|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Gwizdak
za stan 0
|
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle daje w kość![]() ja wczoraj grałam w tenisa - niestety przeciwnik MISTRZ mnie pokonał - ale potrenuje i go pokonam ![]() widzę, że wątkowe odchudzanie się rozpoczęło - ja ostatnio przytyłam z 4 kg i już źle się z tym czuje. Więc czas zacząć więcej ćwiczyć i jeść więcej warzyw ![]() do nas wczoraj przyszły przebrane dzieciaki a my nie przygotowani dostały paczkę biszkopcików z truskawką (przynajmniej w miarę zdrowe ) potem dzwonili do domofonów z 4 razy, ale już nikt nie wpuszczał do bloków dzieciaki. Potem i tak okazało się, że te dzieci mają po 15 lat - więc nie czułam się winna, że im nie otwierałam![]() a dzisiaj obiad u moich rodziców, wizyta na cmentarzu a potem wyjazd do Gdyni na groby i kolacja u babci Tż-ta
|
|
#3873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To słucham fachowca, bo moja rozpiska mi wmawiała, że dla mojego wzrostu najlepsza waga to 56-58, a ja przy tych 56 kilogramach to miałam miednicę na wierzchu i galopujące płaskotyłkowie ![]() Brawo za stan "0" ![]() ![]() Mieliśmy pobudkę w nocy - budzę się - słyszę jakiś wkurzający dźwięk - już myślałam, że źle ustawiłam budzik, ale hałas był zza okna. Gramolę się przez Męża w stronę okna, wyglądam a tam duży wóz straży pożarnej kręci w przód i w tył, jakby nie mógł wyjechać z zakrętu i kierowca cały czas ciśnie na klakson ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
A i tak bym nie otwierała - moich słodyczy nie oddam ![]() U moich rodziców już dobre parę lat dzieciarnia lata za cukierkami tylko, że oni nawet się nie przebierają, a jak się nic im nie da to potrafią... nasikać na wycieraczkę mój tata był świadkiem jak wparowała taka grupka do sklepu, z miejsca zażądali cukierków (nawet nie bawili się w proszenie
|
||
|
|
|
#3875 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Nawet nie próbuję przeczytać wszystkiego co pisałyście, bo nie pamiętam gdzie skończyłam ![]() Widze wspólne odchudzanie ja się nie dołączę bo ważę 45kg przy jakichś 165cm wzrostu. Chciałabym przytyć ale w górnych partiach (gyby tak można było wybierać ) bo myślę że uda i tyłek mam nieproporcjonalnie duże do reszty ciała . A u góry mogłoby mnie troszkę przybyć, szczególnie na plecach bo widać mi żeberka :/. Myślę też zastosować jakieś ćwiczenia bo zrobił mi się celulit na udach (rok z frytkami codziennie zrobił swoje )Mam nadzieję, że u Was wszystko ok, nic przykrego się żadnej nie zdarzyło
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaaaaaa... 4 noce w Nowym Yorku ze sniadaniem, zwiedzaniem na promie, wejsciem na Empire State Building i znizka 10% do sklepow Macy za 269 funtow od osoby (musza kupic 2) na brytyjskim Grouponie
Gdyby nie to, ze przelot by mnie kosztowal ze 3 razy tyle to juz bym bookowala
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#3878 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() wcinam szarlotkę babci Tżta, ciupię mój komin na drutach, wymyśliłam wczoraj co zrobimy z wakacjami, bo zanosi się na to, że nasze finanse będą leżały i kwiczały, więc namiot i Bieszczady, a potem może na kilka dni łódka na Solinie. I bardzo mi się ten plan podoba, bo od kilku lat marzę o Bieszczadach, a jakoś mi się nie zebrało. No i jak w sierpniu zmienimy mieszkanie, a właściwie będziemy chyba zmuszeni z kimś je współdzielić ;/ to zaczynamy ostro oszczędzać na ślub. Coś za coś
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik wy mieszkacie w mieszkaniu 2 pokojowym? Oby pogoda nie popsuła Wam planów
![]() Zaraz idziemy z Tżtem biegać
|
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3881 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi nie, mamy kawalerkę, ale przy tak galopujących cenach mieszkań jak będziemy chcieli zacząć mocno odkładać to trzeba będzie zrezygnować z tego luksusu i wynająć gdzieś pokój. Gdzie biegacie?
Smerf no właśnie. Jak będę widziała ile odkładamy miesięcznie i że ta kupka rośnie, to wiem że przetrwamy Wyspałaś się? Ty też jesteś z Krakowa, prawda? Z której części?
|
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pospałam dzisiaj Ja jestem praktycznei z tej samej części miasta co Carmi, mieszkam w Czyżynach
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Tradycyjna, świąteczna awantura w domu i nic mi się nie chce. Oprócz spania... |
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej zdycham. Boli mnie, jakby mi tego zęba wyrwał wczoraj, a nie 5 dni temu. Kur!@#$%&& !!!
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ci współczuję...a może tam coś się ukruszyło i stan zapalny nie może się zagoić? normalnie chyba bym lekarza zmieniła po takiej akcji... Gwizdaku gratuluję wagi ![]() a ja jestem cudownie zakatarzona, z bolącym gardłem zawinięta w kołdrę wyglądam jak zombie, więc przebierać się nie muszę...
|
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się jakoś... |
|
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
No podejrzewam, że więcej już się do niego nie wybiorę, heh... Pójdę jutro zrobić rtg zęba, choć nie wyobrażam sobie, żeby mi tam ktoś jakąś płytkę wkładał... I pójdę do dentysty w DT, 3 razy droższy, no ale...
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, ale się zdenerwowałam
Jakiś czas temu zgłaszałam swojego bloga do konkursu, przyszło mi, że nie weźmie udziału, nie doczytałam dlaczego i nie zajmowałam się tym. A dziś z ciekawości wchodzę na stronę konkursu i co? Blog jak najbardziej brał udział i nawet znalazł się na początkach listy. Tyle, że nikt ze znajomych nie głosował bo nawet ja nie wiedziałam, że biorę udział Ogłoszenie ostatecznych wyników w niedziele w Krakowie. Ale raczej nie pojadę
|
|
|
|
#3891 | |||
|
Polka Ogarniaczka
|
Myślicie, że jak ja zacznę stosować krem przeciwzmarszczkowy to będzie to przegięciem?
![]() Dostałam po znajomej parę fajnych ciuszków, piorą się właśnie A ja postanowiłam włos zapuścić maksymalnie, bo: a) umyślił mi się warkocz b) do domniemanego pożegnania ze staropanieństwem trzeba by już zacząć ![]() Cytat:
![]() Frezi - oddaj mi te 8 kg, akurat będzie dla mnie idealnie, bom straciła ![]() Miałam niechcący melanż roku u Karola ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3892 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwizdak brawo, idziesz jak burza Tż musi być dumny
![]() Smerf mieszkałam kiedyś na Placu Centralnym.... To były super czasy Marzy mi się huta znowuGothka też we wszelkie święta przeżywałam domowe kłótnie. Paradoks od jakiegoś czasu jest spokojnie, bo osoba która była zapalnikiem ma dzisiaj swoje święto. Trzymaj sie A z blogiem niezłe jajca. Szkoda, że nie dali znać, bo byśmy wątkowo głosowały i byś wygrała zapewne![]() Józia masakra z tym zębem, to jest niemożliwe żeby wszystko było w porządku. Jutro koniecznie jakiś lekarz, a jak Ci dzisiaj nie bedzie przechodziło to ja bym poszła chyba na pogotowie po jakiś zastrzyk. Zamęczysz się Carmi jak kurde na Olszy, jak to prawie koło mnie? Kurcze tak teraz patrzę, to my mamy do siebie rzut beretemTosia faktycznie się związkowo rozkręcacie Strasznie fajnie A włoski zapuszczaj, ja się wkręciłam już niezłych parę lat temu i nie wyobrażam sobie póki co mieć krótkich. A wcześniej przecież non stop cięłam![]() A przed chwilą służbowy tel Tżta dzwoni - popatrzyliśmy na siebie 'no bez jaj, żeby w święta', ale Tż wyskoczył z łóżka zobaczyć z ciekawości i mówi 'k**** pieprzone chińczyki dzwonią. u nich nie ma świąt' ;p Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-01 o 12:22 |
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry.
|
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziń dybry Mój bambus/dracena ma już odrost na chyba 20 cm
|
|
|
|
|
#3895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jakiś już stosuję, taki delikatny i nieregularnie. Tyle, że wybitnych zmarszczek u siebie nie widzę ![]() Zapuszczaj włoski, zapuszczaj- żeby welonik było w co wpiąć ![]() Mam nadzieję, że próby oświadczyn tż uważa za udane i na same zaręczyny zrobi coś wyjątkowego ![]() Cytat:
A z blogiem głupio wyszło. Chociaż mam właściwie okazje się sprawdzić bo głosowali tylko ci, co chcieli a nie ,,po znajomości". W niedzielę wszystko się okaże
|
||
|
|
|
#3896 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Ja bardzo długo nosiłam zapuszczone, pod koniec podstawówki obcięłam, potem przez 5 lat nie miałam dłuższych niż do ramion, teraz mnie wzięło, tylko ilość włosów, które będą wszędzie mnie przeraża
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
hej
całkiem się za wami stęskniłam, wiedziałam że ja będę miała pracę i dużo pracy to będę mało pisała zawsze tak jest..w pracy jest bardzo fajnie dzieciaczek super! moja druga miłość i drugi TŻ jeśli chodzi o sprawy ważne nadal brak znaku unarzeczowienia ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- jusia czytałam o zębie na fb |
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna moze jedz na pogotowie sprawdzic tego zeba? Zeby sie jeszcze bardziej nie spapralo
![]() Przyszedl pan, sprawdzil pan i poszedl pan... I nie ma kominka ![]() Przydaloby sie cos na lunch przygotowac, ale wciaz nie wiem czy mnie kolazanka bedzie odwiedzac czy nie - nie lubie takiej niepewnosci
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Wróciłam z cmentarzy, Byłam na dwóch i na tym drugim to istny szał. Kupiłam całą blachę pańskiej skórki
i pod cmentarzem stoją z oscypkami, z golonką z grilla i kiełbaskami. A ludzi? Od groma. TŻ jest u dziadka na cmentarzu.ale uwielbiam w taką pogodę pospacerować po cmentarzu.
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że do Ciebie bliżej jest z Olszy II, a my mieszkamy na południe od Almy ![]() A Tż ma jakiś dyżur telefoniczny? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.

za stan 0

dostały paczkę biszkopcików z truskawką (przynajmniej w miarę zdrowe

mój tata był świadkiem jak wparowała taka grupka do sklepu, z miejsca zażądali cukierków (nawet nie bawili się w proszenie
ehh...
) bo myślę że uda i tyłek mam nieproporcjonalnie duże do reszty ciała
. A u góry mogłoby mnie troszkę przybyć, szczególnie na plecach bo widać mi żeberka :/. Myślę też zastosować jakieś ćwiczenia bo zrobił mi się celulit na udach (rok z frytkami codziennie zrobił swoje 

ale Ci współczuję...a może tam coś się ukruszyło i stan zapalny nie może się zagoić? normalnie chyba bym lekarza zmieniła po takiej akcji...
Trzymaj się jakoś... 
13.03.2008