|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Wieczne Kutango
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
ED czyli eating disorders zaburzenia odżywiania w google możesz o tym poczytać należą do nich anoreksja, bulimia i żarłoczność ale to się już wcześniej zaczyna nawet od głupich wyrzutów, że zjadłaś za dużo to niestety też już podchodzi pod ED
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
Meeedzik ale z Ciebie śliczniuteńka kobietka! Marzy mi się taka waga i taka figura jak Twoja
![]() Monika z Ciebie druga ślicznotka . I wydaje mi się, że macie taką samą budowę z Meedzik, tyle, że ona jest niższa . Nie wiem czy mogłabym krążek używać bo ja mam problemy z hormonami wiesz . A te tabletki co biorę działają na zasadzie, żebym nie przytyła, nie miała jakiegoś owłosienia (a może tak być, chociaż ja gdy już widzę, że zaczyna mi np lekko wąsik rosnąć to poprostu wiem, że to znak, że poziom hormonów szaleje). A wzięłam ten Jasmin dlatego, że zostało mi jedno opakowanie. Nie konsultowałam tego z lekarzem. Aha, ten syrop na mnie nie działa .Cześć dziewczynki ![]() Muszę się wyspowiadać ![]() ![]() . Poszłam wczoraj spać, obudziłam się przed 24 i zjadłam z 15 krówek . To przez @. Zawsze mam takie parcie na słodkie podczas @. A najgorsze jest to, że bez karnie poszłam dalej spać Ja właśnie siedzę w pracy, mam przerwę (sama sobie ją zrobiłam ) bo szef pojechał do 3miasta załatwiać sprawy . Właśnie zrobiłam sobie śniadanie. Herbatę zieloną, kawałek chleba razowego z siemieniem lnianym. To był taki duży kawałek (to taki chlebek pakowany, z zieloną etykietką, z taką babką na zdjęciu) i taki jeden kawałek napewno miał z 100gram czyli wg opakowania 132kcal, czyli tagedii nie ma . Przekroiłam go na pół i posmarowałam jedną połówkę pasztetową i obłożyłam pomidokiem i posypałam solą ziołową i pieprzem ziołowym a drugi posmarowałam serkiem z pieczarkami i też obłożyłam pomidorkiem etc. Widzę, że wy jadacie 2 śniadanie. A ja nie wiem co mam zjeść na 2 ś. bo mam jakiś jogurt tutaj w pracy ale on z 170kcal będzie miał jak nic, to ja wolę wstrzymać się do obiadu i zjeść lepszy obiad. Dzisiaj TŻ pisał, że upiecze rybki na obiad . Dzisiaj TŻ na 12 idzie do pracy i do 21-22 będzie w niej siedział . To przynajmniej posprzątam całe mieszkanie bo przy nim to ciężko . Chociaż jak pomywam, sprzątam i dużo się schylam to boli mnie kark i tak aż do łopatek .Zaraz muszę zadzwonić do tej ubezpieczalni zgłosić szkodę. Ciekawa jestem co mi powiedzą. Może powiedzą, że nie mam uszczerbku na zdrowiu i nienależy mi się żadne odszkodowanie ,Kończę bo muszę zjeść to śniadanie i zadzwonić do ubezpieczalni a potem mam masę papierowej roboty .Do wieczora laski!
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Cerveza dziękuję
Monia dziękuję Co do jeziorka no to ja wchodziłam jedynie za pas, bo dalej koleżanka stawała i było jej po szyjkę, a ja jestem od niej niższa. Do tego ja pływać nie umiem więc już całkiem się bałam. A to co piszesz, że u Ciebie znaleźli trupa, to aż mi ciarki przeszły, chyba bym umarła gdybym tak znalazła. Moniczko śliczna z Ciebie kobieta, masz cudowną figurę i niepowtarzalną urodę ![]() Tinek dziękuję U mnie dziś brzydko, deszcz pada i jest 15 stopni Na wadze o dziwo bez zmian, a bałam się, że będzie więcej po takich obżarstwach ![]() Wczoraj przyjechał brat mojego dziadka na 2 tygodnie, no i zaczął gadać, że jestem za chuda, mojej mamie powiedział, że na jej miejscu zacząłby się martwić, bo to już są początki anoreksji itp. Nawet nie wiecie jak mi się przykro zrobiło ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Ola dziękuję A co do Twojego wieczornego obżarstwa, to może spowodowane jest tym, że za mało jesz na kolację? Chyba, że to tylko przez @. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, musisz sobie powiedzieć, że to był ostatni raz i więcej tak nie zrobisz ![]() A co do tego specyfiku, to chrom na pewno pomoże Ci na te ataki na słodkie ![]() Ja ze specyfików brałam Thermo speed extreme i też polecam, bo naprawdę pomaga. W domu zostało mi jeszcze 75 tabletek tak na czarną godzinę a w paczcve jest 150 za około 50-60zł.
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
tinekk no niestety aż tak dobrze to nie mam bo u mnie też waga rośnie po takich dniach
i niedawno przytyłam 2kg, ale mam nadzieję że w środę na wadze zobaczę już 45. dobrze że u Ciebie też spada ![]() ola no te krówki nie były dobrym pomysłem szczególnie na noc ale już trudno, wczoraj się nie powstrzymałaś ale następnym razem będzie inaczej. szczególnie że już weekend minął a wiadomo że podczas niego łatwiej zgrzeszyć meeedzik nie przejmuj się nim wiesz jak to starsi ludzie postrzegają, baba powinna się nadawać do pracy w polu! wyglądasz super i na pewno znajomi też Ci to powtarzają, a Tż? sama mówiłaś że bardzo mu się taka podobasz ![]() ja dziś muszę w końcu posprzątać papiery z szafek i szuflad, bo już nie mam gdzie upychać nowych śmieci nienawidzę tego bo trzeba przeglądać co się jeszcze przyda a co można wywalić i pewnie długo mi to zejdzie. pójdę później do miasta poszukam jakichś butów na wesele, ale wątpię że coś znajdę jak zawsze. u mnie taka ładna pogoda gorąco a nie mam nawet jak nad jezioro pojechać bo Tż w pracy
|
#425 |
|
Raczkowanie
|
Jednak na basenie coś spaliłam, mimo tego wczorajszego obżarstwa
![]() W czwartek się ostatnio ważyłam i jest pół kg mniej od tamtej pory, 45,4 kg ![]() A dziś na śniadanie 5 łyżek Just Fitów i 250 ml mleka 2%, na drugie będzie: dwa małe jabłka z dodatkiem łyżki otręb granulkowanych i trochę cynamonu, na obiad będą pierogi ruskie, ale postaram się zjeść mało z 6-7, a na kolacje to nie mam pojęcia. Mam nadzieje że nie będzie żadnych grzechów. Monika wiesz czy 5 płaskich łyżek tych płatków zmieści się w 30 g ?? Nie mam w tej chwili wagi kuchennej wiec nie wiem ile może tego być.
Koniec. Edytowane przez LoczuSiek5 Czas edycji: 2011-07-18 o 10:38 |
|
|
|
#426 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co się stało, że przytyłaś? Ja po dwóch "chudych latach" zaczęłam się spotykać z pewnym chłopakiem i ciągał mnie po fastfoodach więc przez rok czy dwa przybrałam do 64. Potem trzymałam średnio 52 kg z wahaniami aż do ciąży. Mogę Wam pokazać starą fotę z chudych i tłustych lat Jak teraz patrzę na 48 to szkielecik idealny na lekcje biologii. A i kiedyś byłam blondynką.Cytat:
A mięśnie napinałam kiedyś, teraz nawet ćwiczyć mi się nie chce ![]() Cytat:
O kurcze, dobrze, że z tego wyszłaś... To ja jadłam całkiem "sporo": serek waniliowy, dwie kromki wasy, dwa plastry sera light, papryka/ogórek, wafel Grzesiek codziennie, jabłko i jakaś jajecznica z warzywami na obiad. Ale ile to mogło być, 900 kcal? Żadnych leków nie brałam bo by mnie chyba matka z domu wywaliła
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to przy 60 wygladalas dobrze
|
|
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Przepraszam za moją nieobecność, ale miałam strasznie zalatany weekend i niestety zero diety . Wszystkie Wasze posty przeczytałam.Zaczynam dzisiaj od nowa. Ś- koktajl malinowy + jedna kromka pieczywa chrupkiego. Narazie tyle. Od dzisiaj ograniczam ilość jedzenia i zaczynam wkońcu ćwiczyć. Wczoraj wieczorem byliśmy ze znajomymi nad jeziorem. Pierwszy raz w te wakacje się kąpałam UWIELBIAM PŁYWAĆ!Zaczełam dzisiaj tą kurację Slim+ Bioactive. Mam nadzieję, że coś się ruszy. Zaraz zabieram się za sprzątanie i w między czasie coś poćwiczę . Olaoo87 - odszkodowanie zawsze się należy, nawet jak lekarze stwierdzą, że nic Ci nie jest. To się należy za samo stresujące przeżycie. Mój TŻ dostał za to prawie 3 tysiące. Kochane, pomóżcie mi! Jutro mój TŻ ma urodziny. Planuję przygotować romantyczną kolację. Mnóstwo świeczek, pyszna kolacja, wino, nowa bielizna, jakaś meeeega sexi. Jak myślicie, co powinnam na tą kolację przygotować? Macie jakieś pomysły na taki romantyczny wieczór?
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Moze lasagne albo spaghetti? Jakas salatka do tego... Albo pierozki z jakims wymyslnym nadzieniem
Ja wlasnie jem sniadanio-obiad... Wstaje pozno, a do pracy mam na 15, wiec nie chce mi sie jesc osobno sniadania i obiadu. Jem makaron z maslanka i lyzeczka dzemu
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewuszki
Ale dziś okropna pogoda ;( ciemno, zimno i pada co chwilę. BEZNADZIEJA!!!!!! Co do qrwa za lato!!! żeby chociaż 3 dni ciepła nie było!!!!! Ja dziś na wadze 0,1 mniej no bo 58,1 Po wczorajszych czipsach i lodzie nie dziwię się, że więcej nie spadło ;p Dziś będzie lepiej choć będę cały dzień w domu siedziałą to nie spalę tych kalorii i zapewne będzie mnie do lodówki ciągnęło ;/ No oby nie! A wieczorkiem chyba wyskoczę na solarium sobie. Jeszcze zobaczę. Śniadanie tradycyjnie to co zawsze Just-Fit+otręby+mleko. Eldo_rado mi jeszcze jakiś czas temu nogi też prawie nie chudły... góra robiła się wyraźnie szczuplejsza a nogi nie ;/ Ale im byłam bliżej 60 kilo to i nogi zaczęły chudnąć. Tobie też zaczną!!! Zobaczysz Wszystko w swoim czasie. Dorisek Na początku diety świetnie sobie radziłam z zachciankami. Byłam tak zmotywowana , że nawet takich zachcianek nie miałam bo wiedziałam że i tak nic nie mogę zjeść i tego twardo się trzymałam. Nie grzeszyłam niczym i waga pięknie leciała. Od niedawna mam nieraz chęć na słodkie lub słone (tłustego nienawidzę - na sam widok mam mdłości) szczególnie przed okresem chce mi się słodkiego. Ale ja z reguły za słodkim nie przepadam dlatego mi jedno ciasto lub mały batonik starczy aby się zaspokoić Co do słonego to jedynie chipsy lubię. Jeśli mam taką zachciankę to zjem sobie kilka ale w granicy rozsądku. Gorzej jest gdy widzę PRINGLESy to pół puszki zawsze zjem albo i więcej. Ale je bardzoooo rzadko jem więc jest ok Tinekk a nie mówiłam!!!!!!! Fajnie, że waga ruszyła No a to są właśnie te czerwone spodenki A moim dzieciakom to pewnie obojętne jak ich mama wygląda hihi no ale wiadomo, że jak szczuplejsza to ładniej to wygląda Karolinko dziwne, że do tej pory jeszcze nie pojechałaś do laryngologa i tyle czasu zwlekałaś. Idź to przynajmniej da Ci leki które zawsze będziesz miała w szafce i gdyby znowu ucho bolało kiedyś to sobie weźmiesz lek i Ci przejdzie. A być może Ci całkowicie wyleczy te ucho. Nie czekaj tylko leć do doktora! A te ED to rozumiem jeśli ktoś ma anoreksję,bulimię itd. ale przy wyrzutach sumienia że coś się zjadło??? Z tym się nie zgodzę. Własnie dobrze, że ktoś ma wyrzuty jeśli zjadł np. 2 kilo cukierków bo to oznacza, że rozumie iż żle zrobił. Żarłoczność to też choroba więc lepiej mieć wyrzuty niż na nią zachorować. Ola Meeedzik jest dużo drobniejsza ode mnie - ja to taki kawał baby jestem ;p A co do krążka to właśnie ten NuvaRing ma najmniej hormonów z wszystkich tabletek. Sama o tym przekonałam, bo w ogóle nie czuję jakbym stosowała hormonalną antykoncepcję. Wcześniej przez tabletki miałam ciągle jakieś problemy a ten krążek jest po prostu cudowny!!!!!! I chwała jego wynalazcy!!!!! ![]() A z tymi krówkami to przesadziłaś jedną lub dwie krówki to mogłabym zrozumieć ale 15??????????? i to w nocy Ja bym nie zasnęła z wyrzutów sumienia. Nie możesz się tak łatwo poddawać zachciankom, bo nigdy nie schudniesz a jeśli nawet to moment i to nadrobisz. Meeedzik u mnie dziś taka sama pogoda ;/ Ja się zmierzyłam w udzie i mam po 49 czyli niby tyle samo ale wizualnie sie wydają moje uda większe ;p A co do pływania to poproś chłopaka aby Cie nauczył. To jest naprawdę strasznie proste!!!! I jak się już nauczysz to zobaczysz jak jest cudownie unosić się na wodzie bez lęku że się utopisz A temu Twojemu wujkowi to kompletnie chyba odbiło! Masz piękne kobiece ciało a on taki głupoty gada! Powiedz mu, żeby kupił sobie okulary bo chyba już słabo widzi ;p Mureczko czyżbyś miała inną pogodę niż ja????? ![]() Eivor i dobrze, że jest 50,2 !! Widziałam te zdjęcia które wrzuciłaś no to przy 60 kilogramach rzeczywiście ładnie nie było bo uda miałaś spore a przy 48 wyglądałaś jak nieboszczyk a praktycznie już sam szkielet. Myślę, że dla Ciebie było by idealnie 52-53 ale jeśli teraz się dobrze czujesz to oczywiście zostań już taka tylko BROŃ BOŻE nie chudnij! ![]() Karolciaq Na deser na pewno bym przyszykowała jakieś lody z owocami, polewą i bitą śmietaną takie mega fajne albo jakieś truskwaki w czekoladzie a na kolację...... no przeważnie każdy robi jakieś fajne spagetti .... moim zdaniem najlepiej Loczusiek a więc tak : pełna szklanka to 45-50 gram płatków czyli jakbyś wsypałam odrobinkę więcej niż połowę szklanki to będzie 30 g. A jeśli chodzi o łyżki to równo 5 łyżek to 30 g. I to nie takich płaskich tylko normalnych (ale nie czubatych).
|
#431 |
|
Rozeznanie
|
Hahaha dopiero wstałam
nie wiem co mnie podkusiło żey dzień rozpocząć od dwóch kawałków sera pleśniowego :| nawet nie miałam na niego ochoty.. no ale spalę teraz jem musli z torębami i nektarynką zalane jogurtem naturalnym Na obiad fasolka szparagowa. Ha wczoraj trafiłam na jakiś festyn wiejski, na którym grała Gosia Andrzejewicz i Solaris.. ehh a ludzie bawili jak szaleni
|
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
poćwiczyłam już ale z przerwami bo ciągle coś lub ktoś mi przeszkadzał. przy abs mama przyszła żeby zapytać czy chcę się zapisać na korki z matmy (ooj przydadzą się), a przy kręceniu musiałam iść na obiad i zacząć się szykować bo zaraz lecę do miasta. i w sumie pokręciłam tylko 30min.
monia no coś Ty, od godziny wieje wiatr, niebo zachmurzone i zaraz lunie rano tylko było tak ładnie.
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie juz leje i burza
![]() ![]() Fajnie by bylo, jakby z tej okazji zrobili wolne. W taka pogode pracowac, no grzech
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
Moniś, pogoda jest rzeczywiście tragicznia! Myśłalam, że troszkę się poopalam dzisiaj, a tutaj przed deszczem trzeba uciekać, a nie przed słońcem. Ale wczoraj się chociaż poopalałam. Nogi mam już czarne, ale twarz blada jak pergamin.
