AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-28, 18:37   #4651
aagusiaa88
Zakorzenienie

Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
hehe niezle, nie widzialam tego:P najlepiej to polozyc sie w lozku i czekac na smierc bo teraz to wszystko szkodzi chociaz dziwne jest ze tam na tej liscie tyle roznych kosmetykow dla dzieci....masakra

aagusia no to niezla wigilia haha zCiebie to jest imprezowiczka:P

Monian a pieczesz ten schab w rekawie? dobrze jest tez obsmazyc go najpierw na dobrze nagrzanej patelni wtedy soki tak jakby sie w nim zamykaja albo jak nadziewasz sliwkami to wloz razem z nimi troche masla
łe tam... ja nie imprezowiczka

ja ide spac, bo poprostu padam na ryj ten oczywiscie sie nie odezwal, takze ja mam go gleboko w .............. niech sie wali na ryj. jeszcze bedzie sie prosil... jak to oni maja w zwyczaju po fakcie głąby

dobra, ide spac
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 18:49   #4652
Lolaa87
Zadomowienie

Monian, mój temat: Analiza rynku ubezpieczeń kredytów hipotecznych w Polsce

Ja na kulinarnym też czasem siedzę, znalazłam fajny przepis na kurczaka a'la KFC, jutro mam zamiar zrobić
Stary 2011-11-28, 18:57   #4653
princesska23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
princess dobra rada ale przetestuje ją jutro jak wróce z uczelni bo dziś to juz nie mam weny całkowicie.

ide schaba piec na jutro na obiad , jak mi znowu wyjdzie suchy to przysięgam ,że go wywale !
kochana siadz kiedys i podziel materialy z kilku ksiazek zeby byly gotowe do pisania i pisz sobie codziennie ze strone albo dwie to wtedy idzie bezbolesnie

AG
princesska23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 19:02   #4654
QueenOfDamned
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
nie podraznilo Cie to ani nic ja bym sie bala nawet lekko pumeksem trzec..
No miałam czerwoną skórę przez godzine,ale zeszło i nie ma śladu ani po zaciekach ani po pumeksie Posmarowałam pantenolem i mi przeszło.Ja wszystkiego sie chwytam jeśli chodzi o dziwne sposoby na problemy z wyglądem...
QueenOfDamned jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 19:44   #4655
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princesska23 Pokaż wiadomość
kochana siadz kiedys i podziel materialy z kilku ksiazek zeby byly gotowe do pisania i pisz sobie codziennie ze strone albo dwie to wtedy idzie bezbolesnie
materiały mam posegregowane tylko właśnie tej weny brak no ale nic, trzeba bedzie sie zmusić
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 20:55   #4656
princesska23
Wtajemniczenie

Cytat:
materiały mam posegregowane tylko właśnie tej weny brak no ale nic, trzeba bedzie sie zmusić
im szybciej zaczniesz tym szybciej skonczysz wakacje beda wolne

AG
Stary 2011-11-28, 20:57   #4657
Majka007
Zakorzenienie

Monian , chętnie wypróbuje te przepisy , na takie ziemniaczki to teraz smaka mam , ale ja mam taki talent kulinarny , że chyba tylko jajecznica mi wychodzi nie mam daru kompletnie :/ zawsze mowilam sobie ze jeszcze zdąze sie nauczyć , ale jak się wyprowadze i będe mieszkać z Tż to mi będzie wstyd ze nic nie umiem zrobić , a on swietnie gotuje

Tragedia z tymi składami kosmetyków :/ kilka z listy używam m.in. ziaje kakaową czy serum eveline , ale juz dawno nie smarowalam bo jakos nie chcialo mi sie 2 razy dziennie

21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe

Edytowane przez Majka007
Czas edycji: 2011-11-28 o 20:58
Majka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 21:01   #4658
1985SiWA
Zakorzenienie

ja juz zafarbowana, ale chyba wole czern bez tej poswiaty zobacze jak to juztro w swietle dziennym bedzie sie prezentowac ...
Stary 2011-11-28, 23:50   #4659
princesska23
Wtajemniczenie

Laski widzialyscie gdzies cekinowe sukienki? najlepiej czarna albo zlota by mi sie przydala na sylwestra taka

AG
Stary 2011-11-28, 23:59   #4660
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Laski widzialyscie gdzies cekinowe sukienki? najlepiej czarna albo zlota by mi sie przydala na sylwestra taka
sa w mohito http://mohito.pl/pl/#/glamour kolekcja glamour i slyszalam, ze podobno w nowej gazecie glamour jest kupon na -20% do wykorzystania 10-11 grudnia, ale nie jestem pewna

mi sie podoba taka http://allegro.pl/asos-john-zack-gra...942616993.html

ale w koncu kupilam inna

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 23:59   #4661
@na
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie w szafie ja zamawiałam ją już ze 2 lata temu , japan style z allegro ale na mnie to bardziej jak tunika

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 00:17   #4662
princesska23
Wtajemniczenie

faktycznie jest znizka w glamour bylam teraz w mohito to nie widzialam tych sukienek na wieszakach tylko na wystawie mieli a ja sie glupia nie spytalam za to kupilam 2 swetry Star slyszalam ze maja otwierac mohito w kaskadzie

ja mam cekinowa bluzke ktora juz ma z 4 lata a i tak jest za☠☠☠iaszcza ale dekolt ma taki ze stanik widac (to laczenie miseczek) i moj TZ padnie na zawal bo on straszny zazdrosnik

AG

Edytowane przez princesska23
Czas edycji: 2011-11-29 o 00:21
Stary 2011-11-29, 00:27   #4663
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

http://allegro.pl/asos-34-xs-czarna-...926490920.html

mi się ta podoba mam ją w obserwowanych bo mialam kupić na sylwka ale chyba idziemy na domówkę więc nie będę pajacować w kiecce
ale jest świetna .

Mohito w kaskadzie? jee w koncu coś normalnego

własnie złożyłam zamówienie wosków z yunkee candles , kocham świeczki, woski,kadzidełka i olejki zapachowe podobno zapachy woskow z YC są nieziemskie

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2011-11-29 o 10:24
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 11:01   #4664
princesska23
Wtajemniczenie

ja ostatnio kupilam fajna swieczke: http://www.youtube.com/watch?v=i2_kHI8mWBs

AG
Stary 2011-11-29, 11:07   #4665
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

a wiem widziałam ją, dobra jest
Stary 2011-11-29, 11:11   #4666
Monian
Zakorzenienie

hej dziewczyny olałam dziś uczelnie ale za kare zaraz ide sie uczyć :P w czwartek 3 kolokwia więc musze dupke spiąć

a jutro ide na jakiś zabieg z kwasami także juz nie moge sie doczekać.

w ogóle macie juz jakieś pomysły na prezenty ? niby tak się mówi ale zostało juz mniej niż miesiąc, a my nic nie mamy :/ chyba pokupuje przez neta w tym roku bo nie mam czasu latać po sklepach

Edytowane przez Monian
Czas edycji: 2011-11-29 o 11:15
Stary 2011-11-29, 11:14   #4667
princesska23
Wtajemniczenie

ja lubie swieczki brise bo one mocno pachna

AG
Stary 2011-11-29, 11:21   #4668
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
hej dziewczyny olałam dziś uczelnie ale za kare zaraz ide sie uczyć :P w czwartek 3 kolokwia więc musze dupke spiąć

a jutro ide na jakiś zabieg z kwasami także juz nie moge sie doczekać
jakie kwasiki robisz ?

ja teraz jestem na toniku na kwasie mlekowym 8% (alfahydrokwasy) i salicylowym2% (betahydrokwasy)
i na tym kremie glyco A 12 % kwas glikolowy (alfahydrokwasy)
i powiem Ci ,że moja twarz jest coraz ładniejsza, nikt mi nie wierzy ,że miałam problemy z trądzikiem
Myślałam o wyższych stężeniach kwasów (u dermatologa albo zrobić samemu) ale nie wiem czy potrzebuje w sumie zostały mi tylko wągry na nosie i brodzie ale jak już ostatnio pisałyśmy z tym to ciężko wygrać
Stary 2011-11-29, 11:22   #4669
@na
Zakorzenienie

Cytat:

a jutro ide na jakiś zabieg z kwasami także juz nie moge sie doczekać.

w ogóle macie juz jakieś pomysły na prezenty ? niby tak się mówi ale zostało juz mniej niż miesiąc, a my nic nie mamy :/ chyba pokupuje przez neta w tym roku bo nie mam czasu latać po sklepach
ja tak właśnie dzisiaj/jutro mam zamiar zrobić

*Ćwiczę*

Stary 2011-11-29, 11:34   #4670
Monian
Zakorzenienie

Star powiem Ci ,że nawet nie wiem. Wiem tylko ,że opis jest taki

Zabieg Vita Peel
kwasy owocowe rozpuszczają zrogowaciały naskórek, dzięki czemu skóra nabiera blasku a zmarszczki i blizny zostają spłycone

ale potem mamy zamiar działać z jakimiś mocniejszymi. Ale na pierwszy raz takie coś

@na no właśnie ja chyba w weekend sie pozabieram za to. Tylko najgorsze ,że nie mam pomysłów, wiem tylko że mama chciała jakiś pojedynczy cień szary z Korresa a reszta to pustka całkowita . TZ mi odpada w tym roku bo po swietach kupujemy lapka wiec zadecydowaliśmy ,ze nie robimy sobie żadnych prezentów w tym roku. Ale zostaje mi jeszcze siostra i cała rodzina TZ , bo zawsze jezdzimy na 2 wigilie i tu i tu prezenty są więc cholercia musimy kupić. No ale zrzucimy się we dwóch to finansowo nie będzie tak źle

Edytowane przez Monian
Czas edycji: 2011-11-29 o 11:38
Stary 2011-11-29, 11:41   #4671
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

no jak owocowe to alfahydrokwasy.Kwasy są super ale trzeba liczyc się z tym ,że trzeba zrobić parę zabiegów i powtarzać serie co jakiś czas ,więc lepiej zaopatrzyć się w krem/tonik z kwasami na cały rok żeby nie trzeba było czesto powtarzać zabiegów .(Tylko wtedy solarium i opalanie odpada)
A Ty Mon masz podobną skórę do mnie więc możemy używać kwasów cały czas
Najbardziej na świecie polecam tonik aha bha z biochemii urody, naprawde wszystkie kremy bije na głowe bo po prostu czuć ,że on coś robi a po kremach zero odczucia na skórze
W ogóle ostatnio czytałam o kremach z kwasami ,mają podobno mniejsze stężenie niż jest napisane na opakowaniu.
Więc ja stawiam na tonik no i używam ten krem glyco a (chociaz nie widzę dużego złuszczenia po nim)
ale tonik to hardcore przez pierwszych pare dni używania kosztuje grosze bo 18 zł i jest bardzo wydajny.

I wlasnie mieszam go z kremem bo nie chce zeby skóra za bardzo się przyzwyczaiła do jednego produktu bo w końcu przestanie działać.

Co do prezentów to ja już kupuje mam dla siostry, brata, dla mamy pierwsza czesc prezentu już zamówiłam , dla Tżta wiem co kupię ale to raczej w sklepie, dla teściowej też wiem co kupię, jeszcze tata i babcie - na nich nie mam pomysłu

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2011-11-29 o 11:44
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 11:44   #4672
Monian
Zakorzenienie

Star ja juz właśnie odstawiłam solarium już daaaaaaawno, nie pamietam kiedy byłam i poki co nie mam zamiaru. A co do kremików z kwasami to właśnie mam taki z Clareny , właśnie z kwasami owocowymi . Musze w koncu po tej biochemi się rozejrzeć, akurat może zrobie sobie sama prezencik na gwiazdke i ten glyco , tylko kurna wiecznie nie mam czasu podjechać tam..
Mi skóra się ostatnio uspokoiła jeśli chodzi o syfy ( tfu, tfu, wypluć ) ale neistety dobijają mnie wągry i rozszerzone pory
Stary 2011-11-29, 11:45   #4673
@na
Zakorzenienie

Cytat:
@na no właśnie ja chyba w weekend sie pozabieram za to. Tylko najgorsze ,że nie mam pomysłów, wiem tylko że mama chciała jakiś pojedynczy cień szary z Korresa a reszta to pustka całkowita . TZ mi odpada w tym roku bo po swietach kupujemy lapka wiec zadecydowaliśmy ,ze nie robimy sobie żadnych prezentów w tym roku. Ale zostaje mi jeszcze siostra i cała rodzina TZ , bo zawsze jezdzimy na 2 wigilie i tu i tu prezenty są więc cholercia musimy kupić. No ale zrzucimy się we dwóch to finansowo nie będzie tak źle
poszukaj okazji , bo na prawde dużo rzeczy w fajnych cenach teraz jest i ja ogólnie wole teraz to zrobić , bo już nie raz zamawiałam coś bliżej świąt i przyszło przed sylwestrem

*Ćwiczę*

Stary 2011-11-29, 11:48   #4674
Monian
Zakorzenienie

ja zawsze latałam po sklepach pare dni przed wigilią ( w zeszłym roku dwa dni przed) , ale wiecie jak to jest. Kupujesz w stresie i pod przymusem i nie zawsze to jest najlepszy pomysł, a i ceny są pod windowane wtedy i najgorsze co może być, tłum ludzi , po prostu aż się odechciewa.
Stary 2011-11-29, 11:59   #4675
@na
Zakorzenienie

dokładnie :/ dlatego ja sobie w tym roku oszczędzam takiego biegania

*Ćwiczę*

Stary 2011-11-29, 12:26   #4676
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Star ja juz właśnie odstawiłam solarium już daaaaaaawno, nie pamietam kiedy byłam i poki co nie mam zamiaru. A co do kremików z kwasami to właśnie mam taki z Clareny , właśnie z kwasami owocowymi . Musze w koncu po tej biochemi się rozejrzeć, akurat może zrobie sobie sama prezencik na gwiazdke i ten glyco , tylko kurna wiecznie nie mam czasu podjechać tam..
Mi skóra się ostatnio uspokoiła jeśli chodzi o syfy ( tfu, tfu, wypluć ) ale neistety dobijają mnie wągry i rozszerzone pory
na biochemi sporo fajnych rzeczy tylko wiekszosc niestety nie na cery z niedoskonaloscami te oleje myjace to wszystko , niby nie zapycha ale w rzeczywistosci jest inaczej.
dla mnie hydrolat(ja mam cytrynowy),tonik 10 %,peeling enzymatyczny (chociaz wole te guboziarniste), puder bambusowy - to najlepsze rzeczy na BU które moja cera akceptuje.
Te maseczki, sera,kremy ,oleje myjące jakos mnie nie przekonują boje się zapychania .
Myślałam o serum z wit C ale podobno jest do d*py
Stary 2011-11-29, 12:51   #4677
1985SiWA
Zakorzenienie

hejjj.
Ale mialam dzis farta, wstaje, zagladam do skrzynki a tam oferta grupon, 79 zł zamiast 250 za metode 1:1 w takim znanym studiu Tatuazu u mnie w miescie, no to kupiłam zadzwonilam tylko wczesniej dopytac sie czy za ta cene robia naturalny efekt czy mozna wziac spektakularny - babeczka powiedziala ze taki jak sobie zazycze ...
Wstalam znowu o 12.00 i de sie szorowac syreną a pozniej na solarium.
Nie bardzo wiem co teraz mam robic z tym gruponem, 1-szy raz kupilam cokolwiek tak
Stary 2011-11-29, 13:29   #4678
Lolaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
hejjj.
Ale mialam dzis farta, wstaje, zagladam do skrzynki a tam oferta grupon, 79 zł zamiast 250 za metode 1:1 w takim znanym studiu Tatuazu u mnie w miescie, no to kupiłam zadzwonilam tylko wczesniej dopytac sie czy za ta cene robia naturalny efekt czy mozna wziac spektakularny - babeczka powiedziala ze taki jak sobie zazycze ...
Nie bardzo wiem co teraz mam robic z tym gruponem, 1-szy raz kupilam cokolwiek tak
O to super
Ja na gruponie nic nigdy nie kupowałam, nie wiem jak to działa :P
Pozostajac w temacie rzes, miala ktoras z Was ten krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...es.html&next=1 ?
Stary 2011-11-29, 15:24   #4679
Sylvana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
hejjj.
Rzęski uzależniają, ostrzegam
Ja od ponad roku non stop w przedłużonych rzęsach, od trzech tygodni nie mam i nie uzupełniam, smaruję olejem rycynowym na noc, za dnia lekki tusz, wszyscy nie mogą się nadziwić jak teraz wyglądają moje oczy w porównaniu jak miałam rzęsy.
Nienawidzę tuszów do rzęs
Jeszcze z dwa tygodnie będę regenerować rzęsiska i zakładam na nowo, już się nie mogę doczekać

Słyszałam, że nie za dobrze wykonują rzęsy na takich gruponach etc bo dają mniej rzęs na każde oko.
Upewnij się przed zabiegiem czy na każde oko przypadnie Ci normalna ilość czyli mniej więcej od 100 - 120 rzęs na oko.
Bo po takim niekompletnym zabiegu stwierdzisz, że efekt marny i potem fora obsmarowane są całą gamą niezadowolonych klientek, które po prostu miały źle zrobione rzęski
Sylvana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 15:30   #4680
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

ja miałam świetny efekt, teatralny a mialam nie wiem ile rzęs na oko może z 80 ?
ale oczy są fajnie nie ma co
tylko gorzej po zdjęciu rzęs.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości