XXL-ki chudną do M-ki :) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 16:58   #3691
MaryAnne
Rozeznanie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
buu, czyli żadna tak nie ma Przed @ i w trakcie to normalne, ale po?
ja tak mam, po okresie mniej więcej tydzień mam owulację i wtedy też z jest w górę (plus kolejny wysyp na twarzy itd). ja się nie przejmuję bo co mam zrobić

MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 17:16   #3692
Bottega
Zakorzenienie

Lady nooo właśnie myślałam o takich getrach Ja z kolei zawsze trochę się cykam chodzić w takie miejsca przez moją wagę. Strasznie ciężko mi było przełamać się żeby iść na ten aqua aerobic... ale liczę, że do stycznia jeszcze trochę zlecę i nie będzie tak źle.

Mój TŻ ma urodziny zaraz po świętach, ja mam 24.12, więc tak jakby kupujemy sobie prezenty na dwie okazje na raz, bo nie stać nas na dwa
Wydaje mi się, że on kupi mi króóóóliczka Tylko z klatką kłopot, bo cholernie droga. Załuję, że swojej starej się pozbyłam. Ma któraś oddać/odsprzedać?
Ja pewnie dołożę mu jeszcze jakąś kawę (moja mama dostaje ich pełno i zawsze pyta czy chcę mu dać ), trochę słodyczy.

Mary, pocieszyłaś mnie

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 17:16   #3693
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
Apropos, wypróbowałam jajecznicę ze słonecznikiem - ciekawy smak, nie powiem
ja dziś znów jadłam
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 17:17   #3694
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Mi przed okresem waga wariuje i po jakoś 5 dni po;/ i potem schodzi schodzi i znowu pms i bum wzrost. Ale chrzanie wage- ważne jak się czuje i jak wygląda i zmienia się ciało a nie głupie cyferki

Co do prezentów- co dla mamy?chyba kupie rodzicielce piwo albo kwas chlebowy do picia :P Bo pomysłu nie mam. A kosmetyk co rok dostaje na dzień mamy eh

Bottego! Przecież nikt twojej wagi nie widzi! To jest w Twojej głowie no proszę Cię! Wyglądasz za☠☠☠iaszczo!

Edytowane przez f_ola
Czas edycji: 2011-12-14 o 17:24
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 17:23   #3695
Eldo_rado
amor vincit omnia

Bottega śmiało zasuwaj na aqua aerobic! uwierz mi -tam nie liczy się ciało tylko dobra zabawa poza tym z Twoim ciałem to nie masz się czego wstydzić, tam chodząc osoby troszkę okrąglejsze tez i się świetnie bawią na zajęciach, a poza tym ciało smukleje!

mała ma być ta klatka czy niekoniecznie?
Stary 2011-12-14, 17:27   #3696
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

mi by się czasami taka klatka przydała na TŻ i dziecko ...czasami bym tak ich zamkneła chociaż na 5 minut
Stary 2011-12-14, 17:38   #3697
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
Bottega śmiało zasuwaj na aqua aerobic! uwierz mi -tam nie liczy się ciało tylko dobra zabawa poza tym z Twoim ciałem to nie masz się czego wstydzić, tam chodząc osoby troszkę okrąglejsze tez i się świetnie bawią na zajęciach, a poza tym ciało smukleje!

mała ma być ta klatka czy niekoniecznie?
ja wiem i na aqua chodzę, tylko też straaasznie długo zajęło mi przetłumaczenie sobie, żeby chociaz raz pójść, zobaczyć, spróbować. Od kiedy poszłam pierwszy raz naprawdę bardzo mnie to wciągnęło, kobiety miały różne sylwetki - były chudsze, grubsze, w różnym wieku. Tylko teraz to samo mam z Zumbą. Taka głupia psychika. Z jednej strony bardzo chcę, a z drugiej strach.
Co do klatki - minimum 80cm, a najlepiej 100cm.

