|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wakacje mamy więc o figurę dbamy! :)
Kontrargumenty - udanego wypoczynku
![]() ![]() Właśnie śniadanie jem mogę się pochwalić tym, że przekonałam się do zielonej herbaty ii powoli przestaje ja słodzić ![]() mam piękną pogodę a wy?![]() Szybko posprzątam w domu i lecę na rolki miłego dnia chudzinki, później się odezwę
parę godzin w żołądku, CAŁE ŻYCIE W BIODRACH! Edytowane przez lovestruck Czas edycji: 2011-07-19 o 10:20 |
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
kontrargumenty baw się dobrze !
Ja na śniadanie zjadłam owsiankę z jagodami Potem byłam na spacerze ok 50 min i teraz myślę nad obiadem Ale ta owsianka dobrze trzyma, w ogóle nie czuję głodu. Moim największym problemem są także uda grr |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj mam jakiś dzień wielkiego głoda! Nie wiem dlaczego, może przez kobiece dolegliwości jeśli wiecie co mam na myśli
ale nawet nie mam ochoty na słodycze, tylko ogólnie czuję taką pustkę w żołądku, a na śniadanie zjadłam kanapkę i później jeszcze banana i nektarynkę. Co mam zjeść żeby się najeść i wytrzymać do obiadu? ![]() Co do ćwiczeń to będzie bieganie/rolki/rower, chociaż dzisiaj sobie chyba odpuszczę buziaki |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Pomarancza9101 nie...lepiej na wieczór nic nie jeść
i woda z xenea regular slim na obiad jakaś zupa (ost.mam tylko 1 danie) no i międzyczasie jakieś jabłko albo jakiś kawałek placka i tyle ost.jem oczywiście woda woda woda tylko z ćw.mam problem, bo nic nie robie..aniaa_89 również poproszę jakieś ćw. na boczki i na brzuch..uda mam w miarę, więc mogą poczekać ![]() givemesummer jedz najlepiej jakieś rzeczy z blonnikiem ![]() kontrargumenty pamiętaj o diecie, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić ![]() U mnie pogoda dalej yyy... Edytowane przez inka15 Czas edycji: 2011-07-19 o 12:13 |
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
A ja nigdy w życiu nie jadłam jeszcze owsianki
Jak to się przygotowuje? I czy jest w ogóle dobre? ![]() chcialabym jeść ją codziennie na śniadanie, bo jak mówicie świetnie zapycha, ale nie wiem czy mi podpasuje:P
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Ale mi się nic nie chce..
![]() inka15- Kurde jak Ty mało jesz ja kolację jem przed 18 Teraz mam taką mega ochotę na galaretkę
parę godzin w żołądku, CAŁE ŻYCIE W BIODRACH! Edytowane przez lovestruck Czas edycji: 2011-07-19 o 13:08 |
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Vacuous poczytaj lepiej w internecie jak przygotować owsiankę, bo ja robię tak po swojemu i właściwie nie wiem czy to tak się robi
![]() ![]() Czy jest dobra ? Musisz sama spróbować. Mi smakuje tylko muszę czasami robić sobie przerwy, bo czasem mi brzydnie. No ale można dodawać różne pyszności np banana, rodzynki, jabłko, jagody, jakieś orzechy. Jest wiele możliwości.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale samą "owsiankę" to w sklepie mozna kupić?
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
ja owsianki nie lubię :c
dziewczyny, a do jakich szkół chodzicie?
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na brzuch mogę Ci polecić np 7min abs http://www.youtube.com/watch?v=mGKifhqa-80 tylko 7min, a jak się robi regularnie to widać efektya ćw na ramiona to np z tej strony sobie jakieś wybierz http://www.kulturystyka.pl/atlas/ to są ćw siłowe, ale na pewno od nich nie przypakujesz niewiadomo jak, a powinny pomóc ja studiuję ![]() w sumie właśnie skończyłam studia licencjackie, w tamtym tyg miałam obronę ![]() teraz czekam czy dostanę się na mgr
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Ja do LO
zrobiłam a6w i 8 min legs (buns odpuszczam, bo to NIE NA MOJE SIŁY i nie w taką temperaturę!), i jestem z siebie szalenie dumna ![]() Chciałabym dziś wyjść pobiegać, ale idę na te urodziny...
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Vacuous w sklepie możesz kupić płatki owsiane i w połączeniu z mlekiem powstaje owsianka
ja też chodzę do lo. Dziś mam gości, ale będę dzielna i nie zjem żadnych słodkości
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Ja też do liceum, profil policja,
LeonorVarela - bądź dzielna
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
lovestruck --teraz jem mało, bo chce schudnąć.. ale pewnie znowu nabiore wagi
bo w sobote na to wesele ide..![]() studia LeonorVarela bądź czujna, abyś się nie skusiła na jakieś smakowite kąski |
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Inka15- zabierz mnie ze sobą!
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
a ja na biol-chemie
mama upiekła ciasto
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Jakie? moja wczoraj szarlotkę </3
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie,jakie?U mnie to ja już przejęłam pałeczkę i ciągle piekę, mama jedynie od święta
![]() Ja teraz idę do LO, profil humanistyczny ![]() inka15 - a czy nie uważasz, że lepiej zjeść pięć niedużych posiłków? Po odchudzaniu może będziesz miała ochotę na więcej i nowa sylwetka zniknie, a w tym przypadku dalej jadłabyś te pięć posiłków Mam nadzieję, że nie uważasz, że się czepiam .Dzisiejszy dzień praktycznie przeleżałam - bolesne kobiece sprawy Przez to nie miałam apetytu i zjadłam jedynie dwa placuszki ziemniaczane, teraz czuję głód i nie wiem co robić - na podwieczorek za późno, a na kolację dla mnie za wcześnie .
Edytowane przez Pomarancza9101 Czas edycji: 2011-07-19 o 18:37 |
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakieś warzywo, owoc czy coś, a potem normalnie kolacje ja jem do 18, więc już jestem po kolacji
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Pomidorka sobie zjem
![]() Oo,to dobrze robisz. Nie dokucza Ci w porach późniejszych głód?
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Pomarancza9101 spoko
z tymi 5 posiłkami kiedys próbowałam i tak sobie mi wychodziło zamiaast jeść małych 5 posiłków jadłam,np. z tego 3 duże i 2 małe....![]() teraz próbuje inną metode ![]()
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam w domu drożdżowe ciacho : jedno z jabłkami a jedno z jagodami ..
lovestruck - niestety nie da rady idę z partnerem zjadłam 3 żelki co u WAS dziewczyny ? |
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem
![]() LeonorVarela - murzynek ![]() inka15 - podziwiam zapał do biegania o tej porze A skąd tyle tego ciacha?![]() Dziewczyny, pijecie jakieś herbatki? Ja raczej boję się testować herbatki odchudzające, bo wydaje mi się, że efekty mogą być znikome, a dostarczę organizmowi czegoś niepotrzebnego. Ale za to piję herbatę zieloną z opuncją Bio Active .
Edytowane przez Pomarancza9101 Czas edycji: 2011-07-19 o 21:37 |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piję tylko zieloną i czerwoną w sumie też nie widzę zbytnio, żeby coś to dawało, no ale skoro podobno są zdrowe i do tego smakują mi, to piję![]() ja dzisiaj dzień na plus. Pomijając loda którego zjadłam rano, no ale poza tym było już ładnie i zdrowo niestety ćwiczeń brak zawsze dużo ćwiczyłam, ale ostatnio jakoś nie mogę się do tego zmobilizować![]() no ale jak widziałam się z kol to dużo połaziłyśmy po mieście itd, więc to też zawsze jakiś ruch
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
ja kiedyś piłam dużo zielonej herbaty, ale strasznie po niej żółkną mi zęby no i odstawiłam. Teraz myślę czy by znów do niej nie wrócić.
Chce iść na wesele, no kurde w rodzinie jest kilka osób, które już powinny się hajtać !
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Mi też smakuje,więc piję
Ogólnie jestem miłośniczką herbat![]() Też chętnie bym się wybrała, ale nie zanosi się coś na żadne wesele ![]() Okej, żegnam się już z wami, lecę poczytać Noce w Rodanthe
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Inka15- ech, zła Ty
![]() LeonorVarela- daj kawałek !Ja dziś 3łyżki galaretki zjadłam ![]() byłam za rowerze dziś i na rolkach iii skakałam w gumę a Wyy co robicie?
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Pomarancza9101 zawsze biegam o tej porze, bo ciemno i nikt nie widzi
co do ciacha to z mamą ost.piekłam jedno ![]() również jestem miłośniczką herbat uwielbiam pić czerwone, zielone i inne lovestruck hehe będę myślała, że idziesz ze mna )) (WESELE) Idę w sobotę, a potem na kolejne 1 października Edytowane przez inka15 Czas edycji: 2011-07-19 o 22:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

Potem byłam na spacerze ok 50 min i teraz myślę nad obiadem
Ale ta owsianka dobrze trzyma, w ogóle nie czuję głodu.
i woda z xenea regular slim

ja kolację jem przed 18

Przez to nie miałam apetytu i zjadłam jedynie dwa placuszki ziemniaczane, teraz czuję głód i nie wiem co robić - na podwieczorek za późno, a na kolację dla mnie za wcześnie
.

uwielbiam pić czerwone, zielone i inne