|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Cytat:
.co do sceny smierci piotra to jakos tego nie przezylam, a to pewnie dlatego, ze ogladalam wczoraj tak piate przez dziesiate .
|
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- wczoraj padnęta po pracy zasnęłam i pamiętam tylko scenę w łódce z Magdą, Agata i Sebastianem... w niedzielę będę w szkole i tez nie obejrzę. Czy mozna ten odcinek gdzies obejrzeć ? Na stronie coś pisali, że są archiwalne odcinki, ale za to się płaci?
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
tak samo było w ostatnim odcinku drugiej serii "Kryminalnych" kiedy Adam Zawada został postrzelony,koniec odcinka i piiiiiiiiiiiii a w końcu Zawada przeżył i myśle że tak samo bedzie z Piotrem.
|
|
#2194 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, chcialam kliknac na zupelnie inny watek w moich watkach zasubskrybowanych, a tu przypadkiem ten kliknelam, sama mi reka najechala
A wczorajszego odcinka nie widzialam, nie mialam jak, i dzis bede kombinowac, skad by tu ten odcinek wytrzasnac... Musze sie trzymac od Was z daleka, bo inaczej wszystko przeczytam Ale Wam zazdroszcze, ze moglyscie ogladac!
|
|
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam videa
|
|
|
|
|
#2197 |
|
Wtajemniczenie
|
..to kiedy skoncza sie oficerowie?
![]() wczorajszy odcinek był taki jakiś bez hm.."jaja" zawsze czekam na niego tydzien,zawsze swietnie sie go ogladalo a teraz takie smuty-akcja sie rozwlekła i zanikła wręcz wątek z Poniedziałkiem,ktory traktuje Magde jak rzecz do kupienia, niepotrzebna Tyszkiewicz,ktora musieli wcisnąć, ruda małpa co podburza ciagle Magde , u tej cieżarnej parki nic-statyści to byli czy jak??, Mariolka glupia gęś jedyny plus dla Wojtka że mi go nawet troche żal
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
coraz bardziej smutne te odcinki..a wczoraj z Piotem to juz przegiecie..
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2200 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie - normalni ludzie tak się nie zachowują. Wkurzył mnie ten odcinek
|
|
|
#2201 |
|
Zadomowienie
|
MAłaszyński miał się pojawić w 5 odcinkach trzeciej serii więc może umarł. Aczkolwiek jak kiedyś oglądałam na TVN Style wywiad z Brodzik jak byli na planie Magdy M. to jakiś koleś podjeżdżał do niej na motorze w takim stroju jak niegdyś Małaszyński. Tylko to nie był on, więc nie mam pojęcia co dalej będzie
|
|
|
#2202 |
|
Zadomowienie
|
A mi sie tak smutno zrobilo ja uslyszalam to piiiiiiiiiii
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Bartek i Agata byli obłedni
Koncówka była przegieciem, ktoras z wizazanek napisala ze go nie usmierca wiec jak zobaczylam ta "smierc" to zaczelam sie strasznie smiac
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
dla spragnionych nowych wiesci podaje linka z opisem kolejnego odcinka: http://magdam-nowosci.blog.onet.pl/2...-11,index.html
a osobiscie to ja mam nadzieje, ze Piotrek zyje, pewnie zaraz przybiegli lekarze i go odratowali w koncu nie mozna tak usmiercic glownego bohatera i to w takim romantycznym serialu. to miala byc komedia a nie tragedia
|
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2207 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
a gdzie mozna obejzec nowy odc za 5zl?
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
ponoc na www.magdam.onet.pl
no albo na komorce przez wap ale to nie wiem za ile wtedy |
|
|
|
|
#2210 |
|
Wtajemniczenie
|
dobree .....
jakby podmienili małaszyńskiego to ja buntuje Magde M. i po prostu nie oglądam-w środku twania porywającego romantycznego serialu uśmiercaja mi jednego z gł bohaterow ![]() kpiny jakieś
|
|
#2211 |
|
Zadomowienie
|
a mi sie wydaje ze jednak go usmierca i wlasnie to bedzie nowoscia w naszych polskich serialach,ze glowny bohater umiera ,
a magda ,moze okaze sie ze jest z nim w ciazy? w kazdym badz razie wiem ze to smutne ale ja wolalabym taki scenariusz niz to ze raptem go uratuja , pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
hmm a może zrobia tak, jak swego czasu w klanie... Piotr przeżyje, ale będzie musiał byc operowany, albo lekarstwa które dostaje sprawią, że wyżre mu sie pół twarzy i trzeba będzie zrobic operację plastyczną, no i wróci nam Piotruś z inną twarzą
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no takich żartów to być nie może!
Ej a ja starałam się oglądać następny odcinek na onecie, ale kurczę tak przerywało że koniec. W każdym razie po 50 minutach złego oglądania, dowiedziałam się że nic nie dowiedziałam się o Piotrze. Zero wiadomości. W każdym razie możecie mnie zrąbać że wybiegam poza nast. odcinek ale Agata zaciągnie do łóżka Wojtusia ![]() Tygrysek że aż miło :P A więcej już nie powiem
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
A i też boję się że uśmiercą Piotra.
Może wpadli na genialny pomysł, żeby tym razem było inaczej w serialu.
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam nadzieję że go uratują,bo szkoda by było gdyby Piotruś umarł
|
|
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
a wiec..dzis w szkole kolezanka opowiedziala mi w skrocie..mega skrocie ostatnie 10 0dcinkow 3 i ostatniej serii..
![]() ![]() ![]() chcecie wiedziec..chcecie? ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

czy Magda sie dowiedziala w koncu dlaczego on wyjechal? Co napisala w tym mailu do niego?
.
.