|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
t
Cytat:
|
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
A już po obronie czy czekasz nadal ? obronę miałam w niedzielę - 30.10.2011r.![]() Duże pupy są fajne Moja by mogła się nie zmniejszać tylko ujędrniać aż na skałę haha Tylko uda niech zlezą.czyli zajesuperbombastycznie, bo już po wszystkim!!!! ![]() udało się hmmm twarda pupka jest very very sexy, ale mojej aż takiej kariery nie wróżę ![]() "Sukces jest taki, że praca już w 1000000% skończona. Wypociłam aż 90 stron, a bałam się, że do 40 nie dociągnę haha. Wysłana promotorowi. Czekam na jego zgodę na druk." OOO moje gratulacje! Jak promotor zatwierdzi - to już z górki. Jak zatwierdzi, bo mój "tysiąc pięcet sto dziewięćset" błędów znalazł, i trochę to trwało, ale teraz luz;P
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy!!! ![]() |
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
Szminko, gratulacje!
Weszłam dziś na wagę - yup. Jest mniej niż było - yup. To już nawet nie 89 - yup. 88,9! Teraz jeszcze tylko zgubić to "9" na ogonku i dobiję do 20 kilogramów. U dziadka w pokoju stoi wielka szafa z równie wielkim lustrem. Z ciekawości poszłam się w nim przejrzeć. WIDAĆ RÓŻNICĘ. Ale i tak więcej radości sprawiło mi moje pierwsze spotkanie z przyszłym podopiecznym. Zaczynam w przyszły czwartek - przyjdzie mi ujarzmić chłopca z nadpobudliwością psychoruchową. Czeka mnie poważny bój, zwłaszcza podczas zajęć edukacyjnych - jak tu nauczyć angielskiego mikroczłowieka, który jest bardziej zainteresowany odgłosem przedmiotów zrzucanych na podłogę niż zapamiętywaniem słówek?
|
#2464 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i podziwiam, że zajmujesz się chłopcem, ja mam dziecko bez pobudliwości i czasem nie daję rady ![]() ja dzisiejszej wagi nie traktuję poważnie, bo mam @ i nie wygląda zachęcająco
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
plago, gratuluję
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Ciągle 63. Ale już ja pokaże tłuszczykowi w tym tygodniu!
![]() Muszę się zabrać w tryliardzie procentów za swoje posiłki i ruch ![]() Ja podziwiam ogólnie osoby zajmujące się dzieckiem face to face. Dzieci są okay jak nie są moje i jak ktoś w pobliżu jest
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
o łaaał, plaga, brawo!!!
szminka również gratulacje!!! nic tak nie cieszy jak spadek ![]() u mnie 72,2
|
#2468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteśmy z Ciebie dumne Ja też malutki spadek, nareszcie - z 88,8 do 88,2
- 86- 85 - 84 - 83 - 82 - 81 - 80 - 79 - 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 ![]() Ubyło 6,8kg Zostało 18.9kg Edytowane przez KsiezniczkaNocy Czas edycji: 2011-11-05 o 10:51 |
|
|
|
|
#2469 | |||
|
Rozeznanie
|
Musze pierw ksiazke przeczytać. Nie lubię widziec filmu a potem czytać ksiazke, bo to bez sensu
![]() Cytat:
![]() A pupie nie ma co wróżyć, tylko trzeba się za nią zabrać. (Mówię to też do siebie własnie, trzeba zaczac regularnie cwiczyć :P) Cytat:
![]() Gratulacje! I powodzenia z maluchem. Na pewno znajdziesz na niego sposób ![]() Cytat:
) Wagę mamy prawie taką samą ![]() U mnie dziś 88,1. Czyli od poprzedniej soboty spadło 0.9kg ![]() Muszę ruszyć tyłek, żeby spadało co najmniej o 1.0-1,1. Na sylwestra mam w planie 7 na przedzie, to nie mogę się obijać! ![]() O ile nauka do obrony pozwoli Zmykam coś wszamać i rowerować. Dziś piękna pogoda, więc zamierzam wykorzystać ją aktywnie. Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-11-05 o 11:42 |
|||
|
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
Plaga super
Ksiezniczka gratuluje!!! U mnie dzis 63,8 Odrobilam jakos ten wzrost pourodzinowy
|
|
#2471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i ćwiczę, katuję się, odmawiam sobie wszystkiego i nic z tego, dalej ta sama waga od 20 dni ... już nie wiem co robić... ratunku whisky ja też chcę wiedzieć ja się mierzy tkankę |
|
|
|
|
#2472 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- A poza tym wszamałam dziś późne śniadanko, bo późno wstałam. Zrobiłam sobie placuszki otrębowe, ale trochę pokombinowałam.
Dla mnie super smaczne. A teraz idę sprzątać i się uczyć, bo najbliższy tydzień to jakaś masakra
- 86- 85 - 84 - 83 - 82 - 81 - 80 - 79 - 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 ![]() Ubyło 6,8kg Zostało 18.9kg Edytowane przez KsiezniczkaNocy Czas edycji: 2011-11-05 o 12:19 |
||
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
mroowi,cherrry2009 '
spokóóóój! i cisza na sali ![]() Mi też nie spada. I co? I kminie co robie nie tak. Wcześniej sobie ciut odpuściłam i mniej ruchu. Teraz już totalnie się wzięłam.Trzeba ruszyć tyłek a raczej mózgownice. Spisywać dokładnie co się zjadło, ważyć, liczyć kalorie i wartości. Czasami z pozoru dobry jadłospis i ćwiczenia są zue i Nas krzywdzą. Może przemycasz zbyt dużo węgli i tłuszczy, a dostarczasz za mało błonnika. Organizm katowany wcale nie schudnie. Nie wolno sobie odmawiać wszystkiego. Jeśli mamy zdrową zachciankę- trzeba ja spełnić(oczywiście nie mówię o słodyczach i innych niezdrowych rzeczach)
|
#2474 |
|
Rozeznanie
|
U mnie mniej więcej 77kg. Dziwne, że rano moja waga w zależności od tego, gdzie ją postawiłam, choć wszystkie powierzchnie były płaskie, różnie pokazywała wartość wagi. Ale średnio 77.
Ale pofolgowałam z obiadem, 400 kcal! (duża gotowana pierś z kurczaka i serek wiejski lekki)
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2011-11-05 o 13:19 |
|
|
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
ja ćwiczę, co 2 dni po 50 min.
zaczęłam liczyć kcal oraz B/W/T no i staram się trzymać w normach więc ... zobaczymy jak będzie dalej no i nie katuje się tak dosłownie ... żartowałam ... chociaż u mnie w pracy kolega ostatnio mówił że jednak się katuję ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- LadyTo0fat a ty może podzielisz się swoimi metodami, bo widzę że idziesz w dół jak burza...
Edytowane przez mroowi Czas edycji: 2011-11-05 o 13:35 |
|
|
|
#2476 |
|
Rozeznanie
|
no to ja tez się biorę w garść, bo od 3 tygodni waga mi skacze, ale znacząco nie ubywa. choroba, wyjazd itd. koniec wymówek
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
mroowi jedząc 100-1100 kalorii i ważąc koło 7paru kg jest łatwiej niż ważąc mniej
![]() Myślę co na najbliższe obiadki jeść. Chyba zrobie zobie mielone indycze mięsko z sosem pomidorowym xD i maaaam uszka z domuu i barszcz ehh
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-11-05 o 14:17 |
|
|
|
#2478 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dwa razy poszło mi szybciej przez nieciekawie zakończone imprezy z %, a tak to nawet nie ćwiczę. Tzn. chodziłam w wrześniu/październiku na Zumbę, ale byłam tylko osiem razy; dopiero w tym tygodniu kupiłam sobie karnet i chodzę kilka razy w tyg. Dziwne, że tak leci, bo ja sobie pozwalam na np. kakao dość często, jak robię sobie jakieś tam przysmaki albo chociażby zwykły twaróg z kakao. I tak już teraz podwyższyłam kalorie, bo na początku byłam na tysiącu...Aha, no a waga początkowa to taka mniej więcej - bałam się stanąć na wadze i zobaczyć 9 z przodu A zresztą miałam inną wagę, to też inaczej ważyła, tym bardziej, że była nieelektroniczna. Ale ok.10 kg na pewno spadło.---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Czas przeszły kochana. Ważne że jest 7 z przodu. Bylebyś polubiła nowe jedzonko i wdrożyła nawyki i będzie gites
![]() Dzisiaj 1,5 h sprzątania. Czuje zakwasy po wczoraj W planach mam spacer do Leclerca po mrożonki na wagę. ![]() Są tańsze niż te w opakowaniach i mogę sobie wybrać co dokładniej chce
|
#2480 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja nadrabiam i w sumię nadrobłam 79,2 no i wszystkim DZIEWCZYNY GRATULUJĘ !!!! ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wszystkim za gratulacje. Oby były powody do kolejnych!
Słuchajcie, ja Was ogromnie podziwiam, że mimo diety macie jeszcze siły na częste treningi. Muszę się przyznać, że od miesiąca nie uprawiam żadnego sportu, a mój ruch ogranicza się jedynie do 8-10 tysięcy kroków, jakie pokonuję każdego dnia krążąc między domem a wydziałem. Uznałam, że 1100 kalorii dziennie plus regularne ćwiczenia to dla mnie za dużo. Obawiam się, że szybko by mnie to przerosło. Ale wiem też, że same zmiany w żywieniu i nastawienie to dopiero pół sukcesu w odchudzaniu. Ruch jest podstawą. Przez najbliższy miesiąc będę ćwiczyła na rowerze stacjonarnym 2 razy w tygodniu po 30 minut. Później albo zwiększę to do 3 dni, albo wydłużę czas do 45 minut...
|
#2482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam dokładnie tak samo! Boję się, że przez pierwsze dwa tygodnie będę się trzymała planu, a później wykorzystam każdy pretekst, żeby migać się od dodatkowego wysiłku...
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Plago ja tez nie cwicze codziennie-gdy pracuje 9h przy sprzataniu biur i domow to raczej nie mam na to czasu.Wtedy zaliczam tylko 7km spacer.No a Tobie jesli chcesz zwiekszyc aktywnosc fizyczna polecam zwiekszenie kcal przynajmniej do 1500 gdyz inaczej bedziesz spalac miesnie zamiast tluszcz.Nie mowiac juz o tym,ze padniesz nam.
|
|
#2485 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Musisz liczyć się ze zwiększeniem kalorii o tyle, ile się pozbędziesz na treningu. Przynajmniej o tyle.2-3 dni w tyg. to dobry plan na początek. Nie za dużo, żeby się nie zniechęcić. Taki jeden trening to spalone około 350kcal. Czyli daje 700kcal w tygodniu. Czyli dziennie powinnaś podnieś (przynajmniej) o 100kcal. Wróciłam z rowerowania, zaraz idę obiad jakiś na szybko zrobić. Pierwsze 10km jechałam wolno, koleżanka biegła. Potem 26km sobie pojeździłam już trochę szybciej. Atakowałam dziś wszystkie górki, które zobaczyłam. ![]() Wyliczyło mi, że spaliłam 1200kcal. Najs
Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-11-05 o 17:12 |
||||
|
|
|
#2486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziś na obiad była papryka faszerowana ... trochę zmodyfikowana z piersią z kuraka i pieczarkami oraz cebulą zamiast pora przepis tu: papryka faszerowana POLECAM!!! no i dziś rekord w ilości kcal: 1231 dziś nie ćwiczyłam więc myślę że ok B 86,7 T 38,72 W 124,3 jupi a % tkanki tłuszczowej w moim organizmie ... woła o pomstę do nieba
Edytowane przez mroowi Czas edycji: 2011-11-05 o 18:50 |
|
|
|
|
#2487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A papryki może sobie zrobię w najbliższym czasie. Póki jeszcze nie kosztują majątku ![]() U mnie dziś będzie mniej wiecej: 1822kcal B 158 T 47 W 183 Trochę za dużo białka dziś, ale po rowerowaniu wciągnęłam 150g kurczaka. Po 1,5 godiznie na obiad kolejne 200. No i się nazbierało
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
U mnie to aż 34%
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
na kolacje zjadłam szproty takie z puszki w pomidorach ale bez tego sosu pomidorowego
może być? chyba bez sosu mniej kcal wychodzi prawda? KsiezniczkaNocy jesteś o 5 cm wyższa ode mnie i ważysz troszke więcej a ja mam dużo więcej % od ciebie ... masakra
Edytowane przez mroowi Czas edycji: 2011-11-05 o 19:16 |
|
|
|
#2490 |
|
Raczkowanie
|
U mnie 36%. W tej chwili. A ile było 20 kilogramów temu? Wolę nie myśleć.
Ja zawsze kupuję filet z kurczaka i mielę go blenderem. Może konsystencja nie jest perfekcyjna, bo wychodzi z tego pasta kurczakowa - ale przynajmniej mam pewność, co jem.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.