|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Top Model - część II
wlasnie sobi dzis obejrzalysmy ten filmik z karaoke, po prostu jak Anke slysze to mnie krew zalewa... Oliwia tez taka tragedia ze musi zaspiewac, jakby jej na eurowizje kazali jechac a nie zaspiewac jedna piosenke.
obejrzalam tez ta sesje z jedzeniem, zdjecie Natalii podobalo mi sie, ale jako zdjecie, nie jako ona na nim. Ogolnie Doroty takie sobie, najgorsze chyba Joasi. |
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się w ogóle zastanawiam skad się wzięło przekonanie Ani, że jest jakaś wyjątkowo ładna
Pcha się wszędzie, chce być podziwianą - ale niby za co? Owszem, ma ładną buźkę, ale podobnie jak setki dziewczyn na ulicach, nie jest to uroda wybitna ani wyróżniająca się. Nawet w programie jest kilka ładniejszych dziewczyn.
|
#2463 |
|
Zadomowienie
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
To Karaoke było w Dynamicu na Górczewskiej, nie?
Mogl;i je zabrać w jakieś bardziej spektakularne miejsce niż do klubu gdzie jest kilka osób na krzyż... ;D Co to za wyzwanie jak widownia liczy sobie kilka osób...
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Im dłużej widzę Oliwię, tym coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jest strasznie przeciętną i nieciekawą osobą niestety, która nie potrafi wykorzystać swojego potencjału. Wielka szkoda, jest piękna ale.. przezroczysta.
|
#2466 |
|
Rozeznanie
|
Dorotka poszalała choc uszy mogly troche bolec
ale w sumie chyba o to chodzilo tez żeby bylo na luzie itp.. Ciekawe jak innym osobom poszło. panny anny zdzierżyć ni moge no ni moge
|
|
|
|
#2467 |
|
Zadomowienie
|
kurcze, tak krytykujemy zachowanie dziewczyn a ja ciagle uwazam że to wszystko jest wyreżyserowane i w realu sa inne
. np zachowanie Ani, ja nawet jakbym taka była, to udawałabym że jest ze mna ok
Edytowane przez szafiarka Czas edycji: 2011-10-27 o 20:15 |
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Anka zawsze jest spięta
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nawet po % nie byłabym w stanie gadać takich głupot jak Anka
|
|
#2471 |
|
Konto usunięte
|
Myślę że część może być wyreżyserowana, ale nawet najlepszy scenarzysta nie byłby w stanie wymyslić Anki. Rzeczywistość przerosła fikcję
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2473 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak samo Olga. Jest taka..napuchnięta? przypomina mi się moja kuzynka, którą latem ugryzł w oba policzki jakiś robal i właśnie podobnie spuchła. Moim zdaniem bardzo ładna jest Oliwia, ma śliczne, duże oczy. Jednak tak jak mówicie- kompletnie bezbarwna.. ;/ Cytat:
|
||
|
|
|
#2474 |
|
Konto usunięte
|
Oj uśmiałam się. A co do Oliwii myślę że jej po prostu nie pokazują dlatego wydaje się przezroczysta... No cóż Natalii i Oliwii praktycznie w tym programie nie ma, Czasem raz na ruski rok dadzą wypowiedź Joasi, bo tak to Ania, Michalina, Dorota, Viktoria... a reszty prawie nie ma
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj kupiłam listopadowe glamur i tam jest sesja Asi (wygrała w jakimś zadaniu sesję)
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2477 |
|
Rozeznanie
|
A ja doskonale rozumiem Oliwię ,poprostu dziewczyna jest nieśmiała. Współczuję jej i rozumiem jej stres.
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie pewnie Oliwia się mądrze wypowiada i dlatego nie puszczają jej wypowiedzi - nie byłoby się z czego pośmiać
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2480 |
|
BAN stały
|
Moim zdaniem dobrze, że odpadła Natalia, ponieważ miała najsłabsze zdjęcie, jej twarz była nienaturalnie wykrzywiona i zakryta rękami.
Ania z tym ogonem sprawiała wrażenie naprawdę oszalałej. Myślę, że jak nie zrobi kariery modelki, to wezmą ją do serialu, bo umie grać. Na coctail party irytował mnie Jacyków. Nie wszystkie dziewczyny miały wystarczająco dużo ogłady, ale moim zdaniem on preferował wszystkie te, które były niemrawe i go nie przyćmiewały. Jak któraś odważniej podeszła i zagaiła, to było pewne, że ją zjedzie. Minge, Baczyńska i Kupisz czasem skomentowali zachowanie dziewczyn, ale w inny sposób niż Jacyków, spokojniej i kulturalniej. Swoją drogą Viera z Ukrainą była boska Te posiłki serwowane przez Gessler były moim zdaniem obrzydliwe... Może dlatego że jestem wegetarianką, oburzyło mnie wpychanie dziewczynom niespodzianek. Niejedna była przekonana, że konsumuje kotlet sojowy albo coś pozbawione mięsa. Jeśli chodzi o sesję to spodobała mi się Olga, jej zdjęcie było pełne emocji, miała ciekawy wyraz twarzy. Viera tradycyjnie wypadła znakomicie. Dorota miała w sobie rzeczywiście coś z klasycznej piękności, bogini greckiej. Miała najtrudniejsze zadanie, bo wątroba była strasznie ciężka, ociekała krwią i śmierdziała. No i Dorota brzydzi się dotykać mięso. Ja nie utrzymałabym 8 kilo w rękach. Viktoria też wypadła świetnie. Gessler fajnie ją instruowała, żeby użyła makaronu do zakrycia piersi. Joasia miała nietrafioną moim zdaniem koncepcję zdjęcia. To lanie czekolady musiało się źle zakończyć, bo ani Piróg ani Joasia nie są doświadczeni w tego typu sesjach. |
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie Viktoria na tym zdjeciu nie podoba, a dokladniej jej fryzura i makijaz jakos mi nie pasują do tych klusek...
a mi dzis przyjaciolka jak zdawala relacje mowila, ze one za bardzo nie wiedzialy kim są Ci ludzie, tzn Kupisz, Jacyków, Minge itp? |
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2483 |
|
nyan nyan ^^
|
Także uważam, że Jacyków zachował się bezczelnie i niekulturalnie- fakt, Olga nie zabrała się do rozmowy zbyt zręcznie, ale on? Reakcja niczym obrażona księżniczka, za kogo on się uważa? Według mnie, został wybrany przypadkowo, nie dorasta do pięt pozostałym przedstawicielom świata mody.
Anka doprowadza mnie do szału, przez sposób w jaki mówi, zachowuje się i te ciągłe zmiany nastroju. To prawda, wymiary ma odpowiednie, ale twarzą nie zachwyca, dla mnie jest całkowicie przeciętna, nie wyróżnia się. Gdy w poprzednim odcinku pokazali Olgę bez makijażu tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że nie rozumiem zachwytów nad jej urodą. Tak jak w przypadku Anki, ma cudowną figurę, ale jej napuchnięta buzia mi się nie podoba (chociaż nie mogę zaprzeczyć, że zdjęcie miała fantastyczne!) Z odcinka na odcinek coraz bardziej jestem rozczarowana Joasią- wszystko robi od niechcenia, zero kreatywności, zaangażowania, sesja z czekoladą dawała jej szerokie pole do popisu, mogła zagrać rękoma, ustami, a ona po prostu siedziała i czekała aż inni wykonają za nią robotę. Viera podoba mi się jeszcze bardziej Nie rozumiem roli Gesslerowej w programie. Jak można wkraczać na plan i zabronić odcięcia kawałka wątroby? Nigdy nie wzbudzała mojej sympatii. Nie czuję żalu, że odpadła Natalia, chociaż uważam, że wybrali jej bardzo niekorzystne zdjęcie. |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem Natalia była jednym ze słabszych uczestniczek, więc może dobrze że już odpadła. Osobiście nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie odpadnie Ania, bo jest mega irytująca, imo - chyba jeszcze bardziej niż Paulina z pierwszej edycji.
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Ja trochę żałuję, że odpadła Natalia. Moim zdaniem powinna odpaść Aśka. Już nie mogę patrzeć na jej olewactwo, jej się nic nie chce. Z tą sesja to już w ogóle masakra, przecież z tą czekoladą miała tyle możliwości - mogła się oblizać, rozmazywać ją, wykonać jakieś ruchy rąk, a ona nic - jak sroka w gnat gapiła się tylko o obiektyw. Sama zresztą stwierdziła, że ta sesja była bardzo łatwa, bo nic nie trzeba robić, każdy głupek by to zrobił. Wkurzające jest to, że jej nie wyrzucili, mogłaby zostać Natalia, przynajmniej dziewczyna zawsze się starała, była wyluzowana, myślę, że fotograf wybrał jej najgorsze zdjęcie niestety. W czasie sesji widziałam, że miała kilka o wiele lepszych ujęć.
Na biało coś, co może być przez niektórych uznane za spojler: czytałam już kiedyś na pudelku, że na finał ma przyjechać Tyra Banks, ciekawe czy rzeczywiście tak będzie
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Evie Minge pewnie zrobiło się żal Ani Dlatego ją pocieszyła tylko ![]() Ja uważam, że niesprawiedliwe było jednej dawać 8kg wątrobę, a innej czekoladę czy granaty Zgadzam się, Asia olewa zadania. Nawet mój TŻ oglądając krzyczał "No weź chociać język do tej czekolady wystaw!" |
|
|
|
|
#2488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedynie Viera podchodziła i normalnie zagadywała, nie obnosząc się książkową wiedzą o nich, tylko naturalnie zaczynała mówić o tym co zna najlepiej .... swoją drogą chciałabym otrzymać 7 tyś na zakup butów
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja nie lubie Anki,
moja ulubienicą jest Dorota i Wiktoria
|
|
|
|
#2490 |
|
nyan nyan ^^
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Pcha się wszędzie, chce być podziwianą - ale niby za co? Owszem, ma ładną buźkę, ale podobnie jak setki dziewczyn na ulicach, nie jest to uroda wybitna ani wyróżniająca się. Nawet w programie jest kilka ładniejszych dziewczyn.

Mogl;i je zabrać w jakieś bardziej spektakularne miejsce niż do klubu gdzie jest kilka osób na krzyż... ;D Co to za wyzwanie jak widownia liczy sobie kilka osób...

. 

Ale Anka zawsze jest spięta 

Jedynie Viera podchodziła i normalnie zagadywała, nie obnosząc się książkową wiedzą o nich, tylko naturalnie zaczynała mówić o tym co zna najlepiej