|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
unikałam takich zapachów wewannie - ale od kiedy an nowo stara DV ( może przez zwietrzenie ?) mi podpasiła to teraz chcę ją taką odcynamonioną i odbrzoskwiniowaną we wannie a i dziękuję za cynk Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-27 o 23:35 |
|
|
|
|
#3033 | ||
|
Mother of Cats
|
Fiek chrystusowy minus jeden ![]() Cytat:
W sumie to jest jakieś rozwiązanie - wybrać zupełnie inne buty z tego sklepu albo obuć tam TŻ-ta, który też coś o glanach ostatnio przebąkiwał ![]() Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-09-27 o 23:36 |
||
|
|
|
#3034 | ||
|
Zakorzenienie
|
aileenn
Ju Florciu Aaaa Maja bardzo się cieszę ,że Reksio wrócił ide....niech się skończy ten dzień.... chociaż powiem Wam że najgorsze są ranki, wtedy rzeczywistość uderza z letka wypoczęty organizm z zaostrzonymi zmysłami i wszystkim ze zdwojoną siłą, i jakoś tak mocniej boli i dusi.... nie ma to jak paść i zasnąć bezmyślnie no, to , pa
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ze chociaż możesz spać - dobrej |
|
|
|
|
#3036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() branoc
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze słotym ślaczkiem. Ale czego gratulować? Toż to najtańsze na wyprzedażach (nie na naszych, bo na nasze to mnie nie stać) i jedyne co na mnie pasi z długością rękawów. Ale jak się chwalić, to się chwalić. Koszulku Juicy Couture (rószofą) zanabyłam za 3 ojro. ![]() Poka na którego!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3038 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ad2. no kto wie, bierz taką ewentualność pod wzgląd Cytat:
kolorowych
|
|
|
#3039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maruderuf vrethy nie lubiom
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-27 o 23:59 |
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no gustu - bo oni ładnie kroją - tzn szyją tzn fasony mają ładne - proste ni ma poka bo to rzut u mie we sklepie i ni umie znaleźć internetowo w tej ichniej kolekcji u mnie deszcz - idę do tej wydomestosowanej wanny Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-28 o 00:02 |
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
No i jestem
![]() Mówię Ci, jedź ze mną do B-Stoku- co Ci szkodzi? Ten lekarz jest nieugięty i do tego rzeczowy i przyjacielski (i całkiem, całkiem )[QUOTE=skarbiatko;2966 ide....niech się skończy ten dzień.... chociaż powiem Wam że najgorsze są ranki, wtedy rzeczywistość uderza z letka wypoczęty organizm z zaostrzonymi zmysłami i wszystkim ze zdwojoną siłą, i jakoś tak mocniej boli i dusi.... nie ma to jak paść i zasnąć bezmyślnie no, to , pa Ranki zawsze są najgorsze- jeszcze pamiętam ![]() Ściskam mocno i całuję- a obrazek będzie przepiękny!
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucie w google 'długopiór" dajcie na grafike , najedxcie myszą na zdjęcia poczytajcie podpisy pod grafikami ( i żródło )
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Do jutra!
|
#3044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pa Też idem spać Cytat:
![]() (nie pamiętam kto... Ves? Sałać? Red? )
|
|
#3045 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepszy jest ostatni długopiór na stronie 8
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-28 o 00:16 |
|
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3049 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przy 3 sie pobrechtałam na guos
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Irytuje mnie, że u nas ceny są z kosmosu. Rozumiem, że coś może się różnić ceną o 100 zł ale nie o kilka tysięcy. To jest chore. Marynarkę kupiłam za ok. 100 e. a u nas ta sama kosztuje ponad 2 tys. A ja naiwna chciałam sobie do niej spodnie u nas dokupić żeby mieć komplet. Może obniżą cenę? I może warto poczekać jak ładne? ![]() Chociaż ja się na modzie nie znam, noszę to co na mnie wchodzi i przy okazji jest tanie a nie modne. ![]() Transformersy się pojawiły na drodze i coś kopią. ![]() Idę. Jutro mam inkwizycję na głowie. ![]() Kolorowych.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Karkki - i to ten kraj mlekiem i miodem płynącym to Finlandia?
![]() co ja robie tu uuuuu? ![]() no - jestem nagrzana ( we wannie ) i idę utrzymać tę temperaturę pod kołderkę - chyba nyny - deszcz moze pomoże dobrej nocy wsiem aha - ja się na modę nigdy nie oglądam - ubieram to co mi się podoba - a że podoba mi się hipppie oraz minimalizm - to w obecnym sezonie jestem przypadkowo modna ![]() markowe ciuchy jesłi mnie na nie stać ( mówię tu już o przeeeeeeecenionych) to mam aż z nich nie wyrosnę - tak stało sie z koszulką nafnaf - i espritami - przy czym jedną pofarbowałam farbą do włosów i zostaął ino do wykonywania prac remontowych tudziez malowania ogrodzenia - ostatnio rozdałam wszystko ludziom - jak leci obecnie poważam ciuucheksy - ale nie mam talentów do kupowania tam a żałuję
|
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
to ja mykam
kolorowych
|
|
#3053 | ||||||
|
BAN stały
|
8 stron w jeden wieczór
![]() Nadrobiłem... i nic nie napiszę, bo się jeszcze taka jedna Ślicznotka obrazi ![]() Nie musimy nikomu nic mówić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() To chyba w szwajcarskich, prywatnych klinikach jest taniej ![]() Cytat:
Cytat:
Kolkę pewnie biedak dostał ![]() Cytat:
--- No, to dobrej nocy życzę |
||||||
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
aleśta natrzaskali postów, no nie nadrobię...
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten kraj mlekiem i miodem płynącym to sieciunia zachodnio-sklepowa. Nie korzystam z all ponieważ, albowiem, że od kilku lat kupuję w innych rejonach sieci, a jak tak patrzę i porównuję, to raczej nie przepłacam. I nie mówię tu o ebay czy amazon tylko o normalnych sklepach typu Neiman Marcus. Przeceny obuwia i odzieży różnych marek, w tym projektantów, dochodzą do 75% albo i więcej. Trafiają się i 90%. We Francyji i we Włoszech też są fajne wyprzedaże. Ino cza trafić, bo czasami som rozmiary a czasami ni mo. No i dojazd troszku kosztowny. ![]() Tak samo. Ale nawet jak wyrastam a nie zedrę to trzymam, bo jak dorastam to są jak znalazł. Tysz ciuchexy poważam, ale une mnie nie. ![]() Trzymajcie kciuki, bo zapowiada się ciężki dzień.
|
|
|
|
#3056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No to se pogadałam i spadam po rzeczy do kajbla
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3057 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zjadłam ale była niedopra to chyba jednak wyrzuty sumienia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
głupie to strasznie... powinnaś móc zwrócić ![]() Cytat:
Macham znad kawy nie che mi się nic
|
||||
|
|
|
#3058 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. Cytat:
|
||
|
|
|
#3059 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad kawy i kanapki z salami
![]() Potem do roboty A butów dalej nie kupiłam, chyba Flo mi pomoże w decyzji
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3060 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
wizaż podbija googla ![]() ![]() ad. 1 - ja też ad. 2 - mi też
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

unikałam takich zapachów wewannie - ale od kiedy an nowo stara DV ( może przez zwietrzenie ?) mi podpasiła to teraz chcę ją taką odcynamonioną i odbrzoskwiniowaną we wannie

( gratulować
czaję się na Webera
Toż to najtańsze na wyprzedażach (nie na naszych, bo na nasze to mnie nie stać) i jedyne co na mnie pasi z długością rękawów. 

Marynarkę kupiłam za ok. 100 e. a u nas ta sama kosztuje ponad 2 tys. A ja naiwna chciałam sobie do niej spodnie u nas dokupić żeby mieć komplet. 

to chyba jednak wyrzuty sumienia