|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - część XI
Właśnie dostałam paczkę i stwierdzam przez mój zakatarzony nos, że perfumy z Circusa są całkiem przyjemne, no i to śliczne opakowanie
![]() Mam też cienie w kremie- swatche niedługo
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
W PL jeszcze nie, nie wiem jak u zachodnich sąsiadów
|
|
|
|
#2374 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Ja zaraz jadę do Galerii Echo, bo jak czytam Wasze zachwyty to zaraz się posikam
![]() Ciekawa jestem tych błyszczyków. |
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam przed chwilką z mojej Natury. Wparowałam do niej jak szalona, stanęłam przy szafie i nic... Na szczęście ekspedientka od razu do mnie podeszła i zapytała czy szukam nową limitkę. Okazało się, że doszła, ale dopiero co zaczęli ją odpakowywać. Na szczęście przynieśli mi paletkę z zaplecza
Jeszcze jej nie użyłam, bo mam to dostać ją Mikołajki, ale napaliłam się na nią strasznie i mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się jakoś nic nie podoba z tej limitki.
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
U dystrybutora
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Toruń-Zieleniec-jest już limitka
Toruń-Starówka-nie ma i nie wiadomo kiedy będzie ![]() I przez Was poprosiłam o odłożenie lip staina w kolorze czerwonym Dopiero w piątek go odbiorę i już się nie mogę doczekać |
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;30653597] Ja w chwili obecnej mam 12 nabłyszczaczy... [/QUOTE]a jakie masz? Cytat:
W Solvay można kupic fioletowe pomadki z limitki i lakiery, perfumy i paletki. Z Catrice wszystkie kolory lakierów jeszcze są. Pod Pocztą Główną godzinę temu były jeszcze perfumy, żadnych pomadek, jeden Gold buffy czy jakoś tak i jeszcze kilka lakierów (nie pamiętam). Catrice jeszcze nie było |
|||
|
|
|
#2382 |
|
Konto usunięte
|
Wrocławianki, w Magnolii jest limitowanka, prawie nietknięta
Nie ma jeszcze naklejonych cen. Ja osobiście nie kupiłam nic, jakoś na żywo mi się wszystko brzydkie wydało
|
|
|
|
#2383 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Jakoś słabo radzę sobie z kosmetykami tego typu... A jeśli mogę wiedzieć to postępujesz zgodnie z instrukcja na opakowaniu (nakładasz tusz, zamykasz oko, pociagasz szczoteczką z pudrem i znowu nakładasz tusz), czy opatentowałaś jakiś lepszy sposób ? [/QUOTE]Robię tak jak napisali na opakowaniu, ale nie wtykam całej szczoteczki na raz tylko delikatnie ja obtaczam w produkcie. ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
To była odpowiedź do wcześniejszego postu, ale tamto okienko gdzieś mi się zamknęło, a ja zwierze leniwe i nie chciało mi się szukać![]() Czyli nie tylko ja zwariowałam na punkcie tej kredki ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|||
|
|
|
#2384 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#2385 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chciałabym, żeby mi takie wychodziły. nie ogarniam robienia zdjęć kosmetyków i makijaży.Bardzo podobają mi się tez zdjęcia Obsession ![]() Cytat:
![]() Cytat:
każdy jest inny. VL tez się wyróżnia, taki trochę jasny herbatnikowy ze złotymi drobinkami. Mam go dziś na sobie ![]() Policzyłam swoje i mam 8 różnych rodzajów (chyba że o którymś zapomniałam ) + 4 w zapasie.Stary AOH już świeci denkiem mocno... Cytat:
kupiłam to samo, i planuję kupić to samo ![]() Cytat:
Genialne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2387 |
|
Rozeznanie
|
Poznań Pestka: brak rozświetlaczy, lipstainów i róży.
Ja osobiście mam co chciałam z tej limitki, czyli rozświetlacz. Po szybkim uzyciu w domu stwierdzam, że mogłabym bez niego żyć, ale kupowanie rozświetlaczy z limitek jest tradycją, której nie zamierzam narazie zmieniać .Dla zainteresowanych jest też limitka Catrice Big City Life. Jak byłam przed godziną były wszystkie lakiery i paletki (3 London, 2 Berlin), Sydney i New York nie ma i nie będzie, bo nie ma na nie miejsca. Wg mnie są słabo napigmentowane i nie warte tych 29.90. Pudełko ładne ale dla pudełka nie kupię.
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nadal brak VL
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie VL pojawiła się dopiero dzisiaj więc pewnie i u Ciebie niedługo się pojawi
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
GDAŃSK - Galeria Przymorze DN - Essence Vampire's Love dziś wystawiona - z tego co widziałam około godziny12, to były chyba wszystkie lipstainy, lakiery, paletki cieni i perfumy, znaczne ubytki jedynie w rozświetlaczach i różach
![]() w tej samej Naturze jest też Catrice BIG CITY LIFE - brakowało palet Berlin i London, lakiery były wszytskie ![]() Edytowane przez kufajka Czas edycji: 2011-11-22 o 15:33 |
|
|
|
#2391 | |
|
Rozeznanie
|
To samo miałam pisać, bo też byłam tam koło 14
były jeszcze 3 perfumy, a z lakierów brakowało fioletowego i lakieru nazwanego moim imieniem (Gold old Buffy), oprócz tego jeszcze dwa pudry do rzęs i 3 paletkiCytat:
|
|
|
|
|
#2392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo jednak wolałam zdecydować się pod szafą co chcę, a czego nie.. A tu nie bardzo jest czas, aby rozmyślać CHociaż to w sumie można też uznawać jako dziedzinę sportu
|
||
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
A jak Uć? Zastanawiam się nad lipstainem i jednym lakierem.
|
|
#2395 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się
![]() Ja w czasach gimnazjum nakładałam brązer na całą buzię używałam niebieskich cieni a'la pani Gienia, i takie tam ![]() Moja mama mnie krytykowała, ale nie kupowała mi kosmetyków czy też nie doradzała jakie kupić, bo sama niewiele się maluje ![]() Charmain, powiedz coś więcej o perfumach Circus ![]()
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale żeby nie było - jest delikatny, bez drobinek i nakładany na puder, który mi wybiela twarz
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-11-22 o 16:00 |
|
|
|
|
#2397 |
|
po prostu Em :)
|
Zrobiłam dziś makijaż paletką VL i bardzo fajnie to wyszło.
Z cieniami o dziwo pracuje się lepiej, niż przypuszczałam. Pędzlem nakładają się lepiej niż przy robieniu swatchy palcem na ręce. ![]() Jako bazę nałożyłam cień w kremie Stay All Day 04 Stars&Stories: http://3.bp.blogspot.com/-OQa4nEo0GL...hic+swatch.JPG Jako bazę na dolną powiekę srebrną kredkę z Metallics. I z paletki VL: http://4.bp.blogspot.com/-Hx8dN41xoj...rst+Bite+2.JPG fiolet na całą powiekę, grafit w załamaniu, czerń na zewnętrzny kącik, różowy pod łuk brwiowy a na dolną powiekę: srebrny od wewnętrznego kącika do połowy i grafitowy od połowy do końca Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęć jak jeszcze było światło, ale do teraz cienie wyglądają dobrze.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam o 15:30 w Magnolii i nie było już błyszczyków i różu. Kupiłam ostatni lakier true love. Zostały 2 pudry rozświetlające, 1 puder do rzęs, i reszta lakierów prawie nie ruszona.
|
#2399 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
polecam rozświetlacz Paese Wiosenna Mgła Pudrowa - mocna tafla bez drobinek i te opisane tutaj, starałam się wyczerpać temat ![]() http://glitterinmyhead.blogspot.com/...wietlaczy.html http://glitterinmyhead.blogspot.com/...tlaczy_22.html ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
różne, różniste... essence, manhattan, the body shop, paese, sally hansen, jessica simpson, avon, loreal, victoria's secret.... nabłyszczanie ciała to moja absolutna obsesja... a na temat: nie mogę się doczekać aż mi przyjdzie wampirzy róż z żelu! obawiam się go bardzo, bo nigdy nie używałam różu innego niż w kamieniu, nie mam pojęcia jak się obsługuje sztyfty, kremy, musy itp........ mam nadzieję, że jakoś dam radę |
||
|
|
|
#2400 |
|
Rozeznanie
|
Uć, czyli Łódź - limitka w GŁ wyłożona dzisiaj, brak róży i rozświetlaczy.
Po 2 lipstainy, sporo pudrów do rzęs, paletek i lakierów. Stan z godziny ok. 16
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

Dajcie spokój, jakie kursy... Przecież moje zdjęcia nie umywają się do wielu świetnych fotek na innych blogach... Staram się tylko, żeby wszystko było jak najlepiej widoczne.

używałam niebieskich cieni a'la pani Gienia, i takie tam