|
|
#2071 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Cytat:
|
|
#2072 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2073 |
|
Raczkowanie
|
Kochane moje,dlaczego nie korzystacie ze stronki http://www.ilewazy.pl/?Tam sa zdjecia porcji(garsc,szklanka,lyz ka-zelezy do wazonego produktu lub potrawy)i dla tej porcji podane zarowno kcal jak i ilosc bialka,tluszczy,wegli,itd .
U mnie dzis na sniadanie wjechal kawalek tortu z kawusia Po torta dzis rano moj TZ sie wymknal do sklepu i wszedl z zapalonymi na nim swieczkami spiewajac(tzn falszujacA tu dla Was torcik i moje zdjecie,pierwsze jako 32-latki![]() Eldo_rado slicznie Ci w tej sukience a co do nog to racja-swietne masz!
bedzie:62kg/173cm![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-10-29 o 12:19 |
|
|
|
#2074 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A wcześniej ile na tydzień spadało? Albo sprawdziła się teoria, że mało kalorii nie zawsze znaczy szybsze spadanie wagi ![]() Cytat:
![]() Ciekawe co miały w sobie te ciacha, że takie drogie. To już lepiej chyba w te składniki droższe zainwestować i samemu zrobić. Łaaaał Pieknie wyglądasz i piękną figure masz. Ja Ci dam 2cm z ud Przecież masz bardzo szczupłe nóżki!Kochana, nie warto się wychudzić, bo prawdę wyglądasz świetnie! Bardzo mi się podoba ta sukienka. ![]() Cytat:
Musze z ciekawości poszukać takich mąk różnistych i sprawdzić cenę. Cytat:
![]() Lubella ma akurat ten mankament, że makarony nie są równej długości. Można się więc trochę pomylić. Cytat:
Dla Ciebie sto lat stooo lat I 100 lat utrzymania pożądanej wagi ;* ;D Tak btw to w życiu bym Ci nie dała 32 lat! Max 25. ![]() No i zapomniałam raport z walki złożyć ![]() U mnie równe 89 kg. Czyli od zeszłej soboty spadło 0,9 kg ![]() Spodziewałam się, że będzie gorzej. Jak sobie myślę, że jeszcze "tylko" 14 kg i będę miała wagę jak w LO, to mi się dobrze robi
Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-10-29 o 12:34 |
|||||
|
|
|
#2075 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze nie patrzyłam, jak tam z tym jest akurat.Wszystkiego najlepszego! Uzyskania wymarzonej wagi i co najważniejsze - utrzymania jej. Cytat:
A jak kupię sobie karnet na te zajęcia różne fitnessowe, to pewnie zwiększe do 1200kcal.Właśnie, jeśli ja mam ruch załóżmy raz w tygodniu, to czy powinnam w ten dzień jakoś zwiększyć kalorie, zważywszy na to, że je spalę? Czy normalnie zawsze kalorii tyle samo?
|
|
#2076 |
|
Raczkowanie
|
U mnie -1kg
Czyli 94,2kg
|
|
|
|
#2077 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i taaaak niesamowicie wielka zmiana myślenia!! uwielbiam Cięu mnie dzisiaj optymistycznie. znalazłam w sobie siłę do walki ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- i gratuluję wszystkim spadków!!! ![]() Lady TooFat - ale lecisz znikasz w oczach!:P
|
|
#2079 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
ciesze się, że u Ciebie tez pełna mobilizacja! Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-10-29 o 13:15 |
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, pamiętam w jakim stanie byłaś jeszcze niedawno (psychicznie
) tak więc nie potrafię wyjść z podziwu, że tak się w sobie zawzięlaś i uśmiech bije z Twoich postów hehe oby tak dalej! ja też się postaram! a jeśli chodzi o facetów, to mam jednego na oku ;> innego, bo cały rok był taki jeden... aaaale o nim to już nie warto może pisać, bo to przeszłość
|
#2081 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie się taki system sprawdza Bo np. jak idę na długi 2 godzinny spacer i spalę te 700-800kcal to tego samego dnia nie wcisnę w siebie 2600kcal. Brawo! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2082 |
|
Rozeznanie
|
Haha, chciałabym, ale aż tak tego nie widać
Tzn. wiadomo, ja widzę, szczególnie z brzucha, ale dla osób trzecich jak byłam pulchna - tak jestem, JESZCZE Choć niektórzy coś tam zauważają.
|
#2083 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
łohohoh, no proszę! co to za facet?
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2085 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2086 |
|
Raczkowanie
|
bedzie:62kg/173cm![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-10-29 o 13:49 |
|
|
|
#2087 |
|
Raczkowanie
|
Witaj w klubie. Dzisiaj na śniadanie jadłam no-spę, na drugie no-spę, na obiad no-spę.
|
#2088 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi bardziej o 30g Wychodzi tego mała garstka tylko, a przynajmniej dla mnie (w porównaniu z tym, ile kiedyś jadłam), to malutko.Eldo, tak patrzę, że masz170cm, czyli jesteś trochę wyższa ode mnie Kurcze, naprawdę masz super budowę, ta talia boska Zazdroszczę
|
|
#2090 |
|
Rozeznanie
|
Eldo odpowiadając na pytanie : sukienka piękna bo leży na Tobie, idealnie
no i dziewczyny mają racje figura i nogi marzenie ...i chyba wiem czemu obędzie się bez obcasów ...była byś wyższa od niego ? o to ho? :Pudanej zabawy weselnej do białego rana i wielu spalonych klc podczas tańców whisky jesteś okropna!!!! tort wygląda przepyszniastooooooooo!!! !!!!!!!!!! no i gdzie ty masz tyle lat ? wyglądasz min 5 lat wstecz no i pięknie wyglądasz ![]() co do makaronu też uwielbiam lubelli pełne ziarno niach niach u mnie dzisiaj 79kg czyli (kurcze jak napisałam 79 to myślałam że napisałam za mało że pewnie powinnam napisać89 , ale pomyślałam że coś dużo bo tyle to jeszcze nie ważyłam) uFF od zeszłego ważenie ubyło 0,9 ...nie wiele ale zawsze coś jeszcze 4 kg to I celu i żeby potem to już szło z górki ...ale niestety czym dalej tym trudniej ![]() u mnie dzisiaj : Iś-kawa z mlekiem i słodzik / pł.owsiane , otręby i musli na mleku IIś- jogurt muller froop obiad -2 malutkie ziemniaczki 2 małe kotleciki mielone z indyka z 3 ogórki średnie kwaszone / kawa z mlekiem podwieczorek- grejfrut , jabłko kolacja- 2 kromki ciemnego z wędlinką , papryką czerwoną i pomidorkiem plus 2x zielona herba i ćwiczenia plago powolutku i wszystko się uda ,tyle już za Tobą , a najważniejsze że nie wzrasta ![]() tyszko spadło Ci tyle co i mi gratulację igratuluję wszystkim spadków i bezwzrostów
|
|
#2091 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2092 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hmm... z wyprzedaży hehe nie no, z uniwersytetu, ale nie znamy się. jeszcze haha ja to mam szczęście do takich nieosiągalnych celów. -.- sama się w to laduje świadomie, a potem narzekam ![]() hihi zamierzam! dzieeeeki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale ładnie zjechałaś. kurde no! extra!
|
|
#2093 |
|
Rozeznanie
|
u mnie to samo
dlatego zamiast szpilek wybieram średni obcasik ...i jesteśmy równi albo spójrz na to małżeństwo http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=19986 ![]() (zdjęcie drugie od góry)
|
|
#2094 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratuluje postępow! ![]() Yhhh wiem coś o tym. Z moim 175cm muszę poszukać duuużego chłopca. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tam też w głowie jeden cel mam, męski w sensie, który jest jednym z dobrych podtrzymywaczy motywacji ![]()
|
||
|
|
|
#2095 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2096 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=tyszka_;30213827]Noo widzę własnie, że u nas podobnie. Gdyby nie te 10kg różnicy
![]() Gratuluje postępow! ![]() dobrze Ci idzie więc i te 10kg szybko zgubisz i pewnie jeszcze mnie przegonisz i przebijesz "młodą"
|
|
#2097 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=wybOrOowa;30213944] Cytat:
![]() Ja tam i tak jak zaglądam w lustro już jestem szczęśliwa. Za 2-3 miesiace najprawdopodobniej będę w ciągłym euforycznym stanie. A jak się zacznie moja ukochana wiosna, to już w ogóle ![]() Jest duża szansa, ze będę się szykowała z przeprowadzką do Krakowa w czerwcu. Mam takie przeczucie, że rok 2012 to będzie jeden z moich lepszych Czego i wam życzę ;D
|
||
|
|
|
#2098 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=tyszka_;30214055]No niby tak... ale ja miałam raz chłopaka niższego o 2 cm ode mnie. Obym się więcej w takim nie zakochała haha
![]() Cytat:
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo wyglądasz bosko
![]() Whisky najlepszego, spełnienia marzeń i niegdy ne kończącej się motywcji Ja mam dziś humor do Moj mąż właśnie smaży racuszki z jabłkami. Pewnie bedzie kusił. Strippi |
|
|
|
#2100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

Zagęszczajcie ruchy, kilogramy.
Ale to zdrowe kcal- tak się pocieszam

oby tak dalej! ja też się postaram! 
u mnie dzisiaj 79kg czyli (kurcze jak napisałam 79 to myślałam że napisałam za mało że pewnie powinnam napisać89 , ale pomyślałam że coś dużo bo tyle to jeszcze nie ważyłam) uFF od zeszłego ważenie ubyło 0,9 ...nie wiele ale zawsze coś jeszcze 4 kg to I celu i żeby potem to już szło z górki ...ale niestety czym dalej tym trudniej