|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D
Cytat:
dziekuję za recenzje brzmi przepysznie...mmm:rolleye s:
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
bbo tak jest w rzeczywistości.Naprawdę polecam Lovely
|
|
|
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
J kilka dni temu skusilam sie na Hypnose-Lancome.Szczerze mowiac nie do konca bylam przekonana do tego zapachu.....Ale juz go lubie...jest tajemniczy..
|
|
|
|
#2554 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie kliknęło mi się na Live J.Lo. Testowałam w wakacje, bardzo mi wtedy przypadł do gustu a teraz trafiła sie okazja 50ml za 80zł, grzech nie skorzystać
![]() Tęskno mi do lata, w ostatnich dniach zamiast zimowych kozaków i swetra kupiłam sandały i wakacyjne perfumy |
|
|
|
#2555 |
|
Zadomowienie
|
Ode a l'amour tendrement YR...
![]() Zupełnie w ciemno, znam tylko zwykłą Ode a l'amour. Przyjdzie pewnie w następnym tygodniu, to zobaczymy czy to udany zakup
|
|
|
|
#2556 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa, i jeszcze leci do mnie z targowiskowej wymiany All about Eve
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Gratuluję.Ja w ramach zwrotu za wadliwą buteleczkę PP Elixir kupiłam 30ml Pure Poison klasycznego i 30ml Still J.Lo.Tylko czemu na zakupy zawsze zbiera mi się w weeken kiedy musze czekać dodatkowy dzień
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wygralam aukcje Par Amour Toujours Clarinsa (30ml ze zuzyciem ok.2ml za 49,99)
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.....ja juz długo niczego nie upoluję
, 2 godziny temu padł mi komputer!!!! (Teraz bede zmuszona uśmiechać sie do TŻ, może na jakiś czas mi zostawi słuzbowego laptopika). Czeka mnie spory wydatek.....a miało być w grudniu tak pieknie !!!!!!!!!!!!!![]() ![]() ![]() Chyba się zapłaczę
|
|
|
|
#2561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak to, zupełnie padł? Może padła tylko jakaś mała część, którą da się łatwo wymienić? Nie martw się na zapas...
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, płyta głównaTeż myślałam, że wymienie i już (podobnie jak flaszeczke perfum ), a tu sie dowiaduję, że takich płyt juz nie ma (chyba, że kupię od kogoś uzywaną), a wymiana na nową wiąże się z wymianą prawie wszystkiego w kompie
|
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę Ci, żebyś jak najszybciej zdobyła stały dostęp do komputerka i nie wydała zbyt dużo pieniążków na nowy sprzęt.
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojojoj, to faktycznie problem
A może poszukaj na Allegro używanej? Ja tam kiedyś znalazłam nową płytę, kiedy szwagier dorwał się do kompa i jednym dotknięciem spalił starą Ładunek elektryczny przeskoczył mu z palców i było po ptokach Ale byłam wtedy zła! A w zeszłym roku znów, włączyłam pewnego dnia kompa (innego, nie tego samego) i komp nie wstał- tak po prostu. Diagnoza- spalony procek i płyta. I też miałam do wymiany wszystko ![]() Może zapytam mojego TŻ, gdzie znaleźć używane płyty
|
#2567 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Chyba jednak byłam bardzo grzeczna - udało mi się upolować OI
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem beznadziejnym przypadkiem
![]() Juz o tym pisalam w watku o perelkach z allegro, ale dzis upolowalam puder do twarzy i ciala Angel innocent za 51zl ![]() Tak wiec w tym tygodniu przyleci do mnie Par Amour i niewinny puder ![]() Ja chyba pojde z torbami, jak dobrne do konca miesiaca, co?
|
|
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, myślalam o allegro, ale troszkę sie boje...wydam kasiorkę na używaną płytę, na która nie mam zadnej gwarancji i ona po prostu za chwile padnie. Miałam tak dokładnie i tym razem. Wymieniłam płytę, procesor, jeszcze pamieć...cos tam jeszcze, pochodziło mi to 3 miesiące i padło...teraz jeszcze zasilacz kupiłam. Moj TŻ zabral całe moje pudło i cos tam z nim ma wykombinować. Na razie stukam do Was kochane moje na leciwym laptopie, który słuzy mi jeno jako maszyna do pisania , ale co tam jak mówi przysłowie darowanemu koniowi....Musze cos wykombinować, może nawet zdecyduję się na zakup nowego, komputer w końcu to moje narzędzie pracy (no może jeszcze oprócz gardła hehehe, ale to na szczęscie nie ma płyty głównej )Kasiulku, no ja tez mam nadzieję, że nie wydam za wiele i cos tam jeszcze w grudniu na kropeleczke jakiegoś aromatycznego eliksiru zostanie , dzieki Ci wielkie za słowa pocieszenia ![]() Dziewczyny przepraszam, że tak nie w temacie i na dodatek zawracam głowe moimi problemami ![]() A w temacjie już konkretnie, to upolowałam dzisiaj próbke l'au par kenzo (kupowałam w douglasie bazę pod cienie art deco (36 zł) a tu pani wsadza mi próbkę...powiem szczerze że się zzdiwiłam... ale sie tak bardzo nie broniłam hehehe)
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda to nie ja byłam myśliwą, ale mam nowiutką Flowerbombkę wraz z pięknym balsamem
No i dotarła Mandragorka EDT w cuuuuudnym, pękatym flakoniku A dzisiaj nie upolowałam Malabah Chociaż... może to i dobrze
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Ech dziewczyny, właśnie mam dylemat czy nie iść dziś do Galerii Centrum i nie upolować Purplelips Dalego w zestawie z balsamem. Chodzi to z mna i chodzi, chociaż tyle wydatków się zbliża, a tu jeszcze Innocent wysoko na mojej wish list, ech nie wiem szto djełać...
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Nu szto nu szto?Masz chec to djelaj
![]() Chociac ja wybralabym Innocenta
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Innocent toże budjet
Mam nadzieję, że Djed Maroz mi go podaruje |
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Gratutluję ślicznych zdobyczy dziewczyny
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkim gratuluję zdobyczy
. ja jestem chwilowo na "odwyku" .
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polować, nie polowałam, ale właśnie zostałam obdarowana Kenzo Amour
w ramach przedwczesnego prezentu imieninowego.Moją radość zakłóca jedynie fakt, że tata nie zauważył i kupił Fuchsia Edition, czyli zamiast pięknego, mlecznobiałego flakonika (mam 50 ml) mam wściekłą fuksję, czyli kolorek jak flakonik 30ml będę zamykać oczy wyjmując je z szafeczki |
|
|
|
#2580 |
|
Zadomowienie
|
Ja upolowałam coś co chodziło za mnie od paru lat i cos mi się wydaje, że będę miała listonosza pachnącego z wielką klasą
Choć po"damsku". Tudzież noszącego piękne szaliki i przenoszącego listy w fajnej torebce .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

:

.Gratuluję.Ja w ramach zwrotu za wadliwą buteleczkę PP Elixir kupiłam 30ml Pure Poison klasycznego i 30ml Still J.Lo.Tylko czemu na zakupy zawsze zbiera mi się w weeken kiedy musze czekać dodatkowy dzień

, 2 godziny temu padł mi komputer!!!! (Teraz bede zmuszona uśmiechać sie do TŻ, może na jakiś czas mi zostawi słuzbowego laptopika). Czeka mnie spory wydatek.....a miało być w grudniu tak pieknie !!!!!!!!!!!!!

Chociaż... może to i dobrze