Ja właśnie zabieram się za drugie śniadanko, to będzie omlet owsiany z owocami ( banan, maliny, wiśnie, brzoskwinia ) mniam. ![]() Spaghetti byłoby super, ale już obiecałam TŻ, że dzisiaj mu zrobię, bo miał okropną ochotę. Loooody napewno zrobię, super pomysł, ale moje łakomstwo może wygrać z bitą śmietaną.
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jakby się trochę wypogadzało... pewnie tylko chwilowo, zrobiło się dużo jaśniej i nie pada
OOO nawet słońce wyszło!!!! i niebo się błękitne robi!!!!Wypiłam właśnie kawkę rozpuszczalną z odrobiną mleka i słodzika. Do tego zjadłam takie wcale nie małe ciastko kruche z posypką z cuku i tego mini gofra co ma 99 kcal. Tak się teraz zastanawiam po co mi to było? Wcale nie miałam na to ochoty a zjadłam bo nie chciałam samej kawy pić. Co za głąb ze mnie ;p A potem dziwne, że waga nie spada ada ja uwielbiam sery pleśniowe. Kiedyś jadłam cały dziennie Uwielbiam te z ValbonA Gosi Andrzejewicz nie cierpię, ja patrze na ten jej pysk to aż mnie trzęsie, ust ZERO (mogłaby sobie powiększyć jak ma tyle kasy ;p) a ten jej pieprzyk większy od oka - porażka - ja bym go usunęła na jej miejscu. A śpiewać to ona w ogóle nie umie. Kiedyś śpiewała gdzieś na żywo w telewizji - uszy aż bolały bo tak fałszowała! Mureczko u mnie już się pogoda robi u Ciebie pewnie też niedługo się wypogodzi ![]() Agniesik mi się wydawać, że właśnie w piękną pogodę pracować to grzech Karolciaq mi nogi najtrudniej opalić ;( zawsze ręcę i dekolt mam czarne a nogi białe ;/ U mnie się już rozpogadza, słońce wyszło To zrób mu jakieś inne spagetti np. sos bolones z kawałkami piersi - pycha jest A deser koniecznie musi być bo zazwyczaj od deseru najlepiej się wszystko rozkręca
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
o rety ale pogoda się zrobiła w dosłownie 10 minut! Niebo już błękitne a słońce daje jak szalone!!!! Idę się szykować i na dwór pójdę z moimi urwisami
Koleżanka dziś mi fotkę przesłała z tych urodzin co byłam w sobotę. Wkleje Wam jedną gdzie mnie widać, bo na innych mnie niema ;p Ale szneka walnęłam no ale co tam ;p DSC04134.jpg z moim młodszym synkiem
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Aj miałam całego posta napisanego i mi zjadło :/
Monia, Murka ja wiem, że starsi ludzie tacy są, ale ten wujek zawsze gadał, że ja gruba jestem itp, a teraz jak już jestem chuda to też gada, nie wiem o co mu chodzi a z resztą co mu do tego ile ja ważę i jak wyglądam. Eivor zgadzam się z Monią, trzymaj się tej wagi i już nam nie chudnij, bo przy 48 wyglądałaś jak szkielet ![]() Monia co do ud, to sama widzisz, że centymetr nie kłamie i masz takie same jak ja Więc mi tu głupot nie wciskaj, że ja mam chudsze :p bo własnie Twoje wizualnie wyglądają szczuplej, bo jesteś wyższa ode mnie i masz dłuższe nogi. A Ty kochana musisz w końcu zacząć patrzeć na siebie jak na śliczną i szczupłą kobietę, bo taka własnie jesteś i nie pisz mi tu, że za 3 kg będziesz może szczupła bo już teraz jesteś No!
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja dzisiaj zjadłam jabłko i tyle. Patrzę na świeżutki, chrupiący chlebek i mam ochotę zjeść pół bochenka! Cholera
No i moim minusem jest to, że palę. Nie jakoś duuużo, ale trochę tak :/
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Monia no i zobacz jaka Ty jesteś szczuplutka, rączki chudziutkie, nóżki też, zero brzuszka. Super!
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cerveza no to malutko zjadłaś! Ja do tej pory zjadłam już płatki, palucha serowego (bułka) i obiad, 3 ziemniaki i fileta z piersi + surówka z kapusty pekińskiej. Dopiero zauważyłam, że z Wrocka jesteś ja mam do Wrocławia 100km
|
#440 |
|
Wtajemniczenie
|
A skąd jesteś dokładnie?
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie...ja już po weekendzie...było strasznie i cudownie- cudownie z tego powodu, że weeekend się udał- pogoda, imprezy, Tżt..a źle, bo z dieta było strasznie na opad- wypiłam z tonę piwa i zjadłam z tonę gofrów..i dzisija poprawiłam spaghetti i tortem...na wadze dziś 52
Monia, cudowne zdjęcia. A powiedz Mi, czy makijaż wykonujesz tylko tą kredką? A dajesz jakiś rozświetlacz na łuk brwiowy? Bardzo ładny makijaż, zawsze o takim marzyłam ![]() Meedzik, jesteś szczuplutka i CZARNA! Ekstra się opaliłaś, tylko tego brakowało Twojej figurze- słoneczka. Teraz jest IDEALNIE. I widzę, że jesteś szczęśliwa- miło się patrzy na takie zdjęcia I ja dodam coś od siebie.. drugie bez makijażu- wybaczcie opłakaną twarz
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wyszłam z synkami na dwór
starszy poszedł z dziadkiem na działkę a młodszy z babcią jest na dworze. Ja wpadłam do domu zjeść obiad bo zgłodniałam - 7 pierożków takich małych z serem twarogowym, do tego trochę jogurtu naturalnego i łyżeczka cukru. Pyszne było ale chyba za dużo ;/ Idę na dwór pochodzić to spalę trochę kalorii. A pogoda jest śliczna!! Zero chmur i piękne słoneczko Meeedzik no dobrze dobrze już nie bede nie chudsze i nie grubsze a takie same ;p No i fajnie No to rzeczywiście mam szczupłe uda skoro są takie same jak twoje Ale 3 kilo i tak muszę zrzucić jeszcze ;p A wujka to olej! Niech sobie pogada, powiedz mu że się nie zna!!!!!!!!!!!Baletnica znowu nam zaginęła!!!!! ide dalej na dwór później będę![]() paaaaaa
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
Monia, a kuku, jestem! Wyprzedziłam Twojego posta o parę sekund
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
Więc zacznę od początku
u mnie własnie sie rozpadało było gorąco i duszno wieć możliwa była dziś burza i tak też sie stało troche podleje wszelakie warzywka ludziom mysle że dla rolników to dobrze choć dla nas niekoniecznie![]() Baletnica śliczna figura śliczna Ty piękne włosy uwielbiam długie wlosy lubie patrzeć na Twoje zdjęcia i wieszaki bo podobają mi się Twoje ciuszki, poprostu lubie ten styl![]() Monia co tu dużo ghadać wysoka szczupła dziewczyna gratuluje świetnie wygladasz! ![]() Meeedzik, Monia przestancie sie przedrzeźniać obie jesteście szczupłe i zadna nie ma grubszych nóg KONIEC KROPKA Cerveza uwielbiam zwykły chleb najlepiej nie krojony taki świeżutki i ciepły sam z masłem mniam to jest rarytas hihi aadao wow ale Ty masz spanie ja to wstaje 6,7 bez zadnych budzików nitp o tej porze co Ty wstajesz ja juz jem obiad hehe ola faktycznie nagrzeszyłaś i to w nocy tyle ciastek nie dobrze oj nie dobrze choc wiem ze łatwo powiedzieć ale cóż jesli bedziesz popelniac takie bledy to nie zrzucisz szybko, w ogole to nie powinnas sie budzic w nocy i miec zachcianki w nocy to sie spi! Oby to bylo ostatni raz ![]() Moje dzisiejsze menu: 7: owsianka na mleku z orzechami + batonik 11: nektarynka 13: ryż z warzywami + ogórek korniszon 16:30 jeden gryż karkówki z grila od brata 18: 2 kanapki z serkiem czosnkowym i szynka + ogórek zielony THE END na dziś ![]() Wrzucam Wam moje dzisiejsze zdjęcie brat kupił telefon i pstryknął mi fotke troche nie wyraźne ale dla Was żebyście miały świadomość kto siedzi po drugiej stronie ekranu
|
#445 |
|
amor vincit omnia
|
tinekkaleś Ty zgrabniutka
|
|
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Zaczne może od dobrych wiadomości Wracam od dziś do rowerka, przjechałam 22 km i do tego zrobie jakieś brzuszki. A ta zła informacja to, że zamiast 6-7 pierogów ruskich zjadłam 14 Przed obiadem przestraszyłam sie, bo moja kotka zaczepaiła jakąś wielką żmije(to chyba była żmija zygzakowata), a ta żmija na nią i myślałam że coś jej zrobi. Masakra xD Aż mi się słabo zrobiło.Ale za to na kolacje zamiast dwóch kromek z Serkiem wiejski i plasterkiem pomidora, zjem jadną
Koniec. Edytowane przez LoczuSiek5 Czas edycji: 2011-07-19 o 10:12 |
|
|
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
tinekk, śliczny buziaczek
Kupiłaś w końcu te meliski? I jak?Uważam, że powinnaś popracować nad nóżkami, bo górę masz bardzo drobniutką. Loczuciek, 14pierogów? Meksyk! wiesz, jakie pierogi są kaloryczne? Może lepiej Ci nie powiem... sama zobacz..http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...skie-Jawo.htmlja byłam w szoku jka zobaczyłam ile ma taki pierożek...
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-07-18 o 17:56 |
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Hejjj Laski
![]() ![]() Nie odzywałam sie w weekhend bo w koncu pogoda dopisała i całe dwa dni prawie spędziałam ze znajomymi na basenie W koncu sie opaliłam, ale ramiona to mnie pieka jeszcze dzisiaj...![]() W sobote tez zaliczyłam mała impreze...niby fajnie fajnie...ale pozniej sobie sama ja zepsułam i humor przy okazji tez...Jednak Co racja to racja telefon + alkohol = nic dobrego no, ale trudno...Przynajmniej dietke trzymałam na sloncu jesc mi sie nie chcialo i duzo pływałam wiec spalilam napewno cos Wczoraj na małym grillu tez byłam, ale zjadłam tylko sałatke z pomidorami i 2 kawałki kurczaka wiec jestem z siebie zadowolona![]() Czekam az hula hop w koncu nowe mi przyjdzie A póki co rower mi zostaje i filmiki fitnes które posciagałam![]() Własnie tez sie zastanawiam nad kupnem orbitreka Ćwiczyła któras z Was na nim regularnie? Jak efekty??
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Baletnica Ja wiem, że są kaloryczne, ale już po wszystkim wiec płakać nie będe. Gdyby nie ten mój głupitki kot, który chce się bawić ze żmiją może wszystko byłoby w porządku.
Koniec. Edytowane przez LoczuSiek5 Czas edycji: 2011-07-18 o 18:06 |
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak uwielbiam pierogi
kurczeeee nie wiedziałąm ze az tyle kcal maja;o sprawdzilam jeszcze na mojej ulubionej stronie z licznikiem kalori http://www.ilewazy.pl/pierog-ruski i juz sie nie dziwie dalczego wizyty u babci sie koncza dodatkowymy kg
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

. A te tabletki co biorę działają na zasadzie, żebym nie przytyła, nie miała jakiegoś owłosienia (a może tak być, chociaż ja gdy już widzę, że zaczyna mi np lekko wąsik rosnąć to poprostu wiem, że to znak, że poziom hormonów szaleje). A wzięłam ten Jasmin dlatego, że zostało mi jedno opakowanie. Nie konsultowałam tego z lekarzem. Aha, ten syrop na mnie nie działa

. Wszystkie Wasze posty przeczytałam.
UWIELBIAM PŁYWAĆ!
[B]56 [B]55,5-55-54,5-54-53,5-53-52,5-52-51,5-51-50,5-50

nie wiem co mnie podkusiło żey dzień rozpocząć od dwóch kawałków sera pleśniowego :| nawet nie miałam na niego ochoty.. no ale spalę

Ćwiczyła któras z Was na nim regularnie? Jak efekty??