|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV
Cytat:
![]() ![]() ja ide spac, bo poprostu padam na ryj ![]() głąby dobra, ide spac
|
|
|
|
|
#4652 |
|
Zadomowienie
|
Monian, mój temat: Analiza rynku ubezpieczeń kredytów hipotecznych w Polsce
![]() Ja na kulinarnym też czasem siedzę, znalazłam fajny przepis na kurczaka a'la KFC, jutro mam zamiar zrobić ![]()
|
#4653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Posmarowałam pantenolem i mi przeszło.Ja wszystkiego sie chwytam jeśli chodzi o dziwne sposoby na problemy z wyglądem...
|
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Monian , chętnie wypróbuje te przepisy , na takie ziemniaczki to teraz smaka mam
, ale ja mam taki talent kulinarny , że chyba tylko jajecznica mi wychodzi Tragedia z tymi składami kosmetyków :/ kilka z listy używam m.in. ziaje kakaową czy serum eveline , ale juz dawno nie smarowalam bo jakos nie chcialo mi sie 2 razy dziennie
,,Pieniądz i czas to najwięksi terroryści" Trener personalny , kosmetolog , dietoterapeutka 21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe Edytowane przez Majka007 Czas edycji: 2011-11-28 o 20:58 |
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz zafarbowana, ale chyba wole czern bez tej poswiaty
zobacze jak to juztro w swietle dziennym bedzie sie prezentowac ...
|
#4659 |
|
Wtajemniczenie
|
Laski widzialyscie gdzies cekinowe sukienki? najlepiej czarna albo zlota
by mi sie przydala na sylwestra taka
|
#4660 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() mi sie podoba taka http://allegro.pl/asos-john-zack-gra...942616993.html ale w koncu kupilam inna
|
|
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zamawiałam ją już ze 2 lata temu , japan style z allegro ale na mnie to bardziej jak tunika
|
|
|
#4662 |
|
Wtajemniczenie
|
faktycznie jest znizka w glamour
bylam teraz w mohito to nie widzialam tych sukienek na wieszakach tylko na wystawie mieli a ja sie glupia nie spytalam Star slyszalam ze maja otwierac mohito w kaskadzie ja mam cekinowa bluzke ktora juz ma z 4 lata a i tak jest za☠☠☠iaszcza ale dekolt ma taki ze stanik widac (to laczenie miseczek) i moj TZ padnie na zawal bo on straszny zazdrosnik
AG Edytowane przez princesska23 Czas edycji: 2011-11-29 o 00:21 |
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/asos-34-xs-czarna-...926490920.html
mi się ta podoba mam ją w obserwowanych bo mialam kupić na sylwka ale chyba idziemy na domówkę więc nie będę pajacować w kiecce ![]() ale jest świetna . Mohito w kaskadzie? jee w koncu coś normalnegowłasnie złożyłam zamówienie wosków z yunkee candles , kocham świeczki, woski,kadzidełka i olejki zapachowe
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2011-11-29 o 10:24 |
|
|
|
#4664 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio kupilam fajna swieczke: http://www.youtube.com/watch?v=i2_kHI8mWBs
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
a wiem widziałam ją, dobra jest
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
olałam dziś uczelnie ale za kare zaraz ide sie uczyć :P w czwartek 3 kolokwia więc musze dupke spiąća jutro ide na jakiś zabieg z kwasami także juz nie moge sie doczekać. w ogóle macie juz jakieś pomysły na prezenty ? niby tak się mówi ale zostało juz mniej niż miesiąc, a my nic nie mamy :/ chyba pokupuje przez neta w tym roku bo nie mam czasu latać po sklepach Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-11-29 o 11:15 |
|
|
|
#4667 |
|
Wtajemniczenie
|
ja lubie swieczki brise bo one mocno pachna
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teraz jestem na toniku na kwasie mlekowym 8% (alfahydrokwasy) i salicylowym2% (betahydrokwasy) i na tym kremie glyco A 12 % kwas glikolowy (alfahydrokwasy) i powiem Ci ,że moja twarz jest coraz ładniejsza, nikt mi nie wierzy ,że miałam problemy z trądzikiem Myślałam o wyższych stężeniach kwasów (u dermatologa albo zrobić samemu) ale nie wiem czy potrzebuje w sumie zostały mi tylko wągry na nosie i brodzie ale jak już ostatnio pisałyśmy z tym to ciężko wygrać
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Star powiem Ci ,że nawet nie wiem. Wiem tylko ,że opis jest taki
Zabieg Vita Peel kwasy owocowe rozpuszczają zrogowaciały naskórek, dzięki czemu skóra nabiera blasku a zmarszczki i blizny zostają spłycone ale potem mamy zamiar działać z jakimiś mocniejszymi. Ale na pierwszy raz takie coś @na no właśnie ja chyba w weekend sie pozabieram za to. Tylko najgorsze ,że nie mam pomysłów, wiem tylko że mama chciała jakiś pojedynczy cień szary z Korresa a reszta to pustka całkowita . TZ mi odpada w tym roku bo po swietach kupujemy lapka wiec zadecydowaliśmy ,ze nie robimy sobie żadnych prezentów w tym roku. Ale zostaje mi jeszcze siostra i cała rodzina TZ , bo zawsze jezdzimy na 2 wigilie i tu i tu prezenty są więc cholercia musimy kupić. No ale zrzucimy się we dwóch to finansowo nie będzie tak źle Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-11-29 o 11:38 |
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
no jak owocowe to alfahydrokwasy.Kwasy są super ale trzeba liczyc się z tym ,że trzeba zrobić parę zabiegów i powtarzać serie co jakiś czas ,więc lepiej zaopatrzyć się w krem/tonik z kwasami na cały rok żeby nie trzeba było czesto powtarzać zabiegów .(Tylko wtedy solarium i opalanie odpada)
A Ty Mon masz podobną skórę do mnie więc możemy używać kwasów cały czas ![]() Najbardziej na świecie polecam tonik aha bha z biochemii urody, naprawde wszystkie kremy bije na głowe bo po prostu czuć ,że on coś robi a po kremach zero odczucia na skórze W ogóle ostatnio czytałam o kremach z kwasami ,mają podobno mniejsze stężenie niż jest napisane na opakowaniu. Więc ja stawiam na tonik no i używam ten krem glyco a (chociaz nie widzę dużego złuszczenia po nim)ale tonik to hardcore przez pierwszych pare dni używania kosztuje grosze bo 18 zł i jest bardzo wydajny. I wlasnie mieszam go z kremem bo nie chce zeby skóra za bardzo się przyzwyczaiła do jednego produktu bo w końcu przestanie działać. Co do prezentów to ja już kupuje mam dla siostry, brata, dla mamy pierwsza czesc prezentu już zamówiłam , dla Tżta wiem co kupię ale to raczej w sklepie, dla teściowej też wiem co kupię, jeszcze tata i babcie - na nich nie mam pomysłu
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2011-11-29 o 11:44 |
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Star ja juz właśnie odstawiłam solarium już daaaaaaawno, nie pamietam kiedy byłam i poki co nie mam zamiaru. A co do kremików z kwasami to właśnie mam taki z Clareny , właśnie z kwasami owocowymi . Musze w koncu po tej biochemi się rozejrzeć, akurat może zrobie sobie sama prezencik na gwiazdke
i ten glyco , tylko kurna wiecznie nie mam czasu podjechać tam.. Mi skóra się ostatnio uspokoiła jeśli chodzi o syfy ( tfu, tfu, wypluć ) ale neistety dobijają mnie wągry i rozszerzone pory |
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze latałam po sklepach pare dni przed wigilią ( w zeszłym roku dwa dni przed) , ale wiecie jak to jest. Kupujesz w stresie i pod przymusem i nie zawsze to jest najlepszy pomysł, a i ceny są pod windowane wtedy i najgorsze co może być, tłum ludzi , po prostu aż się odechciewa.
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie :/ dlatego ja sobie w tym roku oszczędzam takiego biegania
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te oleje myjace to wszystko , niby nie zapycha ale w rzeczywistosci jest inaczej.dla mnie hydrolat(ja mam cytrynowy),tonik 10 %,peeling enzymatyczny (chociaz wole te guboziarniste), puder bambusowy - to najlepsze rzeczy na BU które moja cera akceptuje. Te maseczki, sera,kremy ,oleje myjące jakos mnie nie przekonują boje się zapychania . Myślałam o serum z wit C ale podobno jest do d*py
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
hejjj.
Ale mialam dzis farta, wstaje, zagladam do skrzynki a tam oferta grupon, 79 zł zamiast 250 za metode 1:1 w takim znanym studiu Tatuazu u mnie w miescie, no to kupiłam zadzwonilam tylko wczesniej dopytac sie czy za ta cene robia naturalny efekt czy mozna wziac spektakularny - babeczka powiedziala ze taki jak sobie zazycze ... Wstalam znowu o 12.00 i de sie szorowac syreną a pozniej na solarium. Nie bardzo wiem co teraz mam robic z tym gruponem, 1-szy raz kupilam cokolwiek tak
|
#4678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja na gruponie nic nigdy nie kupowałam, nie wiem jak to działa :P Pozostajac w temacie rzes, miala ktoras z Was ten krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...es.html&next=1 ?
|
|
#4679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja od ponad roku non stop w przedłużonych rzęsach, od trzech tygodni nie mam i nie uzupełniam, smaruję olejem rycynowym na noc, za dnia lekki tusz, wszyscy nie mogą się nadziwić jak teraz wyglądają moje oczy w porównaniu jak miałam rzęsy. Nienawidzę tuszów do rzęs Jeszcze z dwa tygodnie będę regenerować rzęsiska i zakładam na nowo, już się nie mogę doczekać ![]() Słyszałam, że nie za dobrze wykonują rzęsy na takich gruponach etc bo dają mniej rzęs na każde oko. Upewnij się przed zabiegiem czy na każde oko przypadnie Ci normalna ilość czyli mniej więcej od 100 - 120 rzęs na oko. Bo po takim niekompletnym zabiegu stwierdzisz, że efekt marny i potem fora obsmarowane są całą gamą niezadowolonych klientek, które po prostu miały źle zrobione rzęski
|
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam świetny efekt, teatralny
ale oczy są fajnie nie ma co tylko gorzej po zdjęciu rzęs.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

chociaz dziwne jest ze tam na tej liscie tyle roznych kosmetykow dla dzieci....masakra
albo jak nadziewasz sliwkami to wloz razem z nimi troche masla

nie podraznilo Cie to ani nic
no ale nic, trzeba bedzie sie zmusić