|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Cytat:
czas przestać się łudzić![]() ja z pamieci umiem wiwen etienet i ksawier (piszę jak czytam, bo na poprawną pisownie sie nawet nie porywam ), ale jeszcze chyba cos bylo
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1443 |
|
Polka Ogarniaczka
|
mnie jest żal kolejnych kobiet Pana W. - dać się tak jak dzieci robić na jego słowa, bleh :/
aleks - rób tak jak naj sugeruje, ja też się coraz częściej zastanawiam nad sensem wesela, szczególnie, że mam słabe więzy rodzinne anti - zazdroszczę dnia ciekawego i fajnego, ja tylko czytam książki i siedzę w necie, buu, nuudy :/
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
http://seks.wsukience.pl/sex_shop/wi...ozterki_kobiet widziałyście?
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Naj a ile masz wzrostu?
|
#1446 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() W końcu trochę zwalniam tępo... Dawno mnie tu nie było... Chciałabym złożyć spóźnione życzenia ślubne Grape i Gleniusi wszystkiego dobrego kochane, dużo miłości i oby wiodło się Wam jak to sobie wymarzyłyście Teraz trochę poczytam co u Was ![]() Najka pomysł z Michałem świetny!!
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
to jest nas dwie
co do nazwiska - dlaczego? co w tym złego, że zostaje się przy swoim, skoro się przyzwyczaiło, lubi swoje nazwisko itp.? mnie tylko śmieszy koleżanka z pracy, która nie zmieni nazwiska nie dlatego, że tak jej dobrze, wygodnie itp., ale dlatego, że zmiana nazwiska umniejsza wartość kobiety. Tego to ja nie skumam i to jeszcze jeśli o sobie by tak mówiła, ale ona to odnosi do ogółu, czyli wszystkie kobiety, które zmieniają nazwisko po ślubie, dają sobą pomiatać. Ilsa, wszerz? przecież schudłaś tak ślicznie Antii, ja się w szpilkach zabiję. serio. nawet w takich 7-centymetrowych. i niestety nie mam zamiaru ćwiczyć chodzenia na szpilkach, bo po prostu cierpię, nosząc takowe, a nie lubię się katować. już kilka razy to przeżywałam i moje stopy i mój kręgosłup tego nie znoszą, a szkoda ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- 159 cm
|
|
|
|
#1448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ile masz wzrostu?Cytat:
![]() dobrze kombinujesz! gorzej jak nowa kolekcja będzie jeszcze lepsza
|
|||
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Naj To Ci ją skrócą. A jak nie lubisz szpilek to się nie ma co męczyć.
|
#1450 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ja tam już bym się chciała uwolnić od swojego panieńskiego - w Kielcach i województwie tłumy znają moich rodziców i często się zdarza, że muszę przyjmować stosy pozdrowień i anegdot, od ludzi, których kompletnie nie znam. I ci znajomi są we wszelkich komisjach na konkursach wokalnych, to też temat rzeka, lubię być traktowana bez taryfy ulgowej lub w drugą stronę, bez gnojenia
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 160
witaj w klubie.
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
tylko że skrócona będzie fatalnie wyglądać
ciekawe, czy na platformie dałabym radę bo ja tak w sześciocentymetrowych obcasach (nie szpilkach ) wytrzymam spokojnie, więc jakby dodać do tego ze 3 cm platformy, byłoby już nieźle o ile te platformy serio są takie wygodne
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
apropo nazwisk, znajoma mojej teściowej dała swoje nazwisko mężowi, a teraz on ją zostawił dla młodszej, zrobił jej dziecko i dał im nazwisko byłej żony. niby nic ale wk***bym się niemiłosiernie
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- naj, przecież nie muszą być szpilki. jest dużo ładnych grubszych obcasów, a poza tym teraz mają być modne słupki. ja nie mam ani jednej pary takich typowych szpilek. np. takich http://www.zeberka.pl/img/a/793.jpg zawsze góra jest trochę grubsza Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-07-03 o 21:44 |
|
|
|
#1454 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Ostatnie egzaminy już za mną w tej szkole...z jednej strony się ciesze a z drugiej jakiś taki nastrój sentymentalny mnie wziął i mi trochę smutno..za 2 tygodnie obrona ![]() Pisałyście dziś o manicurze hybrydowym....bardzo bardzo polecam...mimo ceny...wygoda warta jest tej ceny...ja przez ten cały czas nic nie robię z paznokciami a wyglądają ślicznie...a jak błyszczą i rosną i się nie łamią...kilkakrotnie byłam zaczepiana przez obce panie i pytana o kolor, czy to sztuczne i takie tam... Wstawiam wam zdjęcia kilka dni po robieniu i po 3 tygodniach...jak to wygląda przed zdjęciem...jak widać oprócz odrostu dużego w moim przypadku wszystko jest ok..żadnych odprysków itp. Sorki za jakość zdjęć ale nie jestem w tym najlepsza...
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ejjjj, nikt z Was nie ma zdania nt. ślubu humanistycznego? serio mnie ciekawią Wasze opinie wydaje mi się to interesującą alternatywą, ale jednak dość egzotyczną w naszym kraju.
|
|
|
|
|
#1456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam Big Milka
i mi zimno w buzi :Pa jutro muszę wstać o 7 rano buu
|
#1458 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a ile taki hybrydowy kosztuje? Bardzo niszczy płytkę?
Poczekaj naj, obczaję o co chodzi ze ślubem humanistycznym i powiem
|
#1459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to jestem ciamajda, muszę mieć albo niski obcas, albo właśnie słupek ale do mojego ślubu, to pewnie będą już dostępne latające buty i tak sobie ureguluję mój wzrost Cytat:
a wiesz, czy stopy też robią? w sensie razem z ich pielęgnacją? może jednak będę miała za dużo kasy przed urlopem ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
np. tak nad jeziorem, na molo, wygłasza się swoją przysięgę, jest muzyka itp. - może to być całkiem romantyczne
|
|||
|
|
|
#1460 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ja mam 169 i koocham wysokie buty - pewnie to zboczenie po tańcu towarzyskim, gdzie buty turniejowe, wiadomo, były ciągle w ruchu od małego, dlatego dla mnie jedynym wyznacznikiem by było dobranie mega wygodnych butów, choćby robionych na zamówienie, nie ważne ile by miały mieć cm
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mi się przypomniało czego nienawidzę w studiowaniu - pisania pracy
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o ślubie humanistycznym nie mam zdania bo nie zrozumiałam zbytnio na czym polega chodzi o to, by wymyślić sobie np. ślub podczas nurkowania ?
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czemu w polsce to nie jest popularne, w sensie, że nie słyszałam nigdy o tym. |
|
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio to pewno dlatego, że jak ktoś chce mieć ładną oprawę to idzie wziąć ślub kościelny mimo, że osttani raz był w kościele podczas bierzmowania.
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie jest to jakoś rozreklamowane, że tak to ujmę ale kto szuka, ten znajdzie mnie to naprawdę zaintrygowało i podejrzewam, że się nad tym poważnie zastanowimy (o ile cena takiej ceremonii nas nie przytłoczy ).Ilsa, chodzi o to, że możesz wziąć ślub gdzie chcesz i w jakiej formie chcesz, nawet niezależnie od orientacji seksualnej. taki ślub nie ma mocy prawnej, jest traktowany jak np. sam ślub kościelny. tylko że w przypadku ślubu humanistycznego nie ma czegoś takiego jak dwa w jednym (w sensie konkordatu ), czyli nie można podpisać papierku do USC w trakcie ślubu humanistycznego.
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-07-03 o 22:04 |
|
|
|
|
#1466 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
a już nie lubie
![]() Cytat:
w piątek? tylko zeby była ładna pogoda a nie tak jak dzisiaj Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Justynko ale miałaś fajny wyjazd super,że z bratem relacje Ci się poprawily no i masz nowego znajomego on smoli cholewki do Ciebie??![]() ![]()
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak przyrzekając sobie wierność i uczciwość małżeńską lub wymyśliwszy inną przysięgę oczekiwałabym że stanę się po tym małżonką. Ale może to być dobry sposób na podkreślenie przy rodzinie i znajomych swojej miłości w nieszablonowy sposób w Polsce się pewnie nie przyjmie bo po tym musiałoby być drugie wesele
|
|
|
|
|
#1468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak tam ma się sprawa dziedzczenia, informacji o stanie zdrowia, wspólnego nazwiska |
||
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
oj,ale ja jestem śpioch. I ja to najchętniej bym wstawała o 9
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

ach, jak te ilsy szybko rosną 
to już niedługo u Was coś czuję
nauczę się wcześniej na pamięć imion jego dzieci i tym go urzeknę 

i to jeszcze jeśli o sobie by tak mówiła, ale ona to odnosi do ogółu, czyli wszystkie kobiety, które zmieniają nazwisko po ślubie, dają sobą pomiatać. 

o ile te platformy serio są takie wygodne
13.03.2008
on smoli cholewki do Ciebie??