|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
Ja mam prośbe!
Mam to ZESTAW PUMP IT UP 1. Heat http://www.megaupload.com/?d=UPK64PTM 2. Dance it out.avi http://www.megaupload.com/?d=RZKI4OSC 3. Pump it up.avi http://www.megaupload.com/?d=25JXM9VI 4. Bums & tums http://www.megaupload.com/?d=AEB08V5Z 5. Chill.avi http://www.megaupload.com/?d=UMP0OMCR I druga część mi się ściaga ale nie działa, ściągałam juz kilka razy i du.... Mógłby ktoś to wrzucić raz jeszcze. Będe wdzięczna! |
|
|
|
|
#3272 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny! Mam problem z murzynem z DSF-u! Mam ten filmik na dysku twardym jako film DVD tam są trzy filmiki z ćwiczeniami (fajne już ćwiczyłam
i bardzo mi zależy żeby wam wrzucić) Ale on jest w formacie VOB itak dalej wiecie jak to na płytce DVD. Chciałam to najpierw nagrać sobie na płytę DVD żeby potem przerobić na avi - bo umiem przezrabiać na avi ale z płyty, no ale mój Nero nie chce mi tego ciągle nagrać na DVD płytkę Macie jakiś pomysł jak to inaczej przerobić bo fomatu DVD nie będe raczej wrzucać na mego bo to sto lat by trwało!!! Macie jakieś pomysły?????Przy okazji oficjalnie zadaje pyanie do Pingwineczki - Jesteś tu czasami jeszcze z nami??? Zaglądzasz tu do nas??? Odezwij sie!! |
|
|
|
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny BARDZO WAS PROSZĘ
jeżeli możecie to nagrajcie mi płytki z Pump It Up Dance z Carmen i murzynkiem mnie się to nie udaje, ściąga się i nic już straciłam nadzieję a tak bardzo chce mi się przy tym ćwiczyć PROSZĘ! PROSZĘ! PROSZĘ! jeżeli któraś z Was mogłaby się poświęcić to podaję adres mega35@gazeta.pl ja wyślę wcześniej pieniążki na konto |
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3276 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.megaupload.com/?d=UAGESUP0 |
|
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Miałabym skromną prośbe,gdyby któraś z Was mogła wrzucić Bellydance(albo coś innego instruującego o tańcu brzucha). Byłabym bardzo wdzięczna
|
|
|
|
|
#3278 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny bardzo Was proszę napiszcie jak ściągacie ćwiczenia z tej strony
megaupload co robić jak już się otworzy co gdzie wpisać i co ściągnąć proszę o podpowiedź pozdrawiam |
|
|
|
|
#3279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3280 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki!
Co u was? Jak postępy? Ja zaczynam ćwiczonka od nowa Nie wiem, który już raz z kolei Zaczęłam też pić zestaw herbat "system slim figura"... podobnież jest skuteczny... co o tym myślicie? Piła, któraś z was?
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz tylko ćwiczyć i ćwiczyć
|
|
|
#3282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli masz chociaż trochę szacunku dla dziewczyn, które poświęcają swój czas i wrzucają w tym wątku tyle filmików to PROSZĘ, skorzystaj zwyszukiwarki albo cofnij się o jedną stronę wcześniej. Boję się, że niedługo nawet Magfielg, która tak wytrwale dzieli się z wszystkimi tym, co udaje się Jej zdobyć, załamie się i ucieknie daleko. Nie udzielam się tutaj czynnie, ale teraz to i ja załamałam ręce
|
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Raczkowanie
|
ja pilam.. to powiem tak ze ogolnie szkoda kasy.. no jedyne co mi pomagalo odrobinke to SPALANIE (ale duzo cwiczylam a herbatka wspomagala spalanie kalorii... to troszke wiecej spalalam niz normalnie...ale to tez chyba zalezy od ilosc itluszczu i wogole...ja pooc nie mam tak strasznie duzo tluszczu-odborinke na brzuchu i troche wiecej w nogach i pupie[jak dla mnie za duzop i to chce schudnac]).. ja niestety teraz cwicze glownie tak: w piatki, soboty i niedziele jezdze na rowerku (zwiekszam trase), cwicze na miesnie ramion i brzucha i sobie zaczne jeszcze aerobiki robic (teraz bardzooo duzo tancze bo za niedlugo mam konkurs mlodych choreografow i pierw beda w budzie eliminacje... i ja z moja grupa chcemy wygrac 8-D ).l.a co do slimow to ja chyba zaczne na poczatek cwiczyc TURBO JAM (tylko musze wszystkie czesci sciagnac bo na razei mam tylko 2 cale... a sciagam sobie ptrzez torrenty.. i w miedzy czasie carmen electre sciagam).. w sumie to bede glownie cwiczyc aerobiki zeby tluszcz pospalac a potem bede ksztaltowac wszystkie miesnie ciala zeby ladne byly 8-D ostatnio mam tez niestety malo czasu na ciwczenia 8-( ale mam nadzieje ze sie to zmieni.,,..
|
|
|
|
|
#3284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po prostu nauczyłam się już ignorować te prośby![]() tylko ciągle ma problem z murzynem. Ponawiam pytanie wie ktoś jak przerobić pliki dvd z dysku twardego na avi? |
|
|
|
|
|
#3285 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem, jestem.Co prawda raz kiedyś.... Ale miło mi że mnie pamiętacie Cytat:
A w czym chcesz to zrobić? Najprościej chyba w DVDrip2. Masz? Bo nie wiem od czego zacząć tłumaczyć.Cytat:
Co do wrzucania to się zabieram do tego, ale muszę na razie znaleść czas na przekonwertowanie i wysłanie... Nie chce nic obiecywać, bo same widzicie co mi z obietnic wychodzi
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam chyba gdzies ten programik na Niezbędnikach poszukam i spróbuje jak nie będe wiedziała jak dam znać![]() A masz jakieś fajne filmiki cardio??? |
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i taniec brzucha między innymi to: http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/471521 , ale nie tylko kilka filmików. Typowego cardio ostatnio nie zdobyłam... chyba... ale poszukam jeszcze.
|
|
|
|
#3288 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3289 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jest nowy Shape tym razem z Pilatesem. Nie wiem co to za pilates bo nie lubię za bardzo tego typu ćwiczeń ale tytuł oryginału brzmi Real Pilates
Ja jestem ogólnie rozczarowana w środku nic ciekawego a ciągle naiwnie czekam na płytke spalanie, chyba się nie doczekam i kupię sobie na allegro. Dziewczyny ja im tzn shape wysłałam maila z zapytanie czy będzie jeszcze to spalanie i rzeżbienie które tak hucznie zapowiadali i nie odpisali mi nic. Czy wam któś odpisał? A możecie wysłać do nich maila z zapytanie w tej sprawie może jak kilka osób napisze coś ich sumienie ruszy ![]() Pozdrawiam Jak któs bardzo chce to wrzucę tego pilatesa tylko może najpierw niech ktoś kompetetny się wypowie czy czasem nie ma tego już na wątku
|
|
|
|
|
#3290 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ściagnełam sobie z tego wątku filmiki slim in 6 i zastanawiam sie w jaki systemie trzeba to ćwiczyć np 2 tygodnie star it up potem dwa rump it up i dwa burn it up czy jakoś inaczej? prosze o poradę ...
|
|
|
|
|
#3291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi sie,ze nie ma tego pilatesa wiec smialo wrzucaj Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
Pingwineczko za wcześnie sie pochwaliłam nie ma DVD rip 2, a próbowałam ściągać z netu jakieś programiki darmowe to wszytskie jak chcę wybrać dysk dvd do sformatowania to mówią że nie ma dysku w cd roomie, i nie chcą szukać go na dysku twardym. Ja wogóle chciałam go sobie nagrać na płyt DVD ale jak robie w nero nagraj łyte DVD to przy analizowaniu plików się zacina i ani rusz dalej. Nie wiem co tu poradzić tak ogólnie chodzi bo ćwiczyłam na komputerze się odtwarza. Co by tu jeszcze wykombinować?
|
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cierpliwie czekam
|
|
|
|
|
|
#3294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ramp it up -> 17 lub 18 dni (tak aby w poączeniu ze start it up wyszły 3 tygodnie) Burn it up -> 3 tygodnie |
|
|
|
|
|
#3295 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co ćwiczyłyście na spalenie tłuszczu? No i jakie efekty? Bo nie mogę się zdecydować?
P.S. Chodzi mi oczywiście o jakieś ćwiczonka w domku... |
|
|
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
ja cwicze aerobiki... oraz bede skakac na skakance, jezdze na rowerku stacjonarnym, kupie stepeer i z niego texz bede korzystac 8-)
|
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
błagam niech któraś z was wrzuci plik crc do NYC Ballet, bo trzy części mam i tylko crc nie...
|
|
|
|
|
#3298 |
|
Zadomowienie
|
Pilates z najnowszego SHAPE
Łatwy pilates z SHAPE Edytowane przez magflieg Czas edycji: 2006-12-21 o 22:31 Powód: rozkaz odgórny |
|
|
|
|
#3299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
to jes taka rozowa plyta?z tej kolekcji byla jeszcze joga.to to samo?zenada :|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

i bardzo mi zależy żeby wam wrzucić) Ale on jest w formacie VOB itak dalej wiecie jak to na płytce DVD. Chciałam to najpierw nagrać sobie na płytę DVD żeby potem przerobić na avi - bo umiem przezrabiać na avi ale z płyty, no ale mój Nero nie chce mi tego ciągle nagrać na DVD płytkę
Macie jakiś pomysł jak to inaczej przerobić bo fomatu DVD nie będe raczej wrzucać na mego bo to sto lat by trwało!!! Macie jakieś pomysły?????

Nie wiem, który już raz z kolei
Zaczęłam też pić zestaw herbat "system slim figura"... podobnież jest skuteczny... co o tym myślicie? Piła, któraś z was?