|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Dzien doberek
![]() Impreza sie wlasnie zakonczyla goscie dopisali ![]() Pare godzin snu i .. znowu na imprezke i polski piknik ![]() milego dnia wszystkim zycze .. ja zmykam spac
|
|
#1352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najbardziej byłam nastawiona na matę, ale nie znalazłam żadnej fajnej |
||
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Już dyplomy na koniec roku wypisałam, wczoraj też udało mi się wypisać wszystkie 25 książek więc uffff India ślicznie wyglądasz. Zabcia super, że impreza sie udała. |
|
|
|
#1354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno zamieszkacie my po roku od wbicia pierwszej łopaty już mieszkalismy i to tak naprawde z duzym opozniniem, bo mieszkanie było już mozliwe zimą teraz idzie szybko i efekty najbardziej widoczne, pozniej zaczna się male przystanki, ale czas budowy i tak szybko zleci i wkrotce tam zamieszkacie Cytat:
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się tylko przywitać
![]() ![]() Będę wieczorkiem, Buziaki i spadam na rundkę po babciach i dziadkach TŻ i moich... cały dzień nam zleci, a jeszcze obiad u tatusia
|
#1356 | ||||
|
Zakorzenienie
|
tęsknimy.. bynajmniej ja
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
aczkolwiek hmm główną zagadkę rozwiązałam na samym początku tzn nie szczegółowo bo historia zamotana, ale domyślałam się kto i co ![]() myślę że wiesz o co mi chodzi.. i im dłużej czytałam to bardziej się uświadamiałam że mam racje ![]() aleeeee cholernie mi się podobała, teraz dla przypomnienia ją przeczytałam - 600 stron w 1.5 dnia.. jak to fajnie być chorym i leżeć w łóżku.. więc dziś na świeżo zabieram się za dziewczynę która igrała z ogniem. .![]() ![]() p.s. pytałam męża bez jakiej patowej zabawki nie wyobraża sobie życia - odpowiedział "bez włodka" więc konik miażdży ![]() Cytat:
Cytat:
wowwwww rewelacyjne tempo, oby tak dalej ![]() ![]() ania20m szczęścia, pomyślności, miłości, spełnienia marzeń!!!!
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-06-19 o 11:12 |
||||
|
|
|
#1357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że z dyplomami już sie obrobiłas Cytat:
![]() miłego dnia...
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam panieński w sobotę i mały problem co do ubrania - w k. wszystko opisałam.
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję, chyba sie przekonam do tych jasniejszych. wszyscy dookola mowia, ze lepiej tylko ja jak zwykle mam jakies ale ![]() Marta czy ja coś przegapiłam? jesteś chora?? no to szykuje sie imprezka
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się podoba tak jak jest teraz ![]() aaaa włodek - to takie piękne imie ![]() ![]() jakoś nas naszło i konik został włodkiem![]() chora to za dużo powiedziane, przeziębiona, ale wiesz wykorzystuję dobroć męża i leżę w łóżku zakopana w chusteczkach i z czekoladą na osłodę... do tego czytam książki i nie robię nic nadużywam dobroci męża... pat się bawi obok tata z nim szaleje.. mają chłopcy męski weekend a ja hmm ładuje akumulatory łykam gripeks coby jutro stanąć na nogi... nie ukrywam jest mi lepiej ale hmm nie potrafię oprzeć się pokusie poleżenia w łóżku jeszcze jeden dzień
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki mąż to skarb
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyszykuje ich na basen i wracam do czytania![]() a mąż to skarb masz racje największy zawsze to wiedziałam ale od urodzenia pata wiem to jeszcze bardziej ![]() no nic ucieka do jutra!!!!
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my dziś uderzamy do mamci na obiad, ale to dopiero jak TZ się wyspi po nocce. Ja z doskoku sprzatam, piore bo przez moja nauke do egzaminu troszke domek został zapuszczony. poza tym musimy sie z TZem w koncu zmobilizowac i zabrac się za czesciowa wykonczeniówke góry. Tak w ogóle byłam wczoraj na zakupach w Ikei, kurcze kupiłam same drobiazgi a 160zł strzeliło a z tego jestem najbardziej zadowolona ![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...052#/90110061/
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie! Super wyglądasz w tych włoskach, r e w e l a c j a ! ![]() Martucha ale masz dobrego męża... ![]() Ale pogoda do bani, szaro, zapowiada się na deszcz...
|
|
#1365 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Samba - idziecie jak burza!
Cytat:
![]() Ból odwiedzin w IKEI znam, jadę po jedną rzecz a wychodzę z reklamówka, a jeszcze odwiedzamy część spożywczą (uwielbiam ich ser i dżem jagodowy). W sumie upatrzyliśmy sobie tam dywan, ale się wciąż zastanawiam, bo to by była kolejna rzecz z IKEA, a już kurczę sporo ich mamy, no nic, pomyślimy ![]() Cytat:
Chora nie jestem, ale stosuję dzisiaj taktykę Marty - kanapa, kocyk i czytanie: obecnie "HEBAN" Kapuścińskiego - bardzo mi się podoba, zbiór opowiadań i Afryce ale nie tej pocztówkowej z safarii i żyrafami, ale o tej prawdziwej, z biedą, upałem i dyktatorami na czele.
|
|
#1366 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry ale mam dzisiaj leniwy dzień, spałam normalnie do 10 i aż sie wstawać nie chciało
Cytat:
Cytat:
Cytat:
łał ale wam to idzie szybko, widać efekty Cytat:
ja właśnie wzięłam się za pieczenie ciacha z truskawkami aby jutro mężuś miał co pojeść ale się cieszę że już wracaChyba mnie gdzieś przewiało bo od samego rana boli mnie tak jakby bok piersi, jak mnie chwyci taki skurcz to ledwo się ruszam. Mam nadzieję, ze to nie jakiś zawał ale pewnie też ma to wpływ, że jestem przed @ i może dlatego
|
|
#1367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię jak tak jest,ale czasami ciężko ogarnąć na wizaż niestety nie mam czasu ![]() Cytat:
![]() Spóźnione buziaki urodzinowe!!!! Cytat:
Super wyglądasz,zupełnie inaczej niż na tych fotkach na fb nie poznałabym Cię ;-)Zmieniłaś się chyba bardzo?;-) Ach ta pogoda,sprawdzałam długoterminową i ma być tak do końca czerwca ![]() Ale miałam wczoraj super dzień,byliśmy na ślubie kolegi z LO ,a potem spotkanie z kilkoma osobami z liceum ,super było Potem zaliczyłam po drodze jeszcze jedną imprezkę a na koniec jak przyjechałam do domu ok 22 ,okazało się ,że na osiedlu jest ognisko zapoznawcze i jeszcze tam wylądowałam ufff padam ze zmęczenia ![]() A na tym ślubie był fotograf ,który robił zdjecia na naszym ślubie i ja tak mu się przyglądałam w kościele jak robił foty , a on mnie hehe znajomi się śmiali,że byłam ważniejsza niż para młodaEdytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-06-19 o 13:46 |
|||
|
|
|
#1368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety faktycznie tak jest, że jak mam mundur to faceci już całkiem się przyczepiają - nie znosze tego!Cytat:
oj Ty mi tu o zawałach nie gadaj, dobtrze, ze sie wyspałas mam nadzieje, ze ten ból szybko przejdzie Cytat:
zdjęcia na fb są starsze, mam tak krótsze włosy, no i niestety zmieniłam sie od tamtego czasu - przytyłam ![]() rzeczywiscie aktywnie u Was, ale skoro tak lubisz to najwazniejsze (ja mam podobnie) a wczoraj rzeczywiscie było bardzo miło... ![]() ok, musze budzić TZ i na 15 do rodziców jedziemy
|
|
#1369 |
|
Wtajemniczenie
|
India - to mamy już dwa nowe sposoby na podryw: na mundur i na żyrafę hehhee
Atomufka - i jak sąsiedzi na ognisku?
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj udala sie
![]() ![]() stracilam glos normalnie ... maz bedzie mial spokoj przez pare dni aaaa i niespodzianka .... POLICJI nie bylo ![]() ![]() ![]() dziekuje strippi - kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! zdrowka , spelnienia marzen , szczescia oraz pociechy z Julci i mezulka ![]()
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
no no może być fajna impreza, szkoda tylko, że kawalerski jest tydzień później, a nie w tym samym czasie.
Strippi wszystkiego najlepszego ![]() U nas piękna pogoda.... Wczoraj padało. |
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- strippi wszystkiego najlepszego! my właśnie wrócilismy od rodziców, ale sie najadłam
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
india super misa, rewelacja!!
iwka miłego czytania a o "takiej" afryce to bym i ja poczytała ![]() wpisuję książkę na listę ![]() stokrotka jeeee ale pycha ciasto truskawkowe.. pycha już jutro będziecie się ściskać atomufka no to super, będziecie uwiecznieni, pewnie jakieś fajne fotki wyjdą bedzie pamiątka, my teraz w piątek idziemy na ślub koleżanki fotki robi nasz ślubny fotograf, i co śmieszne będą tam jeszcze nasi znajomi którym też robił i nasi przyjaciele którzy też go mięli, śmialiśmy się że strzelimy sobie w 8 fotkę jako wierni klienci ![]() ![]() strippi sto lat!!! zdrowia miłości radości i spełnienia marzeń
|
|
#1374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() india ja tam nie zauważyłam żebyś gdzieś przytyła
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-06-19 o 20:56 |
||
|
|
|
#1375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A gdzie ta tunika ,bo nie mogę odnaleźć fotki
|
||
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1379 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A książka, hmm... mąż ją czytał dawno dawno temu i kazał mi znaleźć i przeczytać. Coś o czarodziejach, o kocie z dzwoneczkiem na szyi i takie tam klimaty Jest to trylogia i 2 część mam w domu, a reszty nigdzie nie mogę kupić.Cytat:
Cieszę się, że Lila tak ładnie spała. Wy też na pewno wypoczęliście. KOCHANA!!!!!o jaaaaaa!!!! Jakie widoki! No rewelacja! No i jaka Ty jesteś opalona!!!!! Bomba! Super, że się z kims zgraliście i wypożyczyliście samochód. Myślę że to wyszło Was dużo taniej, a mogliście pojechać gdzie chcecie i na ile. No rewelacja! i koszty obok zapłacenia za wczasy w zasadzie żadne. super!No i ja chcem troszkę Twego biustu Laska z Ciebie, że hej! I okularki masz świetne![]() Ania20m, spóźnione ale szczere! Wszystkiego Najlepszego! Spełniania marzeń, radości, miłości i samych szczerych ludzi w okół siebie! Cytat:
Cytat:
![]() A co do pieczarek - to ja uwielbiam i robię na 2 sposoby... 1. obtaczasz troszkę w oliwie i do środka wkładasz czosnek (ta wersja akurat nie dla mnie )2. też pieczarki troszkę obtaczasz w oleju i smażysz. Jak już dochodzą to do środka wkładasz troszkę sera pleśniowego (lazur) czekasz aż troszkę się rozpuści. Pychota! No i zawsze możesz wrzucić na grilla cukinię, bakłażana, paprykę itp. I można też zrobić pstrąga ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jak ludzie zareagowali na Twoją sukienkę? Bo nie uwierzę, że przeszli bez słowa! Cytat:
Cytat:
Brawo!Strippi, wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń! Wróciliśmy do krk. Cały dzien nam zszedł na odwiedzaniu dziadków, ale było bardzo miło. Do tego obiad u tatusia... uwielbiam! Była chyba wszystko Chciałabym kiedyś potrafić choć troszkę tego, co On potrafi zrobić w kuchni!
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze z kazdym rokiem pieknieje Ze mam super sukienka z swietnie pasujacymi do mnie kolorami No i nie mogli sie na nadziwic jak duzo juz kg zrzucilam Takze wieczor mega pozytywny Kolega fotograf zrobil ponad 500zdjec wiec jak tylko dostane od niego plytke to wrzuce fotki ![]() Dzisiaj bylismy na polskim pikniku i na urodzinach synka znajomej niedawno wrocilismy do domu .. padam na twarz jutro bedzie ciezki dzien ... aaa no i nie mowilam wam ale STRACILAM GLOS ![]() Normalnie mam taka chrype jak jakas alkoholiczka a przeciez nie pilam wczoraj tak duzo ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

ciemenny jak sliwka :D
z ktorymi dziecko spi
ostatnio