|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak się w czasie ciąży nie przeistoczyć w kocmołucha ;)?
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się uśmiałam vixen
właśnie dlatego że to twój wątek przeczytałam od deski do deski, pozdrów Torlaka. Z ciekawości szukałam jakiegoś na facebooku ale bez skutku Jeżeli KIEDYŚ będę w ciąży, jedyne o co się martwię że i tak wielkie piersi urosną bardziej i uduszą mnie gdy będę spać
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
E nie, w ciaży piersi zarzuca sie na placy
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
a po karmieniu mozna z nich szaliczek zrobić
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten zwis jest chyba przereklamowany, patrzę na kobiety w wieku mojej mamy (50 lat) i jakoś nie widzę, żeby do pasa je miały. Grunt to dobry stanik po prostu. |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet ja urosną z C do J to jakoś wyglądają
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
Musz, kupisz chustę i będziesz piersi chustować
|
|
|
|
|
#128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Komin, teraz taki modny.
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- No co Ty. Ja to miałam jak Pamela. Oczy chciały przechodniom wydłubać. Na plecy to potem. ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29066249]Ollencja, jest też coś takiego jak predyspozycje. Są kobiety które żrąc sałatę będą tyły.[/QUOTE] W takie cuda to ja nie wierzę. ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Ja nie miałam niani, nikt nade mną nie pracował, po 7 miesiącach wracałam do pracy z wagą sprzed ciąży. A przytyłam w ciąży 22kg. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
Plamy to mi długo schodziły, pieprzyków nie przybyło, ale urosły te, co już były. Brzuch też długo miałam. Baba mnie w masarni poza kolejnością obsłużyła, bo "pani w ciąży to niech nie stoi w tej kolejce", gdy moje dziecko miało już ponad miesiąc, z szoku wyjść nie mogłam.
|
||
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29078760]Musz, kupisz chustę i będziesz piersi chustować
[/QUOTE]tż mi powiedział "będę je podtrzymywał przez całą noc" biedaczek sobie nie pośpi ale za to pomaca
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
A mój osobisty płód ma już trochę ponad 9 cm, na początku na USG jakiś taki krzywy mi się wydawał (niby sobie siedział
), ale potem się elegancko wyprostował i rusza się jak szalony, ale w końcu innych rozrywek tam specjalnie nie ma. PUCI jeszcze nie znamy, tak się niewdzięcznie ustawił, mam nadzieję, że następnym razem się poprawi, bo nie wiem, czy śpioszki różowe czy niebieskie ![]() Tak się jakoś coraz bardziej do niego przywiązuję, tak liczę na to, żeby wszystko było dobrze... Tylko kurna nic nie przytyłam, brzucha też nie mam, no może taki jakbym się fasoli najadła
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tycia to ja w 1 trymestrze prawei nic nei przybrałam, ale w drugim juz tak wiec wszystko przed toba ![]() a dobrze bedzie na pewno musi byc -bardzo duzo daje pozytywne nastawienie wiec na takie sie przełącz(choć w ciązy czasem to trudne i potrafimy sobie powkrecac niezłe rzeczy)
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
Vixen, jakie nie kupisz, i tak potem będą pytali chłopiec czy dziewczynka?
Ja tego nie łapię, ostatnio moja córa granatowe getry, bluzka z dodatkiem różu i różowe tenisówki a ludzie pytają: to chłopiec, prawda? |
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego, przecież relacjonuję zastany stan rzeczy
![]() Cytat:
![]() 15 tydzień, a ja ciągle mam najmniejszy brzuch z całej poczekalni kobiet, chyba nawet TŻ ma większy Podobno u szczupłych kobiet szybciej brzuch widać, ale ja mam wrażenie, ze to tym grubszym wypycha tkankę tłuszczową i jest szybciej efekt brzucha. Widziałam też panią z ogromym brzuchem, powiedziałam TŻtowi, że ja już chyba na wózek inwalidzki bym się przesiadła w takim stanie i by mnie pchać musiał wszędzie, jak można się z takim poruszać![]() Tyle się po lekarzach nalatałam w tej ciąży, testy porobiłam, w ciągu całego żywota takich przechadzek nie odbyłam, tak się diagnozuję jakbym już na emeryturze była ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29145215]Vixen, jakie nie kupisz, i tak potem będą pytali chłopiec czy dziewczynka? Ja tego nie łapię, ostatnio moja córa granatowe getry, bluzka z dodatkiem różu i różowe tenisówki a ludzie pytają: to chłopiec, prawda? ![]() Zrób kolczyki dla rozróżnienia płci. Chociaż dla mnie średnia to estetyka prawie łysy dzieciak, wczesnodziecięce rysy kartofla (no bo przecież nie kobiece...) z kolczykami w uszach
Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2011-09-01 o 20:20 |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
O przepraszam, moja córka nigdy łysa nie była, ma włosie jak niejedna 3latka :d
http://dzieciologia.blogspot.com/201...lac-zabaw.html o proszę (to ta mniejsza, rzecz jasna ).Kolczyki nie, jeśli będzie chciała to najwcześniej w zerówce. |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
No faktycznie, owłosienie całkiem zdatne
![]() Musisz ją odpowiednio wystylizować, w róże, cekiny i heloł kiti
|
|
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
Koniecznie
i w łapie musi trzymać różowego kucyka pony
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
W ostateczności zrób makijaż
![]() Ja sobie wymyśliłam, że dzieciakowi zrobię biały pokój i do tego białe meble z Ikei, ładnie by kolorowe zabawki i książeczki kontrastowały, TŻ mówi, że jak w szpitalu będzie z tą bielą i kurde zwątpiłam, bo nie chce miodowej olchy na błękitnym tle z tapetą w misiaczki gdzieniegdzie, zrzygac się można ![]() Jaki macie design apartamentów dla przychówku? Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2011-09-01 o 20:38 |
|
|
|
|
#140 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29145709]O przepraszam, moja córka nigdy łysa nie była, ma włosie jak niejedna 3latka :d
http://dzieciologia.blogspot.com/201...lac-zabaw.html o proszę (to ta mniejsza, rzecz jasna ).Kolczyki nie, jeśli będzie chciała to najwcześniej w zerówce.[/QUOTE] świetna no i super włosy trudno byłoby mi ją pomylić z chłopczykiem![]() Cytat:
mam dwie siostrzenice jak zaszłam w ciaze dostałam reklamówy z ciuszkami, okazało sie ze bede mieć facecika i wiekszośc oddałam same róże itd dobrze ze pare sztuk uniwersalnych dało sie wychwycić---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#141 |
|
Konto usunięte
|
A daj do tych białych mebli jakiś fajny kolor na ścianę, ja co prawda meble takie złociste mam, ale chcę ściany żółto-pomarańczowe, będzie ciepło a nie słitaśnie (bo remont mamy-od półtora roku, ale to nic...).
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mojej siostry dwie małe agentki na całej ścianie łapy jej poodbijały(wiek 4 i 5 lat) zajeło im to pare sekud jak siostra w toalecie była![]() u mni ekolory: intensywna zielen tam gdzie stoi łóżeczko , dwie inne ściany taki typowy fiolet |
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29146292]A daj do tych białych mebli jakiś fajny kolor na ścianę, ja co prawda meble takie złociste mam, ale chcę ściany żółto-pomarańczowe, będzie ciepło a nie słitaśnie (bo remont mamy-od półtora roku, ale to nic...).[/QUOTE]
Tyle że u mnie problem jest taki, że ja za nic nie umiem kolorów w mieszkaniu dobierać... A tam, coś się wymyśli, w końcu ja tam rezydować nie będę ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
http://www.dulux.pl/c_cs_scheme.shtm...=golden_fern_1 pierwszy żółty i pierwszy pomarańcz
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ pare królikow z szablonua mloda i tak spi u nas w sypialni
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długo zastanawialismy sie nad ta zielenia bo raz wyszła nam obrzydliwa ale wyszło całkiem, całkiem jeszcze tylko żyrafe namaluje na scianie i bedzie koniec boje sie ja malowac ale co tam raz kozie smierc
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
Zawsze możesz potem na nią hello kitty nakleić
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

Powyciagane sutki, przebarwienia na brzuchu, linia zycia, plamy, mnostwo nowych pieprzow i ten brzuch z dziwnym kształtem

i w łapie musi trzymać różowego kucyka pony