|
|
#31 |
|
mimi30
|
Dot.: 15-20kg do zrzucenia mamy, z początkiem stycznia odchudzanie zaczynamy!
hej dołączam do was ! mnie męczy 20kg bo aktualnie moja waga pokazuje 87 kg przy 174cm MASAKR!!!!! niewiem jak mogłam sie tak zaniedbac ale ciesze sie ze dostałam motywacje i 20kg pójdzie w zapomnienie zaczynam od dzis
![]() |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm no tutaj też masz rację, myślałam, że tylko moje lustro mnie oszukuje
ale generalnie ja robie sobie fotkę dzis przed nim ( niestety telefonem) i chyba w bieliźnie też zrobię. Następna będzie w dniu ostatniego styczniowego ważenia
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, w tym miesiącu chciałabym bardzo schudnąć 4,5kg, coby zejść poniżej 68kg..
Wiem, że potem kilogramy będą troszkę wolniej spadać więc te 4-4,5kg to dla mnie byłby świetny wynik na ten miesiąc.---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Pudel, to nie tylko Twoje lustro jest takim oszukańcem
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Ja chyba mam to samo z tym lustrem
no i jak mam coś sobie do ubrania kupić...![]() Ja bym chciała chudnąć tak ok 1 cz 2 kg tygodniowo... to do ślubu osiągnęłabym swój wymarzony cel
|
|
|
#36 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak w ogole to witajcie. Tez sie chetnie dolacze do Was , bo widze ze mamy podobne problemy. Moje lustro klamie jak najete Tylko zdjecia pokazuja prawde i przymierzalnie w sklepach. Ale to wiadomo ze prawda jest taka, ze sama jestem sobie winna bo z powietrza sie nie tyje Ja zaczynam z 80 kg Cel to 65 kg ktory chce osiagnac najdalej do konca czerwca 2012, co jest w pelni realne i zdrowe dla organizmu. Cele posrednie to 5kg na kazde 2 miesiace odchudzania czyli teraz do konca lutego chce osiagnac min. 5 kilo mniej do wagi 75 kg. Juz raz przed ciaza odchudzalam sie z innym forum , ktore zamknieto i bardzo mi to pomogla w osiagnieciu celu, bo nikt nie rozumie nas tak jak ktos kto ma podobne problemy ![]() Wiec witajcie i mam nadzieje , nie!, jestem pewna , ze razem nam sie uda!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo podoba mi się, że tak na spokojnie i realistycznie podchodzisz do odchudzania. 5 kilo na 2 miesiące to baaardzo dobre tempo Pudel123, a nie lepiej, abyśmy do tabelki zapisywały wyniki z poniedziałków? Czyli pierwsze oficjalne ważenie w ten poniedziałek i każdy kolejny? Z czasem chyba będzie nam tak wygodniej i będziemy się bardziej pilnować przez weekend
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Confused woman - Celowo wyznaczylam sobie male kroki , bo ostatnio slabo u mnie z motywacja, ale jestem na takiej diecie jak ostatnio, wiec mysle ze bedzie szlo szybciej
Widze ze moja silna wola wzrosla znacznie , wiec bedzie dobrze! Tobie na pewno sie uda, ja ostatnio przez 1 miesiac zrzucilam 5 kg, potem kolejny 3,5kg , potem jakos podobnie - w sumie przez 4 miesiace -13 kg . 65 kg to taki cel zadowalajacy, ale jakby sie udalo zejsc ponizej 60 to byloby super Ameliar mamy podobny cel widze na pewno bede Cie pilnować , slub to duza motywacja, wiec na pewno Ci sie uda PowodzeniaZreszta to wszystkich dziewczyn sie tyczy, razem damy rade!!!
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Czesć Dziewczyny
![]() Mam nadzieję, że mogę się do Was przyłczyć?? ![]() ![]() Nie odchudzałam się jeszcze z dziewczynami na żadnym forum, ale mam nadzieję, że to mi pomoże Przed ciążą wazyłam ok 65kg i było ok (ile bym dała, żeby wrócić do tej waagi...) po ciązy schudłam raz i przytyłam, potem do swojego ślubu trochę drugi raz i znowu powtórka, więc jak się zwżyłam wczoraj to się przeraziłam było 79,6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! musi mi się do czerwca udać zrzucić te ok 13-15kg bo idę na wesele przyjaciółki i jestem świadkową...---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Aaa... zapomniałam dodać, że planuję po prostu mniej jeść i ograniczyć przede wszystkim słodycze, czyli węglowodany, bo to mnie właśnie gubi No a ćwiczonka to myślę porócić do mojego callaneticsu jak mnie już przyjmiecie to też się wpiszę do tabeleczki
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta waga to przy jakim wzroście? Trochę zawzięcia i bankowo zrzucisz te kilogramy do czerwca, ba, nawet za dwa miesiące zauważysz już sporą różnicę Dziewczyny, będziemy się wspierać to wówczas każdej to forum pomoże! Musimy się wzajemnie motywować. ![]()
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie
mam niestety tylko 169cm poszło więc w boczki, brzuch itd. itp.ale tym razem po prostu muszę, bo juz tyle razy próbowałam i robiłm podchody, ze już nawet mąż we mnie nie wierzy ![]() także dziewczyny do dzieła i damy rade!!!! Edytowane przez ewelkaa28 Czas edycji: 2012-01-04 o 16:42 |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I będzie jeszcze duużo, dużo więcej takich dni Na wiosnę wypiekniejemy!We mnie też kilka osób nie wierzy: kuzynka, że schudnę, mama, że będę biegać.. Ale we mnie tylko rośnie motywacja
|
|
|
|
#43 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dlatego powiem Ci , ze dasz rade - najwazniejsze ze sama w to uwierzysz i nic innego Ci nie potrzebne - procz diety i ruchu oczywiscie hehehe ale to dzis dieta i ruch to nasi nowi najlepsi przyjaciele A w grupie sila , wiec wzajemnie sie wspierajac damy rade na pewno!!!
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny trochę chyba nie mogę sobie poradzić z tabalką
znaczy nie mogę wpisać swoich danych, albo coś jest nie tak albo to mój komp w pracy szwankuje, bo zamulać to zamula strasznie![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Ja tez bym była właśnie za tym, żeby się ważyć w poniedziałki?? |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
witam wizażanki
mam pytanko zna któraś dietę "brzuch stop" ? bardzo mnie ciekawi czy ona działa... słyszałyście o niej???
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
chyba się do was dołączę, wiadomo w kupie raźniej
![]() BedeSuperLaska jestem w prawie takiej samej sytuacji przy 164 cm dokładnie miesiąc temu miałam 82 kg no i woda i herbata zielona (uwielbiam) ciągle latam do toalety ale cóż poradzić.trzymam kciuki za nas wszystkie
"Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home... " fitness, running, cycling |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
a powiedzcie mi co zabieracie do pracy na posiłek? na uczelnie zabieram jabłko, mandarynki czasem bułkę ziarnistą z twarogiem jak więcej zajęć.
w pracy spędzam zdecydowanie więcej czasu, a już znudził mi się zestaw powyższy + serek wiejski. Nie mam dostępu do mikrofali. i wiem wiem sałatki ale może mnie zaskoczycie i podacie jakąś inną alternatywę
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
hej
dołączam do Was dziewczyny..Niestety nie mam się czym pochwalić.. 168cm waga: 89,4 kg wymarzona: 65kg Mój plan na siebie: wyeliminowałam pieczywo, ziemniaki, makarony, słodycze... No i zaczęłam ćwiczyć.. Ruszyłam z dietą 02.01.2012:p czyli dzisiaj 3 dzień ;p Powodzenia Kobietki!!
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Mądre rozwiązanie to metoda maleńkich kroczków. A nie że na dzień dobry ktoś sobie zakłada zrzucę 15 czy 20kg... ale to nie motywuje. A te małe cele, a to pozbyć się 7, a to 6 zobaczyć itd to najlepsze rozwiązanie. Wiem coś o tym. Powodzenia życzę dziewczyny
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Witam!!
Można się dołączyc??Mam 158cm ważę 75kg...Niedawno rzucił Mnie Chlopak po 6 latach znajomości dla młodszej Dziewczyny a Ja nie mogę się pozbierac POMOŻECIE MI??Mam bardzo słabą wole co do diet i cwiczeń...z reguły trwa to ok 2 miesiące i koniec zapału ...
|
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Wpisałam już swoje dane do tabelki ale jakoś mi samo nie chcę liczyć ile już za mną, więc jak ktoś to umie zrobić to bardzo proszę
![]() O dziwo po trzecim dniu odchudzaniu mam już 2.8kg mniej to chyba od tego biegania za uciekającymi mi cały czas autobusami ;P Miałam się dzisiaj nie ważyć, ale skoro zaczynamy się ważyć co tydzień i wpisywać to tak będę robić!!
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam prosbe o linka do tej tabelki i powiedzcie jak sie tam zapisuje dane zeby byly zachowane?
Dzieki
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie,
Można się przyłączyć?? Wzrost 167, waga 76 kg , cel 60 kg Od momentu gdy zaczełam pracować - czyli siedzę za biurkiem, i od kiedy poznałam mojego Małżona przytyłam 20 kg. Zrzuciłam 10 kg ale 6 wróciło do mnie znowu. Mój plan to przede wszystki MŻ i wiecej ruchu, ale w tym drugim mam problem - zero motywacji. Małżon też mówi, że trzeba schudnąć, ale nic w zwiazku z tym nie robi. Nie odchudzałam sie z żadnym forum. Teraz szukam wsparcia na 2. Moze Małżon jak zobaczy efekty u mnie to się przyłączy. Zakładam: - A6W - codzienne chodzenie na stepperze przynajmniej przez 20 minut w okresie zimowym - raz w tygodniu łyżwy, lub basen - ćwiczenie na tzw. agrafce - na wiosne rower do pracy - 20 km dziennie wyjdzie - na wiosnę powrót do biegania Nie cierpię sklepów, bo lustra są w nich bezwzględne oraz fotografii, dlatego to ja robie zdjęcia innym... P.S. Pozwoliłam już sobie na dopisanie się do Waszej listy
Chudnę, a przynajmniej się staram ![]() Start: 01-01-2012 -> Koniec: 01-04-2012 Wzrost: 167 cm Waga: 76 - 72 - 70 - 68 - 66 - 64 - 62 - 60 ![]() Biust: 102 cm -> 95 cm Talia: 81 cm -> 74 cm Biodra: 116 cm -> 100 cm
Edytowane przez kneia Czas edycji: 2012-01-04 o 20:53 |
|
|
|
|
#55 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zabieram sałatki właśnie-rewelacja! można dodać tuńczyka na przykład i już mamy syty i pożywny posiłek. Zawijaski, jajka faszerowane, serki wiejskie, orzechy, sok pomidorowy jako przekąska![]() Cytat:
![]() Cytat:
kneia, a nie chciałabyś już zacząć biegać? Ja wprawdzie amatorka w temacie, ale tak ciepłą zimę mamy w tym roku, że zaczęłam biegać, no, powiedzmy marszobiegi uprawiać Ale frajdę sprawia mi to niesamowitą i mam tyle motywacji i chęci! A tak w ogóle to witaj u nas ![]()
|
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się Pokażesz mu jaka jesteś super laska i będzie żałował gad paskudny! Za to Ty znajdziesz sobie super przystojniaka![]() Witam nowe przyszłe super laseczki ![]() A ja tu kombinuje co dobrego zrobić sobie na 12 godzin do pracy
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rewelacyjna sprawa.Ale niestety nie jest najlepszym rozwiązaniem jak dziewczyny w ramach motywacji kupują sobie za małe spodnie np... to dla mnie jest bez sensu. Co innego wejść w jakieś stare spodnie w które się nie wchodziło, ale żeby kupować za małe - bez sens ! Mądrze piszesz, podoba mi się
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
ojj ja mam w co po kolei na każdym etapie się próbować mieścić
![]() mogłabym w sumie sklep ze spodniami otworzyć Ale jaka satysfakcja będzie gdy po kolei małymi kroczkami będzie się mieściło w coraz mniejsze rozmiary![]() Ja mam pierwszy cel osiągnąć 80kg ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- a w ogóle to aż miło popatrzeć jak coraz więcej Dziewczyn przybywa do naszej tabelki obyśmy wszystkie wytrwały i osiągnęły nasz cel!
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Confused jak tam wygodniej będzie. Ja osobiscie stworzylam tylko zarys tabelki :P
i jak tak wieczorek? Ja poćwiczyłam, posprzątałam i rąbie właśnie loda wodnego ( 100 kcal, ale musialam cos sobie zjeść) chyba sie zbliza okres :P
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Ja dałam rade całe 15min na orbitreku poćwiczyć a potem zjadłam kiwi, mandarynkę i pomelo bo tak słodkiego mi się zachciało, że myślałam, że pożre cukierki razem z choinką
ale dałam radę 3 dzień bez słodkiego!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

ogółem nie wiem też do ilu kg schudnąć. Będę to poprostu oceniała patrząć w lustro 

Wiem, że potem kilogramy będą troszkę wolniej spadać więc te 4-4,5kg to dla mnie byłby świetny wynik na ten miesiąc.
musi mi się do czerwca udać zrzucić te ok 13-15kg bo idę na wesele przyjaciółki i jestem świadkową...

POMOŻECIE MI??