|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Muszę Wam coś wkleić (sorki za literówki i inne byki, to z gg) ale oto co mnie dziś spotkało:
(piszę do męża) no może, właśnie załatwiłam nam ochłodzenie stosunków z sąsiadami no na pewno z Marcinem otóz, zaprosili mnie na grilla około 17tej poszłam, ale nie jedłam bo dziś w pracy była pizza 20:46:07 to piłam desperadosa 20:46:33 i tak się pytam Marcina czy nie chciałby mi obkosić tego co nam tak zarosło bo mimo wszystko mnie to irytuje niezmiernie 20:46:52 i czy jutro rano mi odpali kosiarkę na resztę i powiwedział tylko że 2,5L benzyny potrzebuje do tego żeby pomieszał z olejem do tej kosy no to się pytam czy teraz a on że jak mam to teraz ok, poszliśmy po paliwo - odlał coś tam namieszał i zatankował i co.... i ktoś tam mu napisał sms żeby do knajpy poszedł na piwo i poszedł nadal obiecując że dziś to skosi DZIŚ!! wrócił z jakimś kolesiem i z piwami zaczęli jeść zaczęło padać przenieśliśmy się do domu i oni gadają gadają ja już zupełnie poza tematem bo jakiś wspominają staD ludzi dopiłam co miałam dopić Maricn mi otwiera piwo ja coś tam chcę powiedzieć a on mi na to: proszę Cię 'zamknij się' wstałam i wyszłam co innego jak mi mówi 'zaknij się' jak mu przxerywam ale on mi tak z desantu przy jakimś obcym chłopie..... więc teraz to ja mam listę rzeczy które zrobiłam od ręki jak tylko mnie poprosił chociaż mam nadzieję że mi się na oczy nie pokaże jutro tylko pójdę po karnister |
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
witamy w domku
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ojczym miał taką sytuację. Ktoś tam z jego niedalekiej rodziny brał ślub w święta Bożego Narodzenia. Dużo osób odmówiło przyjścia to tydzień przed weselem dzwonili i pytali go czy nie przyjdzie ![]() Nie poszedł oczywiście
|
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
a ja coś wymyśliłąm dzisiaj na temat jolki, bo nie pamiętam czy było
![]() jolkag78 lat... świeżo upieczona narzeczona, może niedługo żona, w sklepie swoim pracuje i paznokcie codziennie maluje, na punkcie lakierów ma bzika, co chwila przybywa jej nowa sztuka proszę o autoryzacje
|
|
|
|
#4327 | |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4329 |
|
Raczkowanie
|
wątek przegląda ok.15 osób to może się rozkręci.
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4331 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o każdym takie coś powstanie??o wiem, że fajnie ![]() Cytat:
Witamy, napisz w wolnej chwili jak sobie radzisz?? czy dużo liczenia?? jak córka odnajduje się w nowej sytuacji i bez słodyczy?? Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4332 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Książke czytam dzisiaj wieczór a nie wizaż
![]() Justyna mówi że już jej trochę zmalały mdłości, w środę bodajże zaczął się u niej 3 mc
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
polewaj...
ja sobie dziś whisky kupiłam, mąż przemówił wczoraj po północy bo zadzwonił z pracy. Dziś przeprosił i powiedział że już jest spokojniejszy bo na początku go to przerażało .. tyle ludzi, dziur w ścianach i podłogach i kurzu... ale że już będzie dobrze ![]() zobaczymy ![]() wiecie co????? Pan Remontowy wmurowywuje dziś już wannę, coprawda jest ona ofoliowana ale zapytałam czy możnaby wkręcić starą baterię do nowo przygotowanych wystających rurek i można.... jutro już wykąpię się w nowej zafoliowanej wannie ale we własnym domku i z betonem na ścianach ... ale się wykąpię będzie folklorystycznie, ale u siebie... jutro już powinno być do wieczora sporo kafli na ścianach bo są 25x36cm więc szybko będzie je widać na ścianach, a będą kładzione od 6tej rano jestem happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
|
|
|
|
#4335 |
|
szeryfcio
|
|
#4336 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Uff trochę mi zajęło nadrabianie
Cytat:
Znalazłam Cię, zaakceptuj zaproszenie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cena jest taka, bo np. asystują im i przyglądają się studenci. Cytat:
Ja jestem strasznie zmęczona, pozytywne nastawienie mam, przeszkolona zostałam. Cytat:
A z takich paranoi szpitalnych to Wam powiem, na rok 2011 NFZ na Krakowski Szpital Uniwersytecki zaplanował 40 pomp insulinowych, ostatnia dostał 2 latek leżący z nami na oddziale. Nie jest to paranoja polskiego systemu zarządzania służbą zdrowia? Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
dokia - Dorota lat 30+ wzorowa matka i żona, niedoceniana przez swojego małżona, potrafi wszystko pięknie ubrać w słowa, choć umysł ma ścisły, siedzi w nim fizyka i informatyka.
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- martini polałam i od razu się rozkręciło![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- lecę zobaczyć
|
|
|
|
#4338 |
|
szeryfcio
|
Ano, i od razu wierszem gadasz
![]() Ja nic do picia dla siebie nie mam, u nas w barku same whiskacze i koniaki, które mąż dostaje w pracy prezencie. Pełno tego i nie ma kto pić... Tzn. mąż lubi takie ale nie ma z kim, bo jak goście przyjdą, to winko albo wódeczka. I nie wiadomo co z tym alkoholem robić... na allegro nie można...
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam?
Cytat:
![]() Witam Cię wśród moich znajomych Książkiewicz też, ale mi jeszcze kogoś, ale w ogóle nie mogę skojarzyć ![]() Wymieniłam spodnie Musiałam dopłacić, bo wzięłam droższą parę![]() Ale kobiety były w szoku Ekspedientka: Ale tu na metce jest XS. JA: Wiem. Niech Pani je rozłoży. Ekspedientka: Jej mina bezcenna ![]() I zapomniałam Wam powiedzieć - znowu Och, ten mój Benkowski. Z nim zawsze wesoło
|
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- a co było nie tak ze spodniami? |
|
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powinnaś napisać książkę pod tytułem " teksty B." |
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 30+ = 38 ![]() martini pycha, lecę mopować hol bo już pojechali kurzący |
|
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może jakieś drinki z tego robić, takie żeby zabić smak świństwa
|
|
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Też ,ale to jeszcze nie to... Pewnie za jakiś miesiąc skojarzę
Pisałam już dziś Jutro gońcie mnie, żebym obfociła sobie stopy ![]() Moim zdaniem lepiej sobie kupić ten top coat i malować nim zwykły lakier niż kupować matowe lakiery Poplątałam, ale złapiecie o co mi chodzi. Musicie![]() Sarunieczko, wzięłam jeszcze inne tusze niż Twoje A sama jest za skąpa, żeby go sobie sprawić |
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, omijasz moje posty
Będzie lanie!![]() Zamówiłam je z internetowej strony Croppa. Bardzo często kupuję tam ciuchy i znam już swój rozmiar. Dziś mnie zaskoczyli
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie tego do kogo jestem podobna, byla na stronie myheritage.pl i wrzucałam po kolei swoje zdjęcia. Cztery z pięciu na pierwszym miejscu miały Scarlet Johansson
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

Teraz jeżdżą i dopraszają...

(...) buraki