|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII
Cytat:
Moj Tz zrobi nam świeże soczki wyciskane i będziemy siedziec przy kominku i narzekać na dolegliwości i na mężów Ja własnie pije mega slodka kawe i jem ostre chipsy(chociaz srednio lubie) Jkabym nie brała tabsów to bym myślała, że jestem juz w ciązy pewnie |
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
kochane wracam po męczącym weekendzie... pamiętacie mnie jeszcze??
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
no jasne
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze jak go czytam to się wzruszam.Jedna koleżanka nagle sobie przypomniała o mnie i pisze mi maile. Pewnie chce się na wesele wprosić
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2011-10-31 o 13:21 |
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
fotografów mamy zarąbistych!! Młodzi są i jakie mają pomysły jaką twórczość!! Są przesuper. Złapaliśmy taki kontakt gadalismy 3 godziny i powiedzieli, że widać, że z TŻtem do siebie pasujemy. Umówiliśmy się znów na kawkę i spotkanko na plotki. Fotoksięgę mają boską<3 Pokzywałam rodzicom i bardzo zadowoleni. Widać, że jak młodzi to i pomysły świeższe.
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że pamietamy p.s. jade w srode do Niemiec po winko na wesele..ile mam kupić butelek na 80 osob???? |
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byśmy mogły zapomnieć
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
hm... a wódkę będziesz mieć?? bo my kupujemy na 100 jakieś 20 flaszek jakby ktoś nie chciał wódki
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co... piłam 2 dni pod rząd... w sobotę bo byli u nas znajomi, w niedzielę bo pocieszałam przyjaciółkę i mam dość... kacyk jest... pijana nie byłam a suszy
Muszę sprzątac cały domek a tak mi się nie chce....
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2982 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uważam to za najlepsze rozwiązanie. Bo deser po obiedzie jest idealny. jeśli obiad będzie na 15 to tort podadzą koło godz. 17. W międzyczasie na stołach staną owoce i kruche ciasteczka. Cytat:
A na Śląsk zapraszam, ale ja na takim zadopiu mieszkam, więc innych atrakcji oprócz siebie nie mogę zapewnić ![]() Cytat:
Cytat:
Bo my tez cos sobie z Niemiec sprowadzimy (ma się kochane ciotki i wujków za granicą i kuzynów oczywiście też ).
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
ok kawa wypita lece sprzątać dalej;* będe potem.
|
|
|
|
#2984 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi osobiście najbardziej podoba się nr 3. A do Was najbardziej pasuje mi nr 1., nie wiem, dlaczego 2. też fajny A ostatni to już chyba zbyt znany, żeby był oryginalny Poza tym bardziej mi pasuje do przyjaciół.Cytat:
Super, że tak Wam podpasowali
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
I juz mam wolne
![]() W koncu mozna odpoczac
|
#2986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz wposmialam, ze sisotra mojego Tż zna swojego chlopaka(arzeczonego- nie wiem bo jej sie nie oswiadczyl typowo z pierscionkiem, a uwaza go za romantyka :P ) i oni nas wyprzedzili maja w maju wesele ja juz zaczynam sie przyzwyczajac do tej mysli i mam nadzieje, ze nic juz tego nie zmieni, bo chcemy miec pietro dla siebie, ale nie ukrywam, ze tez mogli troche poczekac i zrobic za nami w sumie rodzina tez tak uwaza tesciowie nie bo tez mowia, ze na co maja czekac maja obydwoje prace, swoje lata a my tacy mlodzi i na dodatek ja szukam pracy ale wczoraj kolezanki z uczelni mnie pocieszyly ![]() takze wrzuc na luz i nie przejmuj sie co inni mowia i ja uswiadomilam sobie, ze kazdy ma swoje zycie i siostra Tz bedzie mieszkac gdzies indziej wiec nie bedzie sie wpierzac, chyba ze codziennie bedzie przyjezdzac do rodzicow i sie zalic na swojego meza :P no i wczesniej martwilam sie ze jak przyjdzie dziecko to ona moze bedzie opiekowac sie wiecej niz ja nim, czy brac na spacer bez mojego pozwolenia a teraz problem z glowy jestem tylko ciekawa czy sie zdecyduja od razu na dziecko czy nie w sumie to ja bym chciala pierwsza, bo boje sie ze bede jej strasznie zazdroscic jak urodzi bo ja bardzo chcialabym dziecko, juz nawet teraz, czasem sobie myslalam, ze jakbysmy w[padli to wesele wczesniej byloby, ale lepiej poczekac i zrobic remont a 2 miesiace przed weslem chcemy juz zaczac staranka, tak zeby urodzic w kwietniu/ maju. No i tez sie zastanawiam nad mgr bo teraz bede konczyc licencjat i od lipca staranka to na 1 roku bym urodzila
Edytowane przez Kathe Czas edycji: 2011-10-31 o 13:54 |
|
|
|
|
#2987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie mam pojęcia kto i ile bedzie pił..winko sie nie zmarnuje...Cytat:
Gdzie będe kupowac to nie wiem jeszcze..bo ze znajmomym may jechac i nas poproawdzi...ale jak wróce to napisze co ile i za ile..podobno ceny są duzo niższe..zobaczymy.. |
|||
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tylko czekać na ten wielki dzień i fotki ![]() Cytaty z Kubusia Puchatka idealnie pasują do przyjacielskich i miłosnych więzi. Takie proste, ale mają w sobie tyle treści. Zawsze mi się podobały. Osobiście też lubię fragmenty z Paulo Coelho. Nena ten cytat z demotów jest super, no i Puchatkowy |
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
nena mi się najbardziej podoba ostatni
kindzia no to niezła parapetówa się szykuje
|
#2990 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż jedna Mi tam ten pozny miesiąc nie przeszkadza, przeciwnie , jestem zadowolona z tego wyboru i dostrzegam pewne plusy. Na przykład to że wczesniej się robi ciemno jets dla mnie duzym plusem. jedyne, co mi przeszkadza to, że musze ubrac cos na ramiona do koscioła. A bardzo m ito nie pasuję bo będę miec dłuugaśny welon. A skad konkretnie jestes? Bo ja tez z małopolski. Cytat:
|
||
|
|
|
#2991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie mogę się zdecydować
|
|||
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
mam 30 km do Gdyni:P a co?
to chyba nie Twoje regiony:PCytat:
![]() pamietamy |
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana ale tak samo można rozpatrywać cytat na moim zaproszeniu bo autorem jest Jan Paweł II i można powiedzieć że on mógł mieć na myśli miłość do Boga. Więc uważam żeważne jest to co dla was wypływa z danego cytatu
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-10-31 o 14:37 |
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
madzia2306 ale nawet jakby was wyprzedzili to niby czym ty się przejmujesz??
tak samo oni mają prawo do szczęścia. U mnie 2 lata temu były dwa wesela z jednego domu cioci z odstępem miesiąca i nikt nic nie mówił a wręćz panowała radość. Wrzuć na luz Przecież gośći wam nie zabiorą, kto ma przyjść to przyjdzie;*a ja ustaliłam z fotografem, że dam swoje ulubione cytaty lub wierszyk do fotoksięgi. Możemty tez napisać historię o nas ujęta w wierszykach a on dopasuje do tego zdjęcia
|
|
|
|
#2995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niech sobie robi co tam chce(jak z nią dalej będzie za rok to przynajmniej wkońcu pójdzie na wesele bo ma z kim ) tylko raczej te głupawe teksty że my to łazimy i łazimy ze sobą ileż można i że żebyśmy sie nie zdziwili jak brat tżta nas wyprzedzi... jak nie było zaplanowanego ślubu to źle a jak jest zaplanowany na dany dzień to ja nie wiem.. źle bo za długo trzeba czekac? czasem nie rozumiem rozumowania rodziców tżtai gadaj tu z takimi, a argument że mialam jedyne 16 lat jak zaczęłam byc z tżtem jakoś do nich nie dociera... a nie będę sobie psuc dnia ich gadką... cieszę się że już sobie remontujemy pokój że już się wszystko ruszyło a oni niech se mówią co chcą ![]() albo lecą teksty że ten kolega co wpadłto przynajmniej rach ciach i wszystko załatwili w ciągu 2 miesięcy.. tylko problem w tym że jakby sie teściu dowiedział że wpadliśmy to by nam chyba łby pourywał i nie byłoby mu do śmiechu bo ma trochę... specyficzne przekonania
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-10-31 o 14:52 |
|
|
|
|
#2997 |
|
Rozeznanie
|
Witam
... klika dni mnie u was nie było...nie mam obecnie prawie na nic czasu, a weekendy spedzam z TŻ wiec równiez nie mam jak zajzec do was, wiec lece nadrabiac co napisłyście.A ze slubnych spraw ... to dziś z TŻ zamowiliśmu obrączki |
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja ciocia już mnie uczy dobrych rad:jednym uchem wpuszczaj co teściowa mówi drugim wypuszczaj
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no najepiej jakbym się odrazu chajtnęła bo po co tyle ze sobą chodzic.. tak jak teściu kiedyś powiedział.. albo sie kochacie albo nie decydujcie się wkońcu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

tak sobie pogadać i trochę postękać jak nam ciężko 
za dzisiejszą wizytę
<3

Zawsze jak go czytam to się wzruszam.

Muszę sprzątac cały domek a tak mi się nie chce....
18.08.2010 - zaręczyny

2. też fajny
Poza tym bardziej mi pasuje do przyjaciół.
ale wczoraj kolezanki z uczelni mnie pocieszyly
to chyba nie Twoje regiony:P