|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Anonimowość na wizazu i jej skutki
Co za głupi "problem"
Zajmij się swoim życiem, a nie szpieguj innych. |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe, niezły wątek w kontekście tego, co mi się przytrafia, bo nie ma miesiąca, żebym jakiegoś hejterskiego maila nie dostała, w stylu "Ty jesteś jakaś nienormalna, chamska, złośliwa i w ogóle brzydka, przejrzałam twoje wszystkie wypowiedzi, jesteś uzależniona od seksu, a w ogóle ja cię zaraz znajdę na fejsbuku i w mieście i wszystko to wydrukuję itp. itd."
Biorąc pod uwagę, że radośnie moje zdjęcia latają po Wizażu wkoło, ogrom dziewczyn znam fejsbukowo, że nie wspomnę o tym, że regularnie się z kilkoma spotykam pod pozorem demolowania wrocławskich restauracji musiałabym upaść na głowę, żeby coś zmyślać. To mnie zawsze w tego typu mailach i wątkach dziwi. Że ktoś może się tak konsternować i oburzać. Ktoś może nie mieć problemu z anonimowością, a ktoś może mieć i zmienia wiele szczegółów ze swojego życia, przeciez w gruncie rzeczy co z tego, że pisze że studiuje fizykę jak studiuje astronomię ? Jaka to różnica ? ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- A w ogóle autorka wątku jest nowa na Wizażu podobno, i ma dwa nabite posty, ale jakimś cudem widzi awatary i w ogóle radośnie się udziela. Czyżby jakieś drugie malutkie skromniutkie kontko czy też może pisze sama o sobie (sorry, ale w sezonie letnim jestem wyczulona na trollizm) i bada jak bardzo może nazmyślać, żeby jej nikt nie odkrył? |
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny - pamiętajcie o jednym, nie istnieje takie coś jak anonimowość w internecie...więc pilnujcie się - zakładanie nowych kont nie pomoże...zawsze zostaje jakiś ślad - jestem przekonany, że po wpisaniu większości nicków w googlu, bardzo szybko można odkryć prawdziwa tożsamość danej osoby, więc jak zastanówcie się dwa razy zanim napiszecie coś kontrowersyjnego, zawsze znajdzie się osoba, która chętnie Wam zrobi przysłowiowe kuku
![]() Także rozwaga, rozwaga i jeszcze raz rozwaga... |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jakie kuku ? Że ktoś się pyta jakich kosmetyków użyć, bo mu włoski wypadają albo pryszcz mu się na brodzie zrobił to taka tragedia jest?
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezłe pscychole tu siedzą. Do autorki- nie Twoja sprawa, co kto pisze, jak pisze, gdzie pisze.
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
"zanim napiszecie coś kontrowersyjnego" Akurat może problematyka kosmetyczna to nie jest nic kontrowersyjnego, ale tematy w dziale intymnym czy seks są z reguły baaardzo prywatne... |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
.
|
Cytat:
![]() tak czy siak - olej sprawe. w internecie musisz miec dystans do wszystkich ludzi - nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu się dziewczyno tak bulwersujesz?
Mi tam wprawdzie jest obojętne czy ktoś mnie zidentyfikuje czy nie- nie piszę na Wizazu niczego, do czego bym się nie 'przyznała' w normalnym życiu. No ale rozumiem, że jeśli Wizażanka X opisuje problem np. impotencji swojego męża to chce być anonimowa, chociażby dlatego by nikt nie dowiedział się, że jej mąż ma taki problem i nie zrobić mu przykrości bo to dla mężczyzn strasznie delikatny problem. Albo jak Wizażanka Y opisuje, że ma problem z opryszczką sromu to też raczej nie chciałaby by całe miasto o tym wiedziało i ma prawo do anonimowości. A, że nie da się czasami pominąć jakiś faktów to można je zmienić. To coś zmieni jak ktos napisze, że ma 24 lata (a naprawdę ma 26)? Moim zdaniem nie, |
|
|
|
|
#39 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oczywiście nie przyszło ci do głowy napisać do niej PW ? Poza tym skoro anonimowość jest tutaj dla ciebie problemem, to powinnaś mieć w nicku swoje imie i nazwisko, a w avatarze swoje zdjęcie - tak dla przykładu. Muszę powiedziec, że przed chwilą wpisałam w google swojego nicka i z przerażeniem odkryłam, że od razu podświetla się fraza "sine.ira wizaż" - nie wiedziałam, że tak często mnie szukają Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-07-29 o 10:20 |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co najważniejsze nigdy nie zdradzam tajemnic, nazwisk itp osób trzecich
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-07-29 o 10:22 |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co lepsze, laska podpisała się z imienia i nazwiska i zakończyła maila w stylu "mam nadzieje, że masz tyle cywilnej odwagi i odpiszesz mi i odniesiesz się do wszystkich moich ZARZUTÓW".
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powazniej to szokuje mnie to nieco
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dobra. Jak będę chciała to Cię znajdę i wtedy wyjdzie na jaw cała prawda, Bronisławie
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-07-29 o 10:43 |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
I w ogóle wąsata cała z brodawkami na nosie
|
|
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
No co Ty gadasz
Zmarszczki i obwisła skóra już dawno zamaskowały te kurzajki. Acha, no właśnie - nadmiar testosteronu też mam jak twierdził swego czasu pewien troll Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-07-29 o 10:48 |
|
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie, ale chyba to zrobię teraz. Bo może to o mnie wątek w ogóle jest ?
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Szugar,Ty to masz fanów...ja się jeszcze nie dorobiłam.
|
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
No ja też nie mogę. Zresztą to już jest mój siódmy post dzisiaj (jak się właśnie zorientowałam), jak widać, żeby wyrobić tę średnią musiałam tutaj spędzić cały dzień dlatego pójdę już spać - późno się zrobiło.
Ciao :d |
|
|
|
|
#55 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...moim zdaniem sa bardzo widoczne (na pewno wieksze niż moje )Może faktycznie gęsty feministyczny wąs przykrył z dwie ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-07-29 o 10:56 |
||
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry,ze swoją liczbą postów jesteś cienki Bolek i tyle. ![]() Tutaj są tacy,co naskrobali po 30.000 i nawet widziałam ponad 50.000. |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odnosząc się do wątku - każdy może być w sieci kim chce, nie zawsze sobą. Trzeba się z tym liczyć, że osoby w sieci nie zawsze są szczere i mogą przeinaczać fakty ze swojego życia. Nie każdy chce się "obnażać".
|
|
|
#59 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście,że to jest wątek o Szugar,jak mogłam na to nie wpaść wcześniej. ![]() Bo przecież: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A miała,miała.Pamiętam-czerwona sukienka,czerwone usta i loki na głowie. Potem zmieniła na Stefana. ![]() Cytat:
Cytat:
A gdzie to Szugar nie była,już chyba wszędzie. ![]() Widzisz,Szugarbejb,nie jesteś nigdzie anonimowa. ![]() Nawet sobie w internecie nie możesz podkoloryzować.
|
|||||||
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sobie wygooglowałam swój nick, a tam jakieś dziecięce strony i kanał na youtube gdzie jakaś lasia wywija na sali gimnastycznej dając show tańca brzucha
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

Niezłe pscychole tu siedzą.

...moim zdaniem sa bardzo widoczne (na pewno wieksze niż moje