|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
ehh ale on sie zawsze zawsze starał zawsze bylo super, dostalam prezent od niegow czesiej co wam pisalam gre kolejkę no i to byl bardzo trafiony prezent to jzu sie niecerpliwilam co bedzie dalej skoro tak sie stara od miesiaca planuje ten dzien i wszystko..;/ ehh szkoda gadac dzisiaj jestem w pracy do 23 wiec bede pewnie siedziec ze swoimi myslami i sie zadreczac,powiem zeby przyjechal wczesniej., moze jeszcze gdzies sobie pojdziemy do pubu chociaz odbijemy to jakos...:/ w ogole najbardziej wczoraj dobilo mnie to ze ze znajomych odezwaly sie tylko dwie osoby. ten koles o ktorym wam pislaam co sie niedawno spotkalismy i jedna kumpela nawet nie tak bliska, inni nawet nie raczyli napisac zadzwonic. JAk już sie pier$%%li to po całości wszytsko- ale czas się wziac w garsc jade na woodstock i musi byc super
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zawsze denerwuję to,że ktoś mówi że planuję i w ogóle, a potem zmienia zdanie i daje coś kupionego tego samego dnia albo że będzie coś za miesiąc,a potem zapomina itp.
Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi
|
#1323 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam taką organizację Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za magisterkę Cytat:
hawwa - widziałam na fb słodka scena jak te dzieciaczki się tam ściskają
|
|||||
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
najka! fujjj!
i przez to trafiłam na wątek o dziewczynie pijącej krew swego chłopaka całe szczęście to nieprawda, ale ![]() ![]() ![]() aaa justyna jak Tobie to pasuje i mu to pasuje (kupowanie prezentów)- no to super ![]() aniołku - dużo siły Ci życzę karola głowa do góry
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, no... ten... y... duży jak żołnierz
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tak sobie czytam o tych Waszych urodzinach i w zasadzie moje wszystkie były najgorsze dopóki nie zaczęłam być z tżtem. Sytuacja w domu taka a nie inna i u mnie najczęściej zapominali, że mam urodziny... Żadnych prezentów, tortów ani życzeń. Kompletnie nic. Cieszyłam się jak dziecko, kiedy tż nie zapomniał o moich pierwszych urodzinach obchodzonych jako jego dziewczyna. Poszliśmy do kawiarni na ciastko, wbił w nie 20 świeczek i dostałam aniołka do mojej kolekcji Rok temu zrobił mi tort i kupił kolczyka do pępka i gotycką bluzkę. W tym roku po raz pierwszy organizuję imprezę urodzinową razem z dwoma kolegami. Mam nadzieję, że jakoś to wszystko ogarniemy
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie Carmi o to
Ja po prostu lubię wyjątkowo spędzić czas. A jak coś dla mnie ugotuję to w ogóle jest super Uwielbiam robić niespodzianki i lubię otrzymywać niespodzianki
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o urodziny to w tym roku byłam na uczelni, ze znajomych nikt mi życzeń nie złożył a na uczelni nikomu nie powiedziałam, w domu mają to i tak wszyscy w nosie, TŻ był w Krakowie, nie zdażył mi nic kupić. poszłam sobie po zajęciach na urodzinową kawe i ciasto (sama) i uczyłam się przez 2 godziny do egzaminu, potem przyjechał TŻ powiedział że przyjdzie do mnie a wcześniej czy możemy gdzieś iść, okazało się że właśnie w Krakowie strasznie lało i były mega burze i nie dał rady pójść kupić dla mnie kawy w Pożegnaniu z Afryką i poszliśmy do mnie pooglądaliśmy film..
a jakieś 2 miesiące póżniej zobaczyłam antyperspirant z Biodermy i zapytalam czy moge go dostać na zaległy prezent - no i to tak.. co do pracy to bardzo mi przykro że tak to wszyło, tym bardziej że jeśli nie będę pracowała to nie będę miała kasy a co za tym idzie nic nie będę miała, bo żeby cokolwiek sobie kupić od głupiej bułki po coś innego musze mieć swoją kasę, a pracowałam tam tylko miesiąc.. i wczoraj się dowiedziałam że jednak nie da rady i jestem w duu. |
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, dużo było mojej winy w tym wszystkim, ale głupio wyszlo i czułam się fatalnie, bo wiem, że gdyby któraś była na moim miejscu to na pewno bym pomogła ze wszsytkim.... Ehhh musiaałam sie wygadać To jednak były najgorsze urodziny chyba :P
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce mi sie isc do praaaacy :P ktora pojdzie za mnie?
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Sanrioo, przykro mi... może podłap coś na ten miesiąc w jakiejś kawiarni itp.?
![]() kurczę, dobrze, że nikt mnie nigdy zawiódł i jak mi ktoś mówi, że będzie coś super, to będzie super (no może poza jednym prezentem od mamy )Karola, ja pójdę za Ciebie, ale Ty pójdziesz za mnie (godz. 16-24 )
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie znoszę moich urodzin, więc najszczęśliwsza byłabym jakby wszyscy o nich zapomnieli
od tż w tym roku dostałam depilator i i love milka także bardzo romantiko zawsze ewakuuje sie z domu w razie jakby ktoś cchiał przyjść bo nienawidzę być w centrum uwagi. mnie nawet krępują życzenia składane mi przez neta. wiem dziwna jestem
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Sanrioo ehh może właśnie sobie jakoś dorób sobie.
u mnie mało osób pamięta o urodzinach. Chyba,że akurat na gronie widzieli. Więc tu akurat dla mnie normą jest
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą rozumiem Cię bo sama nie mam pracy, jedzenie muszę sobie sama sponsorować, a że kasa się kończy to niedługo tż bedzie musiał mnie utrzymywać...ja mogę
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze pomarudzę chwilę ok?
Dzwonił właśnie mój szef z pracy. Nie odebrałam. We wtorek zawsze są dostawy i tydzień temu zadzwonił o 11 że mnie potrzebuje i mam przyjść...za godzinę. Zadnego pytania, itp itd tylko że mam przyjść. To był pierwszy tydzień i było mi głupio więc nie pomyślałam nawet żeby odmówić. W umowie mam 10 godzin tygodniowo rozłożone na 2 dni, oczywiście nadgodziny są płatne, ale kurde! Grafik robi się co tydzień i jak mam wpisane pon i czw to chyba wiem kiedy mam wolne i mam prawo coś sobie zaplanować! Jeszcze wczoraj pytałam go czy będzie mnie potrzebował to odpowiedział "Nie, do zobaczenia w czwartek". I teraz dzwoni. Moim zdaniem to jest chamskie i brak szacunku żeby dzwonić godzinę przed w wolny dzień i kazać przyjśc do pracy....co myślicie? Oczywiście nie mam planów, oprócz nauką i pisaniem mgr i nie mam ochoty tam dziś iść!
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób to, co uważasz za słuszne - nie chcesz odbierać, to nie odbieraj. to Twój wolny dzień. mogłaś pojechać na wycieczkę i zostawić tel. w domu. chcesz - to odbierz i powiedz, że dziś nie przyjdziesz. chcesz - odbierz i jeśli nie masz planów, a masz chęci, to powiedz, że przyjdziesz. ja wybieram opcję nr 2 lub 3 (bo nie lubię, jak ktoś się do mnie dobija telefonicznie ) w zależności od tego, czy zależy mi na wolnym, czy nie ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- a zapomniałam Wam napisać! Moja siostra podpisała umowę na mieszkanie zdjęcia mi wyśle, jak jej kumpel je zgra (robili aktualne, bo mieszkanie jest "odświeżane") i Wam pokaże dzielnica Krakowa: Ruczaj (to dobrze? ;PP)
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-08-02 o 12:32 |
|
|
|
|
#1340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ani nie odebrala masz wolne to twoja sprawa co robisz ![]() dobra ja uciekam papa
|
|
#1341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Capri ja bym odebrała i powiedziała, że mam inne plany na dzisiaj
![]() Sanrioo - tak mi przykro może uda Ci się załapać na m-c do innej pracy?
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście że jest już wątek PM 2014?
Ciekawe która z nas (NIE-zaręczonych) się załapie do niego?
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się marzy 2014,ale pewnie załapie się 2024
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teeeeeeż
![]() Jeśli TŻ się jakimś cudem oświadczy w tym roku, to będę go namawiać na 2013...Dla obojga byłby to idealny wiek, a biorąc pod uwagę ze 1,5-2 lata się czeka na sale w naszej okolicy, to byłby ostatni moment żeby coś zarezerwować...
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny!
![]() może mi się uda tylko że nie ma gwaracji czy od września tam przy będą dzieci... to jest prywatne przedszkole.. |
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam właśnie do innej dekoratorki , żeby mieć obeznanie jak to mniej więcej wygląda pytałam się o pokrowce na krzesła mówiła,że nie ma ale może załatwić( pozyczyć) tylko wyniosło by mnie to 5zł za jeden pokrowiec 5*150osób= 750 zł czyli dziękuję bardzo ...Ciekawa ile mi powie za pokrowce ta co dziś do niej idę ...ale skoro ma własne to może taniej by to wyszło ....
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mają niezłe tempo już rezerwują kamerzystę , fotografa i całą resztę .
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
uwielbiam taką organizację 

przyjeżdżam rano do pracy, wchodzę do biura, chłopaki jak zwykle stoją w grupie w środku, a w drzwiach wita mnie jeden z... wojskowym hełmem na głowie
bo wyburzamy teraz hale na zakładach mechanicznych i w jednej była fabryka różnych wojskowych ciekawostek
w tym telefonów polowych, braciak mi powiedział, że mi je przywiezie, to na all sprzedam 
za magisterkę