|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Ja Wam powiem szczerze, że nie chciałabym mieć wesela przez to, że niestety wielu gości przyszłoby się nachlać i nażreć i nie umieliby się zachowywać kulturalnie, bo oni się nigdy tak nie zachowują. Niestety też gdybym zrobiła małe wesele to połowa rodziny by się obraziła, bo im się NALEŻY zaproszenie ;/
Moja matka musiała zapraszać całe rodzeństwo babci z dziećmi, a babcia ma 5tkę rodzeństwa, więc ja bym musiała zapraszać te rodzeństwo plus dzieci plus dzieci tych dzieci, co z tego, że niektórych nigdy na oczy nie widziałam Co do prezentów dla dzieci, bo chyba jolka o to pytała, to może jakieś bajki na dvd ? Np. adibu, było sobie życie, był sobie człowiek? Fajne bajki, gdzie przedstawiają odpowiedzi na pytania dzieci w sposób logiczny, zgodny z prawdą, ale też taki, aby mogły zrozumieć. Anno Antoninoa udało Ci się porozmawiać z jego eks? Mówiłaś, że byś chciała Edytowane przez sarraa Czas edycji: 2011-08-08 o 14:11 |
|
|
|
#4652 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo bym chciała, ale nie poczyniłam w tym kierunku żadnych kroków. Nie sądzę, żeby chciała rozdrapywać stare rany przed obcą osobą.
|
#4653 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Bo u nas na zaproszeniach wypisuje się tylko imiona dorosłych, a wiadomo że zapraszamy z rodziną. No ale oni i tak przychodzą bez dzieci. Wypisaliśmy zaproszenia tylko dla "młodzieży - dzieci" A ja tych maluchów (nie wiedziałam czy będą z rodzicami czy nie) i tak nie liczyłam, bo wiadomo, że oni kilku dań weselnych w całości nie zjedzą, dziubną tylko co nieco. W ogóle, ja z perspektywy czasu nie wiem czy wesele drugi raz bym robiła. Ja wiem, że młoda dziewczyna chce mieć wesele, suknię i wspomnienia..., ja też tak do tego podchodziłam. Ale dzisiaj zrobiłabym małe przyjęcie dla rodziców i rodzeństwa. I zrobiłabym tak jak znajomi, za te pieniądze, które przeznaczyliby na wesele, pojechali sobie do Nowego Jorku. Z perspektywy czasu uważam, że szkoda pieniędzy na podejmowanie całej tej rodziny (praktycznie obcej).
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-08 o 14:27 |
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki!
Powinnam w sumie zapytać na glównym ale rzadko tam w sumie zaglądam wolę nasz plotkowy. Więc zapytam tutaj. W k11 jest ta ofert na kremy anew że przy zakupie min 5 szt będzie opust 45% (plus woda LRD ale to teraz niewazne). Mam taką sytuację, zakupiłam w pierwszym zamówieniu 5 kremow. Dostałam na nie 45% opustu, teraz chcialabym dokupic jeszcze kilka kremow zeby skorzystac z oferty i zrobic zapas. Ale pytanie brzmi, czy jesli wezme teraz 3 szt to tez bede miec 45%? Czy znowu musze wziąć 5 sztuk?
|
|
|
|
#4656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no właśnie, już wcześniej pisałam, że chce małe wesele, wole pieniądze przeznaczyć na mieszkanie ... ale to też jeszcze nic pewnego ... kwestia dyskusji z Tżtem i rodziną
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#4657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta kobieta już sobie ułożyła życie na nowo, od jakichś 2 lat nie widziała się z T. Po co jej kazać wracać do tego?
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Musso dlaczego musiałaś potwierdzić moje ponure przypuszczenia?
Hehe, zart! Dzieki za pomoc! |
|
|
|
#4660 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ale wiesz moja mama jest już zupełnie inna (pomimo tego samego pokolenia co ci ludzie) zawsze podchodzi do wszystkiego rozumowo i co ludzie powiedzą ma gdzieś, nigdy nie ogląda się na ludzi, dlatego ja na innym wzorcu wyrosłam ![]() Cytat:
A do czego jej to? Zresztą, Aniu, tak naprawdę to po co? Sama odkrywasz wszystkie jego niedoskonałości i wiesz już o co biega. A jakby co tu grono psychologów na Plotkowym ci pomoże
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-08 o 14:35 |
||
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabyś też porozmawiać z jego mamą, ale nie wiem jakie masz z nią układy. Naprawdę on się nie zbyt fajnie wobec Ciebie zachowuje, może dlatego jesteś rozdrażniona
|
|
|
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie |
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4664 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
a jak mnie wkurzaja wszyscy....
|
#4666 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Ludzie pewnie i tak gdzieś dzieci zostawią, a jak nie to ich problem potem.
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4668 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W najbliższym otoczeniu też widzę chętnych do wspierania mnie. Płci męskiej. W liczbie 2. Wkurza mnie takie żerowanie na tym, że komuś się nie układa. Jak sępy. Krążą i czekają. Dlatego wolę Was;* Cytat:
Jego mamusia kocha swojego syneczka miłością 10 razy bardziej ślepą niż ja. Nie dostrzega jego wad. I gdyby nam przestało się układać, to cieszyłaby się z tego. Bo groźba, że T. się od niej wyprowadzi byłaby oddalona. Cytat:
Idę dalej sprzątać
|
|
#4669 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
tyle że ja też jestem za przyjęciem weselnym,do 50 osób max...ale ja nie mam już dziadków,chrzestnego...mó j tż ma znowu niewielką rodzinę więc tu nie byłoby problemu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4671 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
panna młoda się zwie w końcu ![]() Cytat:
może to to astralne połączenie ![]() A gdzie masz Ascendent?
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4673 |
|
Rozeznanie
|
Resscue21+ buziaki dla Ciebie i Fasolki (bo widzę, że nas poczytujesz)
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- dobra dziewuszki zbieram się do domku, naskrobcie coś żebym jutro miała co nadrabiać przy kawce ![]() miłego wieczorku ![]() pa
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#4674 | |
|
|
Cytat:
![]() Resscue Dopijam kawkę i lecę spotkać się z moim tż i teściową bo wczoraj wróciła z nami do Krakowa,ale jedzie na wieś z tego co podsłuchałam to we srodę Pewnie się dziwicie że tak latam do tż,ale tak wolimy od zawsze,u Niego więcej miejsca,częściej jest sam więc luzik,u mnie ciasno,rodzice są zawsze,więc tż jest u mnie tak raz na miesiąc
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-08-08 o 15:27 |
|
|
|
|
#4675 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#4676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Matka już miała swoje wesele, to mogła zapraszać kogo chciała...Czasem oglądam na TLC Salon Sukien Ślubnych i aż coś mi się robi jak przychodzą koleżanki, żeby doradzić pannie młodej Myślą o sobie, a zdanie panny młodej się nie liczy, bo to one mają doradzić Raz była matka, która w ogóle nie rozumiała jak można wydać tysiaka na suknie, bo ona miała całkiem inne wyobrażenia. Chciała, żeby jej córka kupiła sobie zwykłą sukienkę w supermarkecie, a zamiast wesela był grill i papierowe talarze
|
||
|
|
|
#4677 |
|
Rozeznanie
|
heej
znacie linki do nowych katalogów w pdf? (:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już nie wspominając o tych, którzy przychodzą się najeść i wypićNie wiem jak jest u Was, moja znajoma mówi, że u niej jak zaprosi się np. parę studentów ( młodych, którzy nie pracują), to się nie wymaga od nich kasy czy prezentu. Dla mnie to bezsensowne myślenie, bo przecież są oni na utrzymaniu rodziców, więc mają kasę i moim zdaniem powinni "coś" dać. A jak nie, to nie powinni przychodzić. Ta znajoma tak chodzi, a ślub odkłada jak najdalej, żeby później wszyscy dali jej prezent, bo przecież już wtedy będą pracować |
|
|
|
|
#4679 |
|
|
jeszcze jestem
zaciekawiłaś mnie tym ascendentem,próbowałam obliczyć w necie,ale wychodzi mi albo bliźnięta albo panna-to pierwsze częściej...jeszcze mnie mama zdenerwowała bo nie pamięta o której się urodziłam jak można ne pamiętać? ale twierdzi że przed godz.16 ech a Twój ascendent?
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
tak, to wiem, że woda tylko raz. Chodziło tylko o to czy muszę wziąć 5 kremów
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- a na katalogowym nie ma??? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

ciężki temat
Więc zapytam tutaj. W k11 jest ta ofert na kremy anew że przy zakupie min 5 szt będzie opust 45% (plus woda LRD ale to teraz niewazne). Mam taką sytuację, zakupiłam w pierwszym zamówieniu 5 kremow. Dostałam na nie 45% opustu, teraz chcialabym dokupic jeszcze kilka kremow zeby skorzystac z oferty i zrobic zapas. Ale pytanie brzmi, czy jesli wezme teraz 3 szt to tez bede miec 45%? Czy znowu musze wziąć 5 sztuk?

Hehe, zart! 
Ale wiesz moja mama jest już zupełnie inna (pomimo tego samego pokolenia co ci ludzie) zawsze podchodzi do wszystkiego rozumowo i co ludzie powiedzą ma gdzieś, nigdy nie ogląda się na ludzi, dlatego ja na innym wzorcu wyrosłam