|
|
#4561 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak wszystko pójdzie dobrze, to już niedługo będziesz popularna i obrzydliwie bogata ![]() Edit: znowu Skarbek mi podprowadził szczytowanko Nie za dobrze Ci?
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-10-28 o 11:33 |
|||
|
|
|
#4562 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eeee, nie, umiarkowanie mi jest
|
|
#4563 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale obraz to nam pokażesz c'nie? Jakoś tak po cichu, gdzieś.. ![]() ![]() Ale poważnie czy żartował? albo oj tam oj tam ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
Tru bierz go ja Ci dobrze radzę ! Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
PS Skąd ja to znam? ![]() Cytat:
To może Ty się jakiemu oświadcz? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4565 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() zielony Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dasz sobie radę, i z obrazem i z prezentacją a ja chyba wiem jak się będą perfumy nazywać foch, jaka jedna, też rozumiem słodką śmietankę w wieśniakach ![]() Cytat:
co za oszczędność czasu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#4566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4567 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słuchajcie dziewczyny chce zainstalowac sobie maxthona - dziecko mi kazxało , bo jużmi nic tu się nie chce otwiera ale ja nie wiem skąd to zainstalowac i jak
|
|
#4569 | |||
|
Zakorzenienie
|
wiem jaki
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- No ![]() Cytat:
|
|
#4570 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4573 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2.
|
|
|
|
|
#4574 | |||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
z niczym albo z cukrem albo z sosem , co jest pod ręką ![]() Cytat:
klask i:Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyje
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-10-28 o 13:17 |
|||||||||
|
|
|
#4575 |
|
BAN stały
|
ziuty
![]() A Justynie serdeczne gratulacje!!! No dopsz, zaczęłam temat placków ziemniaczanych, to i ja się wypowiem - nienawidzę!!! Ale jak już nie mam wyjścia, bo inaczej śmierć głodowa albo coś, to ewentualnie z keczupem...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4576 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no trochę, ale przeżyłam historia oświadczyn Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobre Cytat:
Dopra, wyspałam się ale łeb mnie dalej boli, to chyba już tak zostanie ![]() Skarbik poszedł już Lush? Bo nie wiem czy mógł dotrzeć wczoraj i powinnam sie odziać i iść do skrzynki (bo wczoraj zapomniałam zajrzeć a TŻ zapomniał jak zawsze )
|
||||||
|
|
|
#4577 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4579 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Aleś romantyczna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- I Ty też ![]()
|||
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4581 |
|
Nindżopesz
|
Sprecyzuję - zapewne jest chętny na konsumpcję Truskawy a może i ślubem by nie pogardził ale chorób psychicznych bym się nie doszukiwała
![]() Idę jeść, sprzątać i lutować. |
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
plackó ziemniaczanych nie jem, bo nie lubię
Za to wszystkie inne placki i naleśniki uwielbiam - koniecznie na suotko ![]() Cytat:
klasa ![]() (aż poszłam poszukać gdzie swoje satynowe rękawiczki skitrałam, bo gdzieś mam na pewno Tru, a ładny ten absztyfikant? ![]() Na CP za rok Alien Sex Fiend - czy ja dopsz kojarzę, że ktoś tego tutaj słuchał?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-28 o 12:07 |
|
|
|
|
#4583 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Idę dziś znów do teatru - bilety za 42 euro kupiłyśmy za... 5 W ogóle to mam wolne do czwartku żyć nie umierać...---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś w jakimś barze pokusiłąm się na kusząco brzmiący Placek po Węgiersku i był fuuuj a ja tradycyjnie kompletnie nie w temacie Chociaż nie - Combichrist znam! ![]() i tylko to, reszta nawet mi się o uszy nie obiła (szkoda, że Anathemy i Emilie nie będzie )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-28 o 12:12 |
|
|
|
#4585 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- fcale; 2 razy w zyciu jadłam z gulaszem ("po cygańsku") na skutek przyciśnięcia głodem ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- o jeszcze Tru poprze ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- ale pewnie właściwe
|
||
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładnie się tam obijasz ![]() Chociaż u nas tez dużo osób sobie robi "długi weekend"
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Macham z nad kawy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4589 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4590 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
essence ma klej do naprawy pazuruf
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

(Vivy, Gale i Twoje Style) i osoby medialne typu Beata Tyszkiewicz.

Jakoś tak po cichu, gdzieś.. 
" to powiedział, ze mnie moga adoptować, a później się zaczął chwalić samochodem i mieszkaniem w spadku i dodał, że jest taki schorowany, że może jeszcze z 10 lat pożyje co czyni go świetnym kandydatem na męża i dodał, żebym się szybko decydowała, bo ma jeszcze jedną kandydatkę do swojej ręki. Omg

z niczym albo z cukrem albo z sosem , co jest pod ręką
klask i: