gwałt - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 01:06   #1
patii2
Przyczajenie

gwałt

zostalam zgwałcona nie wiem co zrobic czo powiedziec chlopakowi ? czy wogole mowic ?? boje sie ze mnie zostawi...
patii2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 01:33   #2
shajjn
Raczkowanie

Dot.: gwałt

no tak, bo jak gwałt to Twoja wina ,nie ? ladny troll.

_ zapuszczam piórka
_samoopalam sie :P (ban na solarium!)
_jestem mila dla mojego Tz
_ 56-54-52-49
shajjn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 01:35   #3
Doncia90
Raczkowanie

nie zastanawiaj sie tylko powiedz to osobie ktorej ufasz nie ukryjesz tego nie zamkniesz w sobie predzej czy pozniej samo to z siebie wyjdzie ale w takim przypadku predzej

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

chlopak jak madry to nie zostawi
Doncia90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 02:35   #4
paryzanka202
Zakorzenienie

kurcze myslalam ,ze to jakas nowa gra:/

A tu troll
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 02:42   #5
Akashka
Zadomowienie

Tia...

Akashka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 08:06   #6
mushroomhunter
Zadomowienie

Co tam policja, Wizażanki znajdą go szybciej ;].
mushroomhunter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 08:57   #7
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Wziąć młotek i stuknąć się w główkę. A potem na spacer wyjść, a nie durnoty na forum pisać
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 09:00   #8
Cork2011
Przyczajenie

no i tak Ci widzisz kolezanko wizazanki pomogły-wez młotek i stuknij się w głowke...w ogole bez komentarza. Lepiej uciekaj z tego forum bo sie tylko jeszcze bardziej zdołujesz
Cork2011 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 09:34   #9
xpatusx
Zadomowienie

Zastanawiam się po co niektórym dzieciakom chce się zakładać takie posty... Przecież to tylko strata czasu i nerwów ;x
xpatusx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 09:37   #10
201607291951
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cork2011 Pokaż wiadomość
no i tak Ci widzisz kolezanko wizazanki pomogły-wez młotek i stuknij się w głowke...w ogole bez komentarza. Lepiej uciekaj z tego forum bo sie tylko jeszcze bardziej zdołujesz
no tak z pewnością zgwałcona kobieta w pierwszej kolejności zakłada wątek na forum i do tego zamartwia się czy ją facet zostawi tiaaa już to widzę
słabiutka prowokacja
201607291951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 09:47   #11
enii
Wtajemniczenie

Ja to bardziej bym stresowała się czy aby ktos jakims paskuctwem mnie nie zaraził a nie czy chłopakowi powiedziec itd....

(....) W czasie deszczu dzieci sie nudza (...)

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 10:12   #12
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez Katalin Pokaż wiadomość
no tak z pewnością zgwałcona kobieta w pierwszej kolejności zakłada wątek na forum i do tego zamartwia się czy ją facet zostawi tiaaa już to widzę
słabiutka prowokacja
Ale chyba jakiś czas temu był podobny wątek,też powstały z nudówtak mi się niejasno kojarzy.
Wakacje...
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 10:17   #13
Nathalynn
Raczkowanie

troll
Nathalynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 10:26   #14
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
kurcze myslalam ,ze to jakas nowa gra:/

A tu troll

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Katalin Pokaż wiadomość
słabiutka prowokacja
A tam, żeby tylko wątek. Konto założyła specjalnie. Psycholodzy powinni się tym zainteresować - nowe automatyczne reakcje po traumatycznym przeżyciu - zalogowanie się na wizaz.pl

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 10:28   #15
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

A tam, żeby tylko wątek. Konto założyła specjalnie. Psycholodzy powinni się tym zainteresować - nowe automatyczne reakcje po traumatycznym przeżyciu - zalogowanie się na wizaz.pl
To taka nowoczesna, XXI-wieczna reakcja na stres.
Stary 2011-07-12, 11:22   #16
patii2
Przyczajenie

jestescie bezczelne....nie jestem dzieckiem i to nie sa zarty....w pierwszej chwili weszla i napisala...tak zwalcil mnie a ja powiedzialam poczekaj napisze posta.....leczcie sie bo to sie nie stalo wczoraj ;/ chcialam wsparcia i pomocy a nie debilnych dzicinnych odpowiedzi typu ze to gra albo dziecku sie nudzi.....ciekawe jak by gtos was zgwalcil a ja bym sie z was smiala.....;/ zalosne jestescie....
patii2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 11:32   #17
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez patii2 Pokaż wiadomość
jestescie bezczelne....nie jestem dzieckiem i to nie sa zarty....w pierwszej chwili weszla i napisala...tak zwalcil mnie a ja powiedzialam poczekaj napisze posta.....leczcie sie bo to sie nie stalo wczoraj ;/ chcialam wsparcia i pomocy a nie debilnych dzicinnych odpowiedzi typu ze to gra albo dziecku sie nudzi.....ciekawe jak by gtos was zgwalcil a ja bym sie z was smiala.....;/ zalosne jestescie....
Na pewno nie zakładałabym wątku na wizażu,bez przesady
Stary 2011-07-12, 11:34   #18
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

Cytat:
No ale sama przyznasz, że to jednak dziecinne w Twojej sytuacji żeby zastanawiać się czy chłopak Cie rzuci i po gwałcie zakładać wątek na wizażu. Po pierwsze raczej powinnaś pójść do lekarza na obdukcje i zgłosić się na policje.Chłopak jeśli Cie Kocha to Cie nie rzuci tylko prędzej pójdzie nakopać do tyłka temu kolesiowi co Ci to zrobił. Lepiej jeśli powiesz o tym swojemu chłopakowi choćby z tej przyczyny, że takie wydarzenie może niekorzystnie wpłynąć na wasze życie seksualne (z resztą nie tylko z obecnym chłopakiem ale również z innymi jeśli by się kiedyś tacy pojawili).
Kfiatuszek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 12:32   #19
himym
Zadomowienie

Kto śpiewał tą piosenkę "waaakaaacje,znowuu są waaakacje,na pewno mam raaacje"?

Nie subskrybuję wątków.
himym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 13:18   #20
pabi28
Rozeznanie

Nawet jak to jest troll to dziewczyna która tu wejdzie szukać pomocy i wsparcia( która została naprawdę zgwałcona) i zobaczy Wasze posty to od razu jej się lżej na sercu zrobi...

pabi28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 13:19   #21
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość

to nie jest smieszne, ja naprawde chcialam zagrac!
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 13:20   #22
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Ja pierniczę, ja dostaje ostrzezenie za nazwanie rzeczy po imieniu, a tu takie jazdy i admini spią. No bo gwałt to rzecz z kosmosu i sie nie zdarza. Genaralnie podziwiam osoby, które zakładają tu wątki, powaznie trzeba miec odwagę, zeby zmierzyc sie ze zgrają zionących ogniem smoczyc.

Co do problemu- auorko, myslę, ze to Twoja prywatna sprawa i Twoja decyzja, czy chcesz sie podzielic nią z chłopakiem. Jesli bedzie Ci lzej i lepiej, to powiedz, ale wez tez pod uwagę, ze chłopcy sie zmieniaja, pary rozstają, czy aby na pewno mu ufasz.

I mam gdzies, czy to wymyslony problem, jak wymyslony, to moze ktos inny skorzysta, a jesli nie wymyslony, to jakbyscie sie czuły, jakby was ktos tak potraktował, kiedy jestescie w dołku/
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 13:25   #23
pabi28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Ja pierniczę, ja dostaje ostrzezenie za nazwanie rzeczy po imieniu, a tu takie jazdy i admini spią. No bo gwałt to rzecz z kosmosu i sie nie zdarza. Genaralnie podziwiam osoby, które zakładają tu wątki, powaznie trzeba miec odwagę, zeby zmierzyc sie ze zgrają zionących ogniem smoczyc.

Co do problemu- auorko, myslę, ze to Twoja prywatna sprawa i Twoja decyzja, czy chcesz sie podzielic nią z chłopakiem. Jesli bedzie Ci lzej i lepiej, to powiedz, ale wez tez pod uwagę, ze chłopcy sie zmieniaja, pary rozstają, czy aby na pewno mu ufasz.

I mam gdzies, czy to wymyslony problem, jak wymyslony, to moze ktos inny skorzysta, a jesli nie wymyslony, to jakbyscie sie czuły, jakby was ktos tak potraktował, kiedy jestescie w dołku/

pabi28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 15:22   #24
Szprycha174
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez himym Pokaż wiadomość
Kto śpiewał tą piosenkę "waaakaaacje,znowuu są waaakacje,na pewno mam raaacje"?
Kabaret OTTO
Stary 2011-07-12, 17:44   #25
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
To Ty jesteś żałosna, naprawdę nie masz jakiś znajomych czy roboty w domu że takie bzdury wypisujesz?

Gdyby mnie zgwałcono to poszłabym do lekarza i na policję, a gdybym była w jakimś szoku i uznała że tego nie zrobię, to na pewno zamiast tego nie rejestrowalabym się specjalnie na jakimś forum żeby o tym pisać.
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 17:49   #26
Doncia90
Raczkowanie

Szczerze widząc dziwie sie tym którzy pisza a myślałam że gra albo jakieś nie potrzebne komentarze. Nie wiem kto w tym momencie jest dzieckiem. Słuchajcie nie wiedząc nic o kimś nie pisze się takich rzeczy nawet jak to jest wymyslone. W dzisiejszych czasach w dobie internetu to fora i ludzie odpisujący są odpowiednikami psychologa wsparcia itp. Skoro napisała o problemie miała odwage fakt ja bym nie pisała o tym problemie tutaj ale skoro napisała to chce pomocy A NIE MŁOTEK I W ŁEB LUDZIE!!!! A ty laska idz gadaj z chlopakiem rzuci to rzuci takiego kwiatu to pół światy ale nie chowaj tego. Wiem co mówie osobiscie nie przezylam tego nie chce i nie rzycze nikomu ale znam osoby po takich przejsciach.
Stary 2011-07-12, 17:53   #27
Doncia90
Raczkowanie

gramwzielone kazdy człowiek jest inny a nie taki sam zupelnie inaczej przezywa sytulacje ktore my mozemy powiedziec "ja tez takie cos przezylam i dalam rade" podziwiam cie i takich ludzi ale sa ludzie ktorzy tak nie potrafia sobie poradzic w innym przypadku psychologowie i pokrewni nie mieli by co robic
Stary 2011-07-12, 17:54   #28
Elfir
Zakorzenienie

chyba, że to ekshibicjonistka emocjonalna. Ciekawe czy na FB tez umieściła swoje zdjęcia "po"?

Niestety, nie wierze w ani jedno słowo patii2. Takie zachowanie (czyli logowanie na forum dyskusyjnym po gwałcie) jest nieprawdopodobne z punktu widzenia psychologii ofiary.

Gdybym rzeczywiście szukała pomocy, poszukałabym forum dla ofiar przemocy, forum psychologów, a nie forum o damskiej urodzie, dział plotkowy.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett

Edytowane przez Elfir
Czas edycji: 2011-07-12 o 17:56
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 18:10   #29
Doncia90
Raczkowanie

elfir racja te forum raczej nie trafne. Ale jak napisał ktos powyzej ze nie wazne czy prawda czy nie przyda sie komus innemu kto moze miec taki problem. Ale ja jakbym szukala pomocy i weszla na ten watek i przeczytala jakie wsparcie i jak osoby odpisuja na to nie wiem czy bym napisala do podanych przez ciebie forach. Lepiej nie pisac nic w takim przypadku niz, byc moze, zawalic swiat wielu osobom.
Stary 2011-07-12, 18:54   #30
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
chyba, że to ekshibicjonistka emocjonalna. Ciekawe czy na FB tez umieściła swoje zdjęcia "po"?

Niestety, nie wierze w ani jedno słowo patii2. Takie zachowanie (czyli logowanie na forum dyskusyjnym po gwałcie) jest nieprawdopodobne z punktu widzenia psychologii ofiary.

Gdybym rzeczywiście szukała pomocy, poszukałabym forum dla ofiar przemocy, forum psychologów, a nie forum o damskiej urodzie, dział plotkowy.
Dokładnie.Jeszcze gdyby to było "intymnie",od biedy można by dopatrzyć się jakiegoś prawdopodobieństwa...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości