The Voice of Poland - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-20, 22:27   #721
House
Raczkowanie

Dot.: The Voice of Poland

Widzę ,że chyba słabo tutaj czytacie innych wypowiedzi, bo już któryś raz kolei ktoś pisze ,że jest jedynym tutaj kto lubi kogoś tam- mimo ,że wcześniej kilka osób wypowiadało się już bardzo pozytywnie o tej osobie...Tak więc powtórzę się ja również lubię Olę, Mateusza - nie jesteście same
A czemu Monika wydaje mi się być Agnieszką Włoarczyk z show Polsatu...Ja nie znoszę patosu i ciągłego pokazywania jak ktoś ładnie "drze japę" . A u obydwu ciągle jest to samo;p...Nie umniejszając talntowi Moniki- wydaje mi się ,że jej błogosławiony stan też ma wpływ na jej wyniki...
House jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-20, 22:34   #722
traicionera
Zakorzenienie

wszystkich postów nt poprzedniego odcinka nie dałabym rady przeczytać, wiec przejrzałam tylko tak po łebkach, szczegolnie,z e co chwile muszę biegać do płaczącej córeczki, akurat rzuciły mi sie w oczy krytyczne komentarze nt. Oli i tyle.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 00:36   #723
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
A Ola to w ogóle jakaś taka nadąsana, nie sądzicie? Tu ją chwalą, a ona z taką niezadowoloną miną...
Ja myślę, że ona jest takim Gienkiem Loską i ma taki charakter, ze nie skacze pod sufit, nie okazuje emocji po prostu. Ja tego nie uważam za wadę Może też nie wie, jak zachować się na scenie, gdy nie śpiewa Nie jest moją faworytką, ale uważam, że jest utalentowana i brak jej trochę obycia ze sceną.

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Napisane przez catatonictoy Pokaż wiadomość
Ty tak na serio? Wiesz co no ja naprawdę rozumiem, że można nie lubić kogoś, sposobu interpretacji utworu, osobowości itd i ok, masz do tego pełne prawo. Ale tekst, że Ares, z całym szacunkiem dla niego, ma lepszy głos od Mateusza czy Edyty jest totalnym nieporozumieniem.
Edyta ma problem z wyciąganiem gór, a mimo to ciągle daje się jej repertuar, w którym aż roi się od tego typu dźwięków. Mateusz z kolei nie fałszuje, ale jak dla mnie ma nijaki wokal, Aresa poznałabym po głosie.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 00:40   #724
ta_iwona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Ja myślę, że ona jest takim Gienkiem Loską i ma taki charakter, ze nie skacze pod sufit, nie okazuje emocji po prostu. Ja tego nie uważam za wadę Może też nie wie, jak zachować się na scenie, gdy nie śpiewa Nie jest moją faworytką, ale uważam, że jest utalentowana i brak jej trochę obycia ze sceną.
Być może. Ja ją lubię, świetnie śpiewa, ale właśnie jej zachowanie trochę mnie zdziwiło ostatnio
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 00:42   #725
Sondrina
BAN stały

Jak myślicie kto poleci w najbliższym odcinku z poszczególnych drużyn?

Moim zdaniem od Kayah odpadnie Edyta.
Od Piaska Rafał, bo choć jest całkiem niezły, faworytką Andrzeja jest Kasia.
Ania będzie musiała pewnie wybierać między Piotrkiem a Karoliną i myślę, że wyeliminuje Karolinę.
A Nergal będzie wahał się między Damianem a Eweliną i mam tylko nadzieję, że nie pozbędzie się tego pierwszego. Jeśli wierzyć jego wczorajszym słowom, że "chciałby z nim pracować jak najdłużej", to powinna polecieć Ewelina.

Myślę, że pewne rzeczy są niezależne od tego, jak uczestnicy poradzą sobie w sobotę, bo trenerzy mają swoich faworytów...

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
Być może. Ja ją lubię, świetnie śpiewa, ale właśnie jej zachowanie trochę mnie zdziwiło ostatnio
Niektórzy jak są nieśmiali, też reagują podobnie To taki ich pancerz ochronny Kiedyś myślałam, że mam taką naburmuszoną koleżankę na roku, a tu się okazało, że to kwestia nieśmiałości
Stary 2011-11-21, 11:51   #726
catatonictoy
Zakorzenienie

Cytat:
Edyta ma problem z wyciąganiem gór, a mimo to ciągle daje się jej repertuar, w którym aż roi się od tego typu dźwięków. Mateusz z kolei nie fałszuje, ale jak dla mnie ma nijaki wokal, Aresa poznałabym po głosie.
W takim razie ja inaczej zinterpretowałam Twój poprzedni post. Pewnie to był skrót myślowy. Ja nadal uważam, że Ares technicznie jest od nich słabszy, co nie zmienia faktu, że wchodząc na scene ma w sobie mnóstwo pozytywnej energii. Ja nie wiem czy poznałabym jego głos wszędzie. W programie na pewno tak, ale jakbym miała do posłuchania kilku artystów z tego gatunku to nie wiem. Nigdy nie słuchałam reggae dlatego trudno mi stwierdzić czy głos Aresa jest jedyny w swoim rodzaju czy też jeden z wielu. Dla mnie Edyta jest taką osobą co śpiewa dosyć dobrze ale nie wyróżnia się za bardzo. To co teraz napiszę może nie być do końca obiektywne Mateusz ma moim zdaniem bardzo oryginalna barwę i swego czasu dużo słuchałam soulu, funku i nie spotkałam się z taką barwą jeszcze. Czy poznam jego głos wszędzie? Poznam ale też z tego powodu, że dużo słuchałam i słucham jego zespołu.

Cytat:
Jak myślicie kto poleci w najbliższym odcinku z poszczególnych drużyn?

Ania będzie musiała pewnie wybierać między Piotrkiem a Karoliną i myślę, że wyeliminuje Karolinę.
A Nergal będzie wahał się między Damianem a Eweliną i mam tylko nadzieję, że nie pozbędzie się tego pierwszego. Jeśli wierzyć jego wczorajszym słowom, że "chciałby z nim pracować jak najdłużej", to powinna polecieć Ewelina.

Myślę, że pewne rzeczy są niezależne od tego, jak uczestnicy poradzą sobie w sobotę, bo trenerzy mają swoich faworytów...
Od Piaska też myślę, że Rafał choć moim zdaniem jest ciekawszy niż ta dziewczyna.
Co do drużyny Ani i Nergala mam takie samo zdanie jak Ty.
Od Kayah nie wiem tu jest chyba największy problem, bo w przypadku pozostałych drużyn wyniki sms są przewidywalne a tutaj najpierw najwięcej głosów mieli Kaja i Filip, później Mateusz i ciężko powiedzieć jak będzie teraz. Ja bym chciała, żeby z 1 miejsca przeszedł Mateusz a potem zależy jak wykonają utwór, możliwości wokalne mają na podobnym poziomie.

catatonictoy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 14:16   #727
Pilar1899
keep calm and contour on

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Ciesze sie, bo wg mnie dziewczyna ma rewelacyjny głos i ten feeling. Oby tylko nigdy nie kazali jej pajacować, tańczyć jakieś układy, przebierać się, bo to byłoby straszne.

Cytat:
Napisane przez House Pokaż wiadomość
Widzę ,że chyba słabo tutaj czytacie innych wypowiedzi, bo już któryś raz kolei ktoś pisze ,że jest jedynym tutaj kto lubi kogoś tam- mimo ,że wcześniej kilka osób wypowiadało się już bardzo pozytywnie o tej osobie...Tak więc powtórzę się ja również lubię Olę, Mateusza - nie jesteście same
A czemu Monika wydaje mi się być Agnieszką Włoarczyk z show Polsatu...Ja nie znoszę patosu i ciągłego pokazywania jak ktoś ładnie "drze japę" . A u obydwu ciągle jest to samo;p...Nie umniejszając talntowi Moniki- wydaje mi się ,że jej błogosławiony stan też ma wpływ na jej wyniki...
my tu mówimy trochę na wyrost dla podkreślenia tego wiadomo,że choćby w tym wątku jest tylko jakiś tam ułamek widzów Voice dlatego wiadomo,że nie jestem jedyną osobą,która myśli tak,tylko że jestem w mniejszości, o to chodzi
Cytat:
Ja myślę, że ona jest takim Gienkiem Loską i ma taki charakter, ze nie skacze pod sufit, nie okazuje emocji po prostu. Ja tego nie uważam za wadę Może też nie wie, jak zachować się na scenie, gdy nie śpiewa Nie jest moją faworytką, ale uważam, że jest utalentowana i brak jej trochę obycia ze sceną.[COLOR="Silver"]
Cytat:

też tak obstawiam
Niektórzy jak są nieśmiali, też reagują podobnie To taki ich pancerz ochronny Kiedyś myślałam, że mam taką naburmuszoną koleżankę na roku, a tu się okazało, że to kwestia nieśmiałości
ja też to tak odbieram, że jest speszona tym wszystkim, jak widziałam na yt ją na próbach to zachowuje się swobodniej i nie wiem czemu ale ją odbieram jako fajną osobę,ale to tak wiecie, o ile można kogoś poznać w ten sposób

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 20:36   #728
Skierka001
Rozeznanie

Ja wczoraj poszperałam na YT i znalazłam tam występ Kasi z Przesłuchań i był o niebo lepszy od wszystkich jej występów w live'ach razem wziętych. Szkoda, że nie pokazuje swoich możliwości w tym programie, ale przynajmniej przestałam się dziwić, czemu Andrzej ją tak chroni
http://www.youtube.com/watch?v=RLKKDVqyAP0
Skierka001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 21:09   #729
ta_iwona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Skierka001 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj poszperałam na YT i znalazłam tam występ Kasi z Przesłuchań i był o niebo lepszy od wszystkich jej występów w live'ach razem wziętych. Szkoda, że nie pokazuje swoich możliwości w tym programie, ale przynajmniej przestałam się dziwić, czemu Andrzej ją tak chroni
http://www.youtube.com/watch?v=RLKKDVqyAP0
Aaa, to była ta druga osoba, z którą on się znał
Sam występ pamiętam, bardzo mi się podobał
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 23:53   #730
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez catatonictoy Pokaż wiadomość
W takim razie ja inaczej zinterpretowałam Twój poprzedni post. Pewnie to był skrót myślowy. Ja nadal uważam, że Ares technicznie jest od nich słabszy, co nie zmienia faktu, że wchodząc na scene ma w sobie mnóstwo pozytywnej energii. Ja nie wiem czy poznałabym jego głos wszędzie. W programie na pewno tak, ale jakbym miała do posłuchania kilku artystów z tego gatunku to nie wiem. Nigdy nie słuchałam reggae dlatego trudno mi stwierdzić czy głos Aresa jest jedyny w swoim rodzaju czy też jeden z wielu. Dla mnie Edyta jest taką osobą co śpiewa dosyć dobrze ale nie wyróżnia się za bardzo. To co teraz napiszę może nie być do końca obiektywne Mateusz ma moim zdaniem bardzo oryginalna barwę i swego czasu dużo słuchałam soulu, funku i nie spotkałam się z taką barwą jeszcze. Czy poznam jego głos wszędzie? Poznam ale też z tego powodu, że dużo słuchałam i słucham jego zespołu.
No to był skrót myślowy Często z rozpędu piszę skrótami i potem wychodzą takie kwiatki
Ja akurat czasami słucham reggae(zależy od mojego humoru) i myślę, że Ares ma oryginalny wokal jeśli spojrzymy na polskich wykonawców tego typu muzyki Nie umiałabym go porównać z żadnym artystą reggae. Zresztą on też charakterystycznie wydaje się z siebie dźwięki, już nie chodzi o samą barwę, ale sposób śpiewania.
A funky i soul to nie moje klimaty, więc może nie wyłapuję pewnych niuansów, na które Ty zwracasz uwagę Ja go po prostu porównuję z większością śpiewających facetów, którzy nie specjalizują się w rocku, tylko w spokojniejszych klimatach i nie widzę specjalnie różnicy pomiędzy nim a paroma innymi wokalistami, którzy przewinęli się przez ten program. Innymi słowy, gdyby w radiu puścili mi Mateusza, Filipa Moniuszkę i paru innych wykonawców, to miałabym problem z rozpoznaniem. Aresa i Filipa Sałapę rozpoznałabym od razu.

Od Piaska też myślę, że Rafał choć moim zdaniem jest ciekawszy niż ta dziewczyna.
Co do drużyny Ani i Nergala mam takie samo zdanie jak Ty.
Od Kayah nie wiem tu jest chyba największy problem, bo w przypadku pozostałych drużyn wyniki sms są przewidywalne a tutaj najpierw najwięcej głosów mieli Kaja i Filip, później Mateusz i ciężko powiedzieć jak będzie teraz. Ja bym chciała, żeby z 1 miejsca przeszedł Mateusz a potem zależy jak wykonają utwór, możliwości wokalne mają na podobnym poziomie.[/QUOTE]
Stary 2011-11-22, 10:19   #731
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
nie, ja też praktycznie codziennie słucham jej na yt
Oooo ja tez, szczegolnie jej wystep na przesluchaniu w ciemno - genialny jest

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-22, 13:06   #732
platekrozy
Zakorzenienie

Woow Karolina Charko jest z Lublina.Nawet nie wiedziałam

Edytowane przez platekrozy
Czas edycji: 2011-11-22 o 13:11
platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-22, 18:12   #733
Finlora
Zakorzenienie

Czytałam gdzieś wypowiedź Nergala, że nie zawsze ma decydujące zdanie jeśli chodzi o repertuar, jaki wybierają jego uczestnicy, że często wybierają utwory wbrew jego woli i to go wku...wia
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-22, 18:36   #734
platekrozy
Zakorzenienie

Myślę,że najbardziej pod względem repertuaru to narzuca Piasek,a reszta bardziej dyskutuje z uczestnikami i często zgadza się na utwór wybrany przez uczestnika,bo przecież tak było w przypadku npMateusza u Kayah czy ostatnio Ewy u Ani.

Stary 2011-11-23, 12:18   #735
shapeofmyheart1
Zadomowienie

GG do shapeofmyheart1

Dla mnie on to jakiś dramat, w dodatku bezczelny i niewychowany, a jego OSTATNI to jakies max nieporozumienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Za to ja się obrażę jeśli wygra Krautwurst

odpisz u mnie inaczej nie odpowiem
shapeofmyheart1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-25, 00:52   #736
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Czytałam gdzieś wypowiedź Nergala, że nie zawsze ma decydujące zdanie jeśli chodzi o repertuar, jaki wybierają jego uczestnicy, że często wybierają utwory wbrew jego woli i to go wku...wia
W ogóle ja wiem, że czasem uczestnicy chcą coś wykonać i dobrze, że mają prawo głosu, ale można by pewnych ewidentnych porażek uniknąć... Ta Lady Gaga i Beyonce w ostatnią sobotę mnie powaliły na łopatki.... Zresztą nie tylko mnie. Moja koleżanka z roku nie słucha ostrzejszej muzy, lubi takie delikatniejsze klimaty, ale też uznała, że przez repertuar tego nie dało się słuchać i czekała tylko na "Seksualną i niebezpieczną".
Stary 2011-11-25, 10:30   #737
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
W ogóle ja wiem, że czasem uczestnicy chcą coś wykonać i dobrze, że mają prawo głosu, ale można by pewnych ewidentnych porażek uniknąć... Ta Lady Gaga i Beyonce w ostatnią sobotę mnie powaliły na łopatki.... Zresztą nie tylko mnie. Moja koleżanka z roku nie słucha ostrzejszej muzy, lubi takie delikatniejsze klimaty, ale też uznała, że przez repertuar tego nie dało się słuchać i czekała tylko na "Seksualną i niebezpieczną".
Porównanie Beyonce i Lady Gagi do "Seksualna nebezpeczna" jest zupełnie nietrafione... To, że komuś muzyka mainstreamu popowego się nie podoba, to nie znaczy, że Born this way, czy Halo to słabe piosenki. Na pewno nie są słabe pod względem wokalnym, więc ja się takiemu wyborowi nie dziwię wcale. Pomijam już fakt, że pod względem wokalnym Monika z "Halo" poradziła sobie najlepiej w odcinku.
201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-25, 16:45   #738
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość
Porównanie Beyonce i Lady Gagi do "Seksualna nebezpeczna" jest zupełnie nietrafione... To, że komuś muzyka mainstreamu popowego się nie podoba, to nie znaczy, że Born this way, czy Halo to słabe piosenki. Na pewno nie są słabe pod względem wokalnym, więc ja się takiemu wyborowi nie dziwię wcale. Pomijam już fakt, że pod względem wokalnym Monika z "Halo" poradziła sobie najlepiej w odcinku.
Ja lubię i Beyonce i Lady Gagę (muzykę),więc ja akurat byłam zadowolona
O gustach (także i muzycznych) cięzko dyskutować,bo każdy ma inny.Myślę,że stąd wybór Nergala,że każdy jednak te piosenki zna.
Czasem nudzą mnie wyboru Ani np.w przypadku Karoliny Charko,bo uwielbiam Jej głos,ale lubię sobie czasem pośpiewać,a z nią nie mogę,bo tych piosenek co na żywo śpiewa w ogóle nie znam ii nigdy nie mogę porównać z oryginałem.

Stary 2011-11-25, 18:46   #739
nafiyqa
Zakorzenienie

Zapomnialabym - Ania Dabrowska slicznie wygladala w ostatnim odcinku

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-25, 22:26   #740
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zapomnialabym - Ania Dabrowska slicznie wygladala w ostatnim odcinku
To fakt Mi się podoba w Ani to, że nie lata w jakichś udziwnionych strojach, nie ma doczepianych czerwonych kucyków. Tzn. nie mam nic do artystycznych zdobień, krojów itp., lubię takowe i zaopatruję się w tego typu ciuchy. Nie wiem, jak to określić. Może przez porównanie. W Must be the Music Paulina Sykut chodziła raz to w srebrnocekinowej sukience z włosami stylizowanymi na dredy, generalnie to miało przedstawiać zabawy z modą, ale nie zawsze fajnie to wychodziło. Ania nie musi cudować z wizerunkiem, by wyglądać naprawdę fajnie Nawet jak śpiewała ze swoją drużyną, to była ubrana tak zwyczajnie
Stary 2011-11-26, 14:48   #741
platekrozy
Zakorzenienie

Przepraszam,że pewnie zadam idiotyczne pytanie,ale naprawdę nie wiem.
Po co każdy jak tam śpiewa ma słuchawki w uszach?Podobno to odsłuch,ale dokładnie po co?Co tam leci w tych słuchawkach?Czy to jak stopery- jest cicho,bo w studiu głośno?

Stary 2011-11-26, 17:29   #742
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Przepraszam,że pewnie zadam idiotyczne pytanie,ale naprawdę nie wiem.
Po co każdy jak tam śpiewa ma słuchawki w uszach?Podobno to odsłuch,ale dokładnie po co?Co tam leci w tych słuchawkach?Czy to jak stopery- jest cicho,bo w studiu głośno?
tak myślę sobie, że w tych słuchawkach leci podkład piosenki którą śpiewają, bo przy takim hałasie jaki panuje tam, ciężko byłoby im 'wejść' odpowiednio w rytm, mogliby za szybko zacząć lub coś w tym stylu
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-26, 17:46   #743
traicionera
Zakorzenienie

Dzis będą występowały cztery grupy, czy znowu odcinek nudniejszy, czyli Piasek i Kayah?
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-11-26, 18:01   #744
Jamaika88
Zadomowienie

Coś mi się obiło o uszy, że dziś występują wszystkie grupy
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-26, 18:05   #745
traicionera
Zakorzenienie

Tez slyszalam cos takiego, mam nadzieje,z e to prawda i występ Damiana czy Oli osłodzi mi konieczność oglądania i słuchania Krautwursta
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-11-26, 18:23   #746
platekrozy
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;30741754]tak myślę sobie, że w tych słuchawkach leci podkład piosenki którą śpiewają, bo przy takim hałasie jaki panuje tam, ciężko byłoby im 'wejść' odpowiednio w rytm, mogliby za szybko zacząć lub coś w tym stylu [/QUOTE]
Dzięki
Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Dzis będą występowały cztery grupy, czy znowu odcinek nudniejszy, czyli Piasek i Kayah?
Dzisiaj występują wszyscy - przynajmniej tak przeczytałam w programie faktu

Stary 2011-11-26, 23:07   #747
Pilar1899
keep calm and contour on

Więc tak, według mnie:
Damian, nadal go lubię, nie mój klimat i najbardziej cały czas podobał mi się w pierwszym odcinku, ale śpiewa fajnie
Moniuszko, nieee
Mateusz, było ok, lepiej niż ostatnio,ale nadal nie wiem jaki jest właściwie jego styl
Ola, jak zwykle za☠☠☠iście moja faworytka
Rafał Brzozowski,Antek, ich występy kompletnie nie zapadły mi w pamięć
Piotrek Niesłuchowski, dobrze że zmienił fryzurę dużo lepszy występ niż poprzednie, ale nadal mnie nie przekonuje
Monika, śpiewać umie,ale nie ma ciekawej barwy, a dla mnie to się bardzo liczy, poza tym nie ma nic charakterystycznego w sobie, każdą piosenkę zaśpiewa ładnie,ale nie ma w tym jej osobowości, jakby mi ktoś puścił,to bym nie powiedziała,że to akurat Monika śpiewa, więc dla mnie jest dobrym wykonawcą,ale brakuje mi elementu twórczego.

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-26, 23:16   #748
Finlora
Zakorzenienie

Damian
Sądzę, że nie muszę mówić nic więcej

Monika, jak zwykle świetny występ, chociaż teraz już sama nie wiem - ona czy Damian, oboje są moimi faworytami.

Piotrek, może być, chociaż o wiele bardziej podobał mi się w poprzedniej fryzurze, w nowej wygląda okropnie

Ola, nie moje klimaty i niespecjalnie mi się podobało.

Mateusz, nadal jestem na nie.

Edyta i Filip, nie podobało mi się.

Ewelina, dobrze, że wreszcie odpadła, chociaż dzisiaj była nawet niezła.

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-11-26 o 23:17
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-26, 23:24   #749
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Damian dziś najlepszy ze wszystkich
Monika - jak zwykle dobrze, choć lepszy występ wg mnie w dogrywce.
Ewelina - dziś dla niej koniec.
Piotrek - ok, ale nowa fryzura to masakra, postarza go strasznie i brzydko wygląda
Ola - nie rozumiem dalej zachwytów nad nią.
Karolina - w końcu odpadła.
Mateusz - co on zrobił z It's my life nie mogę na niego patrzeć ani go słuchać.
Filip - od razu przełączyłam po pierwszym dźwiękach.
Edyta - też przełączyłam.
Antek - Iris choć lepiej śpiewał w dogrywce.
Rafał - nawet sympatycznie
Kasia - jakoś obojętny stosunek do niej mam.

Nie będę oglądać finału, bo mnie nie będzie

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-26, 23:29   #750
Skierka001
Rozeznanie

Damian dziś zmiażdżył wszystkich Wyglądał świetnie, zaśpiewał jeszcze lepiej.
Cieszę się, że już odpadła Kasia, Karolina, a zwłaszcza Ewelina, bo też jej nie trawię
Ola też działa mi na nerwy, bo od początku wiedziała, jakie są reguły tego programu i że będzie miała trenerkę, która przygotuje ją do występów i udzieli rad. A ona zgrywa wielką gwiazdę, która tego wszystkiego nie potrzebuje. Na dodatek jest niesympatyczna.
Skierka001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości