Scent Bar XXIX - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-29, 11:14   #4621
skarbiatko
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIX

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
jestem kretynką amebom z nibymuskiem i najwięszą panikarą na tej planecie

Dzwoniłam do Stowarzyszenia i
egzamin z rachunkowości zdałam i to dobrze tak powiedział pani przez tel. A chodziło o Prawo, bo w dzienniku nie ma oceny, wyjaśniłam, że zdawalam w zeszłym roku i musi szukać w innym dzienniku
Pani zaprosiła mnie na jutro na rozdanie Certyfikatów

dzień (b.) dobry
a nie mówiłam

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 11:27   #4622
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
edit: a fuaśnie - CP mi się śniło piątkowe koncerty, potem o 3 wróciliśmy na kwaterę i Panda poszła spać (Mić spała u mojej koleżanki z podstawówki 2 domy dalej ), a ja z Melk po kielichu i miałyśmy iść do piwnicy na balety

proroczy?

a ja se zakupiłam w pytę mhroczne bluzeczki podgorseciaśne (się pochwalić zapomniałam) - foty zapożyczone z all
http://img20.allegroimg.pl/photos/or.../21/1682082161
http://img11.allegroimg.pl/photos/or.../30/1675313049
i będę straszyć

wreszcie odważyłam się posmarować ryjek Biotherm Aquasource - miniaturką, którą udało mi się wyklikać na stronie Biotherma... jeeeejkuuuś chyba znalazłam wreszcie dobry nawilżacz do mojego ryłka
na razie nie wypryszcza, zobaczymy, jak będzie się dalej zachowywał

Edytowane przez cbr
Czas edycji: 2011-06-29 o 11:29
cbr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 11:29   #4623
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
działa odpowiednia dieta, ale długofalowo , chociaz całkiem problemu nie zlikwiduje ale wydatnie zniejsza , przynajmniej ja juz nie wyglądam jak ostatni alkoholik ,co najwyżej jak początkujący czasami nawet wcale

dobrej nocki za 3,5 godzinyw wstaję
kiedyś już wspominałaś, ale to nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Albo robić hałas gazetą

Domek ma?
ad1.

ad2. dostał b. dużą klatkę i ma tam gałąź i inne takie, ale głównie biega po mnie i mieszkaniu

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Mieliśmy nockę z głowy. Ok. 23 gdzieś się w bloku zaczęło palić, na schodach kłęby gryzącego dymu, smród i nic nie widać, prąd też wyłączyli. Strażacy nas wpuścili z powrotem dopiero grubo po 2
W związku z powyższym udało mi się przespać dwie godzinki, w przeciągu. Teraz boli mnie ucho i zwlekam się do pracy niczym zombik.
I wszystko w domu (w tym wszystkie ciuchy) śmierdzi dymem.
Będę mieć dużo miejsca w komunikacji i może nawet kogoś zbulwersuję roztaczanym smrodem
straszne, dobrze że nic się nie stało

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Florciu a olej z kocanki tyż nie działa na mnie podziałał , poznikał mi nawet kilka naczynek, złagodził zaczerwienienia, i jest lepszy niż kremy dla mnie
nie działa, burak też się po nim pojawia

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Cytat:
Nie no..... muszę się trochę pouskarżać .....
jestem zepsuta
to znaczy, nie w tym sensie co se szanowne barowicze myślo.. chociaż może....pewnie , w tym też... trochę, albo nie wiem....w sumie. Siebie trudno ocenić obiektywnie. No myśle że so gorsze bezecnice.. w każdym razie bądź...
rzecz jest w tym że ja jestem zepsuta, tak , jk się psuje sprzęt.
Zawias mam zepsuty, we szczęce, i on mi przeskakuje, głośno czasem przestraszam tym ludzi, np jak sobie niechcyncy ziewne
a czasem,rano nie mogę zjeść sniadania bo mi sie tam coś przemieśći i nie mogę otworzyć pyska
strzela mniej więcej takim dźwiękiem jakby ktoś z impetem otwierał wino, nie wykręcając a ciągnąc za korek..
fajnie c'nie?
A fdo napisania tego posta skłoniła mnie leżąca przede mną od godziny kanapka
hmm są niby i plusy... taka dieta przymusowa...
tak więc, jestem zepsuta......
do lekarz może

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Ja umiem za to przesuwać kość udową w miednicy

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
o, może to właśnie po to wydzwaniali, Skrb dobrze mówiła

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z manikjuru i pedikjuru Na pedikjurze byłam pierwszy raz w życiu, bo ogólnie to nie pozwalam żeby mnie ktoś macał po stopach ale nawet w porządku było, może będę chodzić np raz na rok a manikjur miałam japoński i w przeciwieństwie do Flo (dobrze pamiętam?) jestem zadowolona bardzo, pikne mam pazurki teraz
mam nadzieję, że to zadowolenie bdzie trwało

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 11:30   #4624
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:

egzamin z rachunkowości zdałam i to dobrze tak powiedział pani przez tel. A chodziło o Prawo, bo w dzienniku nie ma oceny, wyjaśniłam, że zdawalam w zeszłym roku i musi szukać w innym dzienniku

dzień (b.) dobry

Gratulacje
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 11:45   #4625
kamena
ʞɐɯǝuɐ

niniejszym zmuszona jestem napisać update do mojego firanowego bulwersu, sklep jest porządny, pani do mnie zadzwoniła i wszystko wyjaśniła, to producent na opakowaniu dał doophy.. w związku z czym takiego ładnego koloru jak na opakowaniu nie ma

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z manikjuru i pedikjuru Na pedikjurze byłam pierwszy raz w życiu, bo ogólnie to nie pozwalam żeby mnie ktoś macał po stopach ale nawet w porządku było, może będę chodzić np raz na rok
ja nigdy w życiu nie byłam, ani na mani ani na pedi, a by mi się przydało.. ale boję się że nie dam rady przezwyciężyć łaskotek a jakby mnie ktoś chwycił za dłoń to chyba w pierwszym odruchu bym chciała wyrwać
ale może w końcu pójdę.. choćby z ciekawości..

Cytat:
A gdzie tam, nawet nie boli i nie słychać, a przestawiam wtedy kiedy mi się chce, a nie jej, tej kości
ale sam fakt przestawiania jest straszny

Cytat:

dzień (b.) dobry
ha! super

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
ad2. dostał b. dużą klatkę i ma tam gałąź i inne takie, ale głównie biega po mnie i mieszkaniu
a jak się czuje w tej klatce? bardziej jak w domku czyli dobrze czy bardziej jak w zamknięciu?

---
z innej beczki ale tez o zwierzach, koteczka mojej koleżanki miała wczoraj usunięte wszystkie zęby bidulka, ma dopiero 3 lata..
koleżanka 100% ufa swojemu wetowi i nie szukała innej diagnozy, ja bym jednak na jej miejscu poszła jeszcze poradzić się gdzie indziej, poczytałabym..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 11:51   #4626
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
też mam mały bulwers zakupowy, kupiłam firanko-zasłonkę i były do wyboru kolory m.in. bordo i winogrono, bordo ciemny i stonowany a winogrono jaśniejszy i jaskrawszy, wybrałam ten ciemny po czym dostałam paczkę (już szczegół że na adres domowy a nie pracowy i kurier bujał się po sąsiadach) z zasłonką jasno-jaskrawą - na opakowaniu kolory są odwrotnie, bordo jasny a winogrono ciemny.. no żesz, czy ci ludzie w ogóle patrzą na to co robią? i ciekawe czy nikt im wcześniej nie zwrócił na to uwagi...?

łał, i to wszystko ręcznie? szacun i szapo ba, szczególnie że wszystko na Tobie doskonale wygląda, wiercenie dziury to przy tym nic
1. nieźle, czyli nawet nie ma na co odmienić? Podoba mi się wizja ciemnoczerwonych zasłonek
2. no ba, bo se szyję na miarę Ale to banalne jest, kilka ściegów machnąć.

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
przejdziem się z Tobą
Dacie radę po pijaku?

Cytat:
dzień (b.) dobry
To było oczywiste, że nasza Flo zda spiewająco

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 11:56   #4627
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
ale fryzura czy to czarne?
i jedno i drugie
ale jak zrobić te corne krysycki... może kredką do oczu jak zacznę po wyjściu z domu, to do piątku zdążę...

Cytat:

proroczy?

a ja se zakupiłam w pytę mhroczne bluzeczki podgorseciaśne (się pochwalić zapomniałam) - foty zapożyczone z all
http://img20.allegroimg.pl/photos/or.../21/1682082161
http://img11.allegroimg.pl/photos/or.../30/1675313049
i będę straszyć
cudniaste
a ja szykujeu bluski bez rękawa... oby ciepło było bo już nie kceu zmieniać koncepcji

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Dacie radę po pijaku?

taki spocerek jezd w sam raz, żeby ze łba wywieczało

ale się objadłam porzeczkami zapraszam jakby ktoś chciał, u mnie tera taka obfitość w sadzie, że samymi owocami można żyć

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-06-29 o 12:06
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:02   #4628
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Flo

Cytat:
Flo, dawaj gacie :P
Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A nie mówiłam Dobrze kciuki trzymałam Gratuluję

I do doopy Ci mogę nakopać

Cytat:
a nie mówiłam
mówiłaś

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Gratulacje

Cytat:
ha! super

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

a jak się czuje w tej klatce? bardziej jak w domku czyli dobrze czy bardziej jak w zamknięciu?

---
z innej beczki ale tez o zwierzach, koteczka mojej koleżanki miała wczoraj usunięte wszystkie zęby bidulka, ma dopiero 3 lata..
koleżanka 100% ufa swojemu wetowi i nie szukała innej diagnozy, ja bym jednak na jej miejscu poszła jeszcze poradzić się gdzie indziej, poczytałabym..
ad1.

ad2.102 zazwyczaj tylko śpi i je w tej klatce i przeważnie tylko w nocy , ale nie rzuca się w niej, pobiega trochę po półeczkach, zawiśnie z sufitu i zje wypije i idzie spać
teraz np. biega po sypialni, słyszę go, za chwilę wychodzę, to go zaniosę do klatki, a że wybiegany i w domu będzie cicho to zje i zaśnie

ad3. biedna kocinka, ja bym też konsultowała, b. radykalny zabieg

Cytat:
To było oczywiste, że nasza Flo zda spiewająco

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2011-06-29 o 12:03
Stary 2011-06-29, 12:22   #4629
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
taaaa... bujać to my, a nie nas

kładka... kutfa...
za moich czasów kładka to była decha przerzucona przez rzeczkę na łące, a nie pierdyknięty wielgachny mościor

taaaa, wchodzisz i się zastanawiasz, czy srajnąć, czy herbatę zaparzyć

z takiego kibla to by mój chuop wylazł dopiero wtedy, jak mu by się książka skończyła

jaka rzeka taka kładka

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

bo jusz myślałam ze zabrał Cię na most i ot cała randka

mnie się kłódka i miłość inaczy kojarzo

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Mnie z pasem cnoty

Cytat:

Kufa, nie dość, że z gorsetami to jeszcze ze spodniami jestem niekompatybilna. Kupiłam se przez allegro i tak: w kostce musiałam rozpruć bo za długie, na butach się opierały a nie chciałam obcinać, w kolanach i oudach od zewnętrznej poszerzyć tj. rozpruć jeden szew bom nie mogła nogi zgiąć, w oudach od wewn. zwężyć aby uzyskać szparę () i jeszcze odpruć gumkę w pasie i wszyć zamek bom się nie mogła przez nie przecisnąć tyłkiem Jakaś masakra.
Fogle chyba nie mam nieprzerabianych ciuchów, bluzki to norma, że trzeba coś zrobić z rękawem albo całość zwężyć albo skrócić...

o jesu..i to sie trzyma kupy?

Cytat:

Zgapili skędyś, bom widział jakiś czas temu w sieciuni podobną kładkę, ino wiele mniejszą i starszą, z pierdylionem kłódek (ale nie wiem, czy to Polska była, czy Czechy, czy jeszcze gdzieś indziej)

chyba w niejednym miescie som takie..a co do zgapienia..no cóz...ktos powiesił pierwsza kłódke i tak sie zaczeło....

a kładka zaiste ogromna-2 pasmowa

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:

A! Kupiłem ten krem, bo 40+ nie było

o! uzywam teraz dokładnie tego , na dzien, bo na noc vesenkowego.
I poweim wam ze ja fogle nie wiem o co chodzi z tym zapychaniem? ja ide kupije krem i co najwyzej moze mi nie zrobic nic dobrego,ale złego mi zaden nie zrobił...oprócz jednego pod oczy z eris, który zrobił mi zmarszczki pod oczami w 3 dni!..boze jak ja sie wtedy przeraziłam

Cytat:
Nie no..... muszę się trochę pouskarżać .....
jestem zepsuta
to znaczy, nie w tym sensie co se szanowne barowicze myślo.. chociaż może....pewnie , w tym też... trochę, albo nie wiem....w sumie. Siebie trudno ocenić obiektywnie. No myśle że so gorsze bezecnice.. w każdym razie bądź...
Zawias mam zepsuty, we szczęce, i on mi przeskakuje, głośno czasem przestraszam tym ludzi, np jak sobie niechcyncy ziewne
a czasem,rano nie mogę zjeść sniadania bo mi sie tam coś przemieśći i nie mogę otworzyć pyska
strzela mniej więcej takim dźwiękiem jakby ktoś z impetem otwierał wino, nie wykręcając a ciągnąc za korek..
fajnie c'nie?

to mize ic sie napraw do chirurga szczenkowego? samo klikanie szczenom to nic,ale ten szczekoscisc , a jak sie kiedys nie odkłapniesz ? a jak sie zatniesz yyyy...w sytuacji intymnej?

Cytat:

dzień (b.) dobry

o ficisz guptoku ty! było sie martwic?!
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:47   #4630
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
1. nieźle, czyli nawet nie ma na co odmienić? Podoba mi się wizja ciemnoczerwonych zasłonek
2. no ba, bo se szyję na miarę Ale to banalne jest, kilka ściegów machnąć.
1. one są nawet ładne tylko mi nie pasują, wolałabym taką zgaszoną ciemną śliwę.. no i nie wiem teraz, zostawić czy odesłać..
2. nie powiedziałabym że szycie jest banalne.. ale Ty masz do tego dryg i dlatego tak mówisz

Cytat:
ad2.102 zazwyczaj tylko śpi i je w tej klatce i przeważnie tylko w nocy , ale nie rzuca się w niej, pobiega trochę po półeczkach, zawiśnie z sufitu i zje wypije i idzie spać
teraz np. biega po sypialni, słyszę go, za chwilę wychodzę, to go zaniosę do klatki, a że wybiegany i w domu będzie cicho to zje i zaśnie

Cytat:
ad3. biedna kocinka, ja bym też konsultowała, b. radykalny zabieg
no bidna, szczególnie że wychodząca.. no i szok wielki dla niej.. konsultowałabym dla własnego spokoju, niechby mi wszyscy powiedzieli to samo, to wtedy co innego niż jeden człowiek nawet taki któremu się ufa..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-06-29, 13:45   #4631
Pin up girl
Zakorzenienie

Kamena

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
I poweim wam ze ja fogle nie wiem o co chodzi z tym zapychaniem? ja ide kupije krem i co najwyzej moze mi nie zrobic nic dobrego,ale złego mi zaden nie zrobił...oprócz jednego pod oczy z eris, który zrobił mi zmarszczki pod oczami w 3 dni!..boze jak ja sie wtedy przeraziłam

L'Instant Magic!
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 14:00   #4632
rachell111
Zakorzenienie

Florku - wielka to zaiste ulga dla Ciem - no i gratulejszyn dzisiaj to Ciem zdrapią zusammen z tymi tynkami

Skarb - moja mama ma ten sam efekt szczękowy - nie wie co to bo przez 30 lat nie śmiała zapytać doktora ( chirurga szczękowego) bo ona sobie naprawy tego nei życzyła i jusz, nic jej sie nie zrobiło nie pogorszyło ale ja bym nie była tak letkomyślna jak łona - przejdź sie kiedy do jakiego doktóra -w celach poznawczych - i nie martwiaj - to nie koniec świata jest - jeśli jesteś zepsuta to tylko moralnie conajwyżyj

Ewuś - gratuluję mani i pedi kjurów - ale Ci fajnie - ja tyż nigdy w życiu nei byłam a kcieć bym kciałą mieć ładne - hmmm ino nie wiem gdzie pójść i ciągle nie mam kasy na "zbytki"

Polly - zapychanie kremem - jusz tłumacze o so chodzi - jak się ma cerę z roszerzonymi porami - chorą - łojotokową najcześciej to prawie każde kremy drogeryjne zapychają - ich skłąd jest podobny - czyli powodują "zatkanie" ujściów tych porów i robio się syfy i jest jeszcze wienkszy syf na ryłu niż był - jak ktoś ma zdrowa gładką cerę - najczesciej sucą lub normalną to tendencji do zapychania z reguły nei ma i taki problem dla niego nie istnieje fogle - abstrakcja

Ves - jakie to szczeście w nieszcześciu, dobrze ze tylko smierdzicie straszne to ale kurde mogło być straszniej - zazwyczaj w tivi widzimy nieudane akcje - odeśpisz, przepierzesz choć współczuję, wyobrażam sobie jak sie czujesz - ja w bloku mam zawsze stracha jak sie komuś coś jara - czy aby na pewno jest w domu - nienawidzę bloków i tego mieszkania na kupie no po prostu z każdej strony tego szczerze nie znoszę

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-06-29 o 14:19
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 14:49   #4633
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

poka który to będę omijać szerokim łukiem
na zapychaniu też się nia znam

Cytat:

to mize ic sie napraw do chirurga szczenkowego? samo klikanie szczenom to nic,ale ten szczekoscisc , a jak sie kiedys nie odkłapniesz ? a jak sie zatniesz yyyy...w sytuacji intymnej?
Polly

Cytat:
o ficisz guptoku ty! było sie martwic?!
no Ci mówię stare i goopie

Cytat:
no bidna, szczególnie że wychodząca.. no i szok wielki dla niej.. konsultowałabym dla własnego spokoju, niechby mi wszyscy powiedzieli to samo, to wtedy co innego niż jeden człowiek nawet taki któremu się ufa..
tak właśnie, ale dobrze się deliberuje ja przecież też pod wpływem chwili i z zaufania do weta zrobiłam jedną głupotę

Rejcz mi nie cytło wrócę

przeżyłam horror
wczoraj czyściłam basen i wyłowiłam gigantyczną ważkę, kolorową, piękną, żywą, zadowolona bardzo zostawiam ją na siatce żeby się wysuszyła. Dzisiaj poszłam wyczyścić basen a na siatce siedzi ważka, se myślę padła, bo mocno poddtopiona była. Podchodzę, patrzam i nie wierzę, ważka se siedzi a obok leży jej głowa ciekawe jak ją straciła, myślę więc, że nieżywa to chciałam z siatki strząsnąć a ona zaczyna skrzydłami machać i nogami też , bez głowy!!!!!

28.05.2010
Stary 2011-06-29, 14:50   #4634
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Podchodzę, patrzam i nie wierzę, ważka se siedzi a obok leży jej głowa ciekawe jak ją straciła, myślę więc, że nieżywa to chciałam z siatki strząsnąć a ona zaczyna skrzydłami machać i nogami też , bez głowy!!!!!
pewnikiem zdjęła kask, żeby wysuszyć...

przystanek woodstock w tym roku kiedy indziej niż CP - ciekawe, czy trochę brudasów do Bolkowa ściągnie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-06-29 o 15:01
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 14:52   #4635
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Florku - wielka to zaiste ulga dla Ciem - no i gratulejszyn dzisiaj to Ciem zdrapią zusammen z tymi tynkami
dziękuję taka jestem szczęśliwa, że chodzę z kociom mordom i nic zrobić nie mogę a burdel przez to pakowanie mam nieziemski nic to, najwyżej Winter będzie się potykać o graty wszelkie

28.05.2010
Stary 2011-06-29, 14:53   #4636
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
przeżyłam horror
wczoraj czyściłam basen i wyłowiłam gigantyczną ważkę, kolorową, piękną, żywą, zadowolona bardzo zostawiam ją na siatce żeby się wysuszyła. Dzisiaj poszłam wyczyścić basen a na siatce siedzi ważka, se myślę padła, bo mocno poddtopiona była. Podchodzę, patrzam i nie wierzę, ważka se siedzi a obok leży jej głowa ciekawe jak ją straciła, myślę więc, że nieżywa to chciałam z siatki strząsnąć a ona zaczyna skrzydłami machać i nogami też , bez głowy!!!!!
matko i córko - ale dobiłaś ją?????????????

bo chyba czuła ból ? nie wiem ale kury tak mają - biegają bez głów - oczywiscie uciętych przez kata brrrrrrrrrrrrr

jessssssu - nie znam sie na ważkach - ale horror w rzeczy samej

kurdeu musze kupić kompact do ryła - i musi być z filtrem - juz mi słabo jak pomyślę o pitolących paniach w perfumerii

na allu coś wybraki buuuuuuuu
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 14:56   #4637
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
pewnikiem zdjęła kask, żeby wysuszyć...

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
matko i córko - ale dobiłaś ją?????????????

bo chyba czuła ból ? nie wiem ale kury tak mają - biegają bez głów - oczywiscie uciętych przez kata brrrrrrrrrrrrr

jessssssu - nie znam sie na ważkach - ale horror w rzeczy samej

kurdeu musze kupić kompact do ryła - i musi być z filtrem - juz mi słabo jak pomyślę o pitolących paniach w perfumerii

na allu coś wybraki buuuuuuuu
jasne że dobiłam

i współczuję poszukiwań klajstra, to straszne jest, ja dzięki Bóg mam swoje dwa tynki i nie szukam nic innego uffff

28.05.2010
Stary 2011-06-29, 15:34   #4638
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
jestem zepsuta
fajnie c'nie?

A naoliwić się nie da tego zawiasu ?

Cytat:
nie no, tak sama z siebie to nie wiem.. np. jak kupowałam wiertarę i z mamą się zastanawiałyśmy nad wyborem którejś tańszej, bo paru stów nie chciałam wydawać, to pan w sklepie powiedział że "z tych najgorszych to bym wziął tę" a wiertła są podpisane w castoramie, jedne do betonu a inne do żelbetonu i granitu to po prostu wzięłam te mocniejsze.. i tak ze wszystkim

najgorszy problem to transport, dopiero teraz widzę że samochód to się jednak przydaje..
A co do pogrubionego - ano

Cytat:
dajesz
my na pewno będziem mieć, to se pofocisz, co tam będziesz chciała (może nawet kamerkę uda się skołować, bo jednak film lepiej oddaje klimat ale muszę jeszcze chuopa pougniatać nieco, żeby takową zakupił)
Ugniataj, ugniataj

Cytat:

dzień (b.) dobry
Ty Kretyńska Amebo Nibymuskowa

Cytat:

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 15:49   #4639
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
ale się objadłam porzeczkami zapraszam jakby ktoś chciał, u mnie tera taka obfitość w sadzie, że samymi owocami można żyć
Ci dobrze

Cytat:
Ves - jakie to szczeście w nieszcześciu, dobrze ze tylko smierdzicie straszne to ale kurde mogło być straszniej - zazwyczaj w tivi widzimy nieudane akcje - odeśpisz, przepierzesz choć współczuję, wyobrażam sobie jak sie czujesz - ja w bloku mam zawsze stracha jak sie komuś coś jara - czy aby na pewno jest w domu - nienawidzę bloków i tego mieszkania na kupie no po prostu z każdej strony tego szczerze nie znoszę
U nas jakieś 3 lata temu też był pożar Piątkowy wieczór, właśnie wychodziliśmy do knajpy. Podchodzimy do windy, cos śmierdzi, zjeżdżamy na parter i ... już nie wysiedliśmy z windy (bo się nie dało, tyle dymu było). Szybkie zamknięcie drzwi od widny, dzwonienie po straż, wjazd na górę. Zjarało się trochę mieszkanie

Mam problem Nie wiem jakie chcę kolory farb (w katalogu wyglądają inaczej, na mym kompie inaczej, w wiadrze będą wyglądać na pewno jeszcze inaczej, a najbardziej inaczej na ścianie ). Na dodatek niektóre są prawie identyczne, i co kuffa mam losować czy brać w ciemno?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 16:13   #4640
Polly_
grozi wypollizowaniem

stwierdzam ze wizazanki maja swietnu gusy muzyczny , juz kolejna inspiracja z fejsowych podrzutków
Stary 2011-06-29, 16:19   #4641
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
tak właśnie, ale dobrze się deliberuje ja przecież też pod wpływem chwili i z zaufania do weta zrobiłam jedną głupotę
nom..

Cytat:
przeżyłam horror
naprawdę horror, aż mi się gorąco zrobiło jak przeczytałam

Cytat:
Mam problem Nie wiem jakie chcę kolory farb (w katalogu wyglądają inaczej, na mym kompie inaczej, w wiadrze będą wyglądać na pewno jeszcze inaczej, a najbardziej inaczej na ścianie ). Na dodatek niektóre są prawie identyczne, i co kuffa mam losować czy brać w ciemno?
ja bym kazała komuś wybrać za mnie tak zrobiłam przy farbie do dużego pokoju, wybrał mój brat i zadowolona jestem ale może ta firma akurat robi próbki? niektóre robią, to jest fajne

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-06-29, 16:54   #4642
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
A naoliwić się nie da tego zawiasu ?
oj chętnie bym se naoliwiła zawias doopny lewy

Cytat:
Ty Kretyńska Amebo Nibymuskowa

Cytat:

niech ktoś Ci pomoże, znaczy będzie na kogo zwalić winę

Cytat:
ja bym kazała komuś wybrać za mnie tak zrobiłam przy farbie do dużego pokoju, wybrał mój brat i zadowolona jestem ale może ta firma akurat robi próbki? niektóre robią, to jest fajne
o!

no nic zrobić nie mogę

28.05.2010
Stary 2011-06-29, 17:08   #4643
Pin up girl
Zakorzenienie

Flo, współczuję tej akcji... ja bym nawet nie podchodziła, szczególnie że ta ważka wielka, zdechłabym od razu...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 17:14   #4644
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryx, ja miałam ten krem. Fajny on jest, ładnie pachnie, nie syfi i wchłania się szybko. Czasem tylko taką warstwę cieniutką zostawił, ale bez tragedii. No i fajna skóra jest po nim, napięta i wygładzona.
Ale Ty chyba inny recenzowałaś? ...

A, już wiem, wersję na dzień

Cytat:
Nie, bo w sklepach i tak takich nie będzie a po drugie i tak będą dennie leżeć. Wszystkie spodnie poprawiam wg własnego widzimisię
Pfff, trzeba nie wybrzydzać tyle

Cytat:
Ale Ty masz przeboje z kosiarką
Ech, suf brak

Cytat:
szczelać, pykać ok, ale tak czaaskać
Jeśli "tak czaska", to faktycznie nieciekawie U nas to rodzinne chyba, bo i mój ojciec, i jego siostra też szczelajom szczenami (u mnie na razie tylko "na zawołanie") Rodzice mieli znajomą na studiach, która chciała głośno zakrzyknąć "ku*wa", ale tak już została z rozdziawioną paszczą (tzn. nie na zawsze, bo jakoś to zreperowano)

Cytat:
to zgryźliwie było zdaje się że jesteśmy w podobnym wieku, bo nie pamietam czy Twoje cyferki to rok urodzenia
Ja jestem jakby nie było młodszy, moja Droga

Cytat:
Gratuluję!

Tzn. nie tego, co zacytowałem

Cytat:

Cytat:

A na dwór nie próbuje wychodzić?

Cytat:
Ale dlaczego?

Cytat:
o! uzywam teraz dokładnie tego , na dzien, bo na noc vesenkowego ...
I jesteś piękna po nim? Pamiętam tylko, że zmarszczek nie masz

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2011-06-29 o 17:15
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 17:31   #4645
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
o jesu..i to sie trzyma kupy?
Chwilowo tak...

Cytat:
przystanek woodstock w tym roku kiedy indziej niż CP - ciekawe, czy trochę brudasów do Bolkowa ściągnie
Jadę!

Żeby nie wypadać z klimatu buty na dziś:
http://www.ssense.com/women/product/...og_boots/28318
te som idealne Jedyne 400 dolców, chyba ich pogło.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 18:46   #4646
naiat
Zakorzenienie

Zacznę od tego że fłaśnie skonczyłam swój pierwszy raz z bobem.
Zjadłam trochę, trochę to dziwne, właściwie to trochę fasolowate, nie wiem o co kaman z tym że się ludziska tym zajadają w ilości ogromnej.

Flo gratuluję
Idę nadrabiać.
naiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 18:49   #4647
Miciel
Wpisz tu zomzing

obrazek lo Flo

kameno?

Edytowane przez Miciel
Czas edycji: 2011-06-29 o 18:59
Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 19:10   #4648
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość

Zacznę od tego że fłaśnie skonczyłam swój pierwszy raz z bobem.
Zjadłam trochę, trochę to dziwne, właściwie to trochę fasolowate, nie wiem o co kaman z tym że się ludziska tym zajadają w ilości ogromnej.

Flo gratuluję
Idę nadrabiać.

ja tesz skonczyłam przed chwilą z bobem, lecz zaiste nie był to pierwszy raz i na pewno nie ostatni

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

ja tesz kcem obrazek od Mic

red-obuwie zaiste piękniste-masz świetny gust

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

aaa-znalazlam nowy mjuzik do ciupciania
Stary 2011-06-29, 19:38   #4649
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

dzień (b.) dobry
nooo wiedziałam że zdolna z Ciebie bestia (i panikara )
Cytat:

mam nadzieję, że to zadowolenie bdzie trwało
a Ty byłaś od razu niezadowolona czy później się pogorszyło? bo u mnie na razie nadal ok
Cytat:
niniejszym zmuszona jestem napisać update do mojego firanowego bulwersu, sklep jest porządny, pani do mnie zadzwoniła i wszystko wyjaśniła, to producent na opakowaniu dał doophy.. w związku z czym takiego ładnego koloru jak na opakowaniu nie ma

Cytat:
ja nigdy w życiu nie byłam, ani na mani ani na pedi, a by mi się przydało.. ale boję się że nie dam rady przezwyciężyć łaskotek a jakby mnie ktoś chwycił za dłoń to chyba w pierwszym odruchu bym chciała wyrwać
ale może w końcu pójdę.. choćby z ciekawości..

ja nie przezwyciężyłam łaskotek, no ale babka to robi na co dzień, to się nie zdziwiła

Cytat:
biedna kicia
Cytat:
\

Ewuś - gratuluję mani i pedi kjurów - ale Ci fajnie - ja tyż nigdy w życiu nei byłam a kcieć bym kciałą mieć ładne - hmmm ino nie wiem gdzie pójść i ciągle nie mam kasy na "zbytki"
jeszcze wszystko przed Tobą, ja sie zbierałam tyyle czasu
Cytat:

przeżyłam horror

Cytat:

losować a tak serio to nie wiem, ale skoro som prawie identyczne to chyba wszystko jedno

Przydałoby się posprzątać aleeee nie chce mi się

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 19:58   #4650
naiat
Zakorzenienie

Przeleciałam Was
Ale cytowałam, cytowałam i chyba za dużo kciałam na raz i mi wszystko wzięło i ✂✂✂✂ło

Idę się pocieszyć pierogami z jagodami
naiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości