Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 11 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-18, 10:50   #901
201606201204
Konto usunięte

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 11

Dzień dobry, ale dziś tu cisza. Normalnie jakby wątek wymarł.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:25   #902
Truskaweczka07
Raczkowanie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 11

Dzień dobry
U mnie dziś pochmurno słoneczka brak oby tylko nie padało
Rzeczywiście coś tu dziś spokojnie się zrobiło ale pewnie wszystkie odpoczywają po ciężkim tygodniu

Truskaweczka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:52   #903
zulka890
Raczkowanie

Dzień dobry.
U mnie też pochmurno, szaro buro i ponuro.
Idę na dni mojego miasta, ale ta pogoda nie zachęca do wyjścia.
Dziś się spotkam też z teżetem, ciekawe co mi ma do powiedzenia.
A cisza na wątku pewnie dlatego,że to czas sesyjny.
zulka890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 12:03   #904
bluesky89
Zakorzenienie

czeeeść
Sylvi - kochana, 3mam kciuki za pracę i wierze, że Ci się uda!!

No cisza straszna, myslalam, że będe miala więcej do nadrobienia, a tu tylko 1,5 strony

Mialam się wziąść za generalne porządki, ale się rozsiadłam z kawką przed komputerem i nie mogę się zmobilizować...
Stary 2011-06-18, 12:07   #905
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
nie maaaaaaam a faktycznie wolalabym na siwezym powietrzu pojezdzic..ale jak juz znajde prace to sobie kupie
jeżdżenie na rowerku stacjonarnym jest nudne! a najgorsze jest to, że jak przestaniesz kręcić to odrazu się koło zatrzymuje, to takie demotywujące! Ja tysiąc razy bardziej wolę jeździć na normalnym rowerze

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Dostalam 5 od promotorki za prace ale czuje lipe na obronie bo skoro od niej 5, a od recenzenta 3,5 to chyba beda mnie maglowac nie?
Nie będą Cię maglować, zobaczysz
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
wrocilam z romzowy. poszlo rewelacyjnie.. kierownik mna zachwycony powiedzial ze chcialby mnie u siebie w oddziale ale to dyrektor regionalny podejmuje ostateczna decyzje. moje poprzedniczki byly ubrane jedna w krotkich spodenkach, druga w dzinsach i żółtym sweterku LoL. podobno tez mu odpowiadaly ale nie byly tak otwarte i nie mialy takiego entuzjazmu jak ja. zadzwoni do mnie w przyszlym tygodniu zeby umowic mnie z dyrektorem regionalnym uff ufff. najnizsza placa to 2200-2300 brutto..dokladnie nei wie bo te stawki sie zmieniaja..tzn rosna
Rewelacja!!! to świetnie! Na pewno ja dostaniesz

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Mnie takie rzeczy jak czekoladowa fontanna nie bawią i nie widzę sensu tego na swoim weselu.
Mnie to też w ogóle nie bawi :niee: Bezsensowny gadżet jak dla mnie

Heh, a mnie szef wczoraj pytał, czy muszę do tych Włoch jechac Powiedział, żebym sobie na wakacje pojechała Oczywiście żartował Ale tak fajnie mieć poczucie, że się jest docenianym w pracy

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 12:56   #906
paczek1990
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Niedawno wróciłam z uczelni i pogoda coraz gorsza..a miałam z Tż jechać na Pogorię
Wczoraj nie zajrzałam do Was bo zaraz po pracy poszłam po Tż, a potem robiliśmy mu rowerI nawet ze się udałoA wieczorem siedziałam z rodzicami trochę na ogródku i już mi się wchodzić nie chciało
A dziś idziemy na panieński i kawalerski

Sylvi to wystaw ten stacjonarny na balkon-będzie 2 w 1 Widzę że poszło Ci super, oby kolejna rozmowa też poszła dobrzea płacą bardzo dobrzeA pierwszej miłości wczoraj nie było bo przerwa wakacyjna
Zulka dobrze, ze piesio już lepiej): a fakt-pogoda nie zachęca do wyjścia, ja mam dni miasta za tydzień-w dzień egzaminu
Alunia no to gratuluje 5 a czy bedą maglować to nie wiem, oby nie
Adela racja, po co mu więcej stresua tańca idzie się nauczyć szybko tylko trzeba chcieć
Bluesky taki dzień, ze się nic nie chce
aQ01 ja bym chciała, ale dla mnie za duży wydatek
Jlys super, ze przenosisz numer
Alunia oo tak-kolorowe buty piona
Gaja Nam też romantyczne nie wychodzą jakoś
Santom może zaliczysz
Isabelle trzeba było kupić sobie, a co
Mutny fajnie, fajnie Już się pewnie doczekać nie możecie wyjazdu

[...]miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Moje kudłate szczęście urodziło się 30.05.2012

paczek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 13:21   #907
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
jeżdżenie na rowerku stacjonarnym jest nudne! a najgorsze jest to, że jak przestaniesz kręcić to odrazu się koło zatrzymuje, to takie demotywujące! Ja tysiąc razy bardziej wolę jeździć na normalnym rowerze
moze i nudne ale lepiej tak wcale:P

paczek na taras go nie wystawie. ja tam moge przed tv krecic muahaha
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 14:01   #908
kinia860
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Laski chcecie miec na weselu fontannę czekoladową i/lub alkoholową?
Moj tz to juz od 3 lata gledzi o tej fontannie i to tej duzej ,a ja mu mowie ,ze conajwyzej mala domowa sie postawi jak tak bardzo chce,bo za duzo 1000zl.,nie zamierzam tyle dawac.

Cytat:

Jaki ja dziś śliczny pierścionek w Orsay widziałam. No był uroczy i tylko niecałe 23zł.
W orsay czasem sa naprawde bardzo ladne pierscionki

Cytat:
Napisane przez zulka890 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
U mnie też pochmurno, szaro buro i ponuro.
Idę na dni mojego miasta, ale ta pogoda nie zachęca do wyjścia
U mnie za tydzien dni mojego miasta i sabat czarownic w amfiteatrze ,takze laski przyjezzdajcie zrobimy zlocik i sie przylaczymy do czarownic

A pogoda u mnie uwazam idealna na wesele 25 stopni cieplo nie goraco od czasu do czasu pojawia sie sloneczkoEh chcialabym taka pogode za 2 lata ,bo upal mnie przeraza .

Sylvi gratuluje i trzymam dalej kciuki

Gaja czytalam gdzies na watku o ksiazce "Blondynka na jezykach" do nauki jezykow,powtorki ,jest teraz w biedronce za 9.99zl. oplaca sie bardzo ,bo jest kolo 300 stron + plyta cd ,w ksiegarniach jest napewno duzo drozsza ,moze pomogla by ci ta ksiazka w nauce ang??Zaszkodzic nie zaszkodzi ,a moze pomoc ,do tego nie bedziesz zalowac wydanych 10 zl.
Zobacz co przeczytalam na ten temat"
To nie jest podręcznik do nauki języka obcego.
Jest to kurs rozmawiania w języku obcym. Uczy mówienia i rozumienia. Zero gramatyki, zero wykuwania słówek, zero odmian czasowników, które trzeba na pamięć wbić sobie do głowy".
Zreszta masz link
http://www.beatapawlikowska.com/books,list,54.html

Oraz wywiad w radiu na temat tych ksiazek( mozna kupic 5 ksiezek do ang,wloskiego,niemieckieg o,hiszpanskiego i francuskiego)
http://www.polskieradio.pl/10/446/Tematy/37792

Moze inne dziewczyny tez sie skusza ,ja zamierzam leciec do biedronki po te ksiazki ,ca tanie ,wiec mysle ,ze tym bardziej warto,musze sobie ang,przypomniec i hiszpanski bym chetnie podlapala:P

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-06-18 o 14:05
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 14:13   #909
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Gaja czytalam gdzies na watku o ksiazce "Blondynka na jezykach" do nauki jezykow,powtorki ,jest teraz w biedronce za 9.99zl. oplaca sie bardzo ,bo jest kolo 300 stron + plyta cd ,w ksiegarniach jest napewno duzo drozsza ,moze pomogla by ci ta ksiazka w nauce ang??Zaszkodzic nie zaszkodzi ,a moze pomoc ,do tego nie bedziesz zalowac wydanych 10 zl.
Zobacz co przeczytalam na ten temat"
To nie jest podręcznik do nauki języka obcego.
Jest to kurs rozmawiania w języku obcym. Uczy mówienia i rozumienia. Zero gramatyki, zero wykuwania słówek, zero odmian czasowników, które trzeba na pamięć wbić sobie do głowy".
Zreszta masz link
http://www.beatapawlikowska.com/books,list,54.html

Oraz wywiad w radiu na temat tych ksiazek( mozna kupic 5 ksiezek do ang,wloskiego,niemieckieg o,hiszpanskiego i francuskiego)
http://www.polskieradio.pl/10/446/Tematy/37792

Moze inne dziewczyny tez sie skusza ,ja zamierzam leciec do biedronki po te ksiazki ,ca tanie ,wiec mysle ,ze tym bardziej warto,musze sobie ang,przypomniec i hiszpanski bym chetnie podlapala:P
No ja mam już włoski z tej serii i jest naprawdę bardzo fajna Tylko to jest jednak lepsze dla nauki od zera, a Gaja już trochę jednak ten angielski umie. Moim zdaniem to jej brakuje po prostu takiej praktyki, żeby sie nie bać rozmawiać, tylko po prostu gadać

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 14:17   #910
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paczek1990 Pokaż wiadomość
Isabelle trzeba było kupić sobie, a co
A kupię se. Powiedziałam już wczoraj D., że sama sobie kupie, bo on coś się nie zbiera.

Kinia może i ja skocze sobie do biedronki!
Stary 2011-06-18, 14:36   #911
kinia860
Zakorzenienie

Isabella chyba warto kupic ,tak zerknelam na allegro i duzo osob kupuje te ksiazki ,a w biedronce sa teraz sa o ponad polowe tansze-koszty przesylki.
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 14:41   #912
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Ooo, to może faktycznie sobie kupię ostatecznie biedronkę mam pod SD, więc nie będzie nadrabiania kilometrów

Ech, nie mam siły na nic. Strasznie hardkorowe zajęcia dzis były dla tych starszych dzieci (3-4 lata). Jedno się zsikało na koleżankę mą z pracy, inne bolał brzuch, jeszcze inne ganiało jak wściekłe dokoła sali-7 razem było tych dzieci, a nas za mało

a muszę jeszcze do mamy jechać. Jak mi się straszliwie nie chce
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 14:54   #913
201606201204
Konto usunięte

Myślicie, że warto?
http://lodz.gumtree.pl/c-Praca-marke...AdIdZ286632565
http://lodz.gumtree.pl/c-Praca-biuro...AdIdZ290484668
http://lodz.gumtree.pl/c-Praca-biuro...AdIdZ288177030
Ja bardzo nie lubię, jak mi nikt o firmie nie pisze.

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Aaaaa promotor napisał, że moge drukowac prace i mu na 14 w poniedziałek przynieść. No i ostatni wpis mam w poniedziałek o 7.30 i potem tylko od promotora.
Stary 2011-06-18, 15:02   #914
sylvi_86
Zakorzenienie

nie chce sie napalac aleee jak mnie przyjma do tego banku to 2 tygodnie spedze w wawie hell yeahhh

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Aaaaa promotor napisał, że moge drukowac prace i mu na 14 w poniedziałek przynieść. No i ostatni wpis mam w poniedziałek o 7.30 i potem tylko od promotora.
super

a ja robie generalne porzadki w pokoju. wywalam wszytsko co mi niepotrzebne
Stary 2011-06-18, 15:36   #915
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej!! i ja sie melduje dzis

wiecie co?? dawno tak zlego humoru nie mialam jak dzis... nie wiem o co chodzi... wszystko w czarnych barwach widze/

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 16:04   #916
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hej!! i ja sie melduje dzis

wiecie co?? dawno tak zlego humoru nie mialam jak dzis... nie wiem o co chodzi... wszystko w czarnych barwach widze/
hej piekna co sie dzieje?
Stary 2011-06-18, 17:08   #917
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

wiecie, czasem sa takie dni, ze ma sie wrazenie, ze zwykle mycie zebow mnie przerasta i ze nie dam rady dzis tak wlasnie mam... sama nie wiem czemu... chyba sie podlamalam tym wczorajszym egzaminem troche i jeszcze wyniknela taka dziwna syt w pracy u Tz, a ten nie potrzebnie panike posial;/

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 19:52   #918
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Trzymamy kciuki za prace Sylvi

Ja dzisiaj oddalam obiegowke do dziekanatu i juz tylko odliczam do obrony potrzebne mi beda wasze kciuki w srode!

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:23   #919
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Sylvi, zamawiam krótki kurs walczyka jak będziesz w Wawie. I wypad do kawiarni Porządki są świetne! Tyle zapomnianych rzeczy się odnajduje

Santom, nie smutaj. To przechodzi. Jutro będzie lepiej

Wróciłam od mamy z plecakiem pełnym ciuchów i żarcia. Ledwo zipię

Ala, masz moje kciuki! Rozwalisz ich!

Isabelle, super. Raz dwa też się obronisz. Tylko ja zostanę na wrzesień 2 i 3 trzeci link wydają się ok

A ja Wam nie mówiłam jeszcze chyba... lol. Rzuciłam na gumtree ogłoszenie, że para szuka kawalerki w takiej i takiej cenie. Na razie mam jakieś dwa zgłoszenia - jedno odpadło, bo kolo zaproponował 300 zł więcej niż podaliśmy w ogłoszeniu, a drugie to jakiś dziwny mail "a może być na xxxx"(tu wstaw nazwę ulicy). Ulica mi odpowiada, więc odpisałam, że może być. Ciekawe czy dostanę odpowiedź

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-06-18 o 20:27

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 21:06   #920
60514_
Raczkowanie

Czesc dziewczyny, troszke Was zaniedbalam, ale zaraz postaram sie wszystko nadrobic
mam 6 egzaminow zaliczonych... ufff... czekam na wyniki jednego i jeden dopiero 27, wiec powinnam dac rade
Stary 2011-06-18, 21:09   #921
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

6 egzaminów...jaaa...przypo minają się stare dobre czasy podwójnych sesji. To była katorga

Brawo, brawo
Stary 2011-06-18, 21:23   #922
60514_
Raczkowanie

Sylvii gratulacje ;*
Isabelle_, intensywny kurs powinien dac Ci wiecej niz roczny, zwlaszcza ze cena nie jest wygorowana, ja tez mam zamiar na cos takiego pojsc tylko, ze z franc nie mam czasu w ciagu semestru
tajeczka, Tobie takze gratuluje ;*
aluniaaaaa slub w piatek? ciekawa opcja, chociaz ja wolalabym niedziele
aQo1, tak to prawda, najlepsze jest to, ze rozkopali droge kolo jednej uczelni i... sa ogromne korki ;p
Gajaa, jeszcze wszystko niezaliczone, no ale juz spora czesc

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Isabelle_ co studiujesz?
Stary 2011-06-18, 22:19   #923
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Aaaaa, J. przyniósł od dziewczyn z Grycana (stoisko obok stoiska J.) całe pudło połamanych wafli od lodów wafleee!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-19, 08:16   #924
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 60514_ Pokaż wiadomość
aluniaaaaa slub w piatek? ciekawa opcja, chociaz ja wolalabym niedziele
Wow no to jeszcze lepiej

Gaja widzisz jaki dobry ten twoj narzeczony

Dzien dobry!

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 10:33   #925
jlys
Zakorzenienie

Hej dziewczyny *
zła jestem od wczorja jak osa..przenioslam ten numer i ni chu chu nie moge nigdzie zadzwonić , ani wysłać sms , do mnie zadzwonić też sie nie da tylko smsm dochodza....z tego co czytałam w necie musze isć do salonu i mi powinni karte wymienić bo to podobno coś z kartą musi być nie tak. ech wiedzialam , ze to wszystko bylo zbyt piekne aby być prawdziwe - jak zwykle w moim przypadku, tak więc od 2 dni jestem niedostepna
jeszcze pół nocy nie spałam bo nade mną była taka awantura , że sąsiad stał na parapecie i chciał z okna skakać potem sie darl , ze chca go wyrzucić , a potem sie klocili pol nocy..
no i siedze w pracy i usypiam

ale wczorja pojechaliśmy z tż do'' naszej'' włoskiej restauracji a potem na Zegrze , posiedziliśmy troszke na ławeczce, zjedliśmy lody ale zaczelo padac i pojechaliśy do domu.

Gaja
dobry pomysł z tym ogłoszeniem ale wiesz ja na gumtree kiedys zamiescilam , ż eszukam pracy to dostałam 5 ofert w tylu: wyślij mi swoje zdjecia, jaki lubisz seks... ;]
Sylvi to na jakieś szkolenie by Cię wysłali tak?
santom wzięłam nokie x3-02 białą (wcześniej miałam nokie x-3)

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-06-19 o 10:43
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:16   #926
tajeczka
Zadomowienie

czesc dziewczyny ja mam jutro egzamin na ktory w ogole nic sie nie ucze, bo z Tż znaleźliśmy jakąs glupia gierke w necie ale nie mozna sie od niej oderwac....
Ilys ja tez mialam takich sasiadow... tylko,ze to babka z okna chciala skakac.. przez pol roku mi sie nad glowa bili, bluzgali i topili w wannie... ale mam nadzieje, ze u Ciebie to bylo jednorazowe
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:25   #927
jlys
Zakorzenienie

tajeczka od kiedy mieszkam 4 lata to pierwszy raz coś takiego.. więc mam nadzieję, że jednorazowe.Jak sie zacznie powtarzać to dzwonie po żandarmerie...
widziałayśice :
http://www.widelec.pl/widelec/1,1116...fb_xd_fragment

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-06-19 o 11:27
Stary 2011-06-19, 11:40   #928
tajeczka
Zadomowienie

dobrze, ze masz gdzie Zadzwonic ja jak na policje w koncu zadzwonilam, to sie okazalo,ze baba ma zolte papiery i nic jej nie moga zrobic...
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:44   #929
jlys
Zakorzenienie

no wiesz z racji , że jest żołnierzem to sie dzwoni na żandarmerie..oni i tak mają patrole wspólnie z policja wiec ok , ale mam nadzieje , że to nie bedzie potrzebne
ale mnie wkurza to , że nigdzie zadzwonic nie moge ani nic jeszcze taka śpiąca jestem..chce do domu
zapomniałam Wam napisać w zeszła niedziele ide z tż patrzymy pociąg stoi hen hen za stacja ludzie z walizkami idą ( to byl intercity)a tu znów ktoś pod pociagl wlazł..ale o tym facecie znalazłam , że przeżył...

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-06-19 o 11:45
Stary 2011-06-19, 12:12   #930
zulka890
Raczkowanie

Isabelle_ gratuluje. obronisz się szybko na 5

Ja byłam wczoraj na dniach swojego miasta, pogodziliśmy się z tżetem. A potem znów się pokłóciliśmy, bo nie przedstawił swojej znajomej mi i rozmawiał z nią bardzo długo. Ja przedstawiłam swojego kolegę z którym do jednej klasy do liceum chodziłam i chwile z nim rozmawiałam ale przy tżecie. A tżet z ta koleżanka na bok odszedł i rozmawiał. No i teraz jeszcze się do mnie nie odzywa.
zulka890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości