|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;)
Cześć dziewczyny
Dołączę się do wątku jeśli mogę Obserwuje was już od dłuższego czasu
|
#2822 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2824 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zadomowienie
|
A mi ciągle chodził poród po głowie, więc postanowiłam obejrzeć sobie nic innego jak Titanica
wreszcie po tylu latach.. dopada mnie zmęczenie więc możliwe, że zaraz pójdę spać.
|
#2826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Echh brak słów ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Ale mi przed chwilą łzy pociekły jak postrzelili tego ochroniarza, ech
|
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Patiisia, ta i zazwyczaj myślimy, że to stracimy i przez to nasze czyny do tego prowadzą, że to tracimy, dobra nawet wysłowić się nie umie. łe, nie mogę się ułożyć, więc pospane.
|
|
#2828 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze dopiero teraz zauważyłam Twój wpis Gratulacje, masz już praktycznie całe 9 m-cy za sobą Można się spytać ile masz lat? ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Aguu nie odgapiaj się ![]() Wydaje mi się że ten wpis był na końcu poprzedniej strony, bo jak dodałam swój na 95str to patrzyłam i był tylko on. Coś im się na wizażu musiało pomieszać i przesunęli teraz wpis z 94 na 95. Cytat:
Mnie ciągle kręgosłup napierdziela, więc też już pospane Ledwo tu siedzę przed kompem, co chwilę idę odpocząć na łóżko gdzie też boli, tylko że mniej |
||
|
|
|
#2829 |
|
Zadomowienie
|
Ja patrzyłam na 94 i był tam tylko mój.
ah to są problemy z oczami.. u mnie czkawka więc mnie to rozprasza, w sumie skończyłam oglądać to może i dzidzi czkawka minie pewnie się opiło wód i myślało, że jest na titanicu moje problemy z głową nasilają się gdy jestem zmęczona
|
#2830 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jak radzisz sobie z macierzyństwem ? ciężki miałaś poród? A co do rozpakowywania to wszystko pisze na liście ![]() ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- Cytat:
Hihi Może mu zaraz przejdzie.Ale to głupie, jak tylko Filipek mnie zaczyna kopać, to ja zacieszam jak głupia Uwielbiam jego małe, niewinne kopniaczki |
||
|
|
|
#2831 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana ^^ znów sobie nie pośpię. ;<
Nie ma to jak jesień za oknem, przygnębiające ale jednocześnie mnie to cieszy bo bliżej zimy. Muszę znaleźć sobie jakieś pożyteczne zajęcie.. ;xPatiisia, film się skończył i czkawka się skończyła mam nadzieje, że Ciebie plecy przestały boleć i poszłaś spać
|
#2832 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
do 18 jeszcze 2mc .aguu00 Kręgosłup daje się we znaki najbardziej, ale takie uroki ciąży ![]() A tak w ogóle to dzień dobry z rana!
13 Sierpnia Edytowane przez Aneeey Czas edycji: 2011-08-07 o 12:30 |
|
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry i w sumie do później bo lecę na obiad do rodziców Tż'ta a potem na miasto bo taka piękna pogoda, że aż szok, szkoda z niej nie skorzystać Miłego dnia i do przeczytania później
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski. jak mija weekend? Jak sie czujecie ?
Mnie od kilku dn strasznie boli podbrzusze, normalnie umieram. Jutro powinnam dostac @. A tak bardzo go nie chce ![]() Do tego strasznie bola mnie piersi, szczegolnie sutki, zrobily sie jakby ieksze i nawet najdelikatniejszy dotyk wywpluje bol. Zobaczymy. MIlego dnia
|
|
|
|
#2835 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
nie miałam ostatnio czasu żeby wejść, bo cały czas biegam z siostrą po Poznaniu. nie wiem co się ze mną dzieje, ale męczą mnie okropne napady gorąca... kręci mi się od tego w głowie, źle mi się oddycha... nie wiem skąd to się wzieło? któraś z Was ma tak samo? patisia - współczuje sytuacji z TŻem... mam ciągle nadzieje,że jednak do tego chłopaka coś dotrze chcebycmama - fajnie by było gdyby to jednak nie była @ ostatnio codziennie bym płakała... wszystkie mnie smuci, dołuje... jak malutka się rusza, to dopiero wtedy czuje sie szczęśliwa, a poza tym nie cieszy mnie nic ehhh...
|
#2836 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja do 18 jeszcze 5 miechów
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I z tymi smutkami też się zgadzam, mam identycznie ostatnio.. A o tż napiszę zaraz w klubie. |
||
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Nic sie dzisiaj nie wyspalam kompletnie. Mala zaczela marudzic po nocnym jedzonku i takim sposobem od 4 obracalam sie z jednej strony na druga i juz do rana nie moglam zasnac po za krotkimi drzemkami. Teraz butle gotuje (znowu ). Chyba jednak lepiej karmic cyckiem niz bawic sie co chwile z butlami.![]() Goraco dzisiaj u mnie, mala lezy w krotkim rekawie. A na zakupy trzeba wyjsc. Przyznam sie, ze mi sie nie chce.
|
|
|
|
#2838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aneeey a jak u Ciebie z kwestiami prawnymi? Kto zostanie opiekunem prawnym dziecka do czasu ukończenia przez Ciebie 18?
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
Ja w sumie spałam 3h po czym zbudził mnie tż więc też nie za dużo
|
|
|
|
|
#2839 |
|
Raczkowanie
|
Witam przyszłe i obecne młode mamusie, od niedawna Was podczytuję i zdecydowałam się odezwać, bo już na 100% wiem, że jestem w ciąży
![]() Mam 20 lat i obecnie to już 11 tydzień, jestem po pierwszym USG, w tym tygodniu badania i za tydzień następna wizyta ;D Na razie brzuszka nie widać, ale niestety najgorsze dolegliwości za mną... poranne wymioty przed wyjściem do pracy to był standard... teraz jest będzie tylko lepiej (mam nadzieję ;D). Z jednej strony czuję się dziwnie i niepewnie, bo w końcu to tylko 20 lat, ale z drugiej strony to pewnie gdyby nie ciąża teraz to w ogóle bym się na nią nie zdecydowała albo podjęłabym starania za 15 lat... a tak dziecko będzie miało młodą i pełną energii mamę Pozdrawiam wszystkie udzielające się dziewczyny i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Toxic witam i gratuluje.
http://www.suwaczki.com/tickers/dxomtv73c3divcga.png https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3pc0z5zbajn3t.png Edytowane przez martynka89 Czas edycji: 2011-08-07 o 13:10 |
|
|
|
|
#2841 |
|
Przyczajenie
|
Patiisia Do pełnoletności pozostało mi 2mc dlatego nie zakładamy sprawy o przyznanie opiekuna prawnego bo sama rozprawa zaczełaby się po ukończeniu przeze mnie 18.Do czasu mojej pełnoletności wszelkie decyzje będą podejmowali moi rodzice.
13 Sierpnia Edytowane przez Aneeey Czas edycji: 2011-08-07 o 19:02 |
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc mamuski
Witam nowe mlode mamy ale mi dzisiaj w nocy mlody dal popalic, malo mi bokow nie porozrywal, nic sie nie wyspalam, do tego strasznie duszno bylo i w sumie dalej jest, poszlismy piechota do kosciola i lalo sie ze mnie strumieniami, masakra... Agnesuk ja tez mam fale goraca, ale chociaz juz wiem, co mnie przy menopauzie czeka ![]() Dzisiaj mam lenia na maksa, zamowilismy chinczyka na obiad ![]() a jutro do ginka lece
|
|
|
|
#2843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O to jesteśmy w tym samym wieku , fajnie, że jest taki wątek gdzie można popisać z młodymi , przyszłymi mamuśkami ![]() Mi już pierwszy szok minął, chociaz nie do konca do mnie jeszcze dociera, ze bede mamą, ale powolutku. Ja tez bym się na ciążę tak szybko nie zdecydowała, ale no cóż przypadki chodzą po ludziach ![]() Wiesz, że ja się czuję jakby dziecko miało urodzić dziecko... nie jestem na to gotowa, ale życie, tu się nie wybiera
|
|
|
|
|
#2844 |
|
Zadomowienie
|
my na mazurach do jutra zostajemy
pogoda boska chociaz w prognozie mówią co innego ;-) witam wszystkie młody mamy!!! ![]() dziś w nocy myślałam że urodze. takie dziwne uczucie, strach.... masakra jakaś |
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do porodu masz jeszcze czas wiec wypoczywaj puki mozesz bo pozniej moze byc z tym ciezko
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Zadomowienie
|
no staram sie jak mogę
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Karla to niezle miny musieliscie miec
a gdzie dokladnie jestescie, bo ja z Mazur jestem tata tez mowil, ze pogoda u niego swietna, a jak ogladam pogode, to deszcze pokazuja![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- jedzonko przyjechalo
|
|
|
|
#2848 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
możliwe, więc że jest to normalne ![]() Cytat:
![]() Martynka, no to fajnie że u was pogoda dopisuje, spanie. ;< mi się udało przespać więc jestem już szczęśliwa.. ale też mi się nic nie chce. Toxic Bastard, witaj! gratuluje ![]() Muffinka, ja się śmiałam właśnie, że jakbym nie była w ciąży to chyba by mnie menopauza dopadła. ![]() Karla, właśnie zastanawiałam się czy Ty już rodzisz. Ale potem przypomniałam sobie, że powiedziałaś, że wyjeżdżasz. To dobrze,że macie ładną pogodę. ![]() Zosiu, a który to Tobie już tydzień leci? I załatwiłaś tą sprawę ze stażem? Ps. Patiisia, teraz masz masę pracy tyle osób postanowiło u nas napisać, szok.. ale miło.
|
|
#2849 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguu narazie nic nie wiem co będzie.
Szef mi przekazał, że staż został przerwany w tamtym tygodniu, we wtorek. Ja nie mam zadnych wiesci z UP, nie wiem nic, ale napewno dostanę pismo na które czekam i będę się odwoływać |
|
|
|
#2850 |
|
Zadomowienie
|
te czekanie musi być najgorsze.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

Dołączę się do wątku jeśli mogę 

Echh brak słów

Mnie ciągle kręgosłup napierdziela, więc też już pospane 

I z tymi smutkami też się zgadzam, mam identycznie ostatnio..
). Chyba jednak lepiej karmic cyckiem niz bawic sie co chwile z butlami.