Michaelowa Nibylandia LV czyli cyrk na kółkach - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-01, 18:47   #181
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75
Dot.: Michaelowa Nibylandia LV czyli cyrk na kółkach

juz nie powiem jak kto

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

ej, ale to w sumie straszne, bo z glodu tez ma sie duze brzuchy

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 18:51   #182
ilios
PIP.

GG do ilios

tez mam dozy brzuch i bynajmniej nie z glodu
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 18:53   #183
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

A mi się chce siku.
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 18:56   #184
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
tez mam dozy brzuch i bynajmniej nie z glodu
to gratulacje

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość
A mi się chce siku.
to sikaj

bo tez bedziesz miec duzy brzuch

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2012-01-01, 19:04   #185
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

ja się wysiusiałam i już nie mam dużego brzucha
Stary 2012-01-01, 19:10   #186
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

A ja się wysikałam...i dalej mi się cche
Stary 2012-01-01, 19:10   #187
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

mi sie zachciało siku, to zaraźliwe
Stary 2012-01-01, 19:23   #188
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

bosze czuje sie jak na watku jakis emerytek

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2012-01-01, 20:29   #189
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

dobrze, że jeszcze trzymamy mocz
Stary 2012-01-01, 20:45   #190
_dariia
Zakorzenienie

wracałam z siku i pomyślałam, ze do Was zajrzę

STOP obgryzaniu paznokci

_dariia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 21:33   #191
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Ja widzę, że siku to dziś tu temat przewodni

To ja też pójdę

I ogólnie spadam, bo jutro do pracy, a potem na fitness - a jakąś godzinę temu się kimnęłam więc to oznacza, że trzeba iść spać

Dobranoc Babolki kochane

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 22:49   #192
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ja jutro mam lekarza, muszę kupić płyn do zmywania bo mi się skończył :P siku na razie mi się nie chce ale wszystko przede mną
Stary 2012-01-01, 23:17   #193
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

A ja się pójdę umyć! A co!

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Juuuuuż
Stary 2012-01-02, 00:09   #194
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Kama pachni
Stary 2012-01-02, 10:12   #195
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

bry

ale dzis upal naprawde

wstac mi sie nie chcialo, bym jeszcze pospala

a Turysta mi sie podobal

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

o prosze jak fajnie w nowym roku, juz paczka do mnie przyszla

i to z butami

jeszcze nie otworzylam

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

kubeczek do herbaty sobie w koncu przynioslam, bo mam go juz tyle i ciagle zapominalam

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

sa boskie

a teraz jem kanapeczke z lososiem wedzonym i serkiem, bez masla

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2012-01-02, 12:11   #196
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Ale dziś upał Spokojnie można cienką kurtkę ubierać <tylko żeby mi się chciało w szafie grzebać >
Stary 2012-01-02, 12:23   #197
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

wreszcie ktos przylazl

no mowilam, ze upal

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2012-01-02, 12:59   #198
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Bum.
Cytat:
Cz.1.

JOHN BRANCA, jeden z wykonawców testamentu Michaela Jacksona : Szacuje się, że Sony ATV jest wart ponad 2 miliardy dolarów a Michaela posiada połowę tego.

MORGAN: Porozmawiam z dwoma ludźmi, którzy znali go najlepiej.

HOWARD WEITZMAN, prawnik pracujący THE MICHAEL JACKSON ESTATE: Michael naprawdę był jedyny w swoim rodzaju.

MORGAN: Plus pokaz nigdy wcześniej niewidzianego nowego show Michaela.

WEITZMAN: Wydaje się, że to wymarzony wybór.

MORGAN: John Branca jest jednym z wykonawców ostatniej woli Michaela Jacksona. Majątek ten ostatnio zarobił więcej niż wszystkie majątki celebrytów razem wzięte. Howard Weitzman jest adwokatem MJ estate. John Branca i Howard Weitzman właśnie dołączają do mnie. Zacznijmy od ciebie, John. Bardzo rzadko udzielasz wywiadów telewizyjnych. Jaki masz powód , że właśnie teraz wychodzisz do opinii publicznej?

BRANCA: Cóż, Piers, Michael już z nami nie ma a my poczuliśmy, iż mamy wiadomość do przekazania i chcemy porozmawiać o the Cirque Immortal show oraz przy okazji chcemy odpowiedzieć na różne inne pytania.

MORGAN: Znałeś Michaela przez ponad 30 lat. To niezwykle długi związek z nim. Jak opisałbyś naturę tego związku przez te wszystkie lata? Przypominał on trochę jazdę kolejką górską, nieprawdaż? W pewnym sensie pojawiałeś się i znikałeś w jego biznesowym życiu.

BRANCA: Zaczęliśmy w styczniu 1980r. Nigdy nie zapomnę pierwszego spotkania. Michael miał na sobie okulary przeciwsłoneczne. W połowie rozmowy pochylił się i powiedział: Branca, czy ja cię znam? Odpowiedziałem: Nie sądzę, Michael. Myślę, że spotykamy się po raz pierwszy. On odpowiedział: Jesteś tego pewien? A ja odpowiedziałem: Michael, wydaje mi się, iz bym pamiętał.

(Śmiech)

BRANCA: Pracowaliśmy więc wspólnie przez ponad dekadę, a potem z przerwami, w sumie blisko 3 dekady. Przez większość tego okresu byłem jego głównym doradcą biznesowym i również zaprzyjaźniliśmy się.

MORGAN: Raz przeprowadzałem z nim wywiad. Było to fascynujące doświadczenie. Mówiłem już o tym kilka razy w moich programach, ale ty jesteś najbardziej interesującym człowiekiem by o tym porozmawiać, ponieważ czułem, że kiedy rozmawiałem z nim o działalności charytatywnej lub dzieciach itp., on mówił wtedy tym wysokim, delikatnym głosem.
Kiedy rozmawiałem z nim o czymkolwiek związanym z biznesem, jego głos wydawał się obniżać o kilka oktaw a on sam stawał się o wiele bardzie j poważny i śmiem powiedzieć, iż jego sposób mówienia był bardziej dorosły. Czy ty odkryłeś w nim to samo?

BRANCA: Oczywiście. Michael miał wiele twarzy. W pewien sposób był niezrozumiany, ale sądzimy, iż film "This Is It" dał fanom obraz prawdziwego Michaela. Był perfekcjonistą i jednocześnie filantropem, który doceniał pracę innych artystów.

MORGAN: Rzekłbyś: jak dobry biznesmen?

BRANCA: Tak, Michael miał świetny instynkt, szczególnie jeśli chodzi o marketing i promocję. Zawsze był związany ze swoimi fanami i po dziś dzień ma lojalną rzeszę fanów.

MORGAN: Przeżyłeś z nim niezwykłe chwile tworząc "Thrillera", kiedy budżet większości wideoklipów nie przekraczał 50 tys, dolarów. Michael miał fantazyjny plan, co oznaczało,że koszt produkcji Thrillera wyniesie 1 milion. On przyszedł do ciebie i powiedział, Branca dokonaj tego. A ty miałeś ten świetny pomysł sprzedania Making of.Thriller i zrobienia z niego oddzielnego TV show. I sprzedałeś to wszystko za 1.2 miliona, doprowadzając do sytuacji, w której Michael jeszcze na tym zarobił. Musiał cię zatem uważać za geniusza, nieprawdaż?

BRANCA: To Michael był geniuszem. A "Thriller" był tak dobry, iż jest uważany za najwspanialszy wideoklip wszech czasów. MORGAN: Kolejnym inteligentnym ruchem biznesowym MJ, w który wiem, że byłeś mocno zaangażowany, była decyzja nabycia katalogu Beatlesów. Opowiedz jak do tego doszło.

BRANCA: Michael przyjaźnił się z Paulem McCartney. Po "Thriller," Michael miał mnóstwo gotówki, więc poprosił mnie bym skontaktował się z Paulem McCartney oraz Yoko Ono, jego dobrymi przyjaciółmi. Nie chciał ich przebijać ich oferty. Rozmawiałem z Yoko i zapytałem: Yoko, czy ty bierzesz udział w licytacji tego katalogu? Odpowiedziała, ze nie. Bylibyśmy podekscytowani, by to Michael go nabył a nie jakaś duża korporacja. Rozmawiałem z prawnikiem Paula McCartneya, który powiedział, że oni nie biorą udziału w licytacji.
Wyszliśmy z ofertą. Zajęło nam rok by zamknąć tę transakcję. Nie było to łatwe. Konkurencja była duża. Michael był tak zaangażowany . Chciał inwestować pieniądze w coś, co go interesowało. Kupiliśmy zatem katalog Beatlesów. Później kupiliśmy prawa do niektórych piosenek Elvisa Presleya. Teraz to wydawnictwo tworzy podstawę jego wartości.

MORGAN: Jeśli chodzi o muzykę the Beatles, czy nadal jest to część majątku Michaela?

BRANCA: Oczywiście, ze tak.. MORGAN: Pomówmy teraz o liczbach. Czy mógłbyś mi powiedzieć, ile Michael zapłacił i ile katalog może być wart na dzień dzisiejszy?

BRANCA: Kupiliśmy katalog w 1985r. Wydaliśmy, co jest powszechnie wiadome 47.5 miliona. Odsprzedaliśmy drugorzędną bibliotekę muzyczną, więc pieniądze, które faktycznie zainwestował to 41 milionów. Nie mogę podać poufnych informacji, ale mówi się, iż Sony ATV jest warte ponad 2 miliardy a Michael posiada połowę.

MORGAN: Wow. Z ponad 40 Michael zrobił 1 milird?

BRANCA: Tak. Oprócz Sony ATV, Michael posiada swoje własne wydawnictwo muzyczne his, które nazywa się My Jack zawierające jego własne piosenki, ale również piosenki innych artystów, które kupiliśmy przez lata. Zatem, jeżeli dodamy te dwa wydawnictwa razem, jest to znacznie większa wartość.

MORGAN: Więc Michael mający w chwili śmierci pół miliarda długu to brednie? Biorąc pod uwagę wartość samych praw do publikacji, to kilka miliardów dolarów.

BRANCA: Piers, chciałby się wypowiedzieć na temat spekulacji dotyczących długów Michaela. Całkowity majątek, wiesz, ten, którego nikt nie chce sprzedawać. Wiesz, to podstawa całego majątku, którą zamierzmy zatrzymać w rodzinie dla dzieci Michaela.

MORGAN: Jakie decyzje podjęliście, które okazały się trafne w zarządzaniu jego majątkiem?

BRANCA: Drugi wykonawca testamentu John MaClain i ja, spójrzmy prawdzie w oczy Piers, mamy to szczęście, że reprezentujemy Michaela Jacksona a to w pewnym sensie bardzo ułatwia nam pracę. Sadzę, iż pierwszą rzeczą, którą zrobiliśmy, to daliśmy zielone światło filmowi "This Is It," . W tamtym czasie byliśmy za to krytykowani. Ludzie, wiesz, niektórzy członkowie rodziny mówili, iż Michael nie chciałby wydania nagrań z prób, ale John i ja czuliśmy, że naprawdę można zobaczyć tam Michaela jako wielkiego artystę i wielkiego filantropa . To była nasza pierwsza ważna decyzja. Okazało się, że film stał się największym dokumentem i największym filmem koncertowym wszech czasów. Uważam również, iż przyciągnęliśmy więcej nowych fanów do Michaela.

MORGAN: Kiedy ostatnio rozmawiałem z Jermainem Jacksonem, powiedział, że wycięto z filmu mnóstwo fragmentów, które gdyby ludzie zobaczyli, zmartwiliby się kruchością Michaela i jego słabą kondycją . Co byś na to odpowiedział?

BRANCA: Nie jestem pewien czy to prawda czy nie. Kenny Ortega, który jest świetnym reżyserem, obejrzał wszystkie nagrania by stworzyć z nich całość. I wiesz co, każdy artysta tak ma, że jednego dnia jest świetny, innego trochę gorszy. Taka jest natura prób. Nie widziałem wszystkich wyciętych fragmentów, ale jestem zupełnie pewien, że to co widzisz na ekranie, przedstawia prawdziwego Michaela.

MORGAN: Byłeś z nim tak blisko, że, kiedy żeniłeś się po raz pierwszy Michael był twoim drużbą. Przyprowadził ubranego w smoking Bubblesa.. Little Richard był pastorem. Trudno sobie wyobrazić kogokolwiek, kto byłby tak blisko niego jak ty w tamtym czasie. Powróciłeś do jego biznesowego życia na krótko przed jego śmiercią, prawda? Czy wróciłeś po to by zająć się organizacją koncertów? Wiem, że nie pracowałeś dla AEG, ale wyjaśnij nam te relacje.

BRANCA: Po pierwsze cieszę się, że wspomniałeś mój pierwszy ślub, ponieważ bardzo mile wspominam Michael jako mojego drużbę i Bubblesa w smokingu. To było bezcenne. Jeśli zaś chodzi o powrót do życia Michaela, rozstaliśmy się w przyjaźni w 2006r. Miałem telefon od menedżera Michaela, Franka Dileo miesiąc przed naszym spotkaniem. Zarówno Michael jak i Frank byli podekscytowani tą trasą. Chcieli abym wyraził swoją opinię na temat niektórych pomysłów, które można by zrealizować w związku z trasą. Frank Dileo i ja kilkakrotnie spotykaliśmy się. W końcu spotkałem się z Michaelem a miało to miejsce około tygodnia przed jego śmiercią. Spotkaliśmy się w hali, gdzie odbywały się próby. Cieszę się, że dane było nam zobaczyć się ponownie.

MORGAN: Jaki ci się wtedy wydał?

BRANCA: To nie było długie spotkanie. Wiesz, byłem tam około godziny. Wydawało się, że Michael czuje się świetnie. Wydawał się, wiesz byli różni Michaelowie. Czasami widziałem Michaela, który był bardzo introwertyczny, bardzo cichy, innym razem był bardzo otwarty. Sądzę, że tej nocy naprawdę przygotowywał się do występów. Wkrótce wyjeżdżał do Anglii. Trudno jest więc wyciągnąć jakieś wnioski z tego spotkania.

MORGAN: Zrobimy sobie krótką przerwę, John. Kiedy wrócimy, chcę porozmawiać z tobą i Howardem o chwili, kiedy usłyszeliście, że Michael zmarł oraz jakie problemy napotkaliście w zarządzaniu tym niezwykle skomplikowanym majątkiem.

Stary 2012-01-02, 12:59   #199
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Bum Bum
Cytat:
cz.2.

MORGAN: JESTEM z powrotem wraz z Johnem Branca, wykonawcą ostatniej Woli Michaela Jacksona oraz z Howardem Weitzmanem, Nieruchomości prawnikiem. Howard. Oczywiście dyskusja tutaj z fascynująca żart Johnem. NIE sądzę by LUDZIE naprawdę rozumieli, Jak ogromne imperium m Finansowe stworzył Michael Jackson. Korzystając z twojego doświadczenia zawodowego, jakbyś ocenił imperium Finansowe Michaela?

Weitzman: Michael naprawdę byl jedyny w Rodzina na Swoim rodzaju było. W przemyśle rozrywkowym jes niewiele prawdziwych ikon. Wielu Ludzi próbuje sięgnąć Tego poziomu Lub sa postrzegani Na Różne sposoby, ale Michael byl naprawdę jedyny. Mial zdolność przyciągania milionów fanów z całego Świata. Aby generowało ogromne Sumy. Widzimy się po Jégo Śmierci, Tak Samo bylo kiedy Zyl. Niezwykła jednostka

MORGAN: Czy bedzie słuszne do współpracy powiem, NIE chcę zabrzmieć makabrycznie, ale czy stwierdzenie żart słusznym, żart Taki stary dowcip, który MOWI ZE jeżeli TWÓRCA Rozrywki umiera, żart często na najlepszy Ruch w Jégo karierze, ponieważ sprzedają SIĘ Miliony Jégo Płyt itp.. Żart w Tym pewna Prawda, nieprawdaż, jeśli patrzysz km Elvisa, Johna Lennona, Freddie'ego Merkury itd. Ich Śmierć moze zapoczątkować wpływ ogromnych majątków nie ICH.

Weitzman: Myślę, Ze na Prawda. Sprzedaż katalogów przez Chwile Siega szczytów. Co odróżnia, w mojej Opinii Michaela OD innych do: płyta "This Is It" czy filmu "This Is It" Teraz pokazy "Cirque On byl wstanie tworzyć dodatkowe Projekty biznesowe wykraczające Poza muzykę i żartować w Tym wszystkim niezwykłe..

MORGAN: John pozwól, Ze cie o cos zapytam, Michael znany byl z Tego, iz byl Całkiem rozrzutny. Jak Duży Problem byl do DLA niego? NIE chcę wchodzić w szczegóły, jakie Długi mial czy NIE, ale czy, Jak LUDZIE Mówią, NIE kontrolował swoich wydatków ?

Branca: Aby byl obszar, który należał do menedżerów i księgowych Michaela Michael Duzo zarabiał i wierzę, ZE prawdopodobnie duzo wydawał, ale również Wiele Przewodniczący zostawił po Sobie mial Wiele Przewodniczący zrobić pokazania...

MORGAN:. Pracowałeś krótko DLA nieruchomości Elvisa, wiem do Branca :. Tak

MORGAN: Jak można porównać Tych dwóch Wielkich wykonawców i Artystów solowych Jakbys porównał ICH majątki, jeśli chodzi o Zarządzanie?

Branca:.. Coz, bardzo trudno je porównać Elvis pojawił SIĘ w innej epoce, w latach 50-tych Byłem Wielkim fanem Elvisa. To jeden z powodów, dlaczego zawodowo zainteresowałem SIĘ Branża Muzyczna. Michael, Jak wiesz uczył SIĘ muzycznego Biznesu OD Motown Berry'ego Gordy i, następnie OD innych wspaniałych nauczycieli. Jedną z Rzeczy, Jaka odkryłem reprezentując różnych przedstawicieli Panteonu Sławy z pokolenia .. Na Pokolenie stawali oni coraz mądrzejsi SIĘ, Tak bylo w przypadku Też Michaela Myślę, iz uczył SIĘ OD swoich poprzedników, Tak Samo Jak ja . Dlatego Też byl w stanie kontrolować swoje aktywa znacznie lepiej niz Jégo poprzednicy

MORGAN: Jak Szybko wzrosła Tych aktywów ? OD Jégo Śmierci

Branca:.. Wiesz, próbowaliśmy postępować właściwie Myślę, ZE John MaClain i ja bardzo skorzystaliśmy km wieloletniej Przyjaźni z Michaelem John chodził do szkoły z Michaelem oraz Jégo braćmi, przez pewien Czas byl menedżerem Michaela .. Ja OD Roku 1980 byłem Jégo głownym DORADCA biznesowym. W pewnym sensie wiedzieliśmy co Michael myślał, jakich wyborów przez dokonał. Posiadałem wiedzę Na Temat Jégo aktywów, Wiec byliśmy w stanie podjąć decyzje, które były wierne Jak sądzimy Michaelowi. Mamy nadzieję, ZE w dziesięć sposob powiększamy wartość majątku Michaela .

MORGAN:.?. NIE obyło SIĘ Bez problemów, ponieważ Katherine Jackson i Joe Jackson bardzo wcześnie próbowali podważyć testament O co w Tym wszystkim chodziło Dlaczego członkowie rodziny NIE zgadzali SIĘ z postanowieniami testamentu zostal na spisany w 2002r, Wiec bd Wiele Przewodniczący lat PRZED . Jégo śmiercią Weitzman: Sadzę, ZE źle im doradzono i źle się zostało przemyślane Michael Jasno wyznaczył John MaClaina i Johna Brancę wykonawcami testamentu oraz zarządcami swojego majątku W końcu Sąd Apelacyjny oddalił sprawę John MaClain i John Branca Pozostali wykonawcami testamentu oraz zarządcami...

MORGAN: Czy słusznie myślę, ZE nieruchomości ma przekazać 30 milionów beneficjentom testamentu, którymi sa Jégo poland oraz Jégo Rodzina?

Weitzman:... Tak, planowaliśmy na rok temu To żart Tylko Wstępna Dystrybucja Wiesz, musimy przejść pewne procedúry sądowe Musisz przejsć przez ... WSZYSTKIE Sprawy podartkowe (problemy z IRS, stan Kalifornia kwestii nieruchomości) Ale była do wyłącznie decyzja egzekutorów Johna Branci i Johna Macleana, którzy zdecydowali, iz nadszedł Czas na Wstępna dystrybucję 30 milionów dolarów poszło zaufania Michael Jackson rodziny

MORGAN: John, przypuszczam, ZE JAKO wykonawca testamentu, odczytałeś go rodzinie? Branca: Tak, odczytałem go pani Jackson i rodzeństwu Michaela. MORGAN:.? Niezwykłe doświadczenie Jak do bylo Branca: Bardzo wzruszające pani Jackson wlasnie straciła syna, rodzeństwo Michaela straciło ukochanego Brata... Zebraliśmy SIĘ w Domu Jermaine'a i odczytaliśmy ostatnia Wole Michaela Zostawiłem Kopie dokumentu Sądzę, iz wszyscy byliśmy w szoku... NIKT NIE mógł przewidzieć smierci Michaela.

MORGAN:? Jak była twoja reakcja Czy wiedziałeś Pierwsza, ZE Nadal jestes wykonawcą Miałeś świadomość ZE testament z 2002r Ważny żart Nadal.?

Branca: Nie, zupełnie NIE Michael pozniej mial wielu adwokatów oraz Doradców biznesowych I NIE wiedziałem, który testament byl Ostatní Przekazaliśmy go sądowi i NIE mielismy pojęcia czy pojawi SIĘ kolejny nowszy testament....

MORGAN : Nie udało wam SIĘ załagodzić sporu, ale zdołaliście uspokoić rodzinę, ZE Wasze intencje w związku z testamentem sa honorowe Czy sa juz Teraz spokojniejsi?

Branca:.. Tak sadzę Mam nadzieję Brat Michaela Taka żart Jackie konsultantem Estate, podobnie Jak Jégo bratanek Michaela Taj i oczywiście pani Jackson i Trójka poland Michaela sa jedynymi beneficjentami, Poza Tym przekażemy organizacjom charytatywnym ŚRODKI.

MORGAN:. Kolejna Krótka Przerwy Kiedy wrócimy, pragnę porozmawiać z Wami o projekcie Cirque Du Soleil, który prawdopodobnie żart największą rzeczą Jaka usankcjonowałeś JAKO wykonawca i zobaczymy jakie sa Wasze palny w związku z Tym.
Stary 2012-01-02, 13:12   #200
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

łohoho fajny artykulis

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 13:16   #201
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Ściągam se jakąś grę Wysłałam dwie cvki...i zasdadniczo 2012 nic się nie zmienił od 2011

Nooo Aniśka!!!
Kfa Ty chcesz chyba w poślady <za karę nie od Króla > za taką milczącą postawę Jak tam w Nowym Roku

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Jooo tylko druga częśc jest chyba tłumaczeniem z googla...bo kijowo się czyta - ale mniej więcej wiadomo o co kaman

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

I se idę pierożki odsmażyć
Stary 2012-01-02, 13:17   #202
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość
Ściągam se jakąś grę Wysłałam dwie cvki...i zasdadniczo 2012 nic się nie zmienił od 2011

Nooo Aniśka!!!
Kfa Ty chcesz chyba w poślady <za karę nie od Króla > za taką milczącą postawę Jak tam w Nowym Roku

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Jooo tylko druga częśc jest chyba tłumaczeniem z googla...bo kijowo się czyta - ale mniej więcej wiadomo o co kaman
Ano zgadzam się, że druga część mało dopracowana - przy pierwszej chyba chciało się temu komuś popracować

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 13:33   #203
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

kurcze podwyzki o 0,50 na h to wiecej mam roboty z przeliczaniem i pisaniem niz ludzie cos poczuja

ale zawsze jakis znak na poczatek roku, moze cos sie rozwnie w ciagu

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

wlasnie Anisia ladnie to tak nam zyczen nie zlozyc na nowy rok

a czy kalendarz Ci sie podoba, bo tez nic nie slyszalam

a z ciekawosci dla kogo byl ten drugi

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

P. mnie czym wczoraj rozwalil, ogladal jakis tam program o statystykach, ja sobie pisalam, to tylko zerkalam

i potem on mowi tak, ze tam bylo, ze kobieta poprawia wlosy jak jej sie chlop podoba, no tak bezwiednie i dalej mowi, ze jak nieraz spojrzy jak czeka za mna pod kawiarnia, a my przy oknie, to moja kolezanka czesto tak poprawia, to mam to odbierac, ze sie jej podobam

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2012-01-02, 13:43   #204
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Idę w środę na Dżonnego
Stary 2012-01-02, 14:12   #205
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

nawet nie wiecie co ja zaraz zrobie

ale jeszcze chwilka

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

zmieni sie moje zycie, bo.....

zamocze usta

pierwszy raz

choc mam juz ze 4

w kubeczku Majkelowym

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

jeszcze chwilunia, bo na me delikatne usta kawa jest za goraca

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

juz to zrobilam

ale jest wiekszy od mojego kawowego kubka, bo kawa sie zrobila malo slodka

a moze to Majkol caly cukier wzial na siebie

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2012-01-02, 17:23   #206
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

dobry
bloomeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 17:29   #207
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Dobry dobry Bloom
Szczęśliwości w nowym roku.

Ja chce fotki Hektora

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Ajć
http://img140.imageshack.us/img140/8...0a4bfd8zla.jpg
Stary 2012-01-02, 19:06   #208
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

siemacie, jestem prawie zdrowa ale okazuje się, że dostałam jakiegoś zespołu poantybiotykowego w sensie, że osłabiona jestem i mam kolejne leki :/ kfa zmieniam się w aptekę.
Stary 2012-01-02, 22:30   #209
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Stary 2012-01-02, 22:46   #210
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

laski, żyjecie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości