|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
BAN stały
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
A ku ku!!!
Mam Was---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Ja wpadłam tylko zobaczyć czy dużo naskrobałyście, ale nie Ratujmy go!!!Dobra koniec mojego skromnego apelu. Znikam popływać w wannie Pa |
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam, ze bedzie mi pobierac krew(tak by zrobila moja lekarka) a przed badaniem nie mozna jesc 3h i kochac sie 3 dni ostatnim razem jej nie przestrzegalismy ale teraz chcialam miec dokladny wynik
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
No bo jak piszecie tutaj o rzeczach co ja nie mam pojęcia i nie wiem o co chodzi to nie mam o czym pisać.
![]() Za niedługo cały wątek przeniesie się do klubu. ![]() Obejrzeliśmy film ale ja jakoś nie mam ochoty na spanie.
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje, za radość wiadomo z jakich przyczyn.
![]() corvi, a no jestem w stanie błogosławionym. Mąż mnie zapylił No, dobra obydwoje ![]() ariena, ee tam nie sądze by wątek się przeniósł całkiem do klubu. ![]() Z tego, co widze dużo, no dobra dosyć się tu pisze.
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć ostatnio małe zatwardzenia się pojawiają Karinio dołączam się do radości i gratulacji Wczoraj Was podczytałam, ale nie miałam już siły nic pisać- tak mnie ta mała wymęczyła Ale uświadomiła mi coś chyba jestem już gotowa by zostać ew. mamą chrzestną Sonii jeśli faktycznie poproszą zadanie będę mieć utrudnione, bo na odległość, ale jak będą już w PL to na pewno będę się starała uczestniczyć aktywnie w Jej życiu, a nie być tylko "mamą" od prezentów i papierka ze chrztu ![]() Ogólnie mała jest prze słodka, kocham ją całym serduszkiem Mojej ciotce zrobiłam niespodziankę, że prawie się popłakała w domu ma małe "muzeum"- czyściutko, wszystko poukładane, a mała zaraz jej rzeczy poprzestawiała, łózko rozkopała, pokruszyła sofę itp a ciocia ze łzami w oczach tylko się z tego cieszyła... Potem nie chciała nas puścić do domu Nie wiem jaki Bóg- jeśli istnieje, lub jaki los ma cel, by tacy ludzie nie mogli mieć dzieci zupełnie nie wiem nie rozumiem tego....Nawet z adopcji ciągle nici, więc WTF
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam właśnie grill elektryczny na prezent w sklepie internetowym. Mam nadzieję, że dojdzie. Dostarczany ze wschodu.
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Zostawiłam Wam Sonie w klubie
(wczoraj dostałam nowe zdjęcia)---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Arnama fajnie, że Olivia nie dała ci w kość. |
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale raczej umęczyła w pozytywny sposób: tańcem, bieganiem i śpiewaniem, no i nocnik.... tego się bałam najbardziej że dam plamę przed teściową i zsika się w majtusie Ale udało się i narobiła do nocniczka ![]() A co do Made in China- staram się unikać tego napisu jak ognia niestety, większość, nawet porządnych rzeczy z sieciówek ma ten napis czasem nie da się tego uniknąć
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.mall.pl/grille-elektryczne/catler-gr-4010 Zamówiłam go, bo wydaje mi się solidny. Wykonany ze stali nierdzewnej a nie z plastiku.Narzeczony koleżanki chce taki, a szybko by sobie nie kupili napewno. Na początku będą mieć inne wydatki (meble, remont) Wiem to od niej. |
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
A to jeszcze Oli sprzed miesiąca Wam wrzuciłam, żeby nie była poszkodowana
![]() Agusiowata no, wydaje się fajny ten grill, ale dokładnie to się nie znam, a to ma być prezent ślubny?
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na prezent fajny pomysł
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Ja staram się włożyć trochę wysiłku i kupić prezent na pamiątkę. Teraz większość daje kopertę. Od teściów i rodziców nie dostaje prezentów, tylko kopertę.
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Czasem przerwy służą. Dziś rano mężuś znów był czuły, przytulił i dostałam buziaka. Pojechał do NFZ. Zaraz muszę zmykać robić kotlety. |
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co.... my nie chcieliśmy prezentów, tylko kasę- co ładnie ujęliśmy w wierszyku na zaproszeniu a i tak niektórzy coś nam kupili i efekt jest taki, że leży to na strychu Ja jestem za prezentem, jeśli jest to coś porządnego i na całe życie: np jakieś srebrne sztućce- które będę wyciągać tylko na specjalne okazje ale to są zazwyczaj drogie rzeczy a ludzie często kupują coś bardziej zwykłego, do codziennego użytku, co szybko się niszczy i nie będzie pamiątką na całe życie ![]() Nasi znajomi zaczynają sie budować, tzn mają działkę, plany domu itp więc myślę że póki co, kasa bardziej im się przyda a zastawy, czy inne reczniki będziemy kupować na parapetówkę
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Schabowe moczy mi się w mleku. Chudziutka musiała być świnka. Może pójdziemy na basen, jak się rozpogodzi. Coś u nas zachmurane. Kotlety możemy wziąść z chlebem ze sobą. Mąż twierdzi, że za bardzo myślę o przyziemnych sprawach. Fajnie, docenia, ale czasem mogłabym wyluzować. Kotlety robię teraz, zakupy zrobione wczoraj wieczorem.
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Większość dało nam kopertę, dostaliśmy także prezenty fajne. Muszę zmykać. Mąż wrócił. |
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jakieś pustaki Nom to pa ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Dziołchy gdzie się podziewacie ![]() Ja już 2 kawkę gaszę i nie mam z kim dzisiaj wypić ![]() Dzisiaj rano stanęłam z przerażeniem na wadze.... po tym weekendowym drinkowaniu... ale nadal się się trzyma 58kg ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Widziałyście to: http://www.kciuk.pl/Pierwszy-w-Europ...latkow-a59397/
|
|
#1128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż powinnam coś posprzątać no ale... no to dobrze że waga ta sama a 4 kilo to już malutko ![]() Chociaż ja 1 kg nie mogę zrzucić no ale ja nie na diecie ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
hehe jak to czytałam to już sobie pomyślałam... no i jednak nie chodziło o bycie mamą tylko mamą chrzestną ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Jak byś była częściej to na pewno było by dużo więcej ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() heh i jeszcze ta abstynencja ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
No a gdzie ta nasza skromna Pani od apelu ![]() To musisz mieć strasznie dużą wannę skoro można w niej pływać
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mamy... takie nowe myśli mi się pojawiły, że nie wiem czy w moim przypadku będę kiedykolwiek gotowa pewnie zawsze sie będę bać, więc może coś "wpadnie" ale nie teraz haha Dzisiaj znów się z nia pobawię chwilkę bo jedziemy do teściowej robić wino z porzeczki
|
|
#1130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, ze chcesz byc chrzestna i to taka prawdziwa czyli nigdy w zyciu nie chce byc chrzestna![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wtedy miałam bym spełniać obowiązki ew. chrzestnej....takie głupoty mi się głowy trzymają ostatnio
|
|
#1132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież jesteście z mężem na dobre i złe TAK? i przyrzekaliście sobie być na zawsze razem... większych głupot nie słyszałam ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
wiem wiem
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i życia sobie bez niego nie wyobrażam ale tak sobie pomyślałam
|
|
#1134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poki co tez jest anty i ma inne dzieci(to w klubie )Cytat:
skoro chcesz |
|||
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
oo to podziel się z Nami jaki jest powód ![]() o ile jest jakiś szczególny
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Dobre stosunki z mężem
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

Mam Was
Ratujmy go!!!

myslalam, ze bedzie mi pobierac krew(tak by zrobila moja lekarka) a przed badaniem nie mozna jesc 3h i kochac sie 3 dni
ostatnim razem jej nie przestrzegalismy ale teraz chcialam miec dokladny wynik

No, dobra obydwoje
Ale uświadomiła mi coś
zupełnie nie wiem

niestety, większość, nawet porządnych rzeczy z sieciówek ma ten napis