|
|
#2011 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Cytat:
Kasie od razu polubiłam ![]() Dobra ja się już zamykam. Własnie zjadłam 3 kromy z pastą z tuńczyka (od wczoraj się przegryzła i jest pyszna ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#2012 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
Ja spędzam nocke z historią ![]() Cytat:
Do Polski wbijaj- za zabieg 300-400 zł w zależności od długości włosów- a ja mam długie A czym myłaś potem włosy? Mi fryzjerka mówiła,że to ważne żeby myć szamponami bez soli- na zmianę ten keratynowy i dziecięcy Chociaż mi kasy było szkoda i myłam tym z keratyną co 2 tygodnie a yteraz co miesiąc. A co jakiś czas stosować dobre kosmetyki fryzjerskie z keratyną- inaczej szybko efekt minie. Rajuuu szybko Ci minął efekt. A tyle kasy wydałaś. Też bym była wkurzona jakby włosy znowu strajkowały.Bejbik ważniejszy od włosów no i jaki kosztowny będzie!
|
|
#2013 |
|
Raczkowanie
|
Ja uzywalam tylko szamponow,odzywek i maski bez soli i parabenow(kupilam w salonie,gdzie robilam prostowanie)a mimo to szybko efekt minal...Coz,juz takie mam te swoje wlosy,nic chyba nie poradze.Moze na swieta na Grouponie wyczaje promocje na zabieg to zrobie znowu bo trafi mnie cos chyba przy tych wlosach.
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
|
|
#2015 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za zapał, wiedzę, konsekwencje i w ogóle, że Ci się chce że wątki krzywdzą, to może bym nie powiedziała, ale często po prostu nic nie dają. raczej mam wrażenie, że dziewczyny które za bardzo wszystko przycinają po kilku dniach rzucają się na słodycze po prostu. a potem od nowa... i w sumie to nie wiem czy nie wychodzi gorzej, niż gdyby jadły normalnie... sama święta nie jestem, ale przynajmniej mam świadomość tego co robię. ale ja już przebiłam się przez tysiące informacji o komponowaniu diety, liczenie makroskładników plus testy na własnym organizmie i teraz potrzebuję głównie wsparcia no i czasem naprostowania jak czegoś nie zauważam ![]() Cytat:
|
|
#2016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- Taa, ja też mam dziś randkę z historią, jak widać, bo już 2 :O Aż musiałam wytrąbić dwie kawy, czego zazwyczaj w ogóle nie piję, bo nie przepadam. I ten programik z tvn sobie może obejrzę trochę w Internecie, przy większej ilości wolnego czasu.
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2011-10-28 o 02:05 |
|
|
|
|
#2017 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rzygać mi się chce tą inżynierką. Ja jestem jakaś psychiczna - poważnie. Nie umiałam się za to zabrać totalnie. Wszystko zawsze robię na ostatnią chwile. Jakby mi się tylko chciało trochę przyłożyć, to już w czerwcu bym to cholerstwo obroniła. A zwlekam do ostatniej chwili. Normalnie żałosne. Cierpie na patologiczne odkładanie wszystkiego na później. No i w dodatku kawy nie lubię. Wydoiłam dzbanek czerwonej herbaty. Czy ona w nadmiarze szkodzi? To już mój drugi dziś. Ze 3 litry tego będzie :|
|
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co o włosów moje są w tragicznym stanie. Lecą garściami i na drugi dzień po mysiu są już tłuste Trzymam za pracę i spotkanie z promotorem.
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj chyba miałam za dużo białka, nabiału bo mnie aż brzuch bolał
mały jogurt naturalny na sniadanie i kefir 400ml na drugie (nadprogramowy ale to po siłowni tak mi się go chciało)... potem miał być wiejski ale zrezygnowałam już no i latte na SOJOWYM wypiłam zamiast chudą ... ja nadal nie widzę spadku wagi, od 1.09 tylko 2 kg... masakra jakaś to mnie strasznie de-motywuje... LadyTooFat w tym czasie aż 8,5 kg schudła... więc mam jakieś porównanie mogę prosić o opinie nt. sojowego mleka i przetworów np tofu? czy jest dobry na redukcji?? dzięki kupiłam sobie jeszcze dużo czerwonej herbaty... rooibos słyszałam że dobra przy red.... ale czy to prawda?
Edytowane przez mroowi Czas edycji: 2011-10-28 o 08:35 |
|
|
|
#2020 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, dziewczyny.
Korzystając z odrobiny wolnego czasu przed wyjściem, przyszłam Wam napisać, co z moimi wynikami. Muszę przyznać, że idąc do ośrodka miałam złe przeczucia. Jednak wszystkie wartości są w normie. Wszystkie. Bez wyjątków. Dla mnie najważniejsze są: Czerwone krwinki - 5,02 (norma 4,00 - 5,20) Hemoglobina - 14,0 (norma 11,5 - 15,7) Glukoza - 84,02 (norma 70,00 - 105,00) Cholesterol całkowity - 165,40 (norma 140,00 - 200,00) Nie ma mowy o żadnych niedoborach żelaza. Bałam się, że dietą uprosiłam się o anemię. I wreszcie pozbyłam się problemów z cukrem i cholesterolem. A teraz lecę na spotkanie z Bronkiem Komorowskim!
|
#2021 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
4Plago to ekstra! Ale z tym samopoczuciem musisz coś zrobić i osłabieniem
![]() mroowi za dużo nabiału utrudnia chudnięcie ![]() Każdy chudnie indywidualnie. Każdy musi znaleźć sposób na siebie. Z tarczycą wszystko w porządku?A z ruchem? Jesz różnorodnie- 1-1,5g białka na kilogram aktualnej masy ciała? A rzeczy z NNKT? Scio herbatka to dobry pomysł, ale herbatka sypana, a nie w torebkach. Serio po porodzie takie kiksy wychodzą z organizmem? Odechciewa się dziecii od razu- haha jak dobrze że mi to nie grozi. Pomyziaj Agatkęęęę ![]() tyszka_ w nadmiarze wszystko szkodzi Kciukaaaaaaaaaaa amy!LadyTo0fat i jak historijaaa? Moja dobrze Lubie historię, ale na studiach z nią przesadzająąąąą. Zabiłabym,żeby móc wziać do łapek kodeksa albo ustawyyy jakieśMaryAnne ależ ja te wszystkie błędy dietetyczne na własnym tyłku przetestowałam.Nie jestem cyborgiem. Dzikie diety, głodówki jakieś, kompulsy, jedzenie emocjonalne, nawet i wymiotować mi się zdarzyło, potem tarczyca, tycie, słodyczoholizm.... A to wszystko za młodu, kiedy głupia koza byłam. Ale żołądek mam jeden tak samo jak nerwy- i biedaczek zaczął strajkować. Całe wakacje spędziłam nad doktoryzowaniem się nad własnym ciałem,zdrowym jedzeniem itd ![]() Jak zdrowie Mary Anne? Ale fajnie. Mam zakwassyyyy. Poezja ![]() Idę się zbieraaaać. Trzymajcie się!
|
#2023 | ||||
|
Rozeznanie
|
Tyle z tego wyszło, ze z promotorem dopiero jutro lub w niedziele się widzę. No nic, dopieszczę jeszcze prace
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czerowną herbate pije od jakiegoś czasu. Dzbanek dziennie przynajmniej. Nie pije jej aby mi "pożarła tłuszcz", tylko dla smaku w sumie. Wg. mnie nie ma co się nastawiać na spektakularne efekty. Bez naszej pracy i wytrwałości kg cudownie nie znikną. No chyba, że liposukcja haha ![]() Cytat:
Ja za 2 tyg pójdę oddać krew to też sobie sprawdzę wyniki przy okazji. Pozdrów Bronka ![]() Cytat:
Nooo tak, ale czy 3 litry to już nadmiar czy jeszcze norma? ![]() Widzę, że dużo już przeżyłaś ze swoim zdrowiem. Jak widać na prawdę dużo doświadczenia Ci to dało. Ciesze się, że teraz świecisz przykładem dla innych. Dobrze, że Cię tu mamy
|
||||
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że u mnie dziś ważenie było
Waga ok. 2.5h po posiłku (wcześniej nie mogłam) 76,9kg
|
#2025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świecę najpierw głupotą Tyszka xD Może i teraz jest dobrze i mogę być w pewnym sensie przykładem- ale może temu jestem przewrażliwiona i tak poprawiam Was, bo wiem jak ciężko mi było się odbić od dna. Dopieszczaj pracęę! Niech promotorowi kapcie spadną z wrażenia kiedy ją przeczyta ![]() Cytat:
Jadłospis na dziś:
|
|
#2026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja ze zdrowiem średnio, bo ciągle męczy mnie ropny katar, nie wiem czy obejdzie się bez antybiotyku. mam nadzieję, że się obejdzie, bo z powodu problemów z jelitami, każdy antybiotyk to jest rzeźnia dla mojego organizmu, a zazwyczaj efekt niewielki. my dzisiaj też jedziemy do rodziny i zastanawiam się jak mi te cztery dni "żywieniowo" wyjdą, ale zamierzam nie wpadać w panikę
|
|
#2027 |
|
Raczkowanie
|
plago-ciesze sie,ze wyniki w normie.
U mnie znow brak spadku-ok 3 listopada mam miec @ a przy moim leczeniu puchne okropnie Na jutro prosze o dyspenze-mam urodziny i spedzam je w gronie znajomych i swojego TZ wiec nie bede siedziec o serku wiejskim raczej
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
f_ola, dziękuję
Mniaam konfitury... kocham konfuitury mojej Mamy
|
#2029 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny popołudniową porą ale żeście się rozpisały Ólalala
![]() u mnie dzisiaj tak : 1 śniadanko : kawa z mlekiem i słodzik , płatki owsiane i otręby z musli na mleku 2 śniadanko: bułka z serem i muller froop czy jak się to tam nazywa obiad : grillowany cycek z kurczaka z dużym pomidorem / kawa z mlekiem i słodzik podwieczorek : właśnie tutaj zawsze jest problem u mnie co tu skonsumować na podwieczorek ;/ kolacja : 2 kromki ciemnego z jajecznicą z jednego jajka /zielona herba u mnie dzisiaj jakoś słonecznie i ciepło aż pospacerowaliśmy dwie godzinki no i zaraz troszkę poćwiczę ![]() PLAGO cieszę się że wyszły ok badanie ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- ale najważniejsza była i jest twoja chęć walki , samozaparcia i konsekwencji ![]()
|
|
#2031 |
|
Raczkowanie
|
Bronek jest mistrzem. Razem z moim dziekanem stworzyli cudowny duet gapowatych, poczciwych, urokliwych starszych panów. Kwiczałam ze śmiechu.
Bottego, gratuluję postępów! Osiągnęłaś już bardzo wiele. Brawa. Dzisiaj zjadłam/zjem: I śniadanie: płatki owsiane z migdałami i orzechami laskowymi, 3/4 szklanki mleka II śniadanie: minigrahamka z szynką z indyka, pomidorem i ogórkiem oraz pół butelki jogurtu pitnego obiad: omlet z dwóch jajek pieczony w piekarniku z warzywami (brokuł, cebula, papryka we wszystkich możliwych kolorach, pomidorki koktajlowe, szczypiorek) i niskotłuszczową mozarellą podwieczorek: tarta marchewka z jabłkiem, grejpfrut kolacja: druga minigrahamka z serkiem wiejskim (i może coś jeszcze?)
Edytowane przez czwarta_plaga_egipska Czas edycji: 2011-10-28 o 14:57 |
|
|
|
#2032 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2033 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i chwil ![]() ps. pomóżcie z podwieczorkiem bo brak mi pomysłu
Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2011-10-28 o 15:01 |
|
|
|
|
#2034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.gotujmy.pl/placuszki-twar...sy,109488.html ja bede je jutro wyprobowywac na sniadanko
|
|
|
#2035 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2036 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale może zrobię te homo owsiane tylko czy to aby nie za dużo jak na dziś dzień ? ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
może i kiedyś u mnie nastąpi taki dzień że będę mogła tak powiedzieć
|
|
|
#2037 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2038 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2039 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://kuchnia.ofeminin.pl/przepisy/...em_200972.aspx
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

A Kasię uwielbiam
Tylko szkoda,że kasują te odcinki tak szybko. Przegapiłam ten o pomidorach 

za zapał, wiedzę, konsekwencje i w ogóle, że Ci się chce 

za pracę i spotkanie z promotorem.