|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
![]() Cytat:
![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30253491]Sylwia ale masz fajnie ![]() Studniówka to taki pierwsza poważna impreza. Ja miałam studniówkę 28 stycznia. Jaką dietę chcesz zastosować?[/QUOTE] ja nie pamiętam dokładnej daty , ale miałam też w styczniu (chyba22 )na diecie jestem od 4 miesięcy i diety co tydzień mam różne ( chodzę do centrum dietetycznego) jak na razie zrzuciłam 7 kg
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
❤ K&K 💙 Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2011-10-31 o 21:33 |
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko pożyczę Ci
będziemy chodzić na zmianę, raz Ty raz ja . LO policyjne Dominiczko póki co jestem baaardzo zadowolona wybrałam to co chciałam i jest tak jak ma być. Klasa wydaję się być w porządku - co prawda jeszcze się poznajemy ale zapowiada się super. Patrycja miło mi
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja ja również lubię Kevina i Titanic. te filmy mają swój klimat, "coś" magicznego w sobie
nie mogę się już doczkekać reklamy coca-coli - coraz bliżej święta, coraz bliżej święta :tanczy: ![]() albo reklamy jakiejs tam sieci komórkowej i piosenka "merry christmas, everyone" Sylwia a czemu to ze swojej nie byłaś zadowolona?
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-10-31 o 21:35 |
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też na to czekam!
|
|
#276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ahhh. christmas time niech tylko zaduszki się skończą to już się przedświateczny szał zacznie
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kijowa muzyka, ludzie z klasy tacu niezbyt -.-
Edytowane przez Sylvviiaa Czas edycji: 2011-10-31 o 21:44 |
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Anita oby!
jeszcze Ty masz taki avatar, który kojarzy mi się z zimą. ta dziewczyna jakby łapała płatki śniegu - tak mi się wydaje zawsze Sylwia a no to może teraz Tża studniówka będzie lepsza : -) ła a ja za rok dopiero połowinki
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję silnej woli, konsekwencji no i efektów
❤ K&K 💙 Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2011-10-31 o 21:46 |
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#281 |
|
Konto usunięte
|
Anita tam miał być śnieg a nie deszcz
![]() Pisałam z Radkiem i on mi pisał, że zbiera się na deszcz i ja chlapnęłam tutaj, że pada deszcz Nie widziałam w tamtym roku. Pamiętam jaka zawiedziona byłam. W tym roku musi być ! Najlepiej w święta ![]() Sylwia no to super ![]() Ja od czerwca 2010 schudłam 20 kg Kochana to ważysz 2 kg więcej ode mnie. Ja teraz ważę 65 kg ale rok temu ważyłam 85 kg! Dwa razy leżałam w szpitalu na zapalenie oskrzeli, leczyli mnie na sterydach i bardzo szybko ze szczupłej dziewczyny stałam się dzewczyną z dużą nadwagą. Dopiero rok temu wzięłam się za siebie na poważnie.Ustaliłam sobie dietę, ćwiczenia i schudłam. Badania zrobiłam, wszystkie są w normie ![]() Chcę zrzucić do 60-61 kg I mam 166 cm ![]() Ania mi również miło ![]() Dominika ta reklama jest ponad czasowa. Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta Jak leci ta reklama to już wiesz, że święta tuż tuż. Kocham czas kiedy trzeba szykować sie do świąt Te wszystkie ozdóbki , świecidełka I ten magiczny nastrój |
|
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30254164]
Sylwia no to super ![]() Ja od czerwca 2010 schudłam 20 kg Kochana to ważysz 2 kg więcej ode mnie. Ja teraz ważę 65 kg ale rok temu ważyłam 85 kg! Dwa razy leżałam w szpitalu na zapalenie oskrzeli, leczyli mnie na sterydach i bardzo szybko ze szczupłej dziewczyny stałam się dzewczyną z dużą nadwagą. Dopiero rok temu wzięłam się za siebie na poważnie.Ustaliłam sobie dietę, ćwiczenia i schudłam. Badania zrobiłam, wszystkie są w normie ![]() Chcę zrzucić do 60-61 kg I mam 166 cm [/QUOTE]u mnie najgorzej z ćwiczeniami ;/ totalnie nie mam na nie siły i czasu ale gratuluję ogromnego spadku wagi ;* zostały Ci jakieś rozstępy? bo ja już na rękach mam Cytat:
![]() połowinki to na studiach
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=DLCyjEe4l4c
wprowadziłyście mnie dziewczyny w ten klimat a jaką macie ulubioną christmas song? moja to 'mistletoe and wine'![]()
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja ojejka przestańmy już o tym nawijać! jeszcze przez ten miesiąc muszę zdobyć jak najwięcej dobrych ocen... myśl o świętach mnie zniechęca do nauki
najchętniej już bym chciała ferii swiatecznych, Wigilii, ubierania choinki Sylwia jak zwał, tak zwał. u mnie połowinki na to mówią ![]() ja też się muszę odchudzić! hahaha Anita muzę zarzuciła ![]() ja lubię dużo takich piosenek. głównie "Merry Christmas, everyone" i "Let it snow, let it snow" ![]() Cytat:
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-10-31 o 22:02 |
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#287 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja teraz zapisuję się dodatkowo na ćwiczenia na brzuch i biodra. Idę na wesele w kwietniu i muszę dobrze wyglądać w sukience. Dziękuję Słońce ![]() Tobie również gratuluję. Rozstępy? a kto ich nie ma? Niestety ze 3-4 na brzuchu. Nie są duże i są białe i dzięki temu nie widać ich tak mocno. Gdybym nie używała balsamów, kremów to miałabym więcej. Poza tym robiłam masaże na brzuchu. Wiesz co jest też dobre na brzuch? Nałóż obficie balsam antycelulitowy, ujędrniający i przciew rozstępom i owiń się szczelnie folią spożywczą. Zostaw na 45 minut lub godzinę. Balsam się świetnie wchłania, skóra się ujędrnia. Dobre są też balsamy z dodatkiem kawy. Polecam! Mierzę się co miesiąc w tali, biodrach. Razem z ćwiczeniami daje świetny efekt. Dużo ćwiczyłam, jadłam i jem warzywa, owoce, ryby, mięso wszystko z parowaru. Nie jem nic tłustego. Piłam dużo wody. Używałam kremy, balsamy i skóra mi nie wisi. Jest jędrna bo dbam o nią. Dużo czasu zajmują ćwiczenia, nakładanie balsamów ale jest o niebo lepiej ![]() Pamiętaj, że dopóki rozstępy są czerwone to możesz je zlikwidować specjalnym balsamem. Jak się zrobią białe to koniec. Mi niestety wyszły odrazu białe i nie mam co z nimi zrobić. A wydać na jeden zabieg 300 zł mnie nie stać. Już wolę żyć z rozstępem ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Ja jak słyszę " Last Christmas" zespołu Wham! To wiem , że idą święta Ta piosenka nie ma nic wspólnego z świetami ale kojarzy się z nimi . Dlatego jak słyszę : Last Christmas I gave you my heart But the very next day you gave it away This year To save me from tears I'll give it to someone special To wiem, że idą święta Uwielbiam tą piosenkę! |
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja mi też się właśnie to przypomniało, aż sobie włączyłam
tata akurat przechodził i ze mnie zwył, że już słucham świątecznej muzyki
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30254469]Kochana wystarczy 45 minut wysiłku trzy razy w tygodniu.
Ja teraz zapisuję się dodatkowo na ćwiczenia na brzuch i biodra. Idę na wesele w kwietniu i muszę dobrze wyglądać w sukience. Dziękuję Słońce ![]() Tobie również gratuluję. Rozstępy? a kto ich nie ma? Niestety ze 3-4 na brzuchu. Nie są duże i są białe i dzięki temu nie widać ich tak mocno. Gdybym nie używała balsamów, kremów to miałabym więcej. Poza tym robiłam masaże na brzuchu. Wiesz co jest też dobre na brzuch? Nałóż obficie balsam antycelulitowy, ujędrniający i przciew rozstępom i owiń się szczelnie folią spożywczą. Zostaw na 45 minut lub godzinę. Balsam się świetnie wchłania, skóra się ujędrnia. Dobre są też balsamy z dodatkiem kawy. Polecam! Mierzę się co miesiąc w tali, biodrach. Razem z ćwiczeniami daje świetny efekt. Dużo ćwiczyłam, jadłam i jem warzywa, owoce, ryby, mięso wszystko z parowaru. Nie jem nic tłustego. Piłam dużo wody. Używałam kremy, balsamy i skóra mi nie wisi. Jest jędrna bo dbam o nią. Dużo czasu zajmują ćwiczenia, nakładanie balsamów ale jest o niebo lepiej ![]() Pamiętaj, że dopóki rozstępy są czerwone to możesz je zlikwidować specjalnym balsamem. Jak się zrobią białe to koniec. Mi niestety wyszły odrazu białe i nie mam co z nimi zrobić. A wydać na jeden zabieg 300 zł mnie nie stać. Już wolę żyć z rozstępem ![]() [/QUOTE] no ja po bokach i na rękach mam już białe. ale dam jakoś z nimi radę. myślę o siłowni. jak kupię karnet to będę musiala chodzić. bo w domu nie ma bata bym się wzięła za ćwiczenia dziękuję za rady
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko czekam na śnieg, śnieg, śnieg -20* ciepły kaloryferek, okno+ moja zaśnieżona okolica=
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
Dominika ja też jej właśnie słucham
![]() Ona jest świetna i ponad czasowa Znam ją na pamięć! Przed świętami w każdym radiu, stacjach muzycznych leci po 50 razy dziennie ![]() A u mnie w telefonie prawie non stop. W tle piosenka "Last christmas" , na stole ciepłe kakao i Ja ubierająca choinkę Uwielbiam to. Zawsze ubieram choinkę sama bo uwielbiam, a później przygotowuję z rodzicami jedzenie
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Ania (Nikki) Tobie to fajnie z jednej strony, bo "masz w domu szkołę"... a ja będę musiała o po 5 rano wstawać i jeździć w ten mróz do szkoły na przesiadki autobusami
![]() Patrycja aż się rozmarzyłam dziewczyny, szkoda że jesteśmy tak rozrzucone po całej Polsce...
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-10-31 o 22:17 |
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
No to fakt, ale taki mróz tylko wieczorkami
Mi nawet tak o jest ciężko wstać "bo zimno", więc współczuję tym którzy muszą właśnie wstawać tak rano :<
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na moją ulubioną, kocią reklamę
w.jpg albo coca coli reklamę ![]() coca_cola.jpg
|
|
#295 |
|
Konto usunięte
|
Sylwia nie ma za co
![]() Jakby co to pytaj ![]() Ja sama w domu ćwiczę na rowerze stacjonarnym ( bo za zimno na zwykły rower), stepperze, na macie ćwiczę brzuszki ( na dolną i górną partię ciała), ukłony, przysiady, wymachy rąk inóg. Ćwiczenia na pupę. Biegam chociaż tego nie lubię. Często też biegam po schodach na drugie piętro . Z góry na dół. Z dołu do góry.Mam hantle i też z nimi ćwiczę, teraz mam zamiar zapisać się na ćwiczenia na brzuch i biodra bo mam boczki Czasami właczę sobie bollydance i ćwiczę z chustą Ale na te rozstępy możesz stosować jakiś balsam. Nie zaszkodzi a może Ci pomoże ![]() Ja chcę święta ![]() Kocham święta |
|
|
|
#296 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też tego nie lubię co do "last christmas" to wiadomo.... aż chyba sobie zapodam coś świątecznego jeszcze all i want for christmas M. Carey jest fajna ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30254801]Sylwia nie ma za co
![]() Jakby co to pytaj ![]() Ja sama w domu ćwiczę na rowerze stacjonarnym ( bo za zimno na zwykły rower), stepperze, na macie ćwiczę brzuszki ( na dolną i górną partię ciała), ukłony, przysiady, wymachy rąk inóg. Ćwiczenia na pupę. Biegam chociaż tego nie lubię. Często też biegam po schodach na drugie piętro . Z góry na dół. Z dołu do góry.Mam hantle i też z nimi ćwiczę, teraz mam zamiar zapisać się na ćwiczenia na brzuch i biodra bo mam boczki Czasami właczę sobie bollydance i ćwiczę z chustą Ale na te rozstępy możesz stosować jakiś balsam. Nie zaszkodzi a może Ci pomoże ![]() Ja chcę święta ![]() Kocham święta A ja nie mogę ćwiczyć brzuszków, za duże ciśnienie wytwarza mi się w zatokach i mam krwotoki O ładnej figurze mogę zapomnieć, mimo że już jestem chuda
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
też tego żałuję.
a tak z ciekawości, z jakich jesteście województw?
|
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30254679]Dominika ja też jej właśnie słucham
![]() Ona jest świetna i ponad czasowa Znam ją na pamięć! Przed świętami w każdym radiu, stacjach muzycznych leci po 50 razy dziennie ![]() A u mnie w telefonie prawie non stop. W tle piosenka "Last christmas" , na stole ciepłe kakao i Ja ubierająca choinkę Uwielbiam to. Zawsze ubieram choinkę sama bo uwielbiam, a później przygotowuję z rodzicami jedzenie [/QUOTE]ja też sama ubieram
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30254801]Sylwia nie ma za co
![]() Jakby co to pytaj ![]() Ja sama w domu ćwiczę na rowerze stacjonarnym ( bo za zimno na zwykły rower), stepperze, na macie ćwiczę brzuszki ( na dolną i górną partię ciała), ukłony, przysiady, wymachy rąk inóg. Ćwiczenia na pupę. Biegam chociaż tego nie lubię. Często też biegam po schodach na drugie piętro . Z góry na dół. Z dołu do góry.Mam hantle i też z nimi ćwiczę, teraz mam zamiar zapisać się na ćwiczenia na brzuch i biodra bo mam boczki Czasami właczę sobie bollydance i ćwiczę z chustą Ale na te rozstępy możesz stosować jakiś balsam. Nie zaszkodzi a może Ci pomoże ![]() Ja chcę święta ![]() Kocham święta i wiem, ze w miarę mocno trzeba wmasowywać te balsamy.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

)