XXL-ki chudną do M-ki :) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-29, 10:55   #2071
LadyTo0fat
Rozeznanie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja kiedyś podzieliłam wagę całej paczki na ilość makaronów (!!) ale się naliczyłam
Pewnie będę musiała zrobić tak samo Życie.
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 11:00   #2072
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
żmudna praca, ale uczy cierpliwości
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 11:34   #2073
whisky79
Raczkowanie

Cytat:
Kochane moje,dlaczego nie korzystacie ze stronki http://www.ilewazy.pl/?Tam sa zdjecia porcji(garsc,szklanka,lyz ka-zelezy do wazonego produktu lub potrawy)i dla tej porcji podane zarowno kcal jak i ilosc bialka,tluszczy,wegli,itd .
U mnie dzis na sniadanie wjechal kawalek tortu z kawusiaPo torta dzis rano moj TZ sie wymknal do sklepu i wszedl z zapalonymi na nim swieczkami spiewajac(tzn falszujac)Happy Birthday.A ja,ze mam aktualnie PMS az sie ze wzruszenia poplakalam prawie.Na obiad chyba gdzies do restauracji pojdziemy.
A tu dla Was torciki moje zdjecie,pierwsze jako 32-latki
Eldo_rado slicznie Ci w tej sukience a co do nog to racja-swietne masz!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29102011257.jpg (113,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25102011253.jpg (243,0 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez whisky79
Czas edycji: 2011-10-29 o 12:19
whisky79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 12:32   #2074
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję bardzo Wygląda na to, że białek chyba jem za mało. Ale to akurat wczoraj, a tak to nie wiem. No nic, będę stawiać na wyczucie jedynie, a waga mi spada, więc chyba jest ok.

Właśnie... Nie mogę w to uwierzyć... Waga od poprzedniego piątku spadła o 2kg!!! Ważę 78,5kg! Doczekałam się siódemki na początku i to po prostu dla mnie niewiarygodne, że już, już teraz...
Ale z drugiej strony dlaczego tak się dzieje, że tyle mi spada? Czy to dobrze? Może to też przez to niefortunne weselicho, jak wtedy impreza; wtedy też przez to schudłam więcej. No bo tak to - zwiększyłam kalorie do 1100, w ogóle nie ćwiczę, więc ja nie wiem.
Ale się cieszę!!

Ah, plago, te ceny właśnie są najgorsze A tak chętnie kupiłabym czasem ciasteczka owsiane!!
Gratuluje spadku!
A wcześniej ile na tydzień spadało?
Albo sprawdziła się teoria, że mało kalorii nie zawsze znaczy szybsze spadanie wagi

Cytat:
Napisane przez czwarta_plaga_egipska Pokaż wiadomość
Moja waga jest pochrzaniona. Najpierw spada do pewnego poziomu, później wzrasta i powoli wraca do pożądanego przeze mnie statusu... A tak czekam na to 8 z przodu! Zagęszczajcie ruchy, kilogramy.

Jest 90. Przy okazji zaparć i @. Gdzieś w tej mojej diecie są poutykane błędy...

Ja też jem makaron Lubella Pełne Ziarno. Bardzo mi smakuje. I jest wydajny, zwykle do obiadu używam garść makaronu, około 30-40g. Kupiłam go 1,5 miesiąca temu, nie wykorzystałam nawet połowy paczki.
Znalazłam u siebie sklep ze stoiskiem z produktami pełnoziarnistymi. Myślałam, że się zaślinię. Mąki orkiszowe, mąki graham, żytnie, jęczmienne, kukurydziane... otręby... ciasteczka owsiane, ciemne makarony, dzikie ryże... Tam jest wszystko! Uciekłam stamtąd, bo zostawiłabym na zakupach wszystkie oszczędności (trzeba przyznać, ceny oszałamiające - przykładowo pięć takich owsianych ciasteczek kosztowało 10,90,-).
Brawo! Doczekasz się 8, doczekasz. Lada moment
Ciekawe co miały w sobie te ciacha, że takie drogie. To już lepiej chyba w te składniki droższe zainwestować i samemu zrobić.
Cytat:
dziewczyny, co myślicie?
idę dziś na wesele- może być?
Łaaaał
Pieknie wyglądasz i piękną figure masz.
Ja Ci dam 2cm z ud Przecież masz bardzo szczupłe nóżki!
Kochana, nie warto się wychudzić, bo prawdę wyglądasz świetnie!
Bardzo mi się podoba ta sukienka.

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
Ja też jem Lubelle Pełne Ziarno Penne albo świderki Ilość zależna od kcal,jakie muszę zjeść- między 30 a 50g. Mało tego wychodzi, TŻ zawsze śmieje się ze mnie (a raczej z ilości tego jedzenia), ale co zrobić- jest pyszne, zdrowe, ale kaloryczne.
Ile u Was kosztuje kg mąkiorkiszowej? Zastanawiam się czy tylko u mnie są takie straszne ceny, czy tak jest wszedzie. U mnie nie dość, że ciężkoją zdobyć, to jeszcze stoi po ok. 13zł.

Co jakiś czas w Bomi (u nas jest Rast, ale mają towar Bomi, nie wiem dlaczego nazwa sklepu inna) mają pyszne bułeczki orkiszowe z różnymi ziarniami/nasionami/pestkami po 99gr. Dość ciężkie to jest (60-90gr, zalezy od bułki), waży sporo głownie przez te dodatki, ale pyyszne! Pewnie też niestety trochę kcal ma Ale to zdrowe kcal- tak się pocieszam Raz na 3-5 dni (częściej nie ma) kupuję 3 bułeczki i mam na 2 dni

Eldo, chudzinko! Pięknie wyglądasz! Cudowne ciałko
50g to wcale nie jest mało przecież. No chyba, że dla chłopa, który na raz pół paczki wsuwa Musze z ciekawości poszukać takich mąk różnistych i sprawdzić cenę.

Cytat:
ja kiedyś podzieliłam wagę całej paczki na ilość makaronów (!!) ale się naliczyłam
Haha
Lubella ma akurat ten mankament, że makarony nie są równej długości. Można się więc trochę pomylić.

Cytat:
Napisane przez whisky79 Pokaż wiadomość
Kochane moje,dlaczego nie korzystacie ze stronki http://www.ilewazy.pl/?Tam sa zdjecia porcji(garsc,szklanka,lyz ka-zelezy do wazonego produkty lub potrawy)i dla tej porcji podane zarowno kcal jak i ilosc bialka,tluszczy,wegli,itd .
U mnie dzis na sniadanie wjechal kawalek tortu z kawusiaPo torta dzis rano moj TZ sie wymknal do sklepu i wszedl z zapalonymi na nim swieczkami spiewajac(tzn falszujac)Happy Birthday.A ja,ze mam aktualnie PMS az sie ze wzruszenia poplakalam prawie.Na obiad chyba gdzies do restauracji pojdziemy.
Eldo_rado slicznie Ci w tej sukience a co do nog to racja-swietne masz!
Potwierdzam. Ilewazy to chyba najfajniejsza strona z kaloriami. Sama mam wagę, ale i tak często tam zaglądam.

Dla Ciebie sto lat stooo lat
I 100 lat utrzymania pożądanej wagi ;* ;D
Tak btw to w życiu bym Ci nie dała 32 lat! Max 25.

No i zapomniałam raport z walki złożyć
U mnie równe 89 kg. Czyli od zeszłej soboty spadło 0,9 kg
Spodziewałam się, że będzie gorzej.
Jak sobie myślę, że jeszcze "tylko" 14 kg i będę miała wagę jak w LO, to mi się dobrze robi

Edytowane przez tyszka_
Czas edycji: 2011-10-29 o 12:34
tyszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 12:47   #2075
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Kochane moje,dlaczego nie korzystacie ze stronki http://www.ilewazy.pl/?Tam sa zdjecia porcji(garsc,szklanka,lyz ka-zelezy do wazonego produktu lub potrawy)i dla tej porcji podane zarowno kcal jak i ilosc bialka,tluszczy,wegli,itd .
Ja korzystam, ale nie zawsze produkty są - bo przecież np. makaron lubella spaghetti może mieć inną wagę niż z innej firmy itd. Jeszcze nie patrzyłam, jak tam z tym jest akurat.
Wszystkiego najlepszego! Uzyskania wymarzonej wagi i co najważniejsze - utrzymania jej.

Cytat:
Napisane przez tyszka_ Pokaż wiadomość
Gratuluje spadku!
A wcześniej ile na tydzień spadało?
Albo sprawdziła się teoria, że mało kalorii nie zawsze znaczy szybsze spadanie wagi
Wcześniej tak 1kg na tydzień. No nic, i tak się cieszzzzę. A jak kupię sobie karnet na te zajęcia różne fitnessowe, to pewnie zwiększe do 1200kcal.

Właśnie, jeśli ja mam ruch załóżmy raz w tygodniu, to czy powinnam w ten dzień jakoś zwiększyć kalorie, zważywszy na to, że je spalę? Czy normalnie zawsze kalorii tyle samo?
Stary 2011-10-29, 12:57   #2076
gamilla
Raczkowanie

U mnie -1kg Czyli 94,2kg
gamilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 13:09   #2077
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

Ja Ci dam 2cm z ud
te2 cm to takie kosmetyczne poprawki, które chcę kiedyś tam ( na spokojnie) zrobić
Stary 2011-10-29, 13:11   #2078
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Cytat:
dzięki dziewczyny juz powoli zmieniam sposób postrzegania własnego ciała- mówię 'okej, są mankamenty, uda mogłyby być mniejsze itd, ale są fajne rzeczy- np talia ' kurcze, jest postęp myślenia wreszcie! już się tak nie rpzejmuję, nie załamuję, staram się żyć w zgodzie z własnym ciałem to chyba trochę sprawka nowego związku, tak myślę.
kochana, wyglądasz super, będziesz gwiazdą wesela śliczna sukienka! nowy związek? i taaaak niesamowicie wielka zmiana myślenia!! uwielbiam Cię

u mnie dzisiaj optymistycznie. znalazłam w sobie siłę do walki

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

i gratuluję wszystkim spadków!!!

Lady TooFat - ale lecisz znikasz w oczach!:P

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 13:14   #2079
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
kochana, wyglądasz super, będziesz gwiazdą wesela śliczna sukienka! nowy związek? i taaaak niesamowicie wielka zmiana myślenia!! uwielbiam Cię

w ciągu ostatniego czasu diametralnie zmieniłam sposób patrzenia na świat, postanowiłam wreszcie żyć chwilą, cieszyć się tym co mam. i wtedy los się do mnie uśmiechnął. jestem taaaaaka szczęśliwa nie dam sobie tego wszystkiego odebrać! BĘDĘ SZCZĘŚLIWA, BO TAK CHCĘ!!

ciesze się, że u Ciebie tez pełna mobilizacja!

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2011-10-29 o 13:15
Stary 2011-10-29, 13:23   #2080
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

no tak, pamiętam w jakim stanie byłaś jeszcze niedawno (psychicznie ) tak więc nie potrafię wyjść z podziwu, że tak się w sobie zawzięlaś i uśmiech bije z Twoich postów hehe oby tak dalej! ja też się postaram!

a jeśli chodzi o facetów, to mam jednego na oku ;> innego, bo cały rok był taki jeden... aaaale o nim to już nie warto może pisać, bo to przeszłość

Stary 2011-10-29, 13:25   #2081
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Ja korzystam, ale nie zawsze produkty są - bo przecież np. makaron lubella spaghetti może mieć inną wagę niż z innej firmy itd. Jeszcze nie patrzyłam, jak tam z tym jest akurat.
Wszystkiego najlepszego! Uzyskania wymarzonej wagi i co najważniejsze - utrzymania jej.

Wcześniej tak 1kg na tydzień. No nic, i tak się cieszzzzę. A jak kupię sobie karnet na te zajęcia różne fitnessowe, to pewnie zwiększe do 1200kcal.

Właśnie, jeśli ja mam ruch załóżmy raz w tygodniu, to czy powinnam w ten dzień jakoś zwiększyć kalorie, zważywszy na to, że je spalę? Czy normalnie zawsze kalorii tyle samo?
Ja bym polecała Ci zrobić tak, że obliczyć mniej więcej ile kalorii w tygodniu spalisz przy okazji tych ćwiczeń. Są na necie różne kalkulatory, które to ułatwiają. I powiedzmy, że pójdziesz 2 razy na jakieś tam zajęcia i na każdych spalisz przykładowo 350kcal. Daje Ci to 700kcal spalonych w tygodniu. Podziel sobie na 7 i codziennie dołóż 100kcal.
U mnie się taki system sprawdza
Bo np. jak idę na długi 2 godzinny spacer i spalę te 700-800kcal to tego samego dnia nie wcisnę w siebie 2600kcal.

Cytat:
Napisane przez gamilla Pokaż wiadomość
U mnie -1kg Czyli 94,2kg
Brawo!

Cytat:
te2 cm to takie kosmetyczne poprawki, które chcę kiedyś tam ( na spokojnie) zrobić
Ok ok : ) I tak będę się upierała, że tam nie potrzeba kosmetyki, bo cudnie jest
Stary 2011-10-29, 13:25   #2082
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Haha, chciałabym, ale aż tak tego nie widać Tzn. wiadomo, ja widzę, szczególnie z brzucha, ale dla osób trzecich jak byłam pulchna - tak jestem, JESZCZE Choć niektórzy coś tam zauważają.
Stary 2011-10-29, 13:26   #2083
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
no tak, pamiętam w jakim stanie byłaś jeszcze niedawno (psychicznie ) tak więc nie potrafię wyjść z podziwu, że tak się w sobie zawzięlaś i uśmiech bije z Twoich postów hehe oby tak dalej! ja też się postaram!

a jeśli chodzi o facetów, to mam jednego na oku ;> innego, bo cały rok był taki jeden... aaaale o nim to już nie warto może pisać, bo to przeszłość
pamiętam jak koszmarnie było ... to jeszcze całkiem niedawno.. .ale któregoś dnia powiedziałam DOŚĆ, wiedziałam, że jak się nie podniosę teraz to sama się zniszczę... i warto było!

łohohoh, no proszę! co to za facet?
Stary 2011-10-29, 13:26   #2084
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

i gratuluję wszystkim spadków!!!

To świetnie, że znalazłaś siłę. Pielęgnuj ją porządnie
Stary 2011-10-29, 13:27   #2085
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Ja bym polecała Ci zrobić tak, że obliczyć mniej więcej ile kalorii w tygodniu spalisz przy okazji tych ćwiczeń. Są na necie różne kalkulatory, które to ułatwiają. I powiedzmy, że pójdziesz 2 razy na jakieś tam zajęcia i na każdych spalisz przykładowo 350kcal. Daje Ci to 700kcal spalonych w tygodniu. Podziel sobie na 7 i codziennie dołóż 100kcal.
U mnie się taki system sprawdza
Bo np. jak idę na długi 2 godzinny spacer i spalę te 700-800kcal to tego samego dnia nie wcisnę w siebie 2600kcal.
No też racja, bo przecież spaliwszy tyle, o tyle więcej w ciągu jednego dnia zjeść, to tak ciężko.
Stary 2011-10-29, 13:43   #2086
whisky79
Raczkowanie

No to dostalam mega prezent-bolesna @ Co do znaczka @-czyta sie go "malpa"co idealnie pasuje do miesiaczki.Przez ktora mamy wahania nastroju,skoki wagi,puchniecie,itd...

Edytowane przez whisky79
Czas edycji: 2011-10-29 o 13:49
whisky79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 13:48   #2087
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

Cytat:
No to dostalam mega prezent-bolesna @ Co do znaczka @-czyta sie go "malpa"co idealnie pasuje do miesiaczki.Przez ktora mamy wahania nastroju,skoki wagi,puchniecie,itd...:br zydal:
Witaj w klubie. Dzisiaj na śniadanie jadłam no-spę, na drugie no-spę, na obiad no-spę.

czwarta_plaga_egipska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 14:00   #2088
whisky79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czwarta_plaga_egipska Pokaż wiadomość
Witaj w klubie. Dzisiaj na śniadanie jadłam no-spę, na drugie no-spę, na obiad no-spę.
A ja na sniadanie mialam tort urodzinowy a teraz racze sie czerwonym winem
Stary 2011-10-29, 14:14   #2089
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
50g to wcale nie jest mało przecież. No chyba, że dla chłopa, który na raz pół paczki wsuwa Musze z ciekawości poszukać takich mąk różnistych i sprawdzić cenę.
50g nie jest, jest akurat Chodziło mi bardziej o 30g Wychodzi tego mała garstka tylko, a przynajmniej dla mnie (w porównaniu z tym, ile kiedyś jadłam), to malutko.

Eldo, tak patrzę, że masz170cm, czyli jesteś trochę wyższa ode mnie Kurcze, naprawdę masz super budowę, ta talia boska w ogóle dziękitej budowie wyglądasz na taką malutką, drobniutką, a ja zawsze chciałam tak wyglądać Zazdroszczę

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 15:18   #2090
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Eldo odpowiadając na pytanie : sukienka piękna bo leży na Tobie, idealnie no i dziewczyny mają racje figura i nogi marzenie ...i chyba wiem czemu obędzie się bez obcasów ...była byś wyższa od niego ? o to ho? :P
udanej zabawy weselnej do białego rana i wielu spalonych klc podczas tańców

whisky jesteś okropna!!!! tort wygląda przepyszniastooooooooo!!! !!!!!!!!!! no i 1oo lat i wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń i wymarzonego celu no i gdzie ty masz tyle lat ? wyglądasz min 5 lat wstecz no i pięknie wyglądasz

co do makaronu też uwielbiam lubelli pełne ziarno niach niach u mnie dzisiaj 79kg czyli (kurcze jak napisałam 79 to myślałam że napisałam za mało że pewnie powinnam napisać89 , ale pomyślałam że coś dużo bo tyle to jeszcze nie ważyłam) uFF od zeszłego ważenie ubyło 0,9 ...nie wiele ale zawsze coś jeszcze 4 kg to I celu i żeby potem to już szło z górki ...ale niestety czym dalej tym trudniej

u mnie dzisiaj :
Iś-kawa z mlekiem i słodzik / pł.owsiane , otręby i musli na mleku
IIś- jogurt muller froop
obiad -2 malutkie ziemniaczki 2 małe kotleciki mielone z indyka z 3 ogórki średnie kwaszone / kawa z mlekiem
podwieczorek- grejfrut , jabłko
kolacja- 2 kromki ciemnego z wędlinką , papryką czerwoną i pomidorkiem plus 2x zielona herba i ćwiczenia

plago powolutku i wszystko się uda ,tyle już za Tobą , a najważniejsze że nie wzrasta

tyszko spadło Ci tyle co i mi gratulację i
gratuluję wszystkim spadków i bezwzrostów
Stary 2011-10-29, 15:19   #2091
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
.i chyba wiem czemu obędzie się bez obcasów ...była byś wyższa od niego ? o to ho? :P
bingo
Stary 2011-10-29, 15:23   #2092
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Cytat:
Haha, chciałabym, ale aż tak tego nie widać Tzn. wiadomo, ja widzę, szczególnie z brzucha, ale dla osób trzecich jak byłam pulchna - tak jestem, JESZCZE Choć niektórzy coś tam zauważają.
no kochaaaana 10 kilosów w dwa miesiące miałoby umknąć niezauważalnie? no way!

Cytat:
pamiętam jak koszmarnie było ... to jeszcze całkiem niedawno.. .ale któregoś dnia powiedziałam DOŚĆ, wiedziałam, że jak się nie podniosę teraz to sama się zniszczę... i warto było!

łohohoh, no proszę! co to za facet?
super!

hmm... z wyprzedaży hehe nie no, z uniwersytetu, ale nie znamy się. jeszcze haha ja to mam szczęście do takich nieosiągalnych celów. -.- sama się w to laduje świadomie, a potem narzekam

Cytat:
To świetnie, że znalazłaś siłę. Pielęgnuj ją porządnie
hihi zamierzam! dzieeeeki

Cytat:
A ja na sniadanie mialam tort urodzinowy a teraz racze sie czerwonym winem
o właśnie, wszystkiego naj...chudszego!

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
50g nie jest, jest akurat Chodziło mi bardziej o 30g Wychodzi tego mała garstka tylko, a przynajmniej dla mnie (w porównaniu z tym, ile kiedyś jadłam), to malutko.

Eldo, tak patrzę, że masz170cm, czyli jesteś trochę wyższa ode mnie Kurcze, naprawdę masz super budowę, ta talia boska w ogóle dziękitej budowie wyglądasz na taką malutką, drobniutką, a ja zawsze chciałam tak wyglądać Zazdroszczę
Bottega pamiętam Cię z jakiegoś mojego daaawneeego wątku... hmmm....

ale ładnie zjechałaś. kurde no! extra!

Stary 2011-10-29, 15:28   #2093
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
bingo
u mnie to samo dlatego zamiast szpilek wybieram średni obcasik ...i jesteśmy równi albo spójrz na to małżeństwo http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=19986
(zdjęcie drugie od góry)
Stary 2011-10-29, 15:29   #2094
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Eldo odpowiadając na pytanie : sukienka piękna bo leży na Tobie, idealnie no i dziewczyny mają racje figura i nogi marzenie ...i chyba wiem czemu obędzie się bez obcasów ...była byś wyższa od niego ? o to ho? :P
udanej zabawy weselnej do białego rana i wielu spalonych klc podczas tańców

whisky jesteś okropna!!!! tort wygląda przepyszniastooooooooo!!! !!!!!!!!!! no i 1oo lat i wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń i wymarzonego celu no i gdzie ty masz tyle lat ? wyglądasz min 5 lat wstecz no i pięknie wyglądasz

co do makaronu też uwielbiam lubelli pełne ziarno niach niach u mnie dzisiaj 79kg czyli (kurcze jak napisałam 79 to myślałam że napisałam za mało że pewnie powinnam napisać89 , ale pomyślałam że coś dużo bo tyle to jeszcze nie ważyłam) uFF od zeszłego ważenie ubyło 0,9 ...nie wiele ale zawsze coś jeszcze 4 kg to I celu i żeby potem to już szło z górki ...ale niestety czym dalej tym trudniej

u mnie dzisiaj :
Iś-kawa z mlekiem i słodzik / pł.owsiane , otręby i musli na mleku
IIś- jogurt muller froop
obiad -2 malutkie ziemniaczki 2 małe kotleciki mielone z indyka z 3 ogórki średnie kwaszone / kawa z mlekiem
podwieczorek- grejfrut , jabłko
kolacja- 2 kromki ciemnego z wędlinką , papryką czerwoną i pomidorkiem plus 2x zielona herba i ćwiczenia

plago powolutku i wszystko się uda ,tyle już za Tobą , a najważniejsze że nie wzrasta

tyszko spadło Ci tyle co i mi gratulację i
gratuluję wszystkim spadków i bezwzrostów
Noo widzę własnie, że u nas podobnie. Gdyby nie te 10kg różnicy
Gratuluje postępow!

Cytat:
bingo
Yhhh wiem coś o tym. Z moim 175cm muszę poszukać duuużego chłopca.

Cytat:
no kochaaaana 10 kilosów w dwa miesiące miałoby umknąć niezauważalnie? no way!

super!

hmm... z wyprzedaży hehe nie no, z uniwersytetu, ale nie znamy się. jeszcze haha ja to mam szczęście do takich nieosiągalnych celów. -.- sama się w to laduje świadomie, a potem narzekam

hihi zamierzam! dzieeeeki

o właśnie, wszystkiego naj...chudszego!

Bottega pamiętam Cię z jakiegoś mojego daaawneeego wątku... hmmm....

ale ładnie zjechałaś. kurde no! extra!
Jaki tam nieosiągalny. Dla kobiety na polowaniu nie ma celu nieosiągalnego haha. Chyba, że woli chłopców
Ja tam też w głowie jeden cel mam, męski w sensie, który jest jednym z dobrych podtrzymywaczy motywacji
Stary 2011-10-29, 15:32   #2095
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Yhhh wiem coś o tym. Z moim 175cm muszę poszukać duuużego chłopca.
mój poprzedni był 16cm wyższy od mnie także nawet w szpilkach byłam mała

poza tym facet ma mnie akceptować, kochać i szanować wzrost to drobiazg
Stary 2011-10-29, 15:36   #2096
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

[QUOTE=tyszka_;30213827]Noo widzę własnie, że u nas podobnie. Gdyby nie te 10kg różnicy
Gratuluje postępow!

dobrze Ci idzie więc i te 10kg szybko zgubisz i pewnie jeszcze mnie przegonisz i przebijesz "młodą"
Stary 2011-10-29, 15:44   #2097
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
mój poprzedni był 16cm wyższy od mnie także nawet w szpilkach byłam mała

poza tym facet ma mnie akceptować, kochać i szanować wzrost to drobiazg
No niby tak... ale ja miałam raz chłopaka niższego o 2 cm ode mnie. Obym się więcej w takim nie zakochała haha

[QUOTE=wybOrOowa;30213944]
Cytat:
Noo widzę własnie, że u nas podobnie. Gdyby nie te 10kg różnicy
Gratuluje postępow!

dobrze Ci idzie więc i te 10kg szybko zgubisz i pewnie jeszcze mnie przegonisz i przebijesz "młodą"
Może nie być szybko, ale na zawsze
Ja tam i tak jak zaglądam w lustro już jestem szczęśliwa.
Za 2-3 miesiace najprawdopodobniej będę w ciągłym euforycznym stanie. A jak się zacznie moja ukochana wiosna, to już w ogóle
Jest duża szansa, ze będę się szykowała z przeprowadzką do Krakowa w czerwcu. Mam takie przeczucie, że rok 2012 to będzie jeden z moich lepszych Czego i wam życzę ;D
Stary 2011-10-29, 15:52   #2098
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

[QUOTE=tyszka_;30214055]No niby tak... ale ja miałam raz chłopaka niższego o 2 cm ode mnie. Obym się więcej w takim nie zakochała haha

Cytat:

Może nie być szybko, ale na zawsze
Ja tam i tak jak zaglądam w lustro już jestem szczęśliwa.
Za 2-3 miesiace najprawdopodobniej będę w ciągłym euforycznym stanie. A jak się zacznie moja ukochana wiosna, to już w ogóle
Jest duża szansa, ze będę się szykowała z przeprowadzką do Krakowa w czerwcu. Mam takie przeczucie, że rok 2012 to będzie jeden z moich lepszych Czego i wam życzę ;D
będzie będzie udany i lepszy napewno bo będzie nas kilka kilogramów mniej ...mam nadzieję że i mój będzie lepszy ,szczęśliwszy i niezapomniany
Stary 2011-10-29, 16:03   #2099
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Eldo wyglądasz bosko

Whisky najlepszego, spełnienia marzeń i niegdy ne kończącej się motywcji

Ja mam dziś humor do nie wiedzieć czemu. Głowa mnie boli, apetytu tez nia mam. Zjadałam rano krome z polędwicą, potem jajecznice z dwóch jaj i mała kromeczka chlebka, ryż z papryką, cebulą i serem.

Moj mąż właśnie smaży racuszki z jabłkami. Pewnie bedzie kusił.

Strippi

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 16:19   #2100
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Eldo wyglądasz bosko

Whisky najlepszego, spełnienia marzeń i niegdy ne kończącej się motywcji

Ja mam dziś humor do nie wiedzieć czemu. Głowa mnie boli, apetytu tez nia mam. Zjadałam rano krome z polędwicą, potem jajecznice z dwóch jaj i mała kromeczka chlebka, ryż z papryką, cebulą i serem.

Moj mąż właśnie smaży racuszki z jabłkami. Pewnie bedzie kusił.

Strippi
ty zrób sobie placuszki otrębowe z serka homo naturalnego też są pyszne i smakują rewelacyjnie i też go pokusisz ...prawie wszystko da się zastąpić no i na poprawę humoru

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości