|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
.
Edytowane przez bejbi Czas edycji: 2006-10-21 o 16:26 |
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
DZIEWCZYNY ROZUMIEM ŻE CZYTANIE CAŁEGO WĄTKU JEST NUDNE I PRACOCHŁONNE ALE BŁAGAM SKORZYSTAJCIE CHOCIAŻ Z WYSZUKIWARKI!!! JAK BEDZIEMY TAK KAŻDEMU TŁUMACZYĆ CO I JAK TO NIGDY NIE ZNAJDZIEMY CZASU ŻEBY COŚ WRZUCIĆ
|
|
|
|
|
|
#3243 |
|
Raczkowanie
|
wiedziałamże tak będzie. Nie było pytania.
|
|
|
|
|
#3244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Prosze o pomoc
|
|
|
|
#3245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na razie ściągnęła mi się pierwsza część i nie chce odtworzyć przez żaden program. Mam rozumieć że odtworzy dopiero jak wszystkie części się ściągną? I w jakim formacie są te pliki? Dodam że niestety nie posiadam odtwzrzacza DVD na kompie. Proszę o poradę. TYLKO NIE KRZYCZCIE |
|
|
|
|
|
#3246 |
|
Zadomowienie
|
Noi się nie dziw, bo na tej samej stronie masz linki powklejane przez K_A_S_I_A odnośnie twojego pytania. Gdybyś nie dwała odrazu opcji odpowiedz, a przejrzała stronę tego wątku to pytanie byłoby zbędne. I nie miej do nas pretensji, że się złościmy. Ja sama jak trafiłam na ten wątek nie wiedziałam wielu rzeczy, ale wstukiwałam w wyszukiwarkę odpowiednie słowa i potrafiłam znaleźć to, co było mi potrzebne.
Pomyśl, że co druga osoba trafiając na ten wątek zada tego typu pytania, to w pewnym momencie linki podawane do ściągnięcia przez dziewczyny znikną w stosie pytań. Tak więc wiesz już, gdzie znajduje się odpowiedź na Twoje pytanie, a jeżeli pojawią się dodatkowe problemy to najpierw proszę wrzucić hasło w wyszukiwarkę, a jeżeli to nic nie pomoże, to wtedy chętnie pomożemy. |
|
|
|
|
#3247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czy jest wogóle ktoś kto ściągnął coś z tej strony ??A co do bejbi... jak możesz oczekiwać pomocy skoro ewidentnie nas olewasz ??!! rozumiem że przeczytanie 100 stron to dla Ciebie zbyt wielkie wyzwanie ale kilka postów mogłabyś przejrzeć zanim zadasz takie pytanie !!! Może lepiej już nic nie napiszę bo nie chcę być niemiła... |
|
|
|
|
|
#3248 |
|
Zadomowienie
|
Bejbi co do Carmen Electry musisz ściągnąć wszytskie części i scalić w Total COmandorze. Więcej szczegółów na wątku
K A S I U Mi się udało ściągnąć z ultrashare te cardio mixy ale nie miałam żadnych problemów tzn wyświetliło mi się parę razy że trzeba czekać ale na drugi dzień już zaskakiwało. MOże to po którymś razie nie działa już??? Może faktycznie pozostańmy już przy megauploadzie na przyszłość
|
|
|
|
|
#3249 |
|
Zadomowienie
|
Tam pokazuje się po którymś razie taki komunikat
You have reached download limit (150MB in 1 hours), or the file size is greater than the download size limit. Próbowałyście po upływie tego czasu? Bo ja nie miałam wcześniej żadnych literek, a teraz jak sprawdzałam to faktycznie mi wyskakują, dziwne trochę
|
|
|
|
|
#3250 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3251 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, przykro mi że macie takie problemy z tym ultrashare
Niestetey na megaupload nie byłam w tanie (nie wiem dlaczego) załadować crc i przy kolejnym wysyłaniu olałam go na rzecz ultrashare.
|
|
|
|
|
#3252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3253 |
|
Raczkowanie
|
mam do was pytanie: a mianowicie do osob, ktore sciagaja interesujace rzeczy takie jka no: tamilee webb jazz, personal trainer z tym murzynkiem itp skad wy sciagacie ? gdzie znajdujecie takie supper rzeczy? bo ja osobisci mam kilka stron z torrentami i z tamtad, a chcialabym znalezc takie rzeczy jakie sa na tej stronie
http://www.activevideos.com/hiphop.htm ,bardzo lubie hip hop a u nas nie ma w sklepach nic ... moze ktoras gdzies jakis z filmow, ktore sa na tej stronie widziala? jak tak to moze napisze gdzie.. plizzz... prawde mowiac najbardziej mi zalezy na : "breakin' it down" z laurie ann gibson cala seria Broadway Dance Center Make it Happen: A Hip Hop Dance Video Dance Like We Do with Cris Judd & Eddie Garcia Video Darrin's Dance Grooves Part 2: Darrin and Friends Video (czesc 1 tez bylaby cool heheh) cala seria TRU 2 FORM ta seria Learn the Hip Hop i ta seria heheh D's Hip-Hop Aerobics Video Let's Hip Hop With Seth Stewart Video Techno Pop - Music Video Style Dancing cala seria Hip-Hop Habit Street Technique - A Hip Hop Dance Class Video Strictly Choreography Vol. 1 Video Keep it Movin' Video Step To My Groove Video Dance Fitness for Beginners with MaDonna Grimes: Urban Street Heat Video cala seria Learn to Hip Hop jezaeli ktoras cos ma, widziala gdzies, badz znalazla prosze dac znac ok? |
|
|
|
|
#3254 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Raczkowanie
|
witam
mam prośbę czy może ktoś umieścić linki do pilatesu i jakiegos aerobicu , najlepiej na wyślij to pliz |
|
|
|
|
#3257 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#3258 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do MAGFLIEg ok fajnie 8-) poczekam ,a moze cos ci sie uda znalezc.. ja niestety sciagam tylko przez torrenty i lime wire (w tym drugim nic nie ma 8-( ) a na wszystkich stronach szukanie tez troche potrwa dlateog poprosilam o mala pomoc hehehe |
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Raczkowanie
|
wiec tak: noo w turbo jam sa fajne laski- a jeszcze lepsze sa w PUMP IT PU-THE LTIMATE DANCE WORKOUT BY DEANNE BERRY... a P9OX polecam ci cale sa tam miedzy innymi: cwiczenia na nogi, brzuch, ramiona, klatke piersiowa, jakies chyba wyskokowe, joga, stretching itp itd... polecam calutkie 8-) ale to moze potem.. najpierw sobie zrob :urbo jam, slim in 6, power 90 ..jakies takie zeby wzmocnic cale cialo bo nie dasz rady.. a potem powinno pojsc gladko.. a efekty musza byc widoczne.. hehe
|
|
|
|
|
#3261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy ten aerobik to jest ten w ktorym Carmen ćwiczy z dwoma dziewczynami? bo ja już sie pogubiłam a jesli nie to mozecie mi podac link do tego z dziewczynami? Bo szukalam ale znaleźć nie moglam
|
|
|
#3263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3264 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za wszystkie filmy kochanę ,ale miałabym jedna prośbę czy ktoś ma jakieś filmy związane z baletem, albo innymi formami tanca , mogą teżbyć torenty jak już co ,z góry dzięki
|
|
|
#3265 |
|
Raczkowanie
|
ja mam prosbe do ZEA:moglabys jeszcze raz wrzucic NYC balet ale czesc 2 bo sie okazalo ze nie sciagnelam jej calej ;-) pozdrawiam i z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Raczkowanie
|
Nie chce zakładac nowego watku, wiec zapytam tutaj. Czy znacie jakies filmy ( ktore mozna sciagnac) z kursem tanca? Najlepiej takiego dance, pop itp. Wiem, pisalyscie o tym, ze niektore filmy maja elementy, ale mi chodzi o takie typowo, gdzie mozna sie nauczyc fajnych krokow?
|
|
|
|
|
#3267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczynki ma któraś z Was te filmiki, bo bardzo chciałabym je ściągnąć a wygasły. tzn wygasly wszystki oprócz tego pierwszego który już ściągnełam. Jeszcze bardzo bym prosiła o YOU GOT SERVED-TAKIN' IT TO THE STREETS, Elinad Ty masz ten filmik? Mówiłaś ze jest super. MOgłabyś ?
|
|
|
|
#3269 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym nie skoczyłam wrzucać dance workout's ale obecnie brakuje mi czasu... |
||
|
|
|
|
#3270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

??