Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-01, 13:36   #1501
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
21, no już bliżej 22. Powoli mnie to przerasta, bo nie wiem czy to mnie dobija czy dodaje sił na życie w pojedynkę! Był na moim fb i skomentował co drugi komentarz od facetów.. I te teksty: "No dzięki za życzenia, ale pewnie byłem jednym z wielu", "O studniówka w styczniu.. to pójdziesz z X lub Y, bo widzę jak do Ciebie rwą" - Skoro On z nas zrezygnował to co mu do tego? A ja potem mam poczucie winy
Moim zdaniem powinnaś zerwać kontakt bo dla mnie zachowuje się jak dzieciak. Nagle wrócił to sobie o Tobie przypomniał. Jest chorobliwie zazdrosny i patrzy jak wbić Ci szpilę. Daj sobie szansę na szczęście i nie kontaktuj się z nim.
A co z tym kolegą z dzieciństwa
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 13:44   #1502
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Odzywa się do mnie na gadu, ale nie ma odwagi, żeby się spotkać twarzą w twarz. W ogóle przyznał się, że zaczyna studiować europeistykę - chociaż w Niemczech ma już rok na budownictwie przestrzennym. Nie rozumiem, taki inżynierek miał być z Niego.

Pisał mi o tym jak mu ciężko, o tym jak pozostał mu tylko Marcel (tak mieliśmy nazwać syna). No to ja mu piszę, że musi sobie znaleźć dla Niego matkę, a on, że kopanie w nocy ma po mnie i pieprzyk [To jest okropne, bo mamy z M. pieprzyk w tym samym miejscu]
o kurde, jakie on ma jazdy
myślę, że musisz się poważnie zastanowić czy w to brnąć, bo czasem samo "kocham" to za mało

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Śmietanka, na razie w planach mam sałatkę z surimi, z szynką i ananasem, z brokułem i migdałami, to moje 3 ulubione

A konto mam Pko Super Student, do kitu jest. Teraz potrzebuję chyba zwykłego rachunku. Nie sądzę,żeby z mojej wypłaty opłacało się zakładać oszczędnościowe Ale muszę wziąć to pod uwagę bo chciałabym 200-400zł. miesięcznie odkładać,tylko czy mi się uda :P
Najbardziej skłaniam się właśnie ku MBankowi bo kusi mnie tan brak opłat. A o Aliorze własnie niedawno czytałam i mnie zaciekawił. BGŻ nie biorę pod uwagę, jakoś mnie odstrasza :P
Ogólnie zależy mi na braku opłat za przelewy (w pko 50gr. za każdy), braku opłaty za prowadzenie konta (własnie w sytuacji kiedy np.:płace ileś tam kartą w miesiącu) i darmowych bankomatach.

Ile on ma lat,że ma wymyślonego syna?

Zrobiłam piling kawowy, wysmarowałam się balsamem z Physiogelu, wypilingowałam twarz i nałożyłam grubą warstwę nawilżającej maści, od razu mi lepiej
aaa, to w mbanku masz 5 złotych miesięcznie i wypłacasz ze wszystkich bankomatów, nie ma z tym problemu przelewy i takie tam też za darmo I fajna obsługa, bo np. z konsultantami piszę na czacie kiedy o coś pytam, a mkioski są w centrach handlowych

Gdybyś chciała coś faktycznie odkładać, to możesz wtedy znaleźć jakąś fajną ofertę z w innym banku, zrobić zlecenie i przelewać tam pieniądze i znaleźć np. fajnego overnighta
Stary 2011-10-01, 13:50   #1503
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
aaa, to w mbanku masz 5 złotych miesięcznie i wypłacasz ze wszystkich bankomatów, nie ma z tym problemu przelewy i takie tam też za darmo I fajna obsługa, bo np. z konsultantami piszę na czacie kiedy o coś pytam, a mkioski są w centrach handlowych

Gdybyś chciała coś faktycznie odkładać, to możesz wtedy znaleźć jakąś fajną ofertę z w innym banku, zrobić zlecenie i przelewać tam pieniądze i znaleźć np. fajnego overnighta
Co to overnight?
Z tym oszczędnościowym to chyba poczekam kilka miesięcy i zobaczę jak mi te oszczędzanie będzie szło :P moja must have na allegro nie wróży nic dobrego
Edit: a orientujesz się jak wygląda zamknięcie rachunku? Po prostu idę do Pko,mówię że rezygnuję i na miejscu mi to załatwiają czy muszę coś wypełniać itp.?

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2011-10-01 o 13:52
Stary 2011-10-01, 13:58   #1504
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Co to overnight?
Z tym oszczędnościowym to chyba poczekam kilka miesięcy i zobaczę jak mi te oszczędzanie będzie szło :P moja must have na allegro nie wróży nic dobrego
Edit: a orientujesz się jak wygląda zamknięcie rachunku? Po prostu idę do Pko,mówię że rezygnuję i na miejscu mi to załatwiają czy muszę coś wypełniać itp.?
overnight to taka fajna lokata/opcja na rachunku, że na noc blokuja Ci pieniądze i obracają tym na większym procencie. Tylko trzeba uważać, niektórzy wybierają overnighty i o nich zapominają, a potem w środku nocy nie mają jak kartą zapłacić.
Chociaż w sumie to dobry sposób na oszczędność na imprezie

Zazwyczaj musisz napisać jakieś pismo, wniosek o zamknięcie rachunku, coś w tym stylu. U mnie w banku mieli 30 dni na zamknięcie konta. Najlepiej zadzwoń na infolinię

Jaką masz listę must have? Moja wczoraj się prawie zrealizowała, kocham moje zapupie- za torebkę, buty i szminkę zapłaciłam 100 złotych
Stary 2011-10-01, 14:06   #1505
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
overnight to taka fajna lokata/opcja na rachunku, że na noc blokuja Ci pieniądze i obracają tym na większym procencie. Tylko trzeba uważać, niektórzy wybierają overnighty i o nich zapominają, a potem w środku nocy nie mają jak kartą zapłacić.

Zazwyczaj musisz napisać jakieś pismo, wniosek o zamknięcie rachunku, coś w tym stylu. U mnie w banku mieli 30 dni na zamknięcie konta. Najlepiej zadzwoń na infolinię

Jaką masz listę must have? Moja wczoraj się prawie zrealizowała, kocham moje zapupie- za torebkę, buty i szminkę zapłaciłam 100 złotych
O to muszę któregoś razu się przelecieć do banku i zamknąć jak najszybciej

Moja lista must have:
- dwie pary jeansów (wczoraj zrealizowane)
- kopytka (wypatrzone już na all)
- oficerki na zimę, płaskie, czarne,najlepiej ocieplane bo na obcasie mam z tamtego roku
- płaszcz na zimę czarny (ale mama sponsoruje)
- dzianinowa sukienka
- zapas grubych rajstop
- zwykła bluzka z bufkami (starą pobrudziłam lakierem do paznokci,a potem zmywaczem)
- jakieś ciepłe sweterki
- torebka
Hmm i to by było na tyle

Edit: a ja na swojej wiosce kupiłam dwie pary fajnych jeansów za 80zł. Poka swoje łupy,a przede wszystkim torebkę!

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2011-10-01 o 14:12
Stary 2011-10-01, 14:16   #1506
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem powinnaś zerwać kontakt bo dla mnie zachowuje się jak dzieciak. Nagle wrócił to sobie o Tobie przypomniał. Jest chorobliwie zazdrosny i patrzy jak wbić Ci szpilę. Daj sobie szansę na szczęście i nie kontaktuj się z nim.
Kolega z dzieciństwa dostał odstawiony, bo proponował mi seks bez zobowiązań
M. zawsze uważał, że nie jest zazdrosny, ale był i jest - może podświadomie, ale jest. A kontakt z Nim w niczym mi nie przeszkadza, fajnie czasami dowiedzieć się co u Niego. Dzisiaj z chęcią dowiem się jak pierwszy dzień na uczelni, bo powiedział, że da znać. A szansę na szczęście próbuję sobie dać cały czas - dlatego dzisiaj śmigam w szpilach!
Cytat:
o kurde, jakie on ma jazdy
myślę, że musisz się poważnie zastanowić czy w to brnąć, bo czasem samo "kocham" to za mało
Nie rozumiem tych jego 'jazd'. Może to akt desperacji, albo po prostu nie wie jak mnie podejść. BŚ, póki co w nic nie brnę - zatrzymałam się w martwym punkcie i tak jest mi dobrze. Nawet nie zaproponuję mu spotkania, jeśli będzie chciał to się spotka, a jeśli nie - to nie.
W ogóle wczoraj mnie podpuszczał, że skoro ja wyjeżdżam do Wrocławia, który jest jeszcze dalej od Krk to on poleci z programy ERASMUS do Włoch na dwa miesiące - kolejne jego zagrywki, żebym tylko prosiła, żeby został. Dałam mu do zrozumienia, że do Włoch w tym roku nie jechałam, bo tam się poznaliśmy i nie chciałam sobie niczego przypominać, ale po maturze jadę tam ze znajomymi

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 16:03   #1507
Eldo_rado
amor vincit omnia

ciekawe jak tam się mają nasze Uczennice i Studentki
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-01, 16:42   #1508
winyl
Zakorzenienie

A ja się od dzisiaj odchudzam

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 16:43   #1509
Eldo_rado
amor vincit omnia

a ja dziś piję
Stary 2011-10-01, 16:48   #1510
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
A ja od jutra, bo w poniedzialek dostane @ i ciagle chodze glodna Nie lakoma, po prostu kurde glodna. Juz sie zapchalam, oby do wieczora... Do konca pazdziernika chce zgubic 3,5kg. Mysle, ze to realny cel. Potem do konca listopada kolejne 3kg, a do konca grudnia 2kg. Z tym ostatnim bedzie ciezko, wiadomo dlaczego :P Ale mam studniowke za pasem i nie chce wygladac jak pączek

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-10-01 o 16:49
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 16:53   #1511
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

Moja lista must have:
- oficerki na zimę, płaskie, czarne,najlepiej ocieplane bo na obcasie mam z tamtego roku
- dzianinowa sukienka
- zapas grubych rajstop
- zwykła bluzka z bufkami (starą pobrudziłam lakierem do paznokci,a potem zmywaczem)
- jakieś ciepłe sweterki
- torebka
Hmm i to by było na tyle

Edit: a ja na swojej wiosce kupiłam dwie pary fajnych jeansów za 80zł. Poka swoje łupy,a przede wszystkim torebkę!
torebkę pokażę jak zamienię w niej skórzane uchwyty na łańcuchy Ale zwykła prostokątna, prosta, taka jak chciałam Mam strasznie dosyć przekombinowanych toreb

za to szukałam tenisówek i o dziwo kupiłam te: http://sklep.cropp.com/odziez-damska...s/pcreateddate

i polecam te szminki :https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,34490,just-lips-pomadka-do-ust.html&next=1 kupiłam kiedyś jedną na próbę, bo był super kolor- taka matowa fuksja, teraz wróciłam po kolejną bo są mega trwałe Wysuszają strasznie usta, ale to im jakoś wybaczam

Cytat:

Nie rozumiem tych jego 'jazd'. Może to akt desperacji, albo po prostu nie wie jak mnie podejść. BŚ, póki co w nic nie brnę - zatrzymałam się w martwym punkcie i tak jest mi dobrze. Nawet nie zaproponuję mu spotkania, jeśli będzie chciał to się spotka, a jeśli nie - to nie.
W ogóle wczoraj mnie podpuszczał, że skoro ja wyjeżdżam do Wrocławia, który jest jeszcze dalej od Krk to on poleci z programy ERASMUS do Włoch na dwa miesiące - kolejne jego zagrywki, żebym tylko prosiła, żeby został. Dałam mu do zrozumienia, że do Włoch w tym roku nie jechałam, bo tam się poznaliśmy i nie chciałam sobie niczego przypominać, ale po maturze jadę tam ze znajomymi
jak on chce jechać na Erasmusa na 2 miesiące, myślałam że jeździ się na minimum semestr
Dziwne rzeczy robi, mógłby się zorientować, że zazdrość i wyrzuty nie wystarczą, żebyś do niego wróciła

Cytat:
odchudzaj się od jutra To poodchudzam się z Tobą!

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
A ja od jutra, bo w poniedzialek dostane @ i ciagle chodze glodna Nie lakoma, po prostu kurde glodna. Juz sie zapchalam, oby do wieczora... Do konca pazdziernika chce zgubic 3,5kg. Mysle, ze to realny cel. Potem do konca listopada kolejne 3kg, a do konca grudnia 2kg. Z tym ostatnim bedzie ciezko, wiadomo dlaczego :P Ale mam studniowke za pasem i nie chce wygladac jak pączek
tak! jutro to jest dobry dzień! Wyjeżdżam z domu i skończą się ciasteczka z marmoladą różaną, które właśnie wpierniczam
Stary 2011-10-01, 16:56   #1512
agniesikk
Zakorzenienie

Smacznego, uwielbiam takie ciasteczka Od jutra bierzemy sie za siebie
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 17:18   #1513
winyl
Zakorzenienie

BŚ, ale ja już dzisiaj zaczęłam ... przepraszam :P.
W zasadzie to wypiłam szklankę coli, więc idealna dieta zacznie się jutro, ale kalorycznie się spokooooooooooooojnie zmieszczę w rozsądnej redukcji, także nawet się nie przejmuję.
Idę sprawdzić czy mam w domu czerwoną herbatę .
Znalazłam cytrusową pu erh, mam nadzieję, że będzie dobra, bo mam w planach pić dwa kubki czerwonej dziennie

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2011-10-01 o 17:32
Stary 2011-10-01, 19:18   #1514
winyl
Zakorzenienie

Dlaczego zawsze jak ja się chcę odchudzać i przychodzę tu pełna entuzjazmu i zapału to Wy siedzicie cicho?
Niecierpię tego :P.

XOXO
Stary 2011-10-01, 20:34   #1515
psyhe666
Zakorzenienie

Wróciłam
Było zaje*iście Ale jestem baaaardzo zmęczona

A tak poza tym z dietą jak wróciłam masakra, bo nie wzięłam nic na zajęcia I nie miałam czasu iść na obiad, bo najdłuższe okienko stałam w kolejce do dziekanatu

A pomijając studia i wracając do tej mojej sprawy........ Chyba kolejna akcja się szykuje Ale nie chcę sobie tym psuć humoru.
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 21:18   #1516
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

jak on chce jechać na Erasmusa na 2 miesiące, myślałam że jeździ się na minimum semestr
Dziwne rzeczy robi, mógłby się zorientować, że zazdrość i wyrzuty nie wystarczą, żebyś do niego wróciła
No wiem, że tam się jedzie na semestr - zresztą nie pojedzie, bo skoro ojciec jest w Niemczech to on pilnuje budowy.. Także niech nie robi ze mnie głupiutkiej, bo się nie dam! Tęsknie, ale się nie dam - twarda babka ze mnie!

Chrzestny do mnie, że tak ładnie wyglądam jak schudłam.. A mąż chrzestnej: "Noo... bokiem to tylko cycki wystają i to z ledwoscia - tak ma być!". No i chrzestny załamany, że już nie może do mnie mówić kluska

Stary 2011-10-01, 21:20   #1517
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego zawsze jak ja się chcę odchudzać i przychodzę tu pełna entuzjazmu i zapału to Wy siedzicie cicho?
Niecierpię tego :P.
dopinguję Cię!

Jutro, jak sama przejdę na dietę, będę Cię dopingowała jeszcze bardziej

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Wróciłam
Było zaje*iście Ale jestem baaaardzo zmęczona

A tak poza tym z dietą jak wróciłam masakra, bo nie wzięłam nic na zajęcia I nie miałam czasu iść na obiad, bo najdłuższe okienko stałam w kolejce do dziekanatu

A pomijając studia i wracając do tej mojej sprawy........ Chyba kolejna akcja się szykuje Ale nie chcę sobie tym psuć humoru.
Co się dzieje?

Cieszę się ze Ci się podobało! Co miałąś?

W ogóle byłam na piwie z kuzynem, który się wczoraj obronił I jego kumpel powiedział że jestem szczupła, w sensie tak w rozmowie, bo kogoś ta porównał Miło mi, że mężczyźni nie dostrzegają dodatkowych kilogramów tak od razu

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
No wiem, że tam się jedzie na semestr - zresztą nie pojedzie, bo skoro ojciec jest w Niemczech to on pilnuje budowy.. Także niech nie robi ze mnie głupiutkiej, bo się nie dam! Tęsknie, ale się nie dam - twarda babka ze mnie!

Chrzestny do mnie, że tak ładnie wyglądam jak schudłam.. A mąż chrzestnej: "Noo... bokiem to tylko cycki wystają i to z ledwoscia - tak ma być!". No i chrzestny załamany, że już nie może do mnie mówić kluska

lubię Twoją rodzinę
Stary 2011-10-01, 21:46   #1518
MalaPikanteria
Zadomowienie

heeeeeey!!! Boże po zajęciach nie myślę i nie bardzo wiem co Wam poodpisywać

jestem u kuzynki i właśnie zakuwam statystykę, podstawy ekonomii i zasady rachunkowości
no dobra, najpierw wypiłam 2 kieliszki koniaczku (chyba ) na wzmocnienie jutro idę na 8 i do 14.45...

dietowo tak sobie - dziś zjadłam I:kanapkę, II:jogurt z musli, III: rosół z makaronem, IV: kanapki . Z ćwiczen to biegałam od sali do sali na zajęcia ;D

z TŻ bez zmian...

MOJA WYMIANKA

Edytowane przez MalaPikanteria
Czas edycji: 2011-10-01 o 21:47
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 21:57   #1519
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

lubię Twoją rodzinę
hahaha, ja też! Najlepszy tekst: "Laura, jesteś na antybiotykach to dzisiaj nie możesz pić - to co.. odwieziesz nas do domu?! Dam Ci prowadzić swoje auto Potem sobie nim wrócisz! " Po prostu nie mogę ich już słuchać, haha! Przed chwilą ruszali temat seksu - dziwnie mi tak przy nich, poszłam
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość

jestem u kuzynki i właśnie zakuwam statystykę, podstawy ekonomii i zasady rachunkowości
no dobra, najpierw wypiłam 2 kieliszki koniaczku (chyba ) na wzmocnienie jutro idę na 8 i do 14.45...

dietowo tak sobie - dziś zjadłam I:kanapkę, II:jogurt z musli, III: rosół z makaronem, IV: kanapki . Z ćwiczen to biegałam od sali do sali na zajęcia ;D

z TŻ bez zmian...
Dobry koniaczek nie jest zły )) Głowa do góry i pamiętaj, że weekendy są tylko dla Ciebie, a w tygodniu dochodzi Mała - tyle! )

Stary 2011-10-01, 22:01   #1520
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

z TŻ bez zmian...
aa ale Ci zazdroszczę tych przedmiotów W sumie sama myślę nad taką szkołą i widziałam że jeszcze są zapisy i kusi mnie to strasznie...
Stary 2011-10-02, 05:02   #1521
psyhe666
Zakorzenienie

BŚ, miałam Wstęp do prawoznawstwa, logikę, historię państwa i prawa polskiego i ekonomię i ćwiczenia z łaciny, a dzisiaj mam prawo konstytucyjne, hist. powszechna, prawo rzymskie, filozofię ( usos do tej pory nie chodzi i mi zajęli miejsca w socjologię ) i ćwiczenia z prawa konstytucyjnego...

Szykuję się i spadam Miłej niedzieli
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 11:16   #1522
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Tez sie czasem nad tym zastanawiam, czy to przyzwyczajenie, czy milosc trzyma ludzi po tyle lat w zwiazkach i mysle, ze to jedno i drugie :P Nie wierze, ze uczucie wygasa calkiem po tych 20 latach, przeciez sa malzenstwa z 40letnim stazem i wiecej, ktore sie naprawde kochaja.

Ale mam nauki w ch... Caly weekend w ksiazkach.
też często nad tym myślę. I definiuję sobie to tak, że miłość, związek, po tylu latach to już związek najlepszych przyjaciół, cuper związanych ze sobą mentalnie, emocjonalnie, fizycznie, z miejscem na łóżko ;p
miejmy nadzieję, że każda z nas będzie mogła to zbadać i opisać osobiście, życie spedzając z ukochanym, wymarzonym
Cytat:
Eee jakoś cicho tu ostatnio to napiszę, a co!

Wstałam i mam jakiegoś dziwnego pałera, nie wiem o co chodzi, ale to na pewno nie jest zdrowe. W każdym razie postanawiam, że od dzisiaj będę regularnie sprzątać, prasować swoje ubrania i ograniczę zakupoholizm.

I zredukuję liczbę oglądanych seriali, bo to co robię to przesada

Psyhe, MP, powodzenia na zajęciach, na pewno dacie radę!
Eldo za łapkę!

Idę realizować swoje zamierzenia, mam uczucie jakby właśnie był 1 stycznia, a ja miałabym przygotowaną gigantyczną listę postanowień noworocznych

o kurde, mogę się podpisać pod Twoim postem, mam dokładnie to samo
a Twój podpis wywołał u mnie mega radość, jak przypomniałam sobie teledysk fatboya ;p
Cytat:
dokładnie.
po tym co mi napisałaś na pw, nie pomyślałabym, że będziecie utrzymywać kontakt, że nie pozwolisz na to ;/ zdecydowanie Ci to odradzam!
Cytat:

o jaaaaa ten overnight to świetna opcja! nie wiedzialam nawet o takim czyms xD
Cytat:

Moja lista must have:
- dzianinowa sukienka
- zapas grubych rajstop
- jakieś ciepłe sweterki
- torebka
Hmm i to by było na tyle

no ładnie, widzę że będziemy podobnie spłukane finansowo po zrealizowaniu listy must have ;D

ja muszę kupić
botki
kozaki płaskie jasny brąz, za kolano najlepiej (gdzie?!?!?! gdzie?!?!?!)
botki na szpili w wywiniętym kożuszkiem
3 torebki . czarna i brązowa + pudrowy kuferek
czapka, szalik, rękawiczki x2 (raczej nie noszę, to będzie eksperyment;p)
krótki bladoróżowy płaszczyk lub ewentualnie fajną kurtkę.... (GDZIE?!)
no i multum bluzek................... ......................... ..............

Cytat:
ej, ja też, wczoraj weszłam na wagę, fakt, że po obiedzie i w ubraniu, i wyszło mi na niej 62 kg :|
Cytat:
BŚ, miałam Wstęp do prawoznawstwa, logikę, historię państwa i prawa polskiego i ekonomię i ćwiczenia z łaciny, a dzisiaj mam prawo konstytucyjne, hist. powszechna, prawo rzymskie, filozofię ( usos do tej pory nie chodzi i mi zajęli miejsca w socjologię ) i ćwiczenia z prawa konstytucyjnego...

Szykuję się i spadam Miłej niedzieli
;D
nie mogę sobie Ciebie wyobrazić w roli studentki ;D

a tymczasem zmykam, bo TŻ tak słodko śpi a ja mu jak zwykle zwiałam!
Wiecie jaki on jest aktualnie słodki. ach, och!

jeszcze zapytam tylko:
czy jak się jest konsultantką avon, to oni przysyłają kosmetyki do domu, pokrywaja koszty tej przesyłki, nie wiecie jak to jest? znalaznal cos tam w internecie na ten temat, ale jestem ciemna jakas i nie do konca rozumiem, bo to nie do konca jest precyzyjnie wyjasnione ;D
dzis rano do glowy wpadl mi nowy turbo pomysl - kariera konsultantki avon ;p w sumie zamawiam tam kilka produktow, a mam problem ze znalezieniem solidnej konsultantki;/;/;/;/

no i jeszcze jedno, ktoś przeprowadzał na sobie zabieg encanto?
siedze w tym od dawna i sie czaje...

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 11:50   #1523
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę razem z Tobą?

Śmietanka, ja lubię pomadki z Golden Rose, ale za tymi z Vipery też się rozejrzę

Cytat:

A jak ludzie? fajni?
I pisz mi co to za akcja!

Cytat:

Jaka pilna uczennica namierzyłaś jakiegoś przystojniaka? :P

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
no ładnie, widzę że będziemy podobnie spłukane finansowo po zrealizowaniu listy must have ;D

ej, ja też, wczoraj weszłam na wagę, fakt, że po obiedzie i w ubraniu, i wyszło mi na niej 62 kg :|
Jak coś upolujesz to wrzucaj zdjęcia, szczególnie jak znajdziesz kuferek albo płaszcz :P

Nie wiem czy Cię to pocieszy,ale startujemy z tą sama wagą
Stary 2011-10-02, 11:57   #1524
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
jeszcze zapytam tylko:
czy jak się jest konsultantką avon, to oni przysyłają kosmetyki do domu, pokrywaja koszty tej przesyłki, nie wiecie jak to jest? znalaznal cos tam w internecie na ten temat, ale jestem ciemna jakas i nie do konca
są rożne możliwości odbioru- w COKu, w Paczkomatach albo właśnie przywozi kurier do domu paczkę. paczka taka nie kosztuje nic, jeśli zamówienie złożone jest w tzw terminie regularnym, czyli do dnia określonego dla danego katalogu. dostarczenia między tymi terminami (normalnie są raz na tydz) kosztują dodatkowe 6,90zł.
Stary 2011-10-02, 12:20   #1525
moooniaaaa
Zakorzenienie

Eldo, Ty to się na wszystkim znasz

Zrobiłam w moim lanosie komnatę księżniczki Dostałam od tż różową puchata kierownicę,a niedawno różowo-czarne pokrowce w kwiatki. Bosko wygląda,mój mały różowy świat
Stary 2011-10-02, 12:25   #1526
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Stary 2011-10-02, 12:51   #1527
niemaedytki
Raczkowanie

Cytat:

Zrobiłam w moim lanosie komnatę księżniczki Dostałam od tż różową puchata kierownicę,a niedawno różowo-czarne pokrowce w kwiatki. Bosko wygląda,mój mały różowy świat
Eldo, byłaś/jesteś konsultantką? ja kiedyś byłam, z 6 lat temu..

Moooniaaa pokaż zdjęcie, pliiiska

MP, Psyhe udanych zjazdów

Aniabaniaa może i Twoja waga pokazała 62 kg ale ja bym się nie sugerowała cyferkami, z tego co wiem wyglądasz zaje.biście i nie ma znaczenia ile ważysz! Poza tym co za pomysł,żeby ważyć się w ubraniu i po obiedzie? Zdołować się można niepotrzebnie!

a propos..ja jutro się ważę...
Stary 2011-10-02, 13:07   #1528
Eldo_rado
amor vincit omnia

niemaedytki jestem
Stary 2011-10-02, 13:08   #1529
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
ee, socjologia imo jest koszmarnie nudna

aniabaniaa

co zamawiasz z avonu? Bo ja się jakoś nie umiem przekonać, uważałąm to zawsze za straszny badziew

teledysk jest mega, generalnie chyba nie ma teledysku FS który by mi się nie podobał

Cytat:

hahaaaa, chcę zobaczyć zdjęcia
bo jeszcze nie widziałam pokrowców, które by mi się spodobały, ale te mają szansę

Btw, ile Ci Lanos pali? Bo zawsze słyszałam że to mega chłonne autko ale może Ty masz jakąś lepszą opcję?

Cytat:
Napisane przez niemaedytki Pokaż wiadomość

a propos..ja jutro się ważę...
ale pamiętaj, po obiedzie i w ubraniu jak Annabanna

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2011-10-02 o 13:10
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 13:09   #1530
Eldo_rado
amor vincit omnia

boże, co za impreza wgl wczoraj była
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości