Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;) - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-06, 22:54   #2821
Aneeey
Przyczajenie

Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;)

Cześć dziewczyny Dołączę się do wątku jeśli mogę Obserwuje was już od dłuższego czasu Termin porodu mam na 13 sierpnia czyli równiutko za tydzień i czekam na mojego małego Wiktorka
Stary 2011-08-06, 23:17   #2822
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aguu00 Pokaż wiadomość
mnie boli brzuch, znaczy skóra czy coś.. i raczej się nie zapowiada że szybko usnę, chociaż padam na twarz. ;<
Ja nie mam nastroju do spania, nie chcę znów lezeć, płakać i myśleć o tym wszystkim
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 23:19   #2823
aguu00
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Ja nie mam nastroju do spania, nie chcę znów lezeć, płakać i myśleć o tym wszystkim
ja jak staram się nie myśleć to włączam sobie jakiś głupi film
Stary 2011-08-06, 23:26   #2824
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jak staram się nie myśleć to włączam sobie jakiś głupi film
Echh leci właśnie Bodyguard, super film na pocieszenie, nie ma co
Stary 2011-08-06, 23:37   #2825
aguu00
Zadomowienie

Cytat:
Echh leci właśnie Bodyguard, super film na pocieszenie, nie ma co
A mi ciągle chodził poród po głowie, więc postanowiłam obejrzeć sobie nic innego jak Titanica wreszcie po tylu latach.. dopada mnie zmęczenie więc możliwe, że zaraz pójdę spać.
Stary 2011-08-07, 00:21   #2826
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi ciągle chodził poród po głowie, więc postanowiłam obejrzeć sobie nic innego jak Titanica wreszcie po tylu latach.. dopada mnie zmęczenie więc możliwe, że zaraz pójdę spać.
Haha, no a w tym filmie teraz padł tekst że boimy się zawsze jak nam na czymś zależy, że boimy się to stracić Echh brak słów

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Ale mi przed chwilą łzy pociekły jak postrzelili tego ochroniarza, ech
Stary 2011-08-07, 00:33   #2827
aguu00
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aneeey Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Dołączę się do wątku jeśli mogę Obserwuje was już od dłuższego czasu Termin porodu mam na 13 sierpnia czyli równiutko za tydzień i czekam na mojego małego Wiktorka
Witaj, jakoś nie zauważyłam Cię wcześniej.
Patiisia,
ta i zazwyczaj myślimy, że to stracimy i przez to nasze czyny do tego prowadzą, że to tracimy, dobra nawet wysłowić się nie umie.

łe, nie mogę się ułożyć, więc pospane.
Stary 2011-08-07, 01:18   #2828
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Kurcze dopiero teraz zauważyłam Twój wpis Gratulacje, masz już praktycznie całe 9 m-cy za sobą Można się spytać ile masz lat?

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

Cytat:
Witaj, jakoś nie zauważyłam Cię wcześniej.
Aguu nie odgapiaj się

Wydaje mi się że ten wpis był na końcu poprzedniej strony, bo jak dodałam swój na 95str to patrzyłam i był tylko on. Coś im się na wizażu musiało pomieszać i przesunęli teraz wpis z 94 na 95.
Cytat:
Patiisia, ta i zazwyczaj myślimy, że to stracimy i przez to nasze czyny do tego prowadzą, że to tracimy, dobra nawet wysłowić się nie umie.

łe, nie mogę się ułożyć, więc pospane.
Masło maślane Mnie ciągle kręgosłup napierdziela, więc też już pospane Ledwo tu siedzę przed kompem, co chwilę idę odpocząć na łóżko gdzie też boli, tylko że mniej
Stary 2011-08-07, 01:34   #2829
aguu00
Zadomowienie

Ja patrzyłam na 94 i był tam tylko mój. ah to są problemy z oczami.. u mnie czkawka więc mnie to rozprasza, w sumie skończyłam oglądać to może i dzidzi czkawka minie pewnie się opiło wód i myślało, że jest na titanicu moje problemy z głową nasilają się gdy jestem zmęczona
Stary 2011-08-07, 02:03   #2830
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mazdrajka Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Nie wiem czy któraś mamuśka mnie tutaj jeszcze pamięta bo widze dużo nowych nicków

Jestem już od kilku miesięcy rozpakowaną, najszczęśliwszą mamuśką

Która z was idzie najwcześniej do rozpakowania ?
Cześć I jak radzisz sobie z macierzyństwem ? ciężki miałaś poród?

A co do rozpakowywania to wszystko pisze na liście

---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ----------

Cytat:
Ja patrzyłam na 94 i był tam tylko mój. ah to są problemy z oczami.. u mnie czkawka więc mnie to rozprasza, w sumie skończyłam oglądać to może i dzidzi czkawka minie pewnie się opiło wód i myślało, że jest na titanicu moje problemy z głową nasilają się gdy jestem zmęczona
Noo z oczami to masakra, muszę iść do okulisty

Hihi Biedny Alexio Może mu zaraz przejdzie.

Ale to głupie, jak tylko Filipek mnie zaczyna kopać, to ja zacieszam jak głupia Uwielbiam jego małe, niewinne kopniaczki Przynajmniej wtedy wiem że tam jest.
Stary 2011-08-07, 07:21   #2831
aguu00
Zadomowienie

Witam z rana ^^ znów sobie nie pośpię. ;<
Nie ma to jak jesień za oknem, przygnębiające ale jednocześnie mnie to cieszy bo bliżej zimy. Muszę znaleźć sobie jakieś pożyteczne zajęcie.. ;x

Patiisia, film się skończył i czkawka się skończyła mam nadzieje, że Ciebie plecy przestały boleć i poszłaś spać
Stary 2011-08-07, 10:09   #2832
Aneeey
Przyczajenie

Cytat:
Hej Kurcze dopiero teraz zauważyłam Twój wpis Gratulacje, masz już praktycznie całe 9 m-cy za sobą Można się spytać ile masz lat?

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

Aguu nie odgapiaj się

Wydaje mi się że ten wpis był na końcu poprzedniej strony, bo jak dodałam swój na 95str to patrzyłam i był tylko on. Coś im się na wizażu musiało pomieszać i przesunęli teraz wpis z 94 na 95.

Masło maślane Mnie ciągle kręgosłup napierdziela, więc też już pospane Ledwo tu siedzę przed kompem, co chwilę idę odpocząć na łóżko gdzie też boli, tylko że mniej
Patiisia Mam 17 lat do 18 jeszcze 2mc .

aguu00 Kręgosłup daje się we znaki najbardziej, ale takie uroki ciąży

A tak w ogóle to dzień dobry z rana!

Edytowane przez Aneeey
Czas edycji: 2011-08-07 o 12:30
Aneeey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:23   #2833
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Karo tez mam ta ksiazke, na poczatku czesciej do niej zagladalam niz teraz, ale ogolnie duzo przydatnych rzeczy mozna w niej znalezc.
Przyjaciółka mi poleciła ją i inne z tej serii, czytałam w necie też dobre opinie,. więc kupiłam. Czasu nie mam jeszcze, żeby zacząć czytać.

Dzień dobry i w sumie do później bo lecę na obiad do rodziców Tż'ta a potem na miasto bo taka piękna pogoda, że aż szok, szkoda z niej nie skorzystać

Miłego dnia i do przeczytania później

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:55   #2834
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Hej laski. jak mija weekend? Jak sie czujecie ?
Mnie od kilku dn strasznie boli podbrzusze, normalnie umieram.
Jutro powinnam dostac @.
A tak bardzo go nie chce
Do tego strasznie bola mnie piersi, szczegolnie sutki, zrobily sie jakby ieksze i nawet najdelikatniejszy dotyk wywpluje bol.
Zobaczymy.
MIlego dnia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:27   #2835
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej dziewczyny

nie miałam ostatnio czasu żeby wejść, bo cały czas biegam z siostrą po Poznaniu.

nie wiem co się ze mną dzieje, ale męczą mnie okropne napady gorąca... kręci mi się od tego w głowie, źle mi się oddycha... nie wiem skąd to się wzieło? któraś z Was ma tak samo?

patisia - współczuje sytuacji z TŻem... mam ciągle nadzieje,że jednak do tego chłopaka coś dotrze

chcebycmama - fajnie by było gdyby to jednak nie była @

ostatnio codziennie bym płakała... wszystkie mnie smuci, dołuje... jak malutka się rusza, to dopiero wtedy czuje sie szczęśliwa, a poza tym nie cieszy mnie nic ehhh...

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:37   #2836
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Patiisia Mam 17 lat do 18 jeszcze 2mc
Ja do 18 jeszcze 5 miechów

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Hej laski. jak mija weekend? Jak sie czujecie ?
Mnie od kilku dn strasznie boli podbrzusze, normalnie umieram.
Jutro powinnam dostac @.
A tak bardzo go nie chce
Do tego strasznie bola mnie piersi, szczegolnie sutki, zrobily sie jakby ieksze i nawet najdelikatniejszy dotyk wywpluje bol.
Zobaczymy.
MIlego dnia
Oby @ nie przyszła!

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

nie miałam ostatnio czasu żeby wejść, bo cały czas biegam z siostrą po Poznaniu.

nie wiem co się ze mną dzieje, ale męczą mnie okropne napady gorąca... kręci mi się od tego w głowie, źle mi się oddycha... nie wiem skąd to się wzieło? któraś z Was ma tak samo?

patisia - współczuje sytuacji z TŻem... mam ciągle nadzieje,że jednak do tego chłopaka coś dotrze

ostatnio codziennie bym płakała... wszystkie mnie smuci, dołuje... jak malutka się rusza, to dopiero wtedy czuje sie szczęśliwa, a poza tym nie cieszy mnie nic ehhh...
Co do napadów gorąca- tak mam tak dość często I z tymi smutkami też się zgadzam, mam identycznie ostatnio..

A o tż napiszę zaraz w klubie.
Stary 2011-08-07, 12:48   #2837
martynka89
Zakorzenienie

Dzien dobry!
Nic sie dzisiaj nie wyspalam kompletnie. Mala zaczela marudzic po nocnym jedzonku i takim sposobem od 4 obracalam sie z jednej strony na druga i juz do rana nie moglam zasnac po za krotkimi drzemkami.

Teraz butle gotuje (znowu ). Chyba jednak lepiej karmic cyckiem niz bawic sie co chwile z butlami.

Goraco dzisiaj u mnie, mala lezy w krotkim rekawie. A na zakupy trzeba wyjsc. Przyznam sie, ze mi sie nie chce.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 13:00   #2838
Patiisia
Wtajemniczenie

Aneeey a jak u Ciebie z kwestiami prawnymi? Kto zostanie opiekunem prawnym dziecka do czasu ukończenia przez Ciebie 18?

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Nic sie dzisiaj nie wyspalam kompletnie. Mala zaczela marudzic po nocnym jedzonku i takim sposobem od 4 obracalam sie z jednej strony na druga i juz do rana nie moglam zasnac po za krotkimi drzemkami.

Teraz butle gotuje (znowu ). Chyba jednak lepiej karmic cyckiem niz bawic sie co chwile z butlami.

Goraco dzisiaj u mnie, mala lezy w krotkim rekawie. A na zakupy trzeba wyjsc. Przyznam sie, ze mi sie nie chce.
Współczuję strasznie Ja w sumie spałam 3h po czym zbudził mnie tż więc też nie za dużo
Stary 2011-08-07, 13:07   #2839
Toxic Bastard
Raczkowanie

Witam przyszłe i obecne młode mamusie, od niedawna Was podczytuję i zdecydowałam się odezwać, bo już na 100% wiem, że jestem w ciąży
Mam 20 lat i obecnie to już 11 tydzień, jestem po pierwszym USG, w tym tygodniu badania i za tydzień następna wizyta ;D Na razie brzuszka nie widać, ale niestety najgorsze dolegliwości za mną... poranne wymioty przed wyjściem do pracy to był standard... teraz jest będzie tylko lepiej (mam nadzieję ;D).
Z jednej strony czuję się dziwnie i niepewnie, bo w końcu to tylko 20 lat, ale z drugiej strony to pewnie gdyby nie ciąża teraz to w ogóle bym się na nią nie zdecydowała albo podjęłabym starania za 15 lat... a tak dziecko będzie miało młodą i pełną energii mamę

Pozdrawiam wszystkie udzielające się dziewczyny i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona

Może istnieć sto sposobów
komunikowania się we współczesnym świecie,
ale nic nie zastąpi ludzkiego spojrzenia.
D♥A
Toxic Bastard jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 13:09   #2840
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Aneeey a jak u Ciebie z kwestiami prawnymi? Kto zostanie opiekunem prawnym dziecka do czasu ukończenia przez Ciebie 18?

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Współczuję strasznie Ja w sumie spałam 3h po czym zbudził mnie tż więc też nie za dużo
Ja juz jak yeti wygladam a jeszcze wybieram sie z mala na 10cio kilometrowke. Tzn jeszcze nie wiem czy beda tylko biegi czy bedzie tez walk, jak bedzie walk to powinni mnie wpuscic z wozkiem. Spokojnie 10 km przejde. Bede miala kiedys co malej opowiadac

Toxic witam i gratuluje.

Edytowane przez martynka89
Czas edycji: 2011-08-07 o 13:10
Stary 2011-08-07, 13:34   #2841
Aneeey
Przyczajenie

Patiisia Do pełnoletności pozostało mi 2mc dlatego nie zakładamy sprawy o przyznanie opiekuna prawnego bo sama rozprawa zaczełaby się po ukończeniu przeze mnie 18.Do czasu mojej pełnoletności wszelkie decyzje będą podejmowali moi rodzice.

Edytowane przez Aneeey
Czas edycji: 2011-08-07 o 19:02
Aneeey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:10   #2842
muffinka90
Zakorzenienie

Czesc mamuski

Witam nowe mlode mamy

ale mi dzisiaj w nocy mlody dal popalic, malo mi bokow nie porozrywal, nic sie nie wyspalam, do tego strasznie duszno bylo i w sumie dalej jest, poszlismy piechota do kosciola i lalo sie ze mnie strumieniami, masakra...

Agnesuk ja tez mam fale goraca, ale chociaz juz wiem, co mnie przy menopauzie czeka

Dzisiaj mam lenia na maksa, zamowilismy chinczyka na obiad

a jutro do ginka lece ciekawe, czy mnie pusci znowu taki kawal do domu jechac

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:24   #2843
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Toxic Bastard Pokaż wiadomość
Witam przyszłe i obecne młode mamusie, od niedawna Was podczytuję i zdecydowałam się odezwać, bo już na 100% wiem, że jestem w ciąży
Mam 20 lat i obecnie to już 11 tydzień, jestem po pierwszym USG, w tym tygodniu badania i za tydzień następna wizyta ;D Na razie brzuszka nie widać, ale niestety najgorsze dolegliwości za mną... poranne wymioty przed wyjściem do pracy to był standard... teraz jest będzie tylko lepiej (mam nadzieję ;D).
Z jednej strony czuję się dziwnie i niepewnie, bo w końcu to tylko 20 lat, ale z drugiej strony to pewnie gdyby nie ciąża teraz to w ogóle bym się na nią nie zdecydowała albo podjęłabym starania za 15 lat... a tak dziecko będzie miało młodą i pełną energii mamę

Pozdrawiam wszystkie udzielające się dziewczyny i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
Witamy !

O to jesteśmy w tym samym wieku , fajnie, że jest taki wątek gdzie można popisać z młodymi , przyszłymi mamuśkami

Mi już pierwszy szok minął, chociaz nie do konca do mnie jeszcze dociera, ze bede mamą, ale powolutku. Ja tez bym się na ciążę tak szybko nie zdecydowała, ale no cóż przypadki chodzą po ludziach

Wiesz, że ja się czuję jakby dziecko miało urodzić dziecko... nie jestem na to gotowa, ale życie, tu się nie wybiera
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:32   #2844
KarlaNobody
Zadomowienie

my na mazurach do jutra zostajemy pogoda boska chociaz w prognozie mówią co innego ;-)

witam wszystkie młody mamy!!!

dziś w nocy myślałam że urodze. takie dziwne uczucie, strach.... masakra jakaś

KarlaNobody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:39   #2845
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarlaNobody Pokaż wiadomość
my na mazurach do jutra zostajemy pogoda boska chociaz w prognozie mówią co innego ;-)

witam wszystkie młody mamy!!!

dziś w nocy myślałam że urodze. takie dziwne uczucie, strach.... masakra jakaś
Dobrze, ze pogoda dopisuje.
A do porodu masz jeszcze czas wiec wypoczywaj puki mozesz bo pozniej moze byc z tym ciezko
Stary 2011-08-07, 14:43   #2846
KarlaNobody
Zadomowienie

no staram sie jak mogę

KarlaNobody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:44   #2847
muffinka90
Zakorzenienie

Karla to niezle miny musieliscie miec a gdzie dokladnie jestescie, bo ja z Mazur jestem tata tez mowil, ze pogoda u niego swietna, a jak ogladam pogode, to deszcze pokazuja

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

jedzonko przyjechalo

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:48   #2848
aguu00
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

chcebycmama - fajnie by było gdyby to jednak nie była @

w II trymestrze owszem w III znikło. możliwe, więc że jest to normalne

Cytat:
Patiisia Mam 17 lat do 18 jeszcze 2mc .

aguu00 Kręgosłup daje się we znaki najbardziej, ale takie uroki ciąży

A tak w ogóle to dzień dobry z rana!
u mnie dawał się we znaki i przed ciążą, więc mi on nie bardzo przeszkadza. ;x

Martynka, no to fajnie że u was pogoda dopisuje, spanie. ;< mi się udało przespać więc jestem już szczęśliwa.. ale też mi się nic nie chce.

Toxic Bastard, witaj! gratuluje

Muffinka, ja się śmiałam właśnie, że jakbym nie była w ciąży to chyba by mnie menopauza dopadła.

Karla, właśnie zastanawiałam się czy Ty już rodzisz. Ale potem przypomniałam sobie, że powiedziałaś, że wyjeżdżasz. To dobrze,że macie ładną pogodę.

Zosiu, a który to Tobie już tydzień leci? I załatwiłaś tą sprawę ze stażem?

Ps. Patiisia, teraz masz masę pracy tyle osób postanowiło u nas napisać, szok.. ale miło.
Stary 2011-08-07, 14:55   #2849
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Aguu narazie nic nie wiem co będzie.

Szef mi przekazał, że staż został przerwany w tamtym tygodniu, we wtorek. Ja nie mam zadnych wiesci z UP, nie wiem nic, ale napewno dostanę pismo na które czekam i będę się odwoływać
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 15:00   #2850
aguu00
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Aguu narazie nic nie wiem co będzie.

Szef mi przekazał, że staż został przerwany w tamtym tygodniu, we wtorek. Ja nie mam zadnych wiesci z UP, nie wiem nic, ale napewno dostanę pismo na które czekam i będę się odwoływać
te czekanie musi być najgorsze.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości