|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - cz. VI
Witam dziewczyny mikołajowo
![]() Nie udzielałam się, bo mi się trochę to i owo piep.rzy i nie miałam humoru Ale dzisiaj się wyspałam, prezent pod poduszką miałam, to i humor lepszy ![]() Witam nową PM-kę
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
dużo do opisywania nie ma
ślub odbędzie się w Będzinie, sala w Gródkowie.Jestem na etapie wybierania zaproszeń no i największy dylemat jaki kolor wybrać, chciałabym mieć winietki dopasowane do zaproszeń ale z tego co widzę nie jest to łatwe. A jakie Wy wybrałyście zaproszenia ? |
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozamawiałam próbki i dalej decyzji nie ma ![]() odnośnie koloru ja przestałam już dobierać wszystko pod kolr przewodni będzie to co mi się podoba
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
a jak z próbkami zaproszeń z allegro ? czy jakośc jest dobra czy wiekszosc to tandeta ?
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#36 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba wszędzie można zamówić zaproszenia i winietki w tym samym stylu - taki komplet, często też z różnymi innymi "gadżetami" ![]() Cytat:
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
winietki w tym stylu co zaproszenie to też nie taka łatwa rzecz. Otrzymałam odpowiedz od jednego ze sprzedawców na allegro, że nie robią winietek w tym samym stylu poza tym Pan mi zasugerował, " ze zaproszenia z winietkami nie będą na jednym stole więc nie muszą być takie same"
))))
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
niestety winietki i zaproszenia w tym samym stylu to też jest sztuka. Otrzymałam odp od jednego ze sprzedawców, że nie ma mozliwości zakupu takich samych winietek i "ze zaproszenia z winietkami nie będą na jednym stole więc nie muszą być takie same"
))
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#42 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja mam takie zaproszenia jak w załączeniu kolor przewodni mamy fiolet, ale docelowo będzie raczej inny odcień. Wybraliśmy te, ponieważ spośród próbek które zamówiliśmy tylko one spełniały nasze wymagania estetyczne (tak więc jak najbardziej wskazane jest najpierw zamawiać próbki Nie zależało nam na tym żeby były winietki w tym samym stylu, bo prawdopodobnie winietki będziemy mieć w połączeniu z pudełeczkiem z prezencikami dla gości |
||
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana daj namiar na tego sprzedawcę
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/slub-zaprosze...953089884.html
To są dokładnie te zaproszenie które zamówiliśmy sprzedawca ma też kilka innych wzorów. Ogólnie naprawdę polecam, bo szybko, sprawnie i na temat i bez żadnych zastrzeżeń jeśli chodzi o estetykę
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
piękny dzień wybrałaś z dnia na dzień nasze grono się powiększa
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
az milo tu zagladac, kiedy widac, ze nie tylko my przeciwstawiamy sie zabobonom
a co do kompletow zaproszen, winietek i zawieszek na butelki: ja zaproszenia zamowilam, zawieszki na wodke i winietki bede robic na wzor zaproszen, materialy juz na mnie w Pl czekaja
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
coś tak czułam ze wraz z nowym wątkiem, nowe PMki do nas zajrzą
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc tak, załatwione mamy: salę, zespół, fotografa. Suknia już zamówiona, obrączki też. Wzór zaproszenia wybrany i w tym tygodniu drukujemy Ciągle modyfikujemy jego treść ![]() santom i Ewusia_marchew - wiatjcie ![]() A jeśli chodzi o winietki to my będziemy sami robić i niekoniecznie w kolorystyce zaproszeń.. Zastanawiamy się co do prezencików dla gości.. W jakiej formie to zrobić ![]() A zawieszek na butelki nie będziemy mieli w ogóle.. |
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i salą i całą resztą ![]() najważniejsze rzeczy macie załatwione
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy już pewnie w poprzednim wątku się chwaliłyście Może kiedyś doczytam Ale w późniejszym terminie bo teraz nie za bardzo mam czas w pracy
|
|
|
|
|
#52 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Witaj czekamy na zdjęcia sukienkiSiedzę w pracy chora i skręca mnie na myśl, że dopiero o 17 stąd wyjdę |
||
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
więc nie mam jak pokazać ale jak tylko je otrzymam to wstawię foto ![]() witaj widzę że znalazłaś żywszy wątek na lubelskich coś kiepsko....
|
|
#54 | |||
|
Podróżniczka
|
Witajcie!
Fajnie, że wątek nam się powiększa - jak Ewusia - też podejrzewałam, że się zrobi większy ruch wraz z nowym wątkiem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że jednak nie upierałam się na wszystko w jednym kolorze Zrobię zdjecia i wrzucę do klubu obiecuję Witamy Wiecie, co do tych poduszek do błogosławieństwa to jakoś tak sobie tego nie wyobrażam bez, bo chyba nie będziecie mieli błogosławieństwa na stojąco ? No a klęczeć w sukni tak bez poduszek ? No u nas będą Tak samo jak poduszeczka na obrączki, bo chcę żeby moja chrześnica - córka świadkowej niosła je do kościoła A figurka na tort musowo: będzie Pan Młody Kopiący piłkę i PMka z podwiniętą spódnicą Mój TŻ jest piłkarzem, więc sobie taką zażyczył
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-12-06 o 16:51 |
|||
|
|
|
#55 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
obrączek nie ma nam kto nieść więc odbędzie się to standardowo, hmmm o ile pamiętam to zazwyczaj na takiej tacce leżą i ksiądz podaje Fajny pomysł z figurką piłkarską
|
||
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
I znów chwile mnie nie było, a tu już nowy wątek
![]() U mnie niestety nic się do przodu nie posuwa Pojechaliśmy specjalnie w niedzielę podpisać umowę a właścicielka musiała wyjść i jej nie było, mimo, że się z nami umówiła ![]() Już się zastanawiam czy sali nie zmienić, skoro tak traktuje klientów. Więc zaproszeń też jeszcze nie zamawiam, mogę sobie tylko pooglądać ![]() Za to sukienka już się szyje , w sobotę pierwsza przymiarka.Powiedzcie dziewczyny, wszystkie wybrałyście kolor przewodni? Mi się marzy biały bukiet, więc w zasadzie nie mam w co wkomponować koloru przewodniego.
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z koloru przewodniego zrezygnowałam bo u mnie zdanie się zmienia jak w kalejdoskopie jedynie kwiaty będę miała fioletowo-zielone na sali bo mam fioletową salę a reszta będzie taka jak mi się spodobanieciekawie z tą właścicielką sali a telefoniczny kontakt jakiś macie? kurna chyba trochę za późno na zmianę lokalu?
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie dzwoniłam dzień wcześniej i właścicielka powiedziała, że będzie w lokalu do 12-13. Przyjechaliśmy o 11:40 i już jej nie było
. Wybraliśmy lokal za miastem, około 20 km od mojego domu, więc też nie uśmiecha nam się jeździć tam na próżno.Inna sprawa, że robimy małe przyjęcie dla najbliższych, więc i sala nie musi być duża, myślę, że coś by się znalazło. No, ale zrobimy jeszcze jedno podejście i może wreszcie podpiszemy tę umowę ![]() Co do sukni, to ja lubię prostotę więc wybrałam taką jak na zdjęciach. Tylko, że sam dekolt nie będzie w serce, tylko prosty, z innej sukienki, którą upatrzyłam w gazecie i teraz nie pamiętam jak się nazywała i nie mogę jej na necie znaleźć. Aha, i moja będzie bez ramiączek
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
by się wszystko udało z salą no i za suknię śliczna jest ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- no i trzeba Cię dopisać do kalendarza
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Możliwe, że ta część wątku z podawaniem dat, gdzieś mi umknęła
Nie jestem w stanie śledzić Was na bieżąco, wątek rozwija się za szybko ![]() Nasz ślub będzie 05-05-2012 o 16:00. Jeszcze tylko 5 miesięcy
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

pozamawiałam próbki i dalej decyzji nie ma
19.05.2012 

kolor przewodni mamy fiolet, ale docelowo będzie raczej inny odcień. Wybraliśmy te, ponieważ spośród próbek które zamówiliśmy tylko one spełniały nasze wymagania estetyczne

no i salą i całą resztą
widzę że znalazłaś żywszy wątek
18.08.2010 - zaręczyny
? No a klęczeć w sukni tak bez poduszek 

by się wszystko udało z salą no i