Top Model - część II - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 18:47   #2461
kaja2301
Zakorzenienie

Dot.: Top Model - część II

wlasnie sobi dzis obejrzalysmy ten filmik z karaoke, po prostu jak Anke slysze to mnie krew zalewa... Oliwia tez taka tragedia ze musi zaspiewac, jakby jej na eurowizje kazali jechac a nie zaspiewac jedna piosenke.

obejrzalam tez ta sesje z jedzeniem, zdjecie Natalii podobalo mi sie, ale jako zdjecie, nie jako ona na nim. Ogolnie Doroty takie sobie, najgorsze chyba Joasi.
kaja2301 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 18:54   #2462
Naomi21
Zakorzenienie

Ja się w ogóle zastanawiam skad się wzięło przekonanie Ani, że jest jakaś wyjątkowo ładna Pcha się wszędzie, chce być podziwianą - ale niby za co? Owszem, ma ładną buźkę, ale podobnie jak setki dziewczyn na ulicach, nie jest to uroda wybitna ani wyróżniająca się. Nawet w programie jest kilka ładniejszych dziewczyn.
Stary 2011-10-27, 19:02   #2463
efcia90
Zadomowienie

hihi http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1319726664
Stary 2011-10-27, 19:06   #2464
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

To Karaoke było w Dynamicu na Górczewskiej, nie? Mogl;i je zabrać w jakieś bardziej spektakularne miejsce niż do klubu gdzie jest kilka osób na krzyż... ;D Co to za wyzwanie jak widownia liczy sobie kilka osób...

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 19:32   #2465
biedronka91
Zakorzenienie

Im dłużej widzę Oliwię, tym coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jest strasznie przeciętną i nieciekawą osobą niestety, która nie potrafi wykorzystać swojego potencjału. Wielka szkoda, jest piękna ale.. przezroczysta.
Stary 2011-10-27, 19:44   #2466
valercia
Rozeznanie

Dorotka poszalała choc uszy mogly troche bolec ale w sumie chyba o to chodzilo tez żeby bylo na luzie itp.. Ciekawe jak innym osobom poszło.

panny anny zdzierżyć ni moge no ni moge
valercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:14   #2467
szafiarka
Zadomowienie

kurcze, tak krytykujemy zachowanie dziewczyn a ja ciagle uwazam że to wszystko jest wyreżyserowane i w realu sa inne .
np zachowanie Ani, ja nawet jakbym taka była, to udawałabym że jest ze mna ok

Edytowane przez szafiarka
Czas edycji: 2011-10-27 o 20:15
szafiarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:31   #2468
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Anka chyba nie wie na czym polega fajna zabawa i wyluzowanie się Dorota wydaje się być fajną dziewczyną, chętnie bym z nią poimprezowała

Stwierdzam, że najbardziej podobało mi się zdjęcie Wiktorii, miała piękne oczy Ale jako wygraną widzę tylko i wyłącznie Wierę, jest świetna, mam nadzieję, że tak czy inaczej uda się jej zrobić karierę.
Przede wszytskim nie ma pojecia co to jest karaoke Ale Anka zawsze jest spięta
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:49   #2469
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szafiarka Pokaż wiadomość
kurcze, tak krytykujemy zachowanie dziewczyn a ja ciagle uwazam że to wszystko jest wyreżyserowane i w realu sa inne .
A ja myślę, że taka ona właśnie jest.
Stary 2011-10-27, 20:53   #2470
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
tia, jasne, a głos też jest podstawiany? a w rzeczywistości zupełnie co innego mówiły, tylko rozmowę wycięto?
ja nawet po % nie byłabym w stanie gadać takich głupot jak Anka
Stary 2011-10-27, 20:57   #2471
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Myślę że część może być wyreżyserowana, ale nawet najlepszy scenarzysta nie byłby w stanie wymyslić Anki. Rzeczywistość przerosła fikcję
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 21:03   #2472
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Myślę że część może być wyreżyserowana, ale nawet najlepszy scenarzysta nie byłby w stanie wymyslić Anki. Rzeczywistość przerosła fikcję
myślę, że Anka spokojnie dostałaby rolę w Trudnych Sprawach, Pamiętnikach z wakacji... casting już ma zaliczony w przedbiegach
Stary 2011-10-27, 21:18   #2473
klaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Ja się w ogóle zastanawiam skad się wzięło przekonanie Ani, że jest jakaś wyjątkowo ładna Pcha się wszędzie, chce być podziwianą - ale niby za co? Owszem, ma ładną buźkę, ale podobnie jak setki dziewczyn na ulicach, nie jest to uroda wybitna ani wyróżniająca się. Nawet w programie jest kilka ładniejszych dziewczyn.
O nie, Ania jest paskudna jak dla mnie. Jej typ urody mnie odrzuca, jak ją pokazali na castingu, zanim się jeszcze odezwała już mi się nie podobała.

Tak samo Olga. Jest taka..napuchnięta? przypomina mi się moja kuzynka, którą latem ugryzł w oba policzki jakiś robal i właśnie podobnie spuchła.

Moim zdaniem bardzo ładna jest Oliwia, ma śliczne, duże oczy. Jednak tak jak mówicie- kompletnie bezbarwna.. ;/

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
klaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 21:25   #2474
201604181004
Konto usunięte

Oj uśmiałam się. A co do Oliwii myślę że jej po prostu nie pokazują dlatego wydaje się przezroczysta... No cóż Natalii i Oliwii praktycznie w tym programie nie ma, Czasem raz na ruski rok dadzą wypowiedź Joasi, bo tak to Ania, Michalina, Dorota, Viktoria... a reszty prawie nie ma
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 21:26   #2475
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

dzisiaj kupiłam listopadowe glamur i tam jest sesja Asi (wygrała w jakimś zadaniu sesję)
Stary 2011-10-27, 21:32   #2476
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
myślę, że Anka spokojnie dostałaby rolę w Trudnych Sprawach, Pamiętnikach z wakacji... casting już ma zaliczony w przedbiegach
dobry pomysl, skoro tak chciala do show biznesu...
Stary 2011-10-27, 21:41   #2477
Aliseja
Rozeznanie

A ja doskonale rozumiem Oliwię ,poprostu dziewczyna jest nieśmiała. Współczuję jej i rozumiem jej stres.
Stary 2011-10-27, 22:24   #2478
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Wg mnie pewnie Oliwia się mądrze wypowiada i dlatego nie puszczają jej wypowiedzi - nie byłoby się z czego pośmiać
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 23:11   #2479
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czesterka Pokaż wiadomość
Wg mnie pewnie Oliwia się mądrze wypowiada i dlatego nie puszczają jej wypowiedzi - nie byłoby się z czego pośmiać
tezmi sie wydaje, ze oszczedzaja nam co normalniejsze wypowiedzi...
Stary 2011-10-28, 00:23   #2480
Sondrina
BAN stały

Moim zdaniem dobrze, że odpadła Natalia, ponieważ miała najsłabsze zdjęcie, jej twarz była nienaturalnie wykrzywiona i zakryta rękami.
Ania z tym ogonem sprawiała wrażenie naprawdę oszalałej. Myślę, że jak nie zrobi kariery modelki, to wezmą ją do serialu, bo umie grać.
Na coctail party irytował mnie Jacyków. Nie wszystkie dziewczyny miały wystarczająco dużo ogłady, ale moim zdaniem on preferował wszystkie te, które były niemrawe i go nie przyćmiewały. Jak któraś odważniej podeszła i zagaiła, to było pewne, że ją zjedzie. Minge, Baczyńska i Kupisz czasem skomentowali zachowanie dziewczyn, ale w inny sposób niż Jacyków, spokojniej i kulturalniej. Swoją drogą Viera z Ukrainą była boska
Te posiłki serwowane przez Gessler były moim zdaniem obrzydliwe... Może dlatego że jestem wegetarianką, oburzyło mnie wpychanie dziewczynom niespodzianek. Niejedna była przekonana, że konsumuje kotlet sojowy albo coś pozbawione mięsa.
Jeśli chodzi o sesję to spodobała mi się Olga, jej zdjęcie było pełne emocji, miała ciekawy wyraz twarzy.
Viera tradycyjnie wypadła znakomicie.
Dorota miała w sobie rzeczywiście coś z klasycznej piękności, bogini greckiej. Miała najtrudniejsze zadanie, bo wątroba była strasznie ciężka, ociekała krwią i śmierdziała. No i Dorota brzydzi się dotykać mięso. Ja nie utrzymałabym 8 kilo w rękach.
Viktoria też wypadła świetnie. Gessler fajnie ją instruowała, żeby użyła makaronu do zakrycia piersi.
Joasia miała nietrafioną moim zdaniem koncepcję zdjęcia. To lanie czekolady musiało się źle zakończyć, bo ani Piróg ani Joasia nie są doświadczeni w tego typu sesjach.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 00:31   #2481
kaja2301
Zakorzenienie

a mi sie Viktoria na tym zdjeciu nie podoba, a dokladniej jej fryzura i makijaz jakos mi nie pasują do tych klusek...

a mi dzis przyjaciolka jak zdawala relacje mowila, ze one za bardzo nie wiedzialy kim są Ci ludzie, tzn Kupisz, Jacyków, Minge itp?
Stary 2011-10-28, 00:43   #2482
niuniulka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Pokaż wiadomość
a mi sie Viktoria na tym zdjeciu nie podoba, a dokladniej jej fryzura i makijaz jakos mi nie pasują do tych klusek...

a mi dzis przyjaciolka jak zdawala relacje mowila, ze one za bardzo nie wiedzialy kim są Ci ludzie, tzn Kupisz, Jacyków, Minge itp?
Oczywiście Ania nie znała nikogo
Stary 2011-10-28, 09:29   #2483
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Także uważam, że Jacyków zachował się bezczelnie i niekulturalnie- fakt, Olga nie zabrała się do rozmowy zbyt zręcznie, ale on? Reakcja niczym obrażona księżniczka, za kogo on się uważa? Według mnie, został wybrany przypadkowo, nie dorasta do pięt pozostałym przedstawicielom świata mody.
Anka doprowadza mnie do szału, przez sposób w jaki mówi, zachowuje się i te ciągłe zmiany nastroju. To prawda, wymiary ma odpowiednie, ale twarzą nie zachwyca, dla mnie jest całkowicie przeciętna, nie wyróżnia się. Gdy w poprzednim odcinku pokazali Olgę bez makijażu tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że nie rozumiem zachwytów nad jej urodą. Tak jak w przypadku Anki, ma cudowną figurę, ale jej napuchnięta buzia mi się nie podoba (chociaż nie mogę zaprzeczyć, że zdjęcie miała fantastyczne!)
Z odcinka na odcinek coraz bardziej jestem rozczarowana Joasią- wszystko robi od niechcenia, zero kreatywności, zaangażowania, sesja z czekoladą dawała jej szerokie pole do popisu, mogła zagrać rękoma, ustami, a ona po prostu siedziała i czekała aż inni wykonają za nią robotę.
Viera podoba mi się jeszcze bardziej Ambitna, piękna, z charyzmą i jak fajnie polecała wycieczkę na Ukrainę ^^
Nie rozumiem roli Gesslerowej w programie. Jak można wkraczać na plan i zabronić odcięcia kawałka wątroby? Nigdy nie wzbudzała mojej sympatii.
Nie czuję żalu, że odpadła Natalia, chociaż uważam, że wybrali jej bardzo niekorzystne zdjęcie.
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 10:16   #2484
HisHoney
Zakorzenienie

Moim zdaniem Natalia była jednym ze słabszych uczestniczek, więc może dobrze że już odpadła. Osobiście nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie odpadnie Ania, bo jest mega irytująca, imo - chyba jeszcze bardziej niż Paulina z pierwszej edycji.

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 11:10   #2485
Marbella85
Zakorzenienie

Ja trochę żałuję, że odpadła Natalia. Moim zdaniem powinna odpaść Aśka. Już nie mogę patrzeć na jej olewactwo, jej się nic nie chce. Z tą sesja to już w ogóle masakra, przecież z tą czekoladą miała tyle możliwości - mogła się oblizać, rozmazywać ją, wykonać jakieś ruchy rąk, a ona nic - jak sroka w gnat gapiła się tylko o obiektyw. Sama zresztą stwierdziła, że ta sesja była bardzo łatwa, bo nic nie trzeba robić, każdy głupek by to zrobił. Wkurzające jest to, że jej nie wyrzucili, mogłaby zostać Natalia, przynajmniej dziewczyna zawsze się starała, była wyluzowana, myślę, że fotograf wybrał jej najgorsze zdjęcie niestety. W czasie sesji widziałam, że miała kilka o wiele lepszych ujęć.

Na biało coś, co może być przez niektórych uznane za spojler: czytałam już kiedyś na pudelku, że na finał ma przyjechać Tyra Banks, ciekawe czy rzeczywiście tak będzie
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 11:17   #2486
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Pokaż wiadomość

Ania nie wiedziala i Wiera, ale ona jest z Ukrainy to ją można zrozumieć
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 11:32   #2487
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Na coctail party irytował mnie Jacyków. Nie wszystkie dziewczyny miały wystarczająco dużo ogłady, ale moim zdaniem on preferował wszystkie te, które były niemrawe i go nie przyćmiewały. Jak któraś odważniej podeszła i zagaiła, to było pewne, że ją zjedzie. Minge, Baczyńska i Kupisz czasem skomentowali zachowanie dziewczyn, ale w inny sposób niż Jacyków, spokojniej i kulturalniej. Swoją drogą Viera z Ukrainą była boska .
Tak, Viera bardzo fajnie wybrnęła z tego zadania
Evie Minge pewnie zrobiło się żal Ani Dlatego ją pocieszyła tylko

Ja uważam, że niesprawiedliwe było jednej dawać 8kg wątrobę, a innej czekoladę czy granaty

Zgadzam się, Asia olewa zadania. Nawet mój TŻ oglądając krzyczał "No weź chociać język do tej czekolady wystaw!"
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 12:50   #2488
Celebre
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cherry Blossom Girl Pokaż wiadomość
Także uważam, że Jacyków zachował się bezczelnie i niekulturalnie- fakt, Olga nie zabrała się do rozmowy zbyt zręcznie, ale on? Reakcja niczym obrażona księżniczka, za kogo on się uważa? Według mnie, został wybrany przypadkowo, nie dorasta do pięt pozostałym przedstawicielom świata mody.
Fakt, że za mało znaczący człowiek by go tak poniosło, ale te dziewczyny faktycznie zachowywały się jakby je z buszu wypuścili. Jest impreza a tu jakaś dziewczyna ni z gruszki ni z pietruszki podchodzi i zaczyna mówić o swojej urodzie, druga chce oceny jak wygląda Jedynie Viera podchodziła i normalnie zagadywała, nie obnosząc się książkową wiedzą o nich, tylko naturalnie zaczynała mówić o tym co zna najlepiej .... swoją drogą chciałabym otrzymać 7 tyś na zakup butów
Celebre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 13:27   #2489
pati0090
Zakorzenienie

jak ja nie lubie Anki,
moja ulubienicą jest Dorota i Wiktoria

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 13:31   #2490
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
jak ja nie lubie Anki,
moja ulubienicą jest Dorota i Wiktoria
W ostatnim odcinku było jej trochę za mało, szkoda, bardzo ją lubię
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości