|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
ja tak mam, po okresie mniej więcej tydzień mam owulację i wtedy też z jest w górę (plus kolejny wysyp na twarzy itd). ja się nie przejmuję bo co mam zrobić
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Lady
Ja z kolei zawsze trochę się cykam chodzić w takie miejsca przez moją wagę. Strasznie ciężko mi było przełamać się żeby iść na ten aqua aerobic... ale liczę, że do stycznia jeszcze trochę zlecę i nie będzie tak źle.Mój TŻ ma urodziny zaraz po świętach, ja mam 24.12, więc tak jakby kupujemy sobie prezenty na dwie okazje na raz, bo nie stać nas na dwa Wydaje mi się, że on kupi mi króóóóliczka Tylko z klatką kłopot, bo cholernie droga. Załuję, że swojej starej się pozbyłam. Ma któraś oddać/odsprzedać?![]() Ja pewnie dołożę mu jeszcze jakąś kawę (moja mama dostaje ich pełno i zawsze pyta czy chcę mu dać ), trochę słodyczy.Mary, pocieszyłaś mnie
|
#3693 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Mi przed okresem waga wariuje i po jakoś 5 dni po;/ i potem schodzi schodzi i znowu pms i bum wzrost. Ale chrzanie wage- ważne jak się czuje i jak wygląda i zmienia się ciało a nie głupie cyferki
Co do prezentów- co dla mamy?chyba kupie rodzicielce piwo albo kwas chlebowy do picia :P Bo pomysłu nie mam. A kosmetyk co rok dostaje na dzień mamy eh Bottego! Przecież nikt twojej wagi nie widzi! To jest w Twojej głowie no proszę Cię! Wyglądasz za☠☠☠iaszczo!
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-12-14 o 17:24 |
|
|
|
#3695 |
|
amor vincit omnia
|
Bottega śmiało zasuwaj na aqua aerobic! uwierz mi -tam nie liczy się ciało tylko dobra zabawa
mała ma być ta klatka czy niekoniecznie? |
|
|
|
#3696 |
|
Rozeznanie
|
mi by się czasami taka klatka przydała na TŻ i dziecko ...czasami bym tak ich zamkneła chociaż na 5 minut
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do klatki - minimum 80cm, a najlepiej 100cm.
|
|
#3698 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3699 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
Cytat:
jakie Ty masz ciało jakie ja! Do jasnej ciasnej jakie masz nogi! Wiesz jak to irytuje? Kiedy tak piękna osoba z takimi nogami gada takie bzdury? Tak nie wolno! Jesteś piękną kobietą co musi się stać byś się przekonała? Na serio! Nie ma czego się bać
|
|
#3700 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() może jakąś wystrzałową herbatkę/ kawę na wagę jak lubi? to fajnie, ale to chyba mizerne pocieszenie Cytat:
|
|
#3701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No chyba że bardzo chcesz się rozbierać ![]() Ja to nawet nie wyobrażam sobie teraz iść i grać np. w siatkówkę na plaży w stroju, przecież brzucho lata jak sałata. A co dopiero, jakbym na fitnessie miała mój brzuch pokazywać Króliiik, ale super! Też bym chciała Hej hej, jak masz tyle kaw to weź mi podeślij kilka paczek, najlepiej rozpuszczalnych
|
|
#3702 |
|
Wtajemniczenie
|
mala mi tyle czasu zabieram ze nie nadazam was czytac
wiec wybaczcie jak cos mnie ominie kurde szukalam watku co by sie dziewczynki bardzo udzielaly a teraz nie moge nadazyc hehe super!lubie to!![]() P.S a ja juz po kolacji czekam na meza az wroci z pr mala sie zajmnie bo chce szybko pocwiczyc (orbitrek i spaaac)zeby nie myslec o jedzeniu :
w oczekiwaniu na corenke Edytowane przez malinka123108 Czas edycji: 2011-12-14 o 18:16 |
|
|
|
#3703 |
|
Rozeznanie
|
Malinka Ja pytałam, dlaczego gdy dobijesz do szóstki to chcesz zmniejszyć ilości posiłków?
|
#3704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Eldo, PW poleciało
Cytat:
Cytat:
Mam taki jednoczęściowy, ale z takim wycięciem w połowie pleców. Gdyby na aqua były same chudziny, to pewnie bym zrezygnowała, ale kobiety są różne ![]() Króliczka już kiedyś miałam, dobrych parę lat, latem kicał sobie całymi dniami w ogrodzie, aż któregoś dnia na nasz teren dostały się psy takiej wariatki i złamały mu kark... Nie widziałam tego, ale to, co się potem działo - policja, zdjęcia, te wiadomości o tym, że tego dnia te psy zaatakowały też dwa inne pupile sąsiadów + parę dni wcześniej było zgłoszenie na policji, że rzuciły się na dziecko... pierwszy raz w życiu wpadłam w histerię. To, co się wtedy ze mną działo... :O bardzo przywiązuję się do zwierzaczków, od tamtej pory minęły 3 lata, a jak sobie przypomnę, to od razu łzy lecą
|
|
#3705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3706 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zawsze otwierałam sama i wpisywałam.... mam jakies spadki mocy ostatnio. No nie wazne co by sie działo musze zrobić sobie drzemkę w dzień... oczywiście obiecuje sobie pół godzinki, a kończy się na 2,5 a w nocy później leże i sie wierce |
|
|
|
|
#3708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec dlatego WYDAJE MI SIE ze im mniej bede wazyc tym mniej bede musiala jesc??? chyba jestem pomylona ale takie mam juz schizy![]() jak wy myslicie??[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- happenstance od 5 miesiecy marzy mi sie drzemka w ciagu dnia...
|
|
#3709 |
|
Raczkowanie
|
ale mi wcale dobrze nie robi
później czuje się jakby mi ktoś przywalił w łeb... taka rozbita, nic mi sie nie chce.... ale jakoś silniejsze ode mnie dzisiaj w przerwie między wykładami miała przyjść do mnie kolezanka, ale stwierdziła, że może pójdziemy na miasto bo u mnie ona sie nie naje i że nie wie jak ja to robie że tylko warzywka i jogurty
|
|
|
|
#3710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc spoko jestem grzeczna wcinam wszystko
|
|
|
|
|
#3712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
-> jak ja lubię tą emotke! oj botteguś botteguś trzeba w siebie wierzyć! Cytat:
jesli nie śpisz wystarczająco dużo w nocy- to drzemka. Też sobie ucięłam dzisiaj A jutro o świcie na badania i osiem dych w plecy. W dodatku dostać się do endo to jakiś koszmat. Mówią prosze dzwonić w styczniu lub w połowie stycznia ,a do stycznia to się wykończe. Znowu Mama mnie wcisneła eh ;/ A chciałam mieć tu lekarza na miejscu ale d... ;/
|
|
#3713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MaryAnne razem no i pewnie że w nogi ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- a co do futrzaków to od zawsze marze o szynszylu to najpiękniejszy puchacz ...mogła by być ewentualnie panda bądź koala tyle że nie mam skąd wziąć
|
|
|
#3714 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też mam milion kompleksów i wizualnie jestem ze 2 razy większa od Ciebie. Na siłownie sama chodziłam, na różne aerobiki, na basen chodzę. Nie ma się co przejmować! Mimo tego, że najmniejsza nie jestem kiedyś nawet mnie jeden pan pochwalił, że podziwia kondycje ![]() Inne chudziny przychodzą i dupe moczą ;] Nie ma się co innymi przejmować. Jak to gdzieś ostatnio mądrze przeczytałam "nigdy nie przejmuj się opinią osoby, która nie myśli o Tobie częściej, niż w momencie, gdy na Ciebie patrzy" ![]() A już druga sprawa, że na prawde przesadzasz - wyglądasz swietnie przecież!! Cytat:
![]() Pobiegałam 30 minut, szybko pomaszerowałam 15, popływałam 40. Spaliłam 780kcal Lubię to!Zaraz policzę ile dziś zjadłam, mogę dziś poszaleć z kolacją za to :P ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
Są mega słodkie i cudne.Poka foty! ![]() Co do Bootegowych nóg zgadzam się. Jakbym takie miałą chodziłabym wiecznie w mini Bez marudzenia, bo się czuje gorzej niż kloc :P
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch. ![]() Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-12-14 o 21:06 |
|||
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Agrgh. Ja się wkurzam na dwóch kolesi ze studiów. Rany jakiego mam nerwa! Ich chamstwo mnie dobija szlag! Najpierw robią problemy z kolokwium( potem jeden nie zdaje drugi trzy na szynach a tak chcieli je pisać) potem robią problemy z przełożeniem ćwiczeń przed świętami, potem rozgłaszają plote o egzaminie jednym, a teraz pisza na fejsbooku głupoty i czepiają się każdego zdania agrgh. No po prostu mnie szlag trafia- prosto w oczy kurna nie powiedzą ale w sieci to popiszą głupoty. I wiem,ze się nakręcam przez durną tarczyce i pms.
Jeżor w załączniku
|
#3716 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam jeże pływające na plecach haha. Mega słodkość! Zazdroszczę bardzo ![]() Szkoda, że moje psiaki nie tolerują konkurencji w domu. A Ty się nie denerwuj tylko posmyraj jeża po brzuchu
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to zdrajca i za robaka polubi nawet mojego ojca i Mame. Jak wrócę do domu to go wysmyram , zrobię jego ulubioną szamę i naoliwię uszka, bo spryciarz nie daje się ani wykąpać ani posmarować dokładnie moim rodzicom xDUspokajam się powoli Poszłabym z chęcią pobiegać i szybko się zasapać albo an długi spacer ale padaaa
|
|
#3718 |
|
amor vincit omnia
|
jeż kontra kot- boskie starcie
![]()
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za wsparcie. Ja z kolei z zazdrością patrzę na drobniutką górę u Lady. Oo, już wiem jak wygląda moja sylwetka, tj. jaką figurę przypomina - odwrócony trójkąt! W końcu jakoś się zdefiniowałam
Wróciłam właśnie z aqua aerobicu. Wykończona. Babka dała nam dziś naprawdę solidny wycisk + czuję mięśnie po wczorajszych ćwiczeniach w domu. Ogólnie to coś dziś się strasznie szybko męczyłam (tzn. jak na mnie, bo inne już dawno sapały
|
#3720 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
no i zdrówka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

Przed @ i w trakcie to normalne, ale po?

Ja z kolei zawsze trochę się cykam chodzić w takie miejsca przez moją wagę. Strasznie ciężko mi było przełamać się żeby iść na ten aqua aerobic... ale liczę, że do stycznia jeszcze trochę zlecę i nie będzie tak źle.
), trochę słodyczy.

jakie Ty masz ciało jakie ja! Do jasnej ciasnej jakie masz nogi! Wiesz jak to irytuje?

: