filmiki z ćwiczeniami - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-21, 15:36   #3241
bejbi
Raczkowanie

Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia

.

Edytowane przez bejbi
Czas edycji: 2006-10-21 o 16:26
bejbi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-21, 16:11   #3242
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez bejbi Pokaż wiadomość
jak się ściąga z tego cholernego magauploadu bo już sobie nie mogę poradzić. ZAczne chyba płakać z rozpaczy. Ręce mi opadają. Caukowicie się na tym nie znam.
Ja też chyba zacznę płakać z rozpaczy
DZIEWCZYNY ROZUMIEM ŻE CZYTANIE CAŁEGO WĄTKU JEST NUDNE I PRACOCHŁONNE ALE BŁAGAM SKORZYSTAJCIE CHOCIAŻ Z WYSZUKIWARKI!!! JAK BEDZIEMY TAK KAŻDEMU TŁUMACZYĆ CO I JAK TO NIGDY NIE ZNAJDZIEMY CZASU ŻEBY COŚ WRZUCIĆ
magflieg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-21, 16:25   #3243
bejbi
Raczkowanie

wiedziałamże tak będzie. Nie było pytania.
Stary 2006-10-21, 18:24   #3244
MartiniBianco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez K_A_S_I_A Pokaż wiadomość

Jeżeli pilki które chcesz pobrać zamieszczona są na megaupoad zapoznaj się z tym postem:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2775

A jeżeli na rapidshare:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2128

W razie jeszcze innych problemów pisz - na pewno pomożemy ;-)
K_A_S_I_U a jezeli pliki sa na ultrashare.net ??? Chciałam ściagnąc plik ale wyskakuje mi ze mam podac code i kaze mi zapłacic... to znaczy ze ta stronka jest płatna i jak nie zapłace to nie ściągne???
Prosze o pomoc
Stary 2006-10-21, 18:45   #3245
bejbi
Raczkowanie

W związku z tym iż jestem kompletnie nie zorientowana w tym, ciemna i dla mnie to czarna magia, proszę powiedzcie jak to otworzyć?
Na razie ściągnęła mi się pierwsza część i nie chce odtworzyć przez żaden program. Mam rozumieć że odtworzy dopiero jak wszystkie części się ściągną? I w jakim formacie są te pliki? Dodam że niestety nie posiadam odtwzrzacza DVD na kompie. Proszę o poradę. TYLKO NIE KRZYCZCIE
Stary 2006-10-21, 18:45   #3246
Judysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bejbi Pokaż wiadomość
wiedziałamże tak będzie. Nie było pytania.
Noi się nie dziw, bo na tej samej stronie masz linki powklejane przez K_A_S_I_A odnośnie twojego pytania. Gdybyś nie dwała odrazu opcji odpowiedz, a przejrzała stronę tego wątku to pytanie byłoby zbędne. I nie miej do nas pretensji, że się złościmy. Ja sama jak trafiłam na ten wątek nie wiedziałam wielu rzeczy, ale wstukiwałam w wyszukiwarkę odpowiednie słowa i potrafiłam znaleźć to, co było mi potrzebne.
Pomyśl, że co druga osoba trafiając na ten wątek zada tego typu pytania, to w pewnym momencie linki podawane do ściągnięcia przez dziewczyny znikną w stosie pytań. Tak więc wiesz już, gdzie znajduje się odpowiedź na Twoje pytanie, a jeżeli pojawią się dodatkowe problemy to najpierw proszę wrzucić hasło w wyszukiwarkę, a jeżeli to nic nie pomoże, to wtedy chętnie pomożemy.
Judysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-21, 18:53   #3247
K_A_S_I_A
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MartiniBianco Pokaż wiadomość
K_A_S_I_U a jezeli pliki sa na ultrashare.net ??? Chciałam ściagnąc plik ale wyskakuje mi ze mam podac code i kaze mi zapłacic... to znaczy ze ta stronka jest płatna i jak nie zapłace to nie ściągne???
Prosze o pomoc
Niestety nie widzę sposobu na to ultrashare
A czy jest wogóle ktoś kto ściągnął coś z tej strony ??

A co do bejbi... jak możesz oczekiwać pomocy skoro ewidentnie nas olewasz ??!!
rozumiem że przeczytanie 100 stron to dla Ciebie zbyt wielkie wyzwanie ale kilka postów mogłabyś przejrzeć zanim zadasz takie pytanie !!!
Może lepiej już nic nie napiszę bo nie chcę być niemiła...
K_A_S_I_A jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-21, 19:28   #3248
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Bejbi co do Carmen Electry musisz ściągnąć wszytskie części i scalić w Total COmandorze. Więcej szczegółów na wątku

K A S I U
Mi się udało ściągnąć z ultrashare te cardio mixy ale nie miałam żadnych problemów tzn wyświetliło mi się parę razy że trzeba czekać ale na drugi dzień już zaskakiwało. MOże to po którymś razie nie działa już???
Może faktycznie pozostańmy już przy megauploadzie na przyszłość
Stary 2006-10-21, 19:31   #3249
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Tam pokazuje się po którymś razie taki komunikat
You have reached download limit (150MB in 1 hours), or the file size is greater than the download size limit.
Próbowałyście po upływie tego czasu?
Bo ja nie miałam wcześniej żadnych literek, a teraz jak sprawdzałam to faktycznie mi wyskakują, dziwne trochę
Stary 2006-10-21, 19:58   #3250
bejbi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magflieg Pokaż wiadomość
Bejbi co do Carmen Electry musisz ściągnąć wszytskie części i scalić w Total COmandorze. Więcej szczegółów na wątku

dziękuję
Stary 2006-10-22, 09:42   #3251
Krobka
Raczkowanie

Kurcze, przykro mi że macie takie problemy z tym ultrashare Niestetey na megaupload nie byłam w tanie (nie wiem dlaczego) załadować crc i przy kolejnym wysyłaniu olałam go na rzecz ultrashare.
Krobka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 10:02   #3252
aluniaa007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Krobka Pokaż wiadomość
Kurcze, przykro mi że macie takie problemy z tym ultrashare Niestetey na megaupload nie byłam w tanie (nie wiem dlaczego) załadować crc i przy kolejnym wysyłaniu olałam go na rzecz ultrashare.
a nie moglaby ktoras z Was wstawic te pliki z ultrashare na megauploada?Bo bardzo nam zalezy
Stary 2006-10-22, 13:13   #3253
elinad
Raczkowanie

mam do was pytanie: a mianowicie do osob, ktore sciagaja interesujace rzeczy takie jka no: tamilee webb jazz, personal trainer z tym murzynkiem itp skad wy sciagacie ? gdzie znajdujecie takie supper rzeczy? bo ja osobisci mam kilka stron z torrentami i z tamtad, a chcialabym znalezc takie rzeczy jakie sa na tej stronie
http://www.activevideos.com/hiphop.htm ,bardzo lubie hip hop a u nas nie ma w sklepach nic ... moze ktoras gdzies jakis z filmow, ktore sa na tej stronie widziala? jak tak to moze napisze gdzie.. plizzz... prawde mowiac najbardziej mi zalezy na :
"breakin' it down" z laurie ann gibson
cala seria Broadway Dance Center
Make it Happen: A Hip Hop Dance Video
Dance Like We Do with Cris Judd & Eddie Garcia Video
Darrin's Dance Grooves Part 2: Darrin and Friends Video (czesc 1 tez bylaby cool heheh)
cala seria TRU 2 FORM
ta seria Learn the Hip Hop
i ta seria heheh D's Hip-Hop Aerobics Video
Let's Hip Hop With Seth Stewart Video
Techno Pop - Music Video Style Dancing
cala seria Hip-Hop Habit
Street Technique - A Hip Hop Dance Class Video
Strictly Choreography Vol. 1 Video
Keep it Movin' Video
Step To My Groove Video
Dance Fitness for Beginners with MaDonna Grimes: Urban Street Heat Video
cala seria Learn to Hip Hop

jezaeli ktoras cos ma, widziala gdzies, badz znalazla prosze dac znac ok?
elinad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 13:14   #3254
kasssia85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aluniaa007 Pokaż wiadomość
a nie moglaby ktoras z Was wstawic te pliki z ultrashare na megauploada?Bo bardzo nam zalezy
podpinam się pod prośbę. może tym razem da się wrzucić na megaupoda ten plik crc??????
kasssia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 14:14   #3255
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez elinad Pokaż wiadomość
mam do was pytanie: a mianowicie do osob, ktore sciagaja interesujace rzeczy takie jka no: tamilee webb jazz, personal trainer z tym murzynkiem itp skad wy sciagacie ? gdzie znajdujecie takie supper rzeczy? bo ja osobisci mam kilka stron z torrentami i z tamtad, a chcialabym znalezc takie rzeczy jakie sa na tej stronie
http://www.activevideos.com/hiphop.htm ,bardzo lubie hip hop a u nas nie ma w sklepach nic ... moze ktoras gdzies jakis z filmow, ktore sa na tej stronie widziala? jak tak to moze napisze gdzie.. plizzz... prawde mowiac najbardziej mi zalezy na :
"breakin' it down" z laurie ann gibson
cala seria Broadway Dance Center
Make it Happen: A Hip Hop Dance Video
Dance Like We Do with Cris Judd & Eddie Garcia Video
Darrin's Dance Grooves Part 2: Darrin and Friends Video (czesc 1 tez bylaby cool heheh)
cala seria TRU 2 FORM
ta seria Learn the Hip Hop
i ta seria heheh D's Hip-Hop Aerobics Video
Let's Hip Hop With Seth Stewart Video
Techno Pop - Music Video Style Dancing
cala seria Hip-Hop Habit
Street Technique - A Hip Hop Dance Class Video
Strictly Choreography Vol. 1 Video
Keep it Movin' Video
Step To My Groove Video
Dance Fitness for Beginners with MaDonna Grimes: Urban Street Heat Video
cala seria Learn to Hip Hop

jezaeli ktoras cos ma, widziala gdzies, badz znalazla prosze dac znac ok?
Ja ściągam tylko przez eMule torrentów nie rozgryzłam. Sprawdzę tam te filmiki ale to długo trwa jak coś będzie to dam znać
Stary 2006-10-22, 17:37   #3256
eddit
Raczkowanie

GG do eddit

witam
mam prośbę
czy może ktoś umieścić linki do pilatesu i jakiegos aerobicu , najlepiej na wyślij to

pliz
eddit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 17:40   #3257
EmptySkies
BAN stały

Cytat:
Napisane przez eddit Pokaż wiadomość
witam
mam prośbę
czy może ktoś umieścić jakieś linki do pilatesu i jakiegos aerobicu , najlepiej na pobierz to

pliz
Ja też bym bardzooo prosiła
EmptySkies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 18:18   #3258
ptblack
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez elinad Pokaż wiadomość
ja bym ci radzila na poczatek cwiczyc cwiczenia na brzuch np. 8 minutes, 10 minutes solution (1), potem np slim in 6: slim &6pack, np power 90, great body guaranted, a potem P9OX -extramalny program treningowy.. a i tak minimum 2 razy w tygodniu aerobik bym polecala np. Pump it up-the ultimate dance workout by deanne berry, Turbo jam, charlie brooks-before and after workout (tylko tu same babki cwicza ale mozesz tez cwiczyc), aerobik z cwicz razem z nami , aerobik z suzanne cox, polecalabym ci tez sztuki walki np takie jak kick boxing, capouriere (chyba tak sie pisze ale jeszcze nie bylo takich cwiczen na naszym forum.. moze ktos ma? ja na razie szukam i nie moge znalezc) no i chyba tyle na razie.. 8-) zycze powodzenia w spalaniu tkanki tluszowej 8-) i umiesnianiu brzucha
Dopiero teraz mam czas, żeby zacząć ćwiczyć. Turbo Jam jest super i ćwiczą tam fajne laski, a to dodaje czadu. Mam tylko kłopot ze ściągnięciem P9OX. Czy tu chodzi o część poświęconą mięśniom brzucha?
ptblack jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 20:04   #3259
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ptblack Pokaż wiadomość
Dopiero teraz mam czas, żeby zacząć ćwiczyć. Turbo Jam jest super i ćwiczą tam fajne laski, a to dodaje czadu. Mam tylko kłopot ze ściągnięciem P9OX. Czy tu chodzi o część poświęconą mięśniom brzucha?
hmm chyba nie rozumiem ..chodzi ci o to czy mi chodzi o cwiczenia brzucha z P9OX?? nie ,chodzi mi o wszystkie czesci 8-) zaraz wysusze wlosy i zaraz ci wszystko wytlumacze ok? moment 8-)
a co do MAGFLIEg ok fajnie 8-) poczekam ,a moze cos ci sie uda znalezc.. ja niestety sciagam tylko przez torrenty i lime wire (w tym drugim nic nie ma 8-( ) a na wszystkich stronach szukanie tez troche potrwa dlateog poprosilam o mala pomoc hehehe
Stary 2006-10-22, 20:45   #3260
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ptblack Pokaż wiadomość
wiec tak: noo w turbo jam sa fajne laski- a jeszcze lepsze sa w PUMP IT PU-THE LTIMATE DANCE WORKOUT BY DEANNE BERRY... a P9OX polecam ci cale sa tam miedzy innymi: cwiczenia na nogi, brzuch, ramiona, klatke piersiowa, jakies chyba wyskokowe, joga, stretching itp itd... polecam calutkie 8-) ale to moze potem.. najpierw sobie zrob :urbo jam, slim in 6, power 90 ..jakies takie zeby wzmocnic cale cialo bo nie dasz rady.. a potem powinno pojsc gladko.. a efekty musza byc widoczne.. hehe
Stary 2006-10-22, 20:55   #3261
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cadgam Pokaż wiadomość
Witam!
Śledzę ten wątek regularnie i dzięki wam moje zbiory filmików znacznie się powiększyły, za co dziękuję. No i ponieważ udało mi się zarejestrować na stronce demonoid to mogę się odwdzięczyć. Udało mi się ściągnąć The Biggest Winner - Maximize Full Frontal (któraś z was podała link do torrenta) no i właśnie zaczęłam wrzucać na megaupload. Są to ćwiczenia z użyciem stepu i wyglądają ciekawie. Aha no i proszę o cierpliwość, bo wrzucanie jednego pliku zajmuje mojemu komputerowi ok. 6 godzin.

The Biggest Winner - Maximize Full Frontal
1.
2.
3.
4.
5.http://www.megaupload.com/?d=69G3Y4UE (crc)
bedziesz dalej wrzucac te pliki? 8-)
Stary 2006-10-22, 21:39   #3262
Meryem
Raczkowanie

czy ten aerobik to jest ten w ktorym Carmen ćwiczy z dwoma dziewczynami? bo ja już sie pogubiłam a jesli nie to mozecie mi podac link do tego z dziewczynami? Bo szukalam ale znaleźć nie moglam

wiem co się liczy. a Ty wiesz. ?

Meryem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-23, 08:32   #3263
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez Meryem Pokaż wiadomość
czy ten aerobik to jest ten w ktorym Carmen ćwiczy z dwoma dziewczynami? bo ja już sie pogubiłam a jesli nie to mozecie mi podac link do tego z dziewczynami? Bo szukalam ale znaleźć nie moglam
Nie to jest niby aerobik ale tak naprawdę to sa ćwiczenia z takim facetem na różne części ciała. Ten z babkami faktycznie gdzieś był na wątku. To było jakoś tak w nazwie że tam było kilka części Instruction i Routine. To był ten Aerobic Streaptease. ALe tak wogóle to ja się nie łapię w tych wszystkich częściach
Stary 2006-10-23, 14:36   #3264
brawurka1988
Raczkowanie

Dzięki za wszystkie filmy kochanę ,ale miałabym jedna prośbę czy ktoś ma jakieś filmy związane z baletem, albo innymi formami tanca , mogą teżbyć torenty jak już co ,z góry dzięki
nie mając śmiałości, by zerwać jego owoce.
Paulo Coelho
brawurka1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-23, 14:56   #3265
elinad
Raczkowanie

ja mam prosbe do ZEA:moglabys jeszcze raz wrzucic NYC balet ale czesc 2 bo sie okazalo ze nie sciagnelam jej calej ;-) pozdrawiam i z gory dziekuje
Stary 2006-10-23, 15:46   #3266
istotka
Raczkowanie

GG do istotka

Nie chce zakładac nowego watku, wiec zapytam tutaj. Czy znacie jakies filmy ( ktore mozna sciagnac) z kursem tanca? Najlepiej takiego dance, pop itp. Wiem, pisalyscie o tym, ze niektore filmy maja elementy, ale mi chodzi o takie typowo, gdzie mozna sie nauczyc fajnych krokow?
istotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-23, 16:10   #3267
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez istotka Pokaż wiadomość
Nie chce zakładac nowego watku, wiec zapytam tutaj. Czy znacie jakies filmy ( ktore mozna sciagnac) z kursem tanca? Najlepiej takiego dance, pop itp. Wiem, pisalyscie o tym, ze niektore filmy maja elementy, ale mi chodzi o takie typowo, gdzie mozna sie nauczyc fajnych krokow?
oj dance czy pop to nie wiem.. ale moge hip hopowe polecic: YOU GOT SERVED-TAKIN' IT TO THE STREETS, HIP HOP WORKOUT, HIP HOP WORKUT 2 itp... ja sama szukam takich filmow co podalam linka do strony.. (na tej albo poprzedniej).. mozesz wejsc i poogladac jakie tam sa.. i moze poszukasz tez (jezeli masz np jakis program do sciagania typu kazaa, bear share..jezeli dobrze pamietam kazaa nie isteniej ale to tylko przyklad)... bo jezeli ja cos znajde i inne wizazystki to na pewno sciagniemy i tu wqrzucimy... A MAM PYTANBIE DOTYCZACE HIP HOP WORKOUT 2 .. czy ktoras z was ma to? bo mi to co kiedys sciagnelam nie dziala (co bylo na rapidshare) i jezeli kommus dziala niech to wrzuci plizzz..albo jezeli sciagala ktoraz z was z torrentow to niech mi toernta chociaz wysle..
Stary 2006-10-23, 17:26   #3268
Zanettkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ravia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jestem Wam bardzo wdzięczna za te wszystkie filmiki które udostępniacie. Pościągałam już sobie dużo z nich. Niestety nie mam się za bardzo jak odwdzięczyć. Więc na razie załączyłam na megaupload naukę kroków do układu choreograficznego Rihanny do piosenki SOS. Z tym że to jest układ do teledysku zrobionego dla Nike a nie ten oficjalny. Oni tam uczą kroków ale bez muzyki więc załączyłąm jeszcze ten teledysk i intro z dvd na którym Rihanna tańczy kawałek tego układu. Te kroki można też ściągnąć ze strony Nike ale otwarza się w Quicktime i każdy krok jest w osobnym filmiku.
To są trzy części nauki kroków:
http://www.megaupload.com/?d=T1K7MMEN - grupa Rihanny
http://www.megaupload.com/?d=AGKQUPJO - grupa Jamiego
http://www.megaupload.com/?d=K5W12GMT - wszyscy w parach

http://www.megaupload.com/?d=T0ETBWLZ - teledysk
http://www.megaupload.com/?d=STN3715R - kroki w wykonaniu Rihanny

Jeśli któraś z Was by chciała to mam jeszcze pokazy freestyle (po około 30 sekund) do tej piosenki w wykonaniu dziewczyn które tańczą w tym teledysku m.in Sofii (tej z rekamy Nike).

Dziewczynki ma któraś z Was te filmiki, bo bardzo chciałabym je ściągnąć a wygasły. tzn wygasly wszystki oprócz tego pierwszego który już ściągnełam. Jeszcze bardzo bym prosiła o YOU GOT SERVED-TAKIN' IT TO THE STREETS, Elinad Ty masz ten filmik? Mówiłaś ze jest super. MOgłabyś ?
Stary 2006-10-23, 17:29   #3269
K_A_S_I_A
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez istotka Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez brawurka1988
Dzięki za wszystkie filmy kochanę ,ale miałabym jedna prośbę czy ktoś ma jakieś filmy związane z baletem, albo innymi formami tanca , mogą teżbyć torenty jak już co ,z góry dzięki?
Ja chyba mam ale muszę poszukać

Poza tym nie skoczyłam wrzucać dance workout's ale obecnie brakuje mi czasu...
K_A_S_I_A jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-23, 20:34   #3270
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zanettkaa Pokaż wiadomość
Dziewczynki ma któraś z Was te filmiki, bo bardzo chciałabym je ściągnąć a wygasły. tzn wygasly wszystki oprócz tego pierwszego który już ściągnełam. Jeszcze bardzo bym prosiła o YOU GOT SERVED-TAKIN' IT TO THE STREETS, Elinad Ty masz ten filmik? Mówiłaś ze jest super. MOgłabyś ?
ja mam tylko nie mam teraz zbyt duzo czasu zeyb wrzucic 8-/ niestety... chodze na dance, break dance, zaczynam tez parkour uczyc, musze sie tez uczyc w miedzy czasie, no i jeszcze biezmowanie 8-D (hehe ale ja mloda jestem 8-D )... ale jakbys chciala wczesniej to mozesz sciagnac torrenta i przez program z torrentami sciagac np. ja sciagam przez UTorrent .. jezeli tak chcesz to wejdz na strone www.demonoid.com i wpisze te nazwe i sciagnij sobie torrenta i potem sciagnij 8-D bo nie wiem kiedy bede miala czas...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości