechać, napaliłam się a tu lipa.
Chora nie jestem, ale stosuję dzisiaj taktykę Marty - kanapa, kocyk i czytanie: obecnie "HEBAN" Kapuścińskiego - bardzo mi się podoba, zbiór opowiadań i Afryce ale nie tej pocztówkowej z safarii i żyrafami, ale o tej prawdziwej, z biedą, upałem i dyktatorami na czele.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 13:26   #1366
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzieńdobry ale mam dzisiaj leniwy dzień, spałam normalnie do 10 i aż sie wstawać nie chciało
Cytat:
to pewnie fajna imprezka będzie, panieńskie przeważnie są szalone

Cytat:

to odpoczywaj sobie w łóżeczku, też ci się należy, a twój mąż to widać że prawdziwy skarb
Cytat:

my dziś uderzamy do mamci na obiad, ale to dopiero jak TZ się wyspi po nocce. Ja z doskoku sprzatam, piore bo przez moja nauke do egzaminu troszke domek został zapuszczony. poza tym musimy sie z TZem w koncu zmobilizowac i zabrac się za czesciowa wykonczeniówke góry. Tak w ogóle byłam wczoraj na zakupach w Ikei, kurcze kupiłam same drobiazgi a 160zł strzeliło
fajna zdobycz ja tez jestem chora na Ikea, jestem tak rzadko bo mamy daleko ale jak już jestem to tez zawsze coś wyrwę na niezłą kwotę

Cytat:

Pod spodem probka zdjec z dzisiaj idziemy jak burza
łał ale wam to idzie szybko, widać efekty

Cytat:
masz racje jak burza!! tez pamietam ten okres, wspaniałe uczucie jak mury tak szybka ida w góre. Sambus a wy kiedy planujecie sie tam wprowadzić?
wrzucam foto z wczorajszego wypadu
ślicznie wyglądasz, kolorem masz fajny pasują ci takie włoski

ja właśnie wzięłam się za pieczenie ciacha z truskawkami aby jutro mężuś miał co pojeść ale się cieszę że już wraca
Chyba mnie gdzieś przewiało bo od samego rana boli mnie tak jakby bok piersi, jak mnie chwyci taki skurcz to ledwo się ruszam. Mam nadzieję, ze to nie jakiś zawał ale pewnie też ma to wpływ, że jestem przed @ i może dlatego

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 13:44   #1367
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

Wczoraj po pracy mieliśmy zaproszenie od znajomych na naleśniki i wróciliśmy dość późno Więc weekend zaczęty imprezowo

Stokrotko nie dziwne, że jesteś stęsknione, ale te 2 dni szybko teraz zlecą

Katunia zdrówka życzę, ale Tomaszek już duży.

Emilko no gratulacje podjęcia decyzji i udanych staranek.

Marta zdrówka

Atomufka a co ty taka zapracowana??

A ja wczoraj się tak do znajomych szykowałam, ze się w palca małego u nogi uderzyłam, tak mi się rozciął, że mąż nie nadążył chusteczek podkładać, tak mi krew leciała. Ale już dziś dobrze ufffff
Nie tyle,że zapracowana co zabiegana.Ostatnio dużo się dzieje lubię jak tak jest,ale czasami ciężko ogarnąć na wizaż niestety nie mam czasu
Cytat:
super było, a co mam sie nie chwalić foty może jeszcze dziś wkleję, muszę najpierw zrobić z nimi porządek.
Kilka widoków:
Pięknie ,fajne wakacje mieliście
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Tak, dzięki
Spóźnione buziaki urodzinowe!!!!
Cytat:
dziekuje w zestaw z bialymi spodniami juz sie wystroiłam na studia

dziękuje

czesc szkoda , ze tak rzadko zaglądasz. dziś prawie dojechałam do Twojej miejscowosci

och, ach..... po prostu boooosskkoooooooooooo!!!! !!!!!!!!!!!
piekny mieliście urlop

173cm

hej!

Dziekuje mnie się wydaje, że właśnie bidra poszerza

Laski ja już w Toruniu
test wczoraj poszedł mi raczej kiepsko. Był trudny, na 50min 61 pytan- nawet nie zdarzyłam wszystkiego dokładnie przeczytac. poza tym test zawierał pytania z materiału z I semestru, a jak podano przed egzaminem material na test miał byc tylko z II sem. Nie spodziewałam się, że na podyplomówce tak lubią utrudniać.
podsumowujac nie jestem z siebie zadowolona i niestety moje ambicje na 5 wczoraj legły w gruzach, teraz sie modle zeby w ogole zaliczyc
inida to trzebabyło wlecieć na kawkę
Super wyglądasz,zupełnie inaczej niż na tych fotkach na fb nie poznałabym Cię ;-)Zmieniłaś się chyba bardzo?;-)

Ach ta pogoda,sprawdzałam długoterminową i ma być tak do końca czerwca

Ale miałam wczoraj super dzień,byliśmy na ślubie kolegi z LO ,a potem spotkanie z kilkoma osobami z liceum ,super było Potem zaliczyłam po drodze jeszcze jedną imprezkę a na koniec jak przyjechałam do domu ok 22 ,okazało się ,że na osiedlu jest ognisko zapoznawcze i jeszcze tam wylądowałam ufff padam ze zmęczenia
A na tym ślubie był fotograf ,który robił zdjecia na naszym ślubie i ja tak mu się przyglądałam w kościele jak robił foty , a on mnie po mszy do niego podeszłam i się przypomniałam a on na to ,no właśnie tak skojarzyłem Pani twarz.Potem porobił nam mnóstwo fotek hehe znajomi się śmiali,że byłam ważniejsza niż para młoda

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-06-19 o 13:46
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 13:58   #1368
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Samba - idziecie jak burza!

India - naprawdę ładnie Ci w tej tunice Włosy mają kolor jaki lubię - blond a nie żółty. W ogóle laska z Ciebie i już. Trzeba zmienić pewno popularne powiedzenie - "Za mundurem chłopy sznurem"

Ból odwiedzin w IKEI znam, jadę po jedną rzecz a wychodzę z reklamówka, a jeszcze odwiedzamy część spożywczą (uwielbiam ich ser i dżem jagodowy). W sumie upatrzyliśmy sobie tam dywan, ale się wciąż zastanawiam, bo to by była kolejna rzecz z IKEA, a już kurczę sporo ich mamy, no nic, pomyślimy

.
dziekuje niestety faktycznie tak jest, że jak mam mundur to faceci już całkiem się przyczepiają - nie znosze tego!

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzieńdobry ale mam dzisiaj leniwy dzień, spałam normalnie do 10 i aż sie wstawać nie chciało

to pewnie fajna imprezka będzie, panieńskie przeważnie są szalone

to odpoczywaj sobie w łóżeczku, też ci się należy, a twój mąż to widać że prawdziwy skarb

fajna zdobycz ja tez jestem chora na Ikea, jestem tak rzadko bo mamy daleko ale jak już jestem to tez zawsze coś wyrwę na niezłą kwotę

łał ale wam to idzie szybko, widać efekty

ślicznie wyglądasz, kolorem masz fajny pasują ci takie włoski

ja właśnie wzięłam się za pieczenie ciacha z truskawkami aby jutro mężuś miał co pojeść ale się cieszę że już wraca
Chyba mnie gdzieś przewiało bo od samego rana boli mnie tak jakby bok piersi, jak mnie chwyci taki skurcz to ledwo się ruszam. Mam nadzieję, ze to nie jakiś zawał ale pewnie też ma to wpływ, że jestem przed @ i może dlatego
dziekuje
oj Ty mi tu o zawałach nie gadaj, dobtrze, ze sie wyspałas mam nadzieje, ze ten ból szybko przejdzie

Cytat:
Nie tyle,że zapracowana co zabiegana.Ostatnio dużo się dzieje lubię jak tak jest,ale czasami ciężko ogarnąć na wizaż niestety nie mam czasu

Super wyglądasz,zupełnie inaczej niż na tych fotkach na fb nie poznałabym Cię ;-)Zmieniłaś się chyba bardzo?;-)

Ale miałam wczoraj super dzień,byliśmy na ślubie kolegi z LO ,a potem spotkanie z kilkoma osobami z liceum ,super było Potem zaliczyłam po drodze jeszcze jedną imprezkę a na koniec jak przyjechałam do domu ok 22 ,okazało się ,że na osiedlu jest ognisko zapoznawcze i jeszcze tam wylądowałam ufff padam ze zmęczenia
A na tym ślubie był fotograf ,który robił zdjecia na naszym ślubie i ja tak mu się przyglądałam w kościele jak robił foty , a on mnie po mszy do niego podeszłam i się przypomniałam a on na to ,no właśnie tak skojarzyłem Pani twarz.Potem porobił nam mnóstwo fotek hehe znajomi się śmiali,że byłam ważniejsza niż para młoda
dziekuje zdjęcia na fb są starsze, mam tak krótsze włosy, no i niestety zmieniłam sie od tamtego czasu - przytyłam

rzeczywiscie aktywnie u Was, ale skoro tak lubisz to najwazniejsze (ja mam podobnie) a wczoraj rzeczywiscie było bardzo miło...

ok, musze budzić TZ i na 15 do rodziców jedziemy
Stary 2011-06-19, 15:09   #1369
iwka28
Wtajemniczenie

India - to mamy już dwa nowe sposoby na podryw: na mundur i na żyrafę hehhee

Atomufka - i jak sąsiedzi na ognisku?

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 16:45   #1370
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj udala sie
stracilam glos normalnie ... maz bedzie mial spokoj przez pare dni

aaaa i niespodzianka .... POLICJI nie bylo

Cytat:
słodkich snów
dziekuje

strippi - kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! zdrowka , spelnienia marzen , szczescia oraz pociechy z Julci i mezulka

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-06-19, 17:36   #1371
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

no no może być fajna impreza, szkoda tylko, że kawalerski jest tydzień później, a nie w tym samym czasie.

Strippi wszystkiego najlepszego

U nas piękna pogoda.... Wczoraj padało.

Stary 2011-06-19, 18:42   #1372
india83
Zakorzenienie

Cytat:

dla mnie to jest dziwne, w mundurze wyglądam fatalnie, zatracam wszelkie kobiece kształty a mimo wszystko działa hihi

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

strippi wszystkiego najlepszego!

my właśnie wrócilismy od rodziców, ale sie najadłam
Stary 2011-06-19, 19:39   #1373
martucha84
Zakorzenienie

india super misa, rewelacja!!

iwka miłego czytania a o "takiej" afryce to bym i ja poczytała wpisuję książkę na listę

stokrotka jeeee ale pycha ciasto truskawkowe.. pycha już jutro będziecie się ściskać

atomufka no to super, będziecie uwiecznieni, pewnie jakieś fajne fotki wyjdą bedzie pamiątka, my teraz w piątek idziemy na ślub koleżanki fotki robi nasz ślubny fotograf, i co śmieszne będą tam jeszcze nasi znajomi którym też robił i nasi przyjaciele którzy też go mięli, śmialiśmy się że strzelimy sobie w 8 fotkę jako wierni klienci

strippi
sto lat!!! zdrowia miłości radości i spełnienia marzeń
Stary 2011-06-19, 19:48   #1374
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

a sąsiedzi byli już mocno zrobieni jak dotarliśmy więc po jednym browarku się zmyliśmy,śmiesznie było
Cytat:

iwka miłego czytania a o "takiej" afryce to bym i ja poczytała wpisuję książkę na listę

stokrotka jeeee ale pycha ciasto truskawkowe.. pycha już jutro będziecie się ściskać

atomufka no to super, będziecie uwiecznieni, pewnie jakieś fajne fotki wyjdą bedzie pamiątka, my teraz w piątek idziemy na ślub koleżanki fotki robi nasz ślubny fotograf, i co śmieszne będą tam jeszcze nasi znajomi którym też robił i nasi przyjaciele którzy też go mięli, śmialiśmy się że strzelimy sobie w 8 fotkę jako wierni klienci

strippi
hehe to nieźle z tym fotografem

india ja tam nie zauważyłam żebyś gdzieś przytyła

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-06-19 o 20:56
Stary 2011-06-19, 20:37   #1375
india83
Zakorzenienie

Cytat:

strippi
tez mi sie spodobała, az nie mogłam sie powstrzymac przed zakupem

Cytat:
hehe to nieźle z tym fotografem

india ja tam nie zauważyłam żebyś gdzieś przytyła
niestety moje spodnie to zauważyły
Stary 2011-06-19, 20:57   #1376
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
tez mi sie spodobała, az nie mogłam sie powstrzymac przed zakupem

niestety moje spodnie to zauważyły
eee to tylko spodnie
A gdzie ta tunika ,bo nie mogę odnaleźć fotki

szafa

Stary 2011-06-19, 20:59   #1377
india83
Zakorzenienie

Cytat:
eee to tylko spodnie
A gdzie ta tunika ,bo nie mogę odnaleźć fotki
tu:
https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=27503
Stary 2011-06-19, 21:10   #1378
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna ta tuniczka

szafa

Stary 2011-06-19, 21:28   #1379
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
chyba przeziębienie bo Pat tez "pociągający" oboje leżymy...
a kim jest ten Danielito bo to już któryś raz o nim wspominasz
a o książce nie słyszałam..
Dokładnie jest jak Bzyczka, napisała. Daniel to mój przyjaciel Jest niesamowity. Uwielbiamy się nawzajem

A książka, hmm... mąż ją czytał dawno dawno temu i kazał mi znaleźć i przeczytać. Coś o czarodziejach, o kocie z dzwoneczkiem na szyi i takie tam klimaty Jest to trylogia i 2 część mam w domu, a reszty nigdzie nie mogę kupić.

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Martuś Danielito Guci to chyba jej przyjaciel gej, tak mi się wydaje i ten co mu kota sprezentowali ze schroniska
Życzę Wam zdrówka

Nasz potworek śpi. W nocy wstała dopiero o 4 (od 20spała) i potem o 6 i śpi do teraz Ale u nas dzisiaj pogoda paskudna więc się jej nie dziwię że śpi
otóż to

Cieszę się, że Lila tak ładnie spała. Wy też na pewno wypoczęliście.

Cytat:
Cześć!
Wróciłam
KOCHANA!!!!!o jaaaaaa!!!! Jakie widoki! No rewelacja! No i jaka Ty jesteś opalona!!!!! Bomba! Super, że się z kims zgraliście i wypożyczyliście samochód. Myślę że to wyszło Was dużo taniej, a mogliście pojechać gdzie chcecie i na ile. No rewelacja! i koszty obok zapłacenia za wczasy w zasadzie żadne. super!

No i ja chcem troszkę Twego biustu Laska z Ciebie, że hej! I okularki masz świetne

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
ania20m wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!
Ania20m, spóźnione ale szczere! Wszystkiego Najlepszego! Spełniania marzeń, radości, miłości i samych szczerych ludzi w okół siebie!

Cytat:
Laski ja już w Toruniu
Na pewno będzie lepiej niż myślisz! trzymam kciuki!

Cytat:
a jak zrobic te pieczarki z grilla? normalnie obieram i klade i już?? czy coś jeszcze wcześniej trzeba z nimi robic??
ostatecznie na grillu znowu dzis byly szaszlyki ale na przyszly tydzien musze cos innego wymyslec

Na dole po lewej stronie bedzie kuchnia a po prawej male pomieszczenie gospodarcze i mala toaleta... a na wprost duuuzy salon
Nie no szalejecie! Wow!

A co do pieczarek - to ja uwielbiam i robię na 2 sposoby...
1. obtaczasz troszkę w oliwie i do środka wkładasz czosnek (ta wersja akurat nie dla mnie)

2. też pieczarki troszkę obtaczasz w oleju i smażysz. Jak już dochodzą to do środka wkładasz troszkę sera pleśniowego (lazur) czekasz aż troszkę się rozpuści. Pychota!

No i zawsze możesz wrzucić na grilla cukinię, bakłażana, paprykę itp. I można też zrobić pstrąga

Cytat:
masz racje jak burza!! tez pamietam ten okres, wspaniałe uczucie jak mury tak szybka ida w góre. Sambus a wy kiedy planujecie sie tam wprowadzić?
wrzucam foto z wczorajszego wypadu
India, wyglądasz genialnie! Włoski Ci świetnie pasują i ta długość też! I nie wiem czy Ci już mówiłam, ale pewnie tak: śliczna z Ciebie kobieta!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dzien doberek

wow! Super! No i policji nie było
A jak ludzie zareagowali na Twoją sukienkę? Bo nie uwierzę, że przeszli bez słowa!

Cytat:

rewelacja! Jak postawisz na stole z owocami np będzie się świetnie prezentować

Cytat:

No pięknie Pani szaleje! Brawo!

Strippi, wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń!

Wróciliśmy do krk. Cały dzien nam zszedł na odwiedzaniu dziadków, ale było bardzo miło. Do tego obiad u tatusia... uwielbiam! Była chyba wszystko Chciałabym kiedyś potrafić choć troszkę tego, co On potrafi zrobić w kuchni!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 04:36   #1380
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

wow! Super! No i policji nie było
A jak ludzie zareagowali na Twoją sukienkę? Bo nie uwierzę, że przeszli bez słowa!
Caly wieczor slyszalam komplementy od znajomych
Ze z kazdym rokiem pieknieje Ze mam super sukienka z swietnie pasujacymi do mnie kolorami No i nie mogli sie na nadziwic jak duzo juz kg zrzucilam Takze wieczor mega pozytywny Kolega fotograf zrobil ponad 500zdjec wiec jak tylko dostane od niego plytke to wrzuce fotki

Dzisiaj bylismy na polskim pikniku i na urodzinach synka znajomej niedawno wrocilismy do domu .. padam na twarz jutro bedzie ciezki dzien ... aaa no i nie mowilam wam ale STRACILAM GLOS Normalnie mam taka chrype jak jakas alkoholiczka a przeciez nie pilam wczoraj tak duzo

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości