|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
gwałt
zostalam zgwałcona nie wiem co zrobic czo powiedziec chlopakowi ? czy wogole mowic ?? boje sie ze mnie zostawi...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: gwałt
no tak, bo jak gwałt to Twoja wina ,nie ? ladny troll.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
nie zastanawiaj sie tylko powiedz to osobie ktorej ufasz nie ukryjesz tego nie zamkniesz w sobie predzej czy pozniej samo to z siebie wyjdzie ale w takim przypadku predzej
---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- chlopak jak madry to nie zostawi |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze myslalam ,ze to jakas nowa gra:/
A tu troll |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Tia...
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Co tam policja, Wizażanki znajdą go szybciej ;].
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Wziąć młotek i stuknąć się w główkę. A potem na spacer wyjść, a nie durnoty na forum pisać
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
no i tak Ci widzisz kolezanko wizazanki pomogły-wez młotek i stuknij się w głowke...w ogole bez komentarza. Lepiej uciekaj z tego forum bo sie tylko jeszcze bardziej zdołujesz
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam się po co niektórym dzieciakom chce się zakładać takie posty... Przecież to tylko strata czasu i nerwów ;x
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tiaaa już to widzę słabiutka prowokacja |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to bardziej bym stresowała się czy aby ktos jakims paskuctwem mnie nie zaraził a nie czy chłopakowi powiedziec itd....
(....) W czasie deszczu dzieci sie nudza (...)
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mi się niejasno kojarzy.Wakacje... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
troll
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- A tam, żeby tylko wątek. Konto założyła specjalnie. Psycholodzy powinni się tym zainteresować - nowe automatyczne reakcje po traumatycznym przeżyciu - zalogowanie się na wizaz.pl
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
To taka nowoczesna, XXI-wieczna reakcja na stres.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
jestescie bezczelne....nie jestem dzieckiem i to nie sa zarty....w pierwszej chwili weszla i napisala...tak zwalcil mnie a ja powiedzialam poczekaj napisze posta.....leczcie sie bo to sie nie stalo wczoraj ;/ chcialam wsparcia i pomocy a nie debilnych dzicinnych odpowiedzi typu ze to gra albo dziecku sie nudzi.....ciekawe jak by gtos was zgwalcil a ja bym sie z was smiala.....;/ zalosne jestescie....
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Kto śpiewał tą piosenkę "waaakaaacje,znowuu są waaakacje,na pewno mam raaacje"?
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Nawet jak to jest troll to dziewczyna która tu wejdzie szukać pomocy i wsparcia( która została naprawdę zgwałcona) i zobaczy Wasze posty to od razu jej się lżej na sercu zrobi...
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie jest smieszne, ja naprawde chcialam zagrac!
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierniczę, ja dostaje ostrzezenie za nazwanie rzeczy po imieniu, a tu takie jazdy i admini spią. No bo gwałt to rzecz z kosmosu i sie nie zdarza.
Genaralnie podziwiam osoby, które zakładają tu wątki, powaznie trzeba miec odwagę, zeby zmierzyc sie ze zgrają zionących ogniem smoczyc. Co do problemu- auorko, myslę, ze to Twoja prywatna sprawa i Twoja decyzja, czy chcesz sie podzielic nią z chłopakiem. Jesli bedzie Ci lzej i lepiej, to powiedz, ale wez tez pod uwagę, ze chłopcy sie zmieniaja, pary rozstają, czy aby na pewno mu ufasz. I mam gdzies, czy to wymyslony problem, jak wymyslony, to moze ktos inny skorzysta, a jesli nie wymyslony, to jakbyscie sie czuły, jakby was ktos tak potraktował, kiedy jestescie w dołku/ |
|
|
|
|
#23 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdyby mnie zgwałcono to poszłabym do lekarza i na policję, a gdybym była w jakimś szoku i uznała że tego nie zrobię, to na pewno zamiast tego nie rejestrowalabym się specjalnie na jakimś forum żeby o tym pisać. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze widząc dziwie sie tym którzy pisza a myślałam że gra albo jakieś nie potrzebne komentarze. Nie wiem kto w tym momencie jest dzieckiem. Słuchajcie nie wiedząc nic o kimś nie pisze się takich rzeczy nawet jak to jest wymyslone. W dzisiejszych czasach w dobie internetu to fora i ludzie odpisujący są odpowiednikami psychologa wsparcia itp. Skoro napisała o problemie miała odwage fakt ja bym nie pisała o tym problemie tutaj ale skoro napisała to chce pomocy A NIE MŁOTEK I W ŁEB LUDZIE!!!! A ty laska idz gadaj z chlopakiem rzuci to rzuci takiego kwiatu to pół światy ale nie chowaj tego. Wiem co mówie osobiscie nie przezylam tego nie chce i nie rzycze nikomu ale znam osoby po takich przejsciach.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
gramwzielone kazdy człowiek jest inny a nie taki sam zupelnie inaczej przezywa sytulacje ktore my mozemy powiedziec "ja tez takie cos przezylam i dalam rade" podziwiam cie i takich ludzi ale sa ludzie ktorzy tak nie potrafia sobie poradzic w innym przypadku psychologowie i pokrewni nie mieli by co robic
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
chyba, że to ekshibicjonistka emocjonalna. Ciekawe czy na FB tez umieściła swoje zdjęcia "po"?
Niestety, nie wierze w ani jedno słowo patii2. Takie zachowanie (czyli logowanie na forum dyskusyjnym po gwałcie) jest nieprawdopodobne z punktu widzenia psychologii ofiary. Gdybym rzeczywiście szukała pomocy, poszukałabym forum dla ofiar przemocy, forum psychologów, a nie forum o damskiej urodzie, dział plotkowy.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2011-07-12 o 17:56 |
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
elfir racja te forum raczej nie trafne. Ale jak napisał ktos powyzej ze nie wazne czy prawda czy nie przyda sie komus innemu kto moze miec taki problem. Ale ja jakbym szukala pomocy i weszla na ten watek i przeczytala jakie wsparcie i jak osoby odpisuja na to nie wiem czy bym napisala do podanych przez ciebie forach. Lepiej nie pisac nic w takim przypadku niz, byc moze, zawalic swiat wielu osobom.
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

)

tiaaa już to widzę 

tak mi się niejasno kojarzy.