|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
A może któraś z Was upolowała ten aerobic Cwicz razem z nami z Carmen?
|
|
#2972 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2973 |
|
Raczkowanie
|
PS ja mam pytanie bo nie wiem czy wogole dobrze zrobilma: jak ten cd ma dwa pliki AUDIO_TS i VIDEO_TS to mam wejsc do video i co dzielic ? bo tam jest pelno pliczkow i np te cwiczenia cale w sumie sa "podzielone" na 3 pliki.. no i chyba jednak zle zrobilam bo chciala tylko tre 3 pliki wrzucic ale chyba tego ani nie polaczycie ani nic... wiec pomocy
|
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to super
|
|
|
#2975 |
|
Raczkowanie
|
ale nie na servera umiem wrzucic tylko nie wiem jakie pliki.. po prostu za duzo ich tam jest a na tym, to juz ja sie nie znam 8-/ ale jezeli inne dziewczyny sie pojawia to na pewno mi pomoga i ja to wrzuce 8-)
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Zadomowienie
|
więc z tego co piszesz wynika że nie przerobiłaś tego na avi. Musisz najpierw przerobić na avi, było gdzieś tu w wątku jak. Daj znać czy sobie dasz rade bo ja juz dzis nie mam czasu.
|
|
|
|
|
#2977 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Zadomowienie
|
obiecane...
Hotpants Edytowane przez magflieg Czas edycji: 2006-12-21 o 22:40 Powód: rozkaz odgórny |
|
|
|
|
#2979 |
|
Raczkowanie
|
Elinad!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Może nie ma potrzeby wrzucania Carmen Elektra. O ile dobrze sobie przypominam kiedyś pojawiła się na tym wątku, musiałabyś tylko spojrzeć czy to jest to samo. Ja już to mam i może kilka innych wizazanek. Zobacz i nam powiedz czy warto ściągać. A poza tym mogę am podać adres torentów: http://torrentteam.eu/torrents.php?s...ory=0&active=0 Być może to jest to samo.
|
|
#2980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Raczkowanie
|
a na stronie na ktorej podalas jest CD 5 i nie wiem co an nim moze byc.. ale moze to sciagne i powiem.. hehe
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Raczkowanie
|
jaka ja slepa jestem, hehe nie widzialam tych inncyh..wiec tak wam powiem: ponoc jest to cd 2 ale okladka jest taka jak ta w cd 5 (na bialym tle w niebieskim dresie).. wiec ja posciagam wszystkie te aerobiki i wam powiem ktory dokladnie teraz jest cd.. ale na pewno jeden z tych... wiec jak cos mozecie smialo sciagac te cd (te inne czesci maja byc w nastepnych numerach)
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żadnego facia nie przypominam sobie tylko dwie panienki............ I super fajnych poruszeń ciała. Muszę przyznać, że kilka wykorzystałam i wyznaję: DZIAŁAJĄ!!!!
|
|
|
#2984 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze nie dam rady wam teraz wrzucić tej cha chy, bo brat eksmitował gdzieś z domu, a ja nie mam dvd
Ale postaram się to zrobić wieczorkiem, jeśli będzie Jak wam idzie slim in 6 ? Bo ja niestety miałam 2 dni przerwy, bo byłam u teściów, a tam nie miałam zgranego filmu P.S. Zaczęłam robić A6W dzisiaj 4 dzień, ale ciągle nie wiem czy warto Na forum o A6W jakaś dziewczyna napisała, ze po miesiącu ćwiczeń z Tamilee ma ładniejszy brzuch jak po całej 6. Ale ja Tamilee chyba nie dam rady zrobić... ... Chociaż dzisiaj spróbuje O! I byłabym zapomniała o najważniejszym - bo muszę się pochwalić, że w ciągu miesiąca straciłam parę centymetrów w pasie |
|
|
|
|
#2986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2987 |
|
Raczkowanie
|
a masz wszystkie te czesci sciagniete? bo jak tak to moze nie wiem tego tam nie ma po prostu 8-/ to wtedy wrzuce 8-) aa mam pytanie jezeli masz wszystkie jest tam CD z nauka hip hop'a bo normalnie w calym zestawie tez jest.. a to ze z dwiema panienkami -to to jest ta jakby to nazwac "glowna czesc" czyli aerobic a to z faciem to sa zwykle cwiczenia na miesnie 8-) hehehe no to jak cos dalo to supper 8-)
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Raczkowanie
|
Pamięta ktoś na którerj podstronie jest to wytłumaczone? bo ja szukam i szukam i nei moge sie doszukać..
|
|
|
|
|
#2989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2991 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to link do tego jak to zrobic daj znac jak ci idzie ja tez to kupilam wiec jakbz co ja wrzuce choc nie ukrywam ze cierpie chwilowo na brak czasu |
|
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zrobilam cala 6 weidera i zebym byla zadowolona to niekoniecznie tzn efekty jakies tam sa ale nie za te meczarnie!!!! a slimy...dzis 6 dzien juz z Ramp it up na razie fajnie raz nie zrobilam start it up z powodu braku czasu |
|
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2994 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze nie wiem co zrobić
Brat mi wgrał tą płytkę i ściagnęłam ja do siebie na komputer i nie wiem co dalej. Jakieś dziwne te pliki ... Mam jakieś pliki VTS .. Wiecie może co z tym zrobić ![]() Elinad i co przerobiłaś ten film na avi? Jak to zrobiłaś? Edytowane przez monikax Czas edycji: 2006-09-23 o 13:37 |
|
|
|
|
#2995 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co normalnie jakieś cuda
Zgrałam tą cha che od brata z dysku do siebie i mi nie działa... odtwarza się tylko jeden plik... Więc poszłam do brata żeby przerobił mi ten film na avi odrazu z płyty i jak otworzył program do przerabiania to zniknął mu dvd-rom... nie da się w rzaden sposób go otworzyć, jakby wogóle nie był do kompa podłączony, poprostu go nie ma... Brat to chce mi głowę urwać
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze nie robilam bo mam/ mialam goraczke i dopier oteraz przeczytalam ze tu mi dziewczyny podaly 2 strony.. to teraz sprobuje
|
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#2998 |
|
Raczkowanie
|
Aerobic- Jennifer James - Get Fit Quick
1. http://www.megaupload.com/?d=W6DH267S 2. http://www.megaupload.com/?d=D1M504XG 3. http://www.megaupload.com/?d=X1SR25O8 4. http://www.megaupload.com/?d=SZDMNHGN Może komuś się przyda
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3000 |
|
Raczkowanie
|
Nie próbowałam jeszcze... Z komentarzy na Amazonie wynika, że raczej dla początkujących http://www.amazon.co.uk/Get-Fit-Quic...?ie=UTF8&s=dvd
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Ale postaram się to zrobić wieczorkiem, jeśli będzie

Zgrałam tą cha che od brata z dysku do siebie i mi nie działa... odtwarza się tylko jeden plik... Więc poszłam do brata żeby przerobił mi ten film na avi odrazu z płyty i jak otworzył program do przerabiania to zniknął mu dvd-rom... nie da się w rzaden sposób go otworzyć, jakby wogóle nie był do kompa podłączony, poprostu go nie ma... Brat to chce mi głowę urwać