|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Witam witam
![]() Jeszcze tylko dzis i wolne Mam ambitny plan pójść jeszcze do sklepu upolowac jakieś żarcie świąteczne i kupic zielony papier co wydrukuje choinkę i postawie na biurku planuje mieć w menu baszcz z paczki (Tż musi to scierpiec
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Jestem ostatnio na bieżąco z rankingiem bo wizaż robi mi psikusa - jak odświeżam wątek pokazuje mi od mojej ostatniej wiadomości lub od ostatniej wiadomości z poprzedniego odświeżenia, a tak patrzę w rankingu czy przybyło postów i jak tak to F5 w wątku i czytam
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze! Na wizażu też czuć święta.... wśród postowej ciszy
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
coś dziś nie mam serca do pracy
![]() siedzę w necie zamiast cokolwiek robić ![]() ale prawdopodobnie puszczają ns o 12stej, więc się nie opłaca po prostu ![]() z mamą to już chyba 4 razy przez telefon gadałam, bo jej też jakoś robota nie idzie idę zrobić sobie trzecią kawę
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
tak ci sie wydaje, bo masz za dużo czasu
już nie pamiętasz jak wiecznie nadrabiałaś![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa no i przypomniało mi się - wczoraj wypróbowałam ten zestaw do stempelkowania KONAD, który wygrałam na jakim blogu i powaliła mnie na kolana łatwość, z jaką wykonuje się zdobienia
zestaw z essence może się schować ![]() no i weszłam na allegro by polukać, co by sobie jeszcze z tego konada kupić, ale ceny mnie zabiły jedna płytka 20zł + przesyłka a przecież na jednej nie skończę i do tego lakiery (10zł, więc cena normalna) ... hmmm no jakąś płytkę muszę sobie skombinować, bo tej świątecznej długo nie poużywam przecież ![]() ale rewelacja jak dla mnie!! wczoraj z winkiem usiadłam, co by nerwy ukoić, a tu rach ciach i gotowe ![]() zaraz wrzucę zdjęcia
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-12-23 o 09:41 |
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
jak sie uzywa płytki do paznokci, bo sobie znalazlam co to w ogole jest i nie mam pojecia jak sie to używa
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
no to wrzucam
![]() sorki za obrypany lakier, ale malowałam wczoraj o 21szej i już tak wygląda ![]() pierwsze podejście, więc krzywo, ale widać, jak łatwo się odbija
|
|
#1840 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
chyba zaczynam powoli czuć święta a ja z pierwszą siedzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A do kościoła chodzę bo czuję taką potrzebę,i nie wyobrażam sobie inaczej...ogólnie wkurza mnie tylko spowiedź,i te ogromne sumy które każą sobie płacić za ślub/pogrzeb itp i pewnie parę innych rzeczy hehe ![]() Cytat:
np.żele pod prysznic-zimą słodkie lub orientalne,latem lekkie i świeże nie wyobrażam sobie teraz się umyć np.grejpfrutowym ![]() Cytat:
ech,słonko wyszło teraz
|
||||
|
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=3FZH3-YS6ow
|
|
|
#1842 | |
|
|
Cytat:
oj na wiosnę zdecydowanie kupię sobie na all....już dawno mnie kusiło,przeglądałam i takie fajne wzory na płytkach są,np,całe w kratkę itp
|
|
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z essence sie meczyłam i suma sumarum nic nie wyszło, a tu raz dwa i gotowe
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej babki...
...tym razem widzę że wchodzi nowy zapach...orangutan...czyż by owłosiony nieumyty facet.... ![]() Ja tez uważam że księża powinni mieć rodziny, byliby"normalniejsi"...po za tym jestem za" in vitro" ale bez dofinansowania...moja kolezanka ma córcie dzięki zabiegowi i ksiądz jej powiedział że to"dziecko poczete w grzechu"...helooooł jaki grzech...ona jest z mężem już sporo lat! Co do aborcji jestem zdecydownie przeciw, ale jak kobieta ma całe zycie poswiecic dziecku które nigdy nie powie"kocham, dziekuje" lub jakiegos gn.jka no to niech decyduje... ![]() Jamapi ja mam bardzo czesto taką sytuacje...jako że mąż ciezko pracuje ide sie kąpac a on chrapie ze już z łazienki go słysze... ![]() Czekam na wyniki stemplowania ![]() Ide sprzatac a w miedzyczasie bede zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() z domciu urlopik sobie zafundowałam tak mi się nie chciało już rano wstawać a dziś się wyspałam do 9 ![]() a teraz czas się zbierać po jakieś zakupki |
|
|
|
|
#1846 | |
|
|
Cytat:
![]() kurde ja nadal zasmarkana i pokaszlująca brr... |
|
|
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak skończę czytać to klikam u góry "Ustawienia" i wyskakują mi wszystkie wątki, w których jest coś nowego napisane i wtedy otwieram i czytam
|
|
|
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w zyciu bym na to nie wpadla ![]() no ale szczytem mojego ozdabiania paznokci były naklejki
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
witam witam i zmykam
![]() lista mi się wydłużyła, w pare miejsc muszę iść, również do Rossmanna jakiś lakier w oko może mi wpadnie że sama z Małą zostałam, będziemy latać razem, najgorzej, że deszcz się rozpadał ![]() miłego dnia, jak dam radę to wpadnę jeszcze |
|
|
|
|
#1850 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2017-01-20 o 17:34 |
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jakie miłe nie-powitanie w innym wątku:
Chcesz dołączyć do naszej elity? Chcesz kąpać się w blasku naszej chwały? Chodzić po naszym boskim gruncie i przeć do przodu jak nikt inny? Chcesz być kipą i uczestniczyć w pałobraniu? Przykro mi, nie możesz. My Cię tu NIE CHCEMY i nie, NIE MOŻESZ dołączyć. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=581670 |
|
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie natknęłam się na dd tvn o "perfekcyjnej pani domu"...ja osobioście nie jestem feministką, ale to już przesada...dbaj o męża, dzieci, etat w pracy, dom i jeszcze bądź zadbana i zrelaksowana
Ostatnio wspomniałam, że moja kolezanka jest zapracowana i przed świetami firma sprzątająca zajmuje sie jej mieszkankiem a ona się relaksuje...i wiecie kto był najbardziej oburzony...moja mama...ja nie wiem czy jak pójde do pracy nie zdecyduje sie na taką opcje...nie cierpie sprzątac!---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Ja chcę ja... |
|
|
|
|
#1854 |
|
szeryfcio
|
Cześć
![]() Dziś trochę późno.... komputer mi muli....gracik jeden....
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tak ja ja ![]() a jutro rano muszę wypucować chatę, co by do syfu nie wracać po świętach
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na osławionej 130 stronie, pozbyły się kogoś! Jajx, trochę to przerażające.
Ja też sprzątam gruntownie, szczególnie że zmywam unigrunt z płytek ;p ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Piszesz mi w liście że kiedy pada... |
|
|
|
|
#1857 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super dziękuję. Biedny chłop się wyczekał, a Ty się piekniłaś.... Cytat:
Zresztą u nas zawsze tak jest- nawet w zeszłym roku jak wigilia wypadła w piątek nie wypuścili nas wcześniej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja już zdążyłam zrobić galaretki z kurczaka- kiedyś mi j Jamapi smak zrobiła , wrócić z zakupów większych- kupiłam sobie małą choinkę i lampki na nią na baterie- są superowe, takie bardzo delikatne. Choinka będzie albo złota, albo czerwona albo czerwono- złota- zobaczymy podczas ubierania.Kupiłam też Oliwce prezent- bo my sobie nie robimy- zestaw do origami- bo ostatnio się tym interesuje, taki zestaw do tkania- bo lubi takie robótki- co mnie cieszy i Gnomeo i Julie na dvd. Muszę jeszcze po wędlinę skoczyć- bo nie lubię w marketach kupować i schabik na pierwszy dzień świąt bo rodzice przyjdą na obiad; posprzątać- umyć okna przynajmniej dwa od wewnątrz, balkonowe całe- ale mam zabudowany balkon to szybko będzie i zrobić sałatkę- a dzień taki krótki. A co do in vitro i aborcji- uważam, że każdy swój rozum ma, wie co robi, lepiej usunąć niechcianą ciąże niż potem porzucić dziecko gdzieś na śmietniku, czy zrobić mu krzywdę. Tu nie mówię jestem za czy przeciw, uważam że nie mam-a jako ja- prawa oceniać takich ludzi i wystawiać im złego świadectwa. |
|||||
|
|
|
|
#1858 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() No dokładnie ![]() Cytat:
Jaaa ![]() Cytat:
bo mają to tak ukryte, ze nie rzuca się w oczy...
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
No nie mogę, dla miłośniczek Na Wspólnej:
http://www.fakt.pl/Gejowska-zdrada-w...,140494,1.html |
|
|
|
|
#1860 | |
|
|
ale Ci fajnie
w życiu w takim nie byłam 5 razy w życiu byłam u fryzjera i chodzę w miarę regularnie na solarium,i nic więcej co Ci będą robić? ![]() Cytat:
![]() pada? a ja zaciągnęłam rolety bo mnie tak słońce razi że nie dam rady ubierać choinki (tak,jestem w trakcie ubierania,lampki i troszkę bombek już wisi Kupiłam sobie Theraflu zatoki,bo zapchany mam nos aż mnie zaczęła głowa dziś rano boleć wrrr....
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

już nie pamiętasz jak wiecznie nadrabiałaś
jedna płytka 20zł + przesyłka
a przecież na jednej nie skończę 

oj na wiosnę zdecydowanie kupię sobie na all....już dawno mnie kusiło,przeglądałam i takie fajne wzory na płytkach są,np,całe w kratkę itp