Stary 2011-12-14, 17:41   #3698
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
no bo... ja mam taką 100cm jest używana wprawdzie i wgl, wiadomo, ale nadaje się spokojnie do użytku. mi już nie jest potrzebna i tylko zagraca garaż, bo jednak jest duża. chcesz?
Stary 2011-12-14, 17:44   #3699
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
mi by się czasami taka klatka przydała na TŻ i dziecko ...czasami bym tak ich zamkneła chociaż na 5 minut
mam klateczke 150 cm x 80cm ale mieszka tam jeż. Towarzyski jest więc możesz czasami podrzucić męża czy TŻta xD

Cytat:
ja wiem i na aqua chodzę, tylko też straaasznie długo zajęło mi przetłumaczenie sobie, żeby chociaz raz pójść, zobaczyć, spróbować. Od kiedy poszłam pierwszy raz naprawdę bardzo mnie to wciągnęło, kobiety miały różne sylwetki - były chudsze, grubsze, w różnym wieku. Tylko teraz to samo mam z Zumbą. Taka głupia psychika. Z jednej strony bardzo chcę, a z drugiej strach.
Botteguś! jakie Ty masz ciało jakie ja! Do jasnej ciasnej jakie masz nogi! Wiesz jak to irytuje?Kiedy tak piękna osoba z takimi nogami gada takie bzdury? Tak nie wolno! Jesteś piękną kobietą co musi się stać byś się przekonała? Na serio! Nie ma czego się bać
Stary 2011-12-14, 17:46   #3700
MaryAnne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
Mi przed okresem waga wariuje i po jakoś 5 dni po;/ i potem schodzi schodzi i znowu pms i bum wzrost. Ale chrzanie wage- ważne jak się czuje i jak wygląda i zmienia się ciało a nie głupie cyferki

Co do prezentów- co dla mamy?chyba kupie rodzicielce piwo albo kwas chlebowy do picia :P Bo pomysłu nie mam. A kosmetyk co rok dostaje na dzień mamy eh
no to tak jak u mnie, z tym cyklem. przechlapane

może jakąś wystrzałową herbatkę/ kawę na wagę jak lubi?

Cytat:
Mary, pocieszyłaś mnie
to fajnie, ale to chyba mizerne pocieszenie

Cytat:
razem, nie? i w nogi

MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 17:52   #3701
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Lady nooo właśnie myślałam o takich getrach Ja z kolei zawsze trochę się cykam chodzić w takie miejsca przez moją wagę. Strasznie ciężko mi było przełamać się żeby iść na ten aqua aerobic... ale liczę, że do stycznia jeszcze trochę zlecę i nie będzie tak źle.

Mój TŻ ma urodziny zaraz po świętach, ja mam 24.12, więc tak jakby kupujemy sobie prezenty na dwie okazje na raz, bo nie stać nas na dwa
Wydaje mi się, że on kupi mi króóóóliczka Tylko z klatką kłopot, bo cholernie droga. Załuję, że swojej starej się pozbyłam. Ma któraś oddać/odsprzedać?
Ja pewnie dołożę mu jeszcze jakąś kawę (moja mama dostaje ich pełno i zawsze pyta czy chcę mu dać ), trochę słodyczy.

No jak to się cykasz na Zumbę? Kobito! Po pierwsze, wyglądasz cudownie! A po drugie, skoro przekonałaś się do aqua aerobicu, gdzie jak mniemam się prezentujesz w stroju kąpielowym, to co dopiero na zwykłą Zumbę, gdzie spokojnie możesz pozostać ubranaa? No chyba że bardzo chcesz się rozbierać W sumie jak chodziłam w to pierwsze miejsce to tam nawet grubsze osoby albo starsze z niezbyt jędrnymi brzuchami lekko mówiąc, podwijały sobie bluzki i tak ćwiczyły.
Ja to nawet nie wyobrażam sobie teraz iść i grać np. w siatkówkę na plaży w stroju, przecież brzucho lata jak sałata. Albo uda A co dopiero, jakbym na fitnessie miała mój brzuch pokazywać No i ja z kolei na basen no way, ale do Zumby albo takich ćwiczeń w ubraniach to nie ma co być źle nastawionym, tym bardziej, że smukłe ciałko masz
Króliiik, ale super! Też bym chciała Niektóre takie słooodkie są, jak w sklepie patrzę, ah! Aż chciałoby się je "zjeść".
Hej hej, jak masz tyle kaw to weź mi podeślij kilka paczek, najlepiej rozpuszczalnych
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 18:13   #3702
malinka123108
Wtajemniczenie

mala mi tyle czasu zabieram ze nie nadazam was czytacwiec wybaczcie jak cos mnie ominiekurde szukalam watku co by sie dziewczynki bardzo udzielaly a teraz nie moge nadazychehe super!lubie to!

P.S a ja juz po kolacji czekam na meza az wroci z pr mala sie zajmnie bo chce szybko pocwiczyc (orbitrek i spaaac)zeby nie myslec o jedzeniu:

Edytowane przez malinka123108
Czas edycji: 2011-12-14 o 18:16
malinka123108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 18:20   #3703
LadyTo0fat
Rozeznanie

Malinka Ja pytałam, dlaczego gdy dobijesz do szóstki to chcesz zmniejszyć ilości posiłków?
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 18:21   #3704
Bottega
Zakorzenienie

Eldo, PW poleciało
Cytat:
Botteguś! jakie Ty masz ciało jakie ja! Do jasnej ciasnej jakie masz nogi! Wiesz jak to irytuje?Kiedy tak piękna osoba z takimi nogami gada takie bzdury? Tak nie wolno! Jesteś piękną kobietą co musi się stać byś się przekonała? Na serio! Nie ma czego się bać
chora psycha i tyle Obawiam się, że musiałabym mieć nogi jak patyki, żeby przestać się wstydzić.

Cytat:
No jak to się cykasz na Zumbę? Kobito! Po pierwsze, wyglądasz cudownie! A po drugie, skoro przekonałaś się do aqua aerobicu, gdzie jak mniemam się prezentujesz w stroju kąpielowym, to co dopiero na zwykłą Zumbę, gdzie spokojnie możesz pozostać ubranaa? No chyba że bardzo chcesz się rozbierać W sumie jak chodziłam w to pierwsze miejsce to tam nawet grubsze osoby albo starsze z niezbyt jędrnymi brzuchami lekko mówiąc, podwijały sobie bluzki i tak ćwiczyły.
Ja to nawet nie wyobrażam sobie teraz iść i grać np. w siatkówkę na plaży w stroju, przecież brzucho lata jak sałata. Albo uda A co dopiero, jakbym na fitnessie miała mój brzuch pokazywać No i ja z kolei na basen no way, ale do Zumby albo takich ćwiczeń w ubraniach to nie ma co być źle nastawionym, tym bardziej, że smukłe ciałko masz
Króliiik, ale super! Też bym chciała Niektóre takie słooodkie są, jak w sklepie patrzę, ah! Aż chciałoby się je "zjeść".
Hej hej, jak masz tyle kaw to weź mi podeślij kilka paczek, najlepiej rozpuszczalnych
no jasne, że w stroju Mam taki jednoczęściowy, ale z takim wycięciem w połowie pleców. Gdyby na aqua były same chudziny, to pewnie bym zrezygnowała, ale kobiety są różne
Króliczka już kiedyś miałam, dobrych parę lat, latem kicał sobie całymi dniami w ogrodzie, aż któregoś dnia na nasz teren dostały się psy takiej wariatki i złamały mu kark... Nie widziałam tego, ale to, co się potem działo - policja, zdjęcia, te wiadomości o tym, że tego dnia te psy zaatakowały też dwa inne pupile sąsiadów + parę dni wcześniej było zgłoszenie na policji, że rzuciły się na dziecko... pierwszy raz w życiu wpadłam w histerię. To, co się wtedy ze mną działo... :O bardzo przywiązuję się do zwierzaczków, od tamtej pory minęły 3 lata, a jak sobie przypomnę, to od razu łzy lecą

Stary 2011-12-14, 18:34   #3705
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
z czym konkretnie masz problem?

to jest bardzo prosta i wygodna opcja- klikasz płacę z allegro, przekierowuje Cię do twojego banku, tam masz już wypełnione dane, tylko wbijasz numer akceptacyjny z karty kodów i sprzedający ma w ciągu minuty wpłatę (ma ją na koncie allegro, potem klika przelej i one płyną na jego konto0 nie ma szansy żeby pieniądze 'jakoś utknęły'
ja tak nigdy nie miałam... wybieram opcję dostawy, adres, mój bank i wyskakuje nowe okno które ma instrukcje i kaze zrobić przelew na inny rachunek w danym banku ...
happenstance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 18:38   #3706
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez happenstance Pokaż wiadomość
ja tak nigdy nie miałam... wybieram opcję dostawy, adres, mój bank i wyskakuje nowe okno które ma instrukcje i kaze zrobić przelew na inny rachunek w danym banku ...
dokładnie o tym mówię, ze otwiera się potem okno odpowiedniego banku z gotowymi danymi odbiorcy
Stary 2011-12-14, 18:41   #3707
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
dokładnie o tym mówię, ze otwiera się potem okno odpowiedniego banku z gotowymi danymi odbiorcy
taak ?
ja zawsze otwierałam sama i wpisywałam....

mam jakies spadki mocy ostatnio. No nie wazne co by sie działo musze zrobić sobie drzemkę w dzień... oczywiście obiecuje sobie pół godzinki, a kończy się na 2,5

a w nocy później leże i sie wierce
Stary 2011-12-14, 18:46   #3708
malinka123108
Wtajemniczenie

Cytat:
Malinka Ja pytałam, dlaczego gdy dobijesz do szóstki to chcesz zmniejszyć ilości posiłków?
wydaje mi sie ze to co teraz jem nie wystarczy zeby waga ciagle sie zmniejszalawiec dlatego WYDAJE MI SIE ze im mniej bede wazyc tym mniej bede musiala jesc???chyba jestem pomylona ale takie mam juz schizy
jak wy myslicie??[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

happenstance od 5 miesiecy marzy mi sie drzemka w ciagu dnia...
Stary 2011-12-14, 18:55   #3709
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość

happenstance od 5 miesiecy marzy mi sie drzemka w ciagu dnia...
ale mi wcale dobrze nie robi później czuje się jakby mi ktoś przywalił w łeb... taka rozbita, nic mi sie nie chce.... ale jakoś silniejsze ode mnie

dzisiaj w przerwie między wykładami miała przyjść do mnie kolezanka, ale stwierdziła, że może pójdziemy na miasto bo u mnie ona sie nie naje
i że nie wie jak ja to robie że tylko warzywka i jogurty
Stary 2011-12-14, 19:32   #3710
whisky79
Raczkowanie

Cytat:
ale mi wcale dobrze nie robi później czuje się jakby mi ktoś przywalił w łeb... taka rozbita, nic mi sie nie chce.... ale jakoś silniejsze ode mnie

dzisiaj w przerwie między wykładami miała przyjść do mnie kolezanka, ale stwierdziła, że może pójdziemy na miasto bo u mnie ona sie nie naje
i że nie wie jak ja to robie że tylko warzywka i jogurty
No szczerze to niezbyt madre jesc same warzywa i jogurty.Raz,ze zwalniasz sobie metabolizm,dwa ze nie dostarczasz organizmowi wszystkich substancji odzywczych.
Stary 2011-12-14, 19:37   #3711
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez whisky79 Pokaż wiadomość
No szczerze to niezbyt madre jesc same warzywa i jogurty.Raz,ze zwalniasz sobie metabolizm,dwa ze nie dostarczasz organizmowi wszystkich substancji odzywczych.
ale ja jem wszystko ! przynajmniej wszystko co trzeba... spokojnie, poprostu ona jak zagląda do mojej lodówki uważa, że ,,atakują'' ją te moje wszystkie warzywa... ( dziewczyna, która je baaardzo niezdrowo i absolutnie nie lubi warzyw poza ziemniakami w postaci frytek)

więc spoko jestem grzeczna wcinam wszystko
Stary 2011-12-14, 20:12   #3712
f_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
P.S a ja juz po kolacji czekam na meza az wroci z pr mala sie zajmnie bo chce szybko pocwiczyc (orbitrek i spaaac)zeby nie myslec o jedzeniu:
To trzeba jeść a nie kombinować jak zmniejszać ilość posiłków
Cytat:

chora psycha i tyle Obawiam się, że musiałabym mieć nogi jak patyki, żeby przestać się wstydzić.
-> jak ja lubię tą emotke! oj botteguś botteguś trzeba w siebie wierzyć!
Cytat:
ale ja jem wszystko ! przynajmniej wszystko co trzeba... spokojnie, poprostu ona jak zagląda do mojej lodówki uważa, że ,,atakują'' ją te moje wszystkie warzywa... ( dziewczyna, która je baaardzo niezdrowo i absolutnie nie lubi warzyw poza ziemniakami w postaci frytek)

więc spoko jestem grzeczna wcinam wszystko
Co do takich ludzi to znam studenta medycyny(o ironio losu) który nie tknie nic zdrowego. Tak go mamusia wychowała lekarka i tatuś lekarz. Doszło do tego stopnia,że kiedy zamawia kebaba wyrzuca z niego wszystkie warzywa, a ze spaghetti(koleżanka zrobiła specjalnie dla niego) z groszkiem wybrzydzał i wyciągnął cały groszek i jeszcze zrzędził, pizze zamawia też bez warzyw xD

jesli nie śpisz wystarczająco dużo w nocy- to drzemka. Też sobie ucięłam dzisiaj

A jutro o świcie na badania i osiem dych w plecy. W dodatku dostać się do endo to jakiś koszmat. Mówią prosze dzwonić w styczniu lub w połowie stycznia ,a do stycznia to się wykończe. Znowu Mama mnie wcisneła eh ;/ A chciałam mieć tu lekarza na miejscu ale d... ;/
Stary 2011-12-14, 20:56   #3713
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
mam klateczke 150 cm x 80cm ale mieszka tam jeż. Towarzyski jest więc możesz czasami podrzucić męża czy TŻta xD
ooo tak !!!! i żeby siadali na tym "karnym jeżu" to ja podżycam chętnie !!!

MaryAnne razem no i pewnie że w nogi

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

a co do futrzaków to od zawsze marze o szynszylu to najpiękniejszy puchacz ...mogła by być ewentualnie panda bądź koala tyle że nie mam skąd wziąć
Stary 2011-12-14, 21:04   #3714
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:

Mary, pocieszyłaś mnie
Dziewczyno przestań!
Ja też mam milion kompleksów i wizualnie jestem ze 2 razy większa od Ciebie. Na siłownie sama chodziłam, na różne aerobiki, na basen chodzę. Nie ma się co przejmować!
Mimo tego, że najmniejsza nie jestem kiedyś nawet mnie jeden pan pochwalił, że podziwia kondycje
Inne chudziny przychodzą i dupe moczą ;]
Nie ma się co innymi przejmować.
Jak to gdzieś ostatnio mądrze przeczytałam "nigdy nie przejmuj się opinią osoby, która nie myśli o Tobie częściej, niż w momencie, gdy na Ciebie patrzy"
A już druga sprawa, że na prawde przesadzasz - wyglądasz swietnie przecież!!

Cytat:
Ja bym tak czasem sama wlazła posiedziała w spokoju

Pobiegałam 30 minut, szybko pomaszerowałam 15, popływałam 40.
Spaliłam 780kcal Lubię to!
Zaraz policzę ile dziś zjadłam, mogę dziś poszaleć z kolacją za to :P

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:

Jezu ja mam taką jazde na jeże. Szok Są mega słodkie i cudne.
Poka foty!

Co do Bootegowych nóg zgadzam się. Jakbym takie miałą chodziłabym wiecznie w mini Bez marudzenia, bo się czuje gorzej niż kloc :P

Edytowane przez tyszka_
Czas edycji: 2011-12-14 o 21:06
tyszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:24   #3715
f_ola
Zakorzenienie

Agrgh. Ja się wkurzam na dwóch kolesi ze studiów. Rany jakiego mam nerwa! Ich chamstwo mnie dobija szlag! Najpierw robią problemy z kolokwium( potem jeden nie zdaje drugi trzy na szynach a tak chcieli je pisać) potem robią problemy z przełożeniem ćwiczeń przed świętami, potem rozgłaszają plote o egzaminie jednym, a teraz pisza na fejsbooku głupoty i czepiają się każdego zdania agrgh. No po prostu mnie szlag trafia- prosto w oczy kurna nie powiedzą ale w sieci to popiszą głupoty. I wiem,ze się nakręcam przez durną tarczyce i pms.

Jeżor w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dsc09502n.jpg (31,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc09509y.jpg (39,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc09510m.jpg (40,9 KB, 24 załadowań)
Stary 2011-12-14, 21:28   #3716
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Agrgh. Ja się wkurzam na dwóch kolesi ze studiów. Rany jakiego mam nerwa! Ich chamstwo mnie dobija szlag! Najpierw robią problemy z kolokwium( potem jeden nie zdaje drugi trzy na szynach a tak chcieli je pisać) potem robią problemy z przełożeniem ćwiczeń przed świętami, potem rozgłaszają plote o egzaminie jednym, a teraz pisza na fejsbooku głupoty i czepiają się każdego zdania agrgh. No po prostu mnie szlag trafia- prosto w oczy kurna nie powiedzą ale w sieci to popiszą głupoty. I wiem,ze się nakręcam przez durną tarczyce i pms.

