|
|
#4621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
|
|
#4622 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
proroczy? a ja se zakupiłam w pytę mhroczne bluzeczki podgorseciaśne (się pochwalić zapomniałam) - foty zapożyczone z all http://img20.allegroimg.pl/photos/or.../21/1682082161 http://img11.allegroimg.pl/photos/or.../30/1675313049 i będę straszyć wreszcie odważyłam się posmarować ryjek Biotherm Aquasource - miniaturką, którą udało mi się wyklikać na stronie Biotherma... jeeeejkuuuś na razie nie wypryszcza, zobaczymy, jak będzie się dalej zachowywał
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-29 o 11:29 |
|
|
|
|
#4623 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad1. ad2. dostał b. dużą klatkę i ma tam gałąź i inne takie, ale głównie biega po mnie i mieszkaniu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
do lekarz może![]() ![]() Cytat:
mam nadzieję, że to zadowolenie bdzie trwało
|
|
|
#4624 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gratulacje
|
|
|
|
|
#4625 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
niniejszym zmuszona jestem napisać update do mojego firanowego bulwersu, sklep jest porządny, pani do mnie zadzwoniła i wszystko wyjaśniła, to producent na opakowaniu dał doophy.. w związku z czym takiego ładnego koloru jak na opakowaniu nie ma
![]() Cytat:
a jakby mnie ktoś chwycił za dłoń to chyba w pierwszym odruchu bym chciała wyrwać ale może w końcu pójdę.. choćby z ciekawości.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
--- z innej beczki ale tez o zwierzach, koteczka mojej koleżanki miała wczoraj usunięte wszystkie zęby bidulka, ma dopiero 3 lata.. ![]() koleżanka 100% ufa swojemu wetowi i nie szukała innej diagnozy, ja bym jednak na jej miejscu poszła jeszcze poradzić się gdzie indziej, poczytałabym..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4626 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. no ba, bo se szyję na miarę Ale to banalne jest, kilka ściegów machnąć.Dacie radę po pijaku? Cytat:
|
||
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
i jedno i drugie
![]() ale jak zrobić te corne krysycki... może kredką do oczu jak zacznę po wyjściu z domu, to do piątku zdążę... Cytat:
a ja szykujeu bluski bez rękawa... oby ciepło było ![]() taki spocerek jezd w sam raz, żeby ze łba wywieczało ![]() ale się objadłam porzeczkami zapraszam jakby ktoś chciał, u mnie tera taka obfitość w sadzie, że samymi owocami można żyć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 12:06 |
|
|
|
|
#4628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłaś Cytat:
ad2.102 zazwyczaj tylko śpi i je w tej klatce i przeważnie tylko w nocy teraz np. biega po sypialni, słyszę go, za chwilę wychodzę, to go zaniosę do klatki, a że wybiegany i w domu będzie cicho to zje i zaśnie ad3. biedna kocinka, ja bym też konsultowała, b. radykalny zabieg
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-29 o 12:03 |
||
|
|
|
#4629 | |||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jaka rzeka taka kładka ![]() Cytat:
Cytat:
o jesu..i to sie trzyma kupy? ![]() Cytat:
chyba w niejednym miescie som takie..a co do zgapienia..no cóz...ktos powiesił pierwsza kłódke i tak sie zaczeło.... a kładka zaiste ogromna-2 pasmowa ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
o! uzywam teraz dokładnie tego , na dzien, bo na noc vesenkowego.I poweim wam ze ja fogle nie wiem o co chodzi z tym zapychaniem? ja ide kupije krem i co najwyzej moze mi nie zrobic nic dobrego,ale złego mi zaden nie zrobił...oprócz jednego pod oczy z eris, który zrobił mi zmarszczki pod oczami w 3 dni!..boze jak ja sie wtedy przeraziłam ![]() Cytat:
to mize ic sie napraw do chirurga szczenkowego? samo klikanie szczenom to nic,ale ten szczekoscisc , a jak sie kiedys nie odkłapniesz ? a jak sie zatniesz yyyy...w sytuacji intymnej? ![]() Cytat:
o ficisz guptoku ty! było sie martwic?!
|
|
|
#4630 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. nie powiedziałabym że szycie jest banalne.. ale Ty masz do tego dryg i dlatego tak mówisz ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Kamena
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() L'Instant Magic! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Florku - wielka to zaiste ulga dla Ciem -
dzisiaj to Ciem zdrapią zusammen z tymi tynkami Skarb - moja mama ma ten sam efekt szczękowy - nie wie co to bo przez 30 lat nie śmiała zapytać doktora ( chirurga szczękowego) bo ona sobie naprawy tego nei życzyła i jusz, nic jej sie nie zrobiło nie pogorszyło ale ja bym nie była tak letkomyślna jak łona - przejdź sie kiedy do jakiego doktóra -w celach poznawczych - i nie martwiaj - to nie koniec świata jest - jeśli jesteś zepsuta to tylko moralnie conajwyżyj ![]() Ewuś - gratuluję mani i pedi kjurów - ale Ci fajnie - ja tyż nigdy w życiu nei byłam a kcieć bym kciałą mieć ładne - hmmm ino nie wiem gdzie pójść i ciągle nie mam kasy na "zbytki" ![]() Polly - zapychanie kremem - jusz tłumacze o so chodzi - jak się ma cerę z roszerzonymi porami - chorą - łojotokową najcześciej to prawie każde kremy drogeryjne zapychają - ich skłąd jest podobny - czyli powodują "zatkanie" ujściów tych porów i robio się syfy i jest jeszcze wienkszy syf na ryłu niż był - jak ktoś ma zdrowa gładką cerę - najczesciej sucą lub normalną to tendencji do zapychania z reguły nei ma i taki problem dla niego nie istnieje fogle - abstrakcja ![]() Ves - jakie to szczeście w nieszcześciu, dobrze ze tylko smierdzicie straszne to ale kurde mogło być straszniej - zazwyczaj w tivi widzimy nieudane akcje - odeśpisz, przepierzesz choć współczuję, wyobrażam sobie jak sie czujesz - ja w bloku mam zawsze stracha jak sie komuś coś jara - czy aby na pewno jest w domu - nienawidzę bloków i tego mieszkania na kupie no po prostu z każdej strony tego szczerze nie znoszę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-29 o 14:19 |
|
|
|
#4633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poka który to będę omijać szerokim łukiem na zapychaniu też się nia znam ![]() Cytat:
Cytat:
ja przecież też pod wpływem chwili i z zaufania do weta zrobiłam jedną głupotę Rejcz mi nie cytło wrócęprzeżyłam horror ![]() ![]() wczoraj czyściłam basen i wyłowiłam gigantyczną ważkę, kolorową, piękną, żywą, zadowolona bardzo zostawiam ją na siatce żeby się wysuszyła. Dzisiaj poszłam wyczyścić basen a na siatce siedzi ważka, se myślę padła, bo mocno poddtopiona była. Podchodzę, patrzam i nie wierzę, ważka se siedzi a obok leży jej głowa ciekawe jak ją straciła , myślę więc, że nieżywa to chciałam z siatki strząsnąć a ona zaczyna skrzydłami machać i nogami też ![]() , bez głowy!!!!!
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przystanek woodstock w tym roku kiedy indziej niż CP - ciekawe, czy trochę brudasów do Bolkowa ściągnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 15:01 |
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a burdel przez to pakowanie mam nieziemski nic to, najwyżej Winter będzie się potykać o graty wszelkie
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo chyba czuła ból ? nie wiem ale kury tak mają - biegają bez głów - oczywiscie uciętych przez kata brrrrrrrrrrrrr jessssssu - nie znam sie na ważkach - ale horror w rzeczy samej kurdeu musze kupić kompact do ryła - i musi być z filtrem - juz mi słabo jak pomyślę o pitolących paniach w perfumerii na allu coś wybraki buuuuuuuu |
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
i współczuję poszukiwań klajstra, to straszne jest, ja dzięki Bóg mam swoje dwa tynki i nie szukam nic innego uffff
|
|
|
#4638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A naoliwić się nie da tego zawiasu ? ![]() ![]() Cytat:
A co do pogrubionego - ano ![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4639 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piątkowy wieczór, właśnie wychodziliśmy do knajpy. Podchodzimy do windy, cos śmierdzi, zjeżdżamy na parter i ... już nie wysiedliśmy z windy (bo się nie dało, tyle dymu było). Szybkie zamknięcie drzwi od widny, dzwonienie po straż, wjazd na górę. Zjarało się trochę mieszkanie ![]() Mam problem Nie wiem jakie chcę kolory farb (w katalogu wyglądają inaczej, na mym kompie inaczej, w wiadrze będą wyglądać na pewno jeszcze inaczej, a najbardziej inaczej na ścianie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4640 |
|
grozi wypollizowaniem
|
stwierdzam ze wizazanki maja swietnu gusy muzyczny
![]() , juz kolejna inspiracja z fejsowych podrzutków
|
|
#4641 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
naprawdę horror, aż mi się gorąco zrobiło jak przeczytałam ![]() Cytat:
ale może ta firma akurat robi próbki? niektóre robią, to jest fajne
|
|||
|
|
|
#4642 | ||
|
Zakorzenienie
|
oj chętnie bym se naoliwiła zawias doopny lewy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no nic zrobić nie mogę
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Flo, współczuję tej akcji... ja bym nawet nie podchodziła, szczególnie że ta ważka wielka, zdechłabym od razu...
|
|
|
|
#4644 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A, już wiem, wersję na dzień ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli "tak czaska", to faktycznie nieciekawie Rodzice mieli znajomą na studiach, która chciała głośno zakrzyknąć "ku*wa", ale tak już została z rozdziawioną paszczą (tzn. nie na zawsze, bo jakoś to zreperowano) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tzn. nie tego, co zacytowałem Cytat:
A na dwór nie próbuje wychodzić? Cytat:
![]() I jesteś piękna po nim? Pamiętam tylko, że zmarszczek nie masz
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-06-29 o 17:15 |
|||||||
|
|
|
#4645 | |
|
Nindżopesz
|
Chwilowo tak...
![]() Cytat:
Żeby nie wypadać z klimatu buty na dziś: http://www.ssense.com/women/product/...og_boots/28318 te som idealne Jedyne 400 dolców, chyba ich pogło.
|
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Zacznę od tego że fłaśnie skonczyłam swój pierwszy raz z bobem. Zjadłam trochę, trochę to dziwne, właściwie to trochę fasolowate, nie wiem o co kaman z tym że się ludziska tym zajadają w ilości ogromnej. Flo gratuluję Idę nadrabiać. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4648 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tesz skonczyłam przed chwilą z bobem, lecz zaiste nie był to pierwszy raz i na pewno nie ostatni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- ja tesz kcem obrazek od Mic red-obuwie zaiste piękniste-masz świetny gust ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- aaa-znalazlam nowy mjuzik do ciupciania
|
|
|
#4649 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a Ty byłaś od razu niezadowolona czy później się pogorszyło? bo u mnie na razie nadal ok Cytat:
Cytat:
ja nie przezwyciężyłam łaskotek, no ale babka to robi na co dzień, to się nie zdziwiła ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a tak serio to nie wiem, ale skoro som prawie identyczne to chyba wszystko jedno Przydałoby się posprzątać aleeee nie chce mi się
|
|||||||
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam Was
![]() Ale cytowałam, cytowałam i chyba za dużo kciałam na raz i mi wszystko wzięło i ✂✂✂✂ło Idę się pocieszyć pierogami z jagodami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

tak powiedział pani przez tel. A chodziło o Prawo, bo w dzienniku nie ma oceny, wyjaśniłam, że zdawalam w zeszłym roku i musi szukać w innym dzienniku

piątkowe koncerty, potem o 3 wróciliśmy na kwaterę i Panda poszła spać (Mić spała u mojej koleżanki z podstawówki 2 domy dalej
), a ja z Melk po kielichu i miałyśmy iść do piwnicy na balety 

na mnie podziałał , poznikał mi nawet kilka naczynek, złagodził zaczerwienienia, i jest lepszy niż kremy dla mnie 

) jestem zadowolona bardzo, pikne mam pazurki teraz 
mam nadzieję, że to zadowolenie bdzie trwało
bidulka, ma dopiero 3 lata..

i nogami też