|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy Na Wymianę
Witaj homyk - pasuje mi wymiana Celine za Drogona.
Skrobinij do mnie na Pw
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
i jak ? będzie coś z naszej wymiany ??
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-11-08 o 18:13 |
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Witaj siek- mam pytanie, a jaka pojemnością Armaniego dysponujesz?
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
witaj bluegirl, Glamourous jest fajnym zapachem.Czy mozesz na decyzję w sprawie zamiany poczekac do wieczora?
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam cieplutko
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
a ja, a ja
?
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Witaj monme - dziękuję za propozyję , ale niestety nic nie zainteresowało mnie z twojego watku
pozdrawiam k.
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
tak oczywiście, zajrzyj do mojego wątku w podpisie, tam jest zamieszczona fotka ile go pozostało
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam Paula, juz odpisuje.Biore pod uwage Gucciego- bardzo go kiedyś lubiłam,pomimo tego,że często był przyczyną moich napadów migrenowych.
Mąż ma mi przytargac wieczorkiem próbkę Gucciego od koleżanki, zobaczę jak dziasiaj na niego reaguje i szybciutko dam znać co do wymianki. Odezwę sie najpózniej jutro z rańca pozdrawiam serdecznie
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Iza94 - na wymiane pozostało Celine - Kors na 100% pojedzie do Białej Małpeczki.
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Pozdrawiam i do następnego razu
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj ! Spook, a co Cię interesuje za Innocenta? Tylko zapach? Mam używaną Paletę świetnych korektorów Lancome - Palwtte Pro.Jeśli Cię interesuje, opisze ją.Ma świetne recencje w KWC.
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Małgosiu,zastanawiam się,ze chcę następną wanilkę do kolekcji
![]() Jak możesz poczekać to dam znac co do wymianki jutro popołudniu-jeszcze raz jutro sobie na spokojnie przetestuje
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Lunka, przejrzała Twój watek dokładnie.Jak mnie zaden z zaproponowanych przez dziewczyny zapachów nie zauroczy - to pomyśle o Twojej pielęgnacji i kolorówce - jutro dam znać
pozdrawiam serdecznie
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Gosiu , korektory na wymianę raczej nie wchodzą wgre- nie używam.
Wolałabym jednak jakiś zapach
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jutro popołudniu dam znac pozdrawiam serdecznie
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to czekam na wieści pozdr
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Małgosiu - jednak nie zdecyduję się na HP jest dla za wanili//owy,nie polubilibyśmy sie niestety
![]() dziękuję i pozdrawiam
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Paula- pochodziłam (chwilę) z Guccim i jednak nie wróce do niego- doprowadza mnie do natychmiastowego bólu głowy.Dziękuję za propozycję i serdecznie pozdrawiam
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Luna - jednak poczekam na jakiś fajny zapach, przewaliłam moje zapasy kosmetyków i mam jeszcze wiele swoich , nieużywanych kosmetyków za które muszę się zabrać
pozdrawiam serdecznie
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
a moja propozycja? za Innocenta
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Zainteresowałby Cię któryś z tych zapachów?
- Biała Czekolada EDP Aquoliny, poj 150ml. Z wymiany z Kasiulką. Zapach ten jednak nam obu bardziej przypomina kokos i ananasa. Taka Pinacolada - mini zestaw Miss Dior Cherie. W jego skład wchodzi miniaturka 5ml zapachu, 20ml żelu pod prysznic oraz 20ml balsamu do ciała o tej samej linii zapachowej. Wszystko jest zapakowane w śliczny firmowy kartonik - biały ze złotymi napisami i zdobieniami - podobnie jak kartonik perfum. Wnętrze kartonika zestawu jest pokryte wzorem pepitki. - 40 ml Versace Red Jeans z flakonika testerowego - mogę ewentualnie rozważyć oddanie 18/20ml Lolitki ![]() Poza tym mogę zaproponować jeszcze: - korektor Clinique Pore Minimazer (kolor02), - komplet 11 perełek do kąpieli z Sephory (zapakowane i idealne na prezent), -bazę pod makijaż Sephory (tą perfekcyjną), -tusz Volume Shocking L'oreal, -mleczko do włosów wygładzające Sephora przedłużające trwałość koloru włosów farbowanych, - maskę nawilżającą do włosów Fruitree o zapachu kokosa -mleczko przeciwzmarszczkowe Nivea, - balsam Czereśnia i Gałka Muszkatołowa Avon - podkład w formie testerka Superfit Clinique w kolorze Cream... Widzę też, że podobnie jak ja uwielbiasz zapachy więc zaproponuję też kilka mniejszych pojemności zapachów: - Miracle Forever Lancome - Flowerbomb V&R - London Burberry - Miss Dior Cherie - J'adore Dior - Lolita Lempicka - Cat Deluxe Naomi Campbell - Insolence Guerlain - Eau D'Mairvelles Hermes - Angel Innocent Mugler (ten i powyższe to próbki) a teraz miniatury (mały ubytek): - Cool Water Davidoff - Sui Dreams Anna Sui -- Voile de Ambre YR nowe, nietestowane miniatury: - J'adore Dior EDT - Angel Thierry Mugler EDP, w kształcie tych z kolekcji Garden of Stars - Chic Carolina Herrera (pen w kartoniku) Jest z czego wybierać ![]() Zaciekawiły mnie wszystkie Twoje zapachy ale największą chrapkę mam na Innocenta.
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-11-10 o 23:56 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

?

.