|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla miłośników BIEGANIA :)
Cytat:
|
|
|
|
#1052 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj z samiutkiego ranka bylam biegac
Tak czy siak poki jest pogoda biegam po lesie i wdycham fresh air
The greatest glory in living lies not in never failing, but rising every time we fall! Wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia... Dzięki bezgranicznej mocy mojej podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych Wytrwać w dążeniu do celu |
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
suzana-jak egzaminy?bom ciekawa
w zeszłą sobotę miały być chyba cóż za choróbsko Cię dopadło? kuruj się kochana,jeszcze swoje wybiegasz a nie wyleczona choroba ciągnie się i odzywa głęboką czkawką,więc lepiej nie ryzykować intryguje mnie też Twój avatar czy to Ty?superaśny ja mam nadzieję,że jutro uda mi się pobiegać rano,choć zimno brrrr.... witam kolejne maniaczki biegania uważajcie-to uzależnia |
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
annLee nie podeszłam do tego egzaminu w związku z chorobą, ale pierwszy stopień zaliczyłam śpiewająco. Teraz czekam na list polecony z terminem. A na avatarze nie jestem ja, chociaż moja siostra usilnie twierdzi, że to ja po przeróbkach photoshopa
dzięki za pamięć
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
no to gratuluję
następne to już tylko formalność 3maj się cieplutko co do avataru-to zgadzam się z siostrą
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Przyczajenie
|
To ja wam cos o sobie opowiem. Ja zaczalem biegac dzieki mojej ukochanej
Na poczatku to bylo kilka km (ok. 4), potem zaczalem sie rozkrecac. To bylo ok. maja/czerwca tego roku. Na wakacjach jakos przestalem (dlugo bylem chory a w sierpniu juz ciagle padalo). Zaczalem znow od polowy wrzesnia. Ale tym razem z grubej rury. Doszlo do tego, ze srednio 2 razy w tygodniu biegam po 14km + naleze do grupy jogging'owej + 2 razy w tygodniu silownia. Cos wspanialego, jakie to fajne uczucie, gdy jest sie zmeczonym po wlasnie takim wysilku. Ale nie wolno tez przesadzac... Ja ostatnio przegialem chyba. W niedziele przebieglem 28km i dzisiaj dopiero do siebie doszedlem <sux> :
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj o 7rano 30minut biegania i trocge gimnastyki-ale fajnie bylo
The greatest glory in living lies not in never failing, but rising every time we fall! Wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia... Dzięki bezgranicznej mocy mojej podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych Wytrwać w dążeniu do celu |
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
ja narazie musze zaprzestac biegania z powodu zaistnialych okolicznosci ...
a Wam dziewczynki jak idzie?mi sie juz przytylo,z 48 do 51,ale lepiej sie czuje,poza tym zrobilam sie jakos tak bardziej jedrna tu i owdzie
|
|
#1059 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
No ja wlasnie odwrotnie - z 82 do 75 kg i coraz lepiej mi idzie
|
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
no a wszystko wskazuje na to,ze jeszcze mi sie przytyje
|
|
#1061 |
|
Przyczajenie
|
A zgadza sie, skoro masz przerwe w sporcie to niewatpliwie nabierzesz troche wagi. I w sumie dobrze, bo jak pisalas - 48kg to strasznie malo
Ja pracuje natomiast we wszelkie mozliwe sposoby aby kilogramy zbedne zrzucic. Do tego propaguje sport w kazdym towarzystwie jako najzdrowszy tryb zycia (juz 4 osoby przekonalem
|
|
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1063 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś znowu skatowałam się na skakance, ale wysiłek był nieprównywalny z bieganiem
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dzisiaj rano pobiegałam
cieplutko było od razu lepiej się poczułam po wczorajszym obrżarstwie anydza-gratuluję dbaj o siebie koffana EDIT-jak to faceci są mało domyślni
|
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biegać po kawie? Pomaga, szkodzi, czy po prostu po tym można? |
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu a jakie masz skojarzenie?
|
|
#1068 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak pomyślałam
A ja nie biegam. Przerwa na jakieś 2 tygodnie z powodu zapalenia uszu
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Raczkowanie
|
wciągające jest to bieganie!
tylko napiszcie, wolicie rankiem pobiegać czy wieczorem? bo nie mam siły, żeby zmobilizować się do wczesnego wstawania (tj. przed 9 :P), ale jeśli biega się wtedy lepiej, to może się skuszę... ![]() tymczasem, biegnę spać dobranoc!
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Velvet-każdy lubi coś innego
ale nie ma to większego znaczenia-kiedy.ja wolę rano-bo wtedy nie mam wymówek i nie jestem zmęczona poza tym daje mi to energię na cały dzień spróbuj biegać przez jakiś czas rano a póżniej wieczorem i wybierz co Ci bardziej odpowiada. |
|
|
|
|
#1074 |
|
Przyczajenie
|
Mnie sie wydaje, ze najlepiej jest biegac w srodku dnia. Rano mozna rowniez - ale po dobrej rozgrzewce. W srodku dnia kregi a wlasciwie przestrzenie miedzykregowe nie sa ani rozciagniete ani zbite. To jest optymalna forma kregoslupa. Jak czlowiek wstaje rano, to jest "dretwy" wiec dodatkowo trzeba zrobic rozgrzewke. Wieczorem odradza sie uprawiania sportu. Kregoslup jest "zbity" (to dlatego czlowiek wieczorem jest nizszy) a stopy opuchniete.
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie najlepszą porą na bieganie (najbardziej optymalną) okazały się dwa przedziały czasowe :12-14 i 17-18. Siłowo również ćwiczy mi się najlepiej w tych godzinach. Rano jestem nie do życia, jeżli chodzi o jakikolwiek sport i o dziwo wieczorem w okolicach 21 jestem w stanie wykrzesać z siebie potężną dawkę energii.
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
AnnLee dziekuje
![]() Chcialam sobie pobiegac w przyszłym tygodniu, ale jak powiedziałam to na głos (ze przykryje sobie uszka i pobiegne) to myslalam, ze mnie zlińczują ![]() Jednak mysle ze od 6 listopada rusze w trase ![]() Suzanko pozne godziny wieczorne dla mnie tez są wspaniałe. Lubię biegać ok 21-22 wtedy jest super. Siłowo spróbuje rano, przed zajęciami, a jak nie będę w stanie do życia to przeniosę się na popołudnie.
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Nati-biegałam dzisiaj za Ciebie również
i powiem Ci,że dawno mi się tak dobrze nie biegało nie obyło się również bez kolejnych komentarzy -chyba jednak wolę wcześnie rano-kiedy nikogo prawie nie ma.kiedyś nie wyobrażałam sobie biegać rano-lubiłam się kryć w czeluściach nocy teraz lubię rano-świetny początek dnia!co do rozciągania to prawda |
|
|
|
|
#1078 |
|
Rozeznanie
|
Ja uwielbiam biegac rano tak gdzies pomiedzy 7-10
Dzisiaj tez bylam sobie pobiegac w pobliskim lasku ,ale tak dalam sobie w kosc ,ze pozniej bylam troche zmecczona,ale nic...dla tego wspanialego uczucia zawsze warto!!!
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
AnnLee az ślinka mi leci na mysl o bieganiu... taka śliczna pogoda. Nadrobie to wszystko
Komentarze? Z reguły biegac z playerem, wiec nie słysze. Ostatnio jak biegałam słyszałam typu "ale tyłeczek". Co najmniej niesmaczne
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
Nati-pewnie dlatego tak dobrze mi się biegało,bo biegłam z Tobą
nadrobisz-spokojnie przymierzam się do zakupu mp3-,bo discmana nie mam gdzie włożyć i może w końcu przestanę słyszeć komentarze..choć nie powiem-większość mnie rozbawia na długo np.dzisiaj pan za mną krzyknął:"...i jest!!!złoto dla tej pani!!!już słyszę jak brzęczą złote medale na szyi!!!brawo! brawo!" skąd to się ludziom bierze?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

czytająć wasze wypowiedzi, chcialam poprostu ubrać buty i pobiec.... mam pytanko.... mam chore serduszko... tzn. jak za dużo biegam, czy mam za duży wysilek fizyczny, to łapie mnie bezdech i prawie że mdleje... co mam z tym zrobić?? chcę biegać...ale nie mogę
to nie jest sprawa wytrzymalości, ani nierownego oddechu.. to serce. poradźcie!! ściskam cieplutko!!!

Tak czy siak poki jest pogoda biegam po lesie i wdycham fresh air
dzięki za pamięć