Jeżor w załączniku
Boooże jaki cudny
Uwielbiam jeże pływające na plecach haha. Mega słodkość!
Zazdroszczę bardzo
Szkoda, że moje psiaki nie tolerują konkurencji w domu.

A Ty się nie denerwuj tylko posmyraj jeża po brzuchu
Stary 2011-12-14, 21:40   #3717
f_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyszka_ Pokaż wiadomość
Boooże jaki cudny
Uwielbiam jeże pływające na plecach haha. Mega słodkość!
Zazdroszczę bardzo
Szkoda, że moje psiaki nie tolerują konkurencji w domu.

A Ty się nie denerwuj tylko posmyraj jeża po brzuchu
Jeż mieszka z rodzicami
W sumie to zdrajca i za robaka polubi nawet mojego ojca i Mame.
Jak wrócę do domu to go wysmyram, zrobię jego ulubioną szamę i naoliwię uszka, bo spryciarz nie daje się ani wykąpać ani posmarować dokładnie moim rodzicom xD

Uspokajam się powoli Poszłabym z chęcią pobiegać i szybko się zasapać albo an długi spacer ale padaaa
Stary 2011-12-14, 21:43   #3718
Eldo_rado
amor vincit omnia

jeż kontra kot- boskie starcie
Stary 2011-12-14, 22:10   #3719
Bottega
Zakorzenienie

Dziękuję Wam za wsparcie. Ja z kolei z zazdrością patrzę na drobniutką górę u Lady. Oo, już wiem jak wygląda moja sylwetka, tj. jaką figurę przypomina - odwrócony trójkąt! W końcu jakoś się zdefiniowałam

Wróciłam właśnie z aqua aerobicu. Wykończona. Babka dała nam dziś naprawdę solidny wycisk + czuję mięśnie po wczorajszych ćwiczeniach w domu. Ogólnie to coś dziś się strasznie szybko męczyłam (tzn. jak na mnie, bo inne już dawno sapały ), na sam koniec odwaliłam maniane... ratownik wyciągał mnie z wody, bo zasłabłam. Całe szczęście, że akurat stał centralnie na przeciwko mnie (jakieś 2m dalej). Nie wiem co się stało. Po prostu nagle przestałam słyszeć, zrobiło mi się czarno przed oczami, kręciło mi się strasznie w głowie i słabo mi było, nogi jak z waty i brak kontroli nad własnym ciałem. Ponoć chwilę wcześniej zrobiłam się biała jak kreda. Wyciągnął mnie z pomocą babki, 20 min leżenia na glebie z nogami do góry, głębokiego oddychania i w miarę doszłam do siebie, aczkolwiek do teraz jestem jakaś taka zdechła. A jutro zaliczenie

Stary 2011-12-14, 23:09   #3720
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:

Jeżor w załączniku
słooooooooooooooooooooodz iak !
Cytat:
Dziękuję Wam za wsparcie. Ja z kolei z zazdrością patrzę na drobniutką górę u Lady. Oo, już wiem jak wygląda moja sylwetka, tj. jaką figurę przypomina - odwrócony trójkąt! W końcu jakoś się zdefiniowałam

Wróciłam właśnie z aqua aerobicu. Wykończona. Babka dała nam dziś naprawdę solidny wycisk + czuję mięśnie po wczorajszych ćwiczeniach w domu. Ogólnie to coś dziś się strasznie szybko męczyłam (tzn. jak na mnie, bo inne już dawno sapały ), na sam koniec odwaliłam maniane... ratownik wyciągał mnie z wody, bo zasłabłam. Całe szczęście, że akurat stał centralnie na przeciwko mnie (jakieś 2m dalej). Nie wiem co się stało. Po prostu nagle przestałam słyszeć, zrobiło mi się czarno przed oczami, kręciło mi się strasznie w głowie i słabo mi było, nogi jak z waty i brak kontroli nad własnym ciałem. Ponoć chwilę wcześniej zrobiłam się biała jak kreda. Wyciągnął mnie z pomocą babki, 20 min leżenia na glebie z nogami do góry, głębokiego oddychania i w miarę doszłam do siebie, aczkolwiek do teraz jestem jakaś taka zdechła. A jutro zaliczenie
bosz dobrze że ktoś to zauważył i nic się nie stało ...to znaczy stało się za mało jesz , tyle wysiłku i 1000kcl mało do osłabienie przy wysiłku dało znać no i zdrówka